kalyna Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Ja u moich diabłów też walczę o talię, także łączę się w bólu :evil_lol: Też mam całą serię HP. A gdzie trylogia o Pany Grey'u? no ładnie to tak :mad: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 i sagę Zmierzch mam :evil_lol: Greya se zażyczę na gwiazdkę :loveu: ewnt na urodziny :evil_lol: ja ko fanka Charliego Tango muszę mieć te książki :diabloti: tylko gdzie ja ją ustawie :shake::diabloti: jeszcze chce trylogie K.B. Miszczuk Ja: diablica, anielica, potępiona & 2 jej pierwsze książki Wilk i Wilczyca :cool3: kocham książki :loveu::loveu: i jeszcze Klątwę Tygrysa chce :loveu: Quote
vege* Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Ja też lubię książki, ale głównie czytam biografie :) Ja o Nuki talię nie walczę bo w sumie ona ciągle ma tą samą wagę, czasami tyje trochę bo tata ją dokarmia:mad: Quote
kalyna Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Ja też uwielbiam książki :loveu: ale szkoda mi na nie kasy.. no i potem miejsca na półce coraz mniej :shake: Choć najbardziej boję się kupić jakąś i się zawieść na niej... Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 Ja muszę walczyć o wagę K bo otyły pies z problemami z tchawicą ma ciężko :shake: Aluś dlatego ja najpierw za pomocą mojego ukochanego tablecika, telefonu czytam i zaś se życzę na urodziny itd :diabloti: całą sagę zmierzch przeczytałam kilkadziesiąt razy :evil_lol: czytałam ją bezprzerwy przez 2lata :evil_lol: cała saga przerwa na inną książkę znowu cała saga inna książka i tak w kółko :cool3: w tym roku się przerzuciłam i czytam wiadome dla cb książki :evil_lol: i mówię serio ja nie mam obsesji na punkcie Edzia, Belli poprostu fajnie to się czyta :lol: Filmy też kilkadziesiąt razy oglądałam :evil_lol: nie muszę nawet dzwięku w TV włączać bo wiem kto kiedy co powie :diabloti: Quote
kalyna Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']Aluś dlatego ja najpierw za pomocą mojego ukochanego tablecika, telefonu czytam i zaś se życzę na urodziny itd :diabloti: całą sagę zmierzch przeczytałam kilkadziesiąt razy :evil_lol: czytałam ją bezprzerwy przez 2lata :evil_lol: cała saga przerwa na inną książkę znowu cała saga inna książka i tak w kółko :cool3: w tym roku się przerzuciłam i czytam wiadome dla cb książki :evil_lol: i mówię serio ja nie mam obsesji na punkcie Edzia, Belli poprostu fajnie to się czyta :lol: Filmy też kilkadziesiąt razy oglądałam :evil_lol: nie muszę nawet dzwięku w TV włączać bo wiem kto kiedy co powie :diabloti:[/QUOTE] poważnie? ale numer :lol: Ja przeczytam raz książkę i mi to wystarcza. Czasami chciałabym jeszcze raz przeczytać, ale na końcu to mi się nie chce.. Teraz jestem na etapie Love at stake, później wiedźmin.. i jakieś inne romanse :) chciałam przeczytać Dom Nocy i Pamiętniki Wampirów, ale jakoś odechciało mi się :) celuję w inne, bo już mam w planach następne i następne :D Quote
vege* Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']Ja muszę walczyć o wagę K bo otyły pies z problemami z tchawicą ma ciężko :shake: Aluś dlatego ja najpierw za pomocą mojego ukochanego tablecika, telefonu czytam i zaś se życzę na urodziny itd :diabloti: całą sagę zmierzch przeczytałam kilkadziesiąt razy :evil_lol: czytałam ją bezprzerwy przez 2lata :evil_lol: cała saga przerwa na inną książkę znowu cała saga inna książka i tak w kółko :cool3: w tym roku się przerzuciłam i czytam wiadome dla cb książki :evil_lol: i mówię serio ja nie mam obsesji na punkcie Edzia, Belli poprostu fajnie to się czyta :lol: Filmy też kilkadziesiąt razy oglądałam :evil_lol: nie muszę nawet dzwięku w TV włączać bo wiem kto kiedy co powie :diabloti:[/QUOTE] Zmierzch:mdleje: Nienawidzę tego, NIENAWIDZĘ! :diabloti: Filmy to ja lubię po kilka razy oglądać jak mi się spodoba, ale książka nie wiem jak bardzo by mi się podobała, za cholerę drugi raz jej nie przeczytam :lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 Serio, serio Ala :cool3: Love at stake fajowe :evil_lol: Rasa środka nocy też :diabloti: Lubie wracać do fajnych książek :p HP przeczytałam tyle razy że aktualnie nie jestem wstanie się zmusić do czytania :lol: Przed Zmierzchem broniłam się spory kawał czasu całe gimnazjum dopiero w tech. mnie szczeliło :lol: Wciągnęłam się przez koleżankę, wmusiła we mnie 1cz filmu i tak się zaczęło :cool3: Na Przed Świtem cz1 i 2 byłam już w kinie z moją kumpelą :evil_lol: Na początku się broniła ale zaś obejrzała ze mną wszystkie części łącznie z parodią wykonaną przez Hillywood show :cool3: Quote
natija Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 wpadlismy z rewizyta,widze duzo fot:) my tez uwielbiamy czytac,ale raz jedna ksiazka do przeczytania mi wystarcza,drugi raz bym juz jej nie przeczytala,bo jak da mnie po co czytac jak i tak wie sie co bedzie dalej;) Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 Przypominamy się :diabloti: Żyjemy, mamy się dobrze :cool3:Byliśmy sobie na wakacjach w Mielnie 10-17.8 Kala robiła furore gdziekolwiek się pokazała to coś nieprawdopodobnego bo u nas na mieście to zły zapchlony burek:roll: Już pierwszego dnia została nazwana przez przypadkowego przechodnia "batmanem" :evil_lol:co spotkaliśmy jakieś dzieciaki to było jaki śliczny piesiu :cool3:Bez problemu chodziliśmy nawet po głównych plażach bo Kalusia wyglądała jak pies ratowniczy , sami ratownicy tak mówili :diabloti:Kala i morze no cóż nie pokochali się ze sobą zanurzyła tylko łapki:lol: małpa zamordowała dwie piłki trzecia przeżyła i ma się dobrze:multi: ignorowanie dzieci na 5+:multi: jestem z małpy strasznie dumna dzieciaki biegały obok niej, grały w piłkę a Kalunia tylko sobie patrzyła:p o dziwo duże pieseczki bardzo K lubiły:-o ukochanym pieseczkiem K okazała się bielutka akita japońska Lolo:loveu: w życiu nie słyszałam by K wydawała takie dźwięki jak przy tej akicie normalnie miłość od pierwszego spojrzenia, a może merdnięcia ogona?:lol: zabójcze zamiary miały pińczerki, shih tzu i śliczny rosyjski toy który chciał schrupać mojego brata :diabloti:w przed ostatni dzień od miłej niemieckiej rodzinki dowiedziałam się że moja szanowna psina jest rasowym Szwedzkim Vallhundem :-oJak nigdy byłam wdzięczna że znam j.niemiecki :cool3:Państwo to kilku letni hodowcy owej rasy powiem szczerze mowe mi odjęło jak mi na telefonie fote swoich psów pokazali to taaaaaaaaaaaaakie oczy zrobiłam :crazyeye: 1 część fotek z wielu:evil_lol: [IMG]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q89/1003051_586326568080469_1210026453_n.jpg[/IMG] [IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q90/15354_586326571413802_1670587914_n.jpg[/IMG] [IMG]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q77/1208955_586326678080458_305430230_n.jpg[/IMG] [IMG]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q77/1186812_586326701413789_651563830_n.jpg[/IMG] [IMG]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/q85/1148756_586326868080439_5736134_n.jpg[/IMG] Quote
lucky23 Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 xxxkaluniaxxx, śliczną masz tą Kalę :) Tylko mam pytanie, ile ona ma tych akcesorii, bo przeglądałam galerie i prawie na każdy zdjęciu albo inna obróżka, albo inne szelki ;D Quote
zaba14 Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 [quote name='lucky23']xxxkaluniaxxx, śliczną masz tą Kalę :) Tylko mam pytanie, ile ona ma tych akcesorii, bo przeglądałam galerie i prawie na każdy zdjęciu albo inna obróżka, albo inne szelki ;D[/QUOTE] Nałogowiec :P Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 [quote name='lucky23']xxxkaluniaxxx, śliczną masz tą Kalę :) Tylko mam pytanie, ile ona ma tych akcesorii, bo przeglądałam galerie i prawie na każdy zdjęciu albo inna obróżka, albo inne szelki ;D[/QUOTE] To jest bardzo ale to bardzo trudne pytanie :evil_lol: bo zależy o co pytasz :diabloti: czy o akcesoria które aktualnie K używa, akcesoria które mam odłożone dla szczeniaka czy wszystkie akcesoria łącznie używane, nieużywane, szczeniaczkowe :diabloti: a czy to mają być wszystkie akcesoria łącznie ze szczotkami, kagańcami, kubrakami? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='zaba14']Nałogowiec :P[/QUOTE] Ciiii :shake: bo mnie jeszcze do pokoju bez klamek wyślą :mad: Quote
Luzia Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Nie rozglądałaś się ostatnio za jakimś zakładem psychiatrycznym w okolicy? :diabloti: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 [quote name='Luzia']Nie rozglądałaś się ostatnio za jakimś zakładem psychiatrycznym w okolicy? :diabloti:[/QUOTE] ostatnio? :niewiem: nieeeeeeeeeee :megagrin::megagrin: Quote
Alise Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Ty jesteś z Rogoźna? :o Nawet dzisiaj tam byłam. Mamy do siebie 10km około :eviltong: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 [quote name='Alise']Ty jesteś z Rogoźna? :o Nawet dzisiaj tam byłam. Mamy do siebie 10km około :eviltong:[/QUOTE] Coooooooooo? :-o skąd jesteś małpo :mad: Quote
Alise Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Jeszcze powiedz, że uczysz się/uczyłaś/będziesz uczyć w Wągrowcu to padne na gębę :evil_lol: Na zakupy tam jeżdzę ciągle, do tych chińskich odzieżówek waszych :D Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 w Wągrowcu zakupy tylko robię :cool3: Quote
Alise Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 No popatrz jak niedaleko do siebie mamy :D Chociaż jedna osoba z moich okolic :evil_lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 [quote name='Alise']No popatrz jak niedaleko do siebie mamy :D Chociaż jedna osoba z moich okolic :evil_lol:[/QUOTE] kawałeczek :multi: a myślałam że nikogo już nie znajdę a tu pyk sama się znalazłaś :evil_lol: Quote
Alise Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']kawałeczek :multi: a myślałam że nikogo już nie znajdę a tu pyk sama się znalazłaś :evil_lol:[/QUOTE] Chyba niedawno wpisałaś miejscowość, co? :D Bo dopiero teraz zauważyłam i taki zonk :evil_lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 miejscowość mam wpisaną od samego początku :] niedawno dopisałam ze k. Poznania bo opócz mojego Rogoźna jeszcze są chyba 3 inne xD Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 Mieliśmy wczoraj małe psio-ludzkie spotkanko :cool3: przyjechała do mnie na caaały dzień znajoma z Gdańska :multi: Przedstawiam DONa Falko :loveu: [IMG]http://imageshack.us/a/img838/8320/9r46.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img824/2681/lehp.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img197/9584/47ai.JPG[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img818/7877/x38d.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img16/1564/vrc6.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts