mariadelsol Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 (edited) Pieski dawno wydane :) Edited May 31, 2014 by mariadelsol Quote
Jaaga Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Poproś może o przeniesienie wątku, bo tu nikt nie zagląda :shake:. Sunia śliczna, maluszki też. szkoda, zeby nie znalazły szybko domów. Na ogólnym mają wieksze szanse na to, żeby je ludzie zobaczyli. Quote
ewelinka_m Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 mariadelsol napisał(a): Mogę zapewnić suczce i małym dom dopóki mama nie wykarmi szczeniaczków, dlatego PILNIE POTRZEBNI DOBRZY LUDZIE, KTÓRZY PRZYGARNĄ PIESKI :) (ja już mam psa...:)). a co będzie jeśli mama już wykarmi szczeniaki i nie znajdą domków? :roll: przydałyby się zdjecia ja żadnych nie widzę :shake: musisz je ogłaszać na różnych portalach ogłoszeniowych /tu na dogo jest pełno linków podanych,np.allegro, ale.gratka itd/ niestety my mamy masę psów pod opieką, których nie ma kto poogłaszać, więc w tej kwestii z braku czasu nie jestem w stanie Ci pomóc. szkoda, że nie można było zapobiec narodzinom kolejnych maluchów..tyle psiaków czeka na domy i dużych i małych, teraz z domkami tak ciężko..a tu kolejne szczeniaki :shake: Quote
halbina Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Pieski białe to pieski (: pieski czarne to suczki :) Quote
Recommended Posts