Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alise napisał(a):
Kala w całości? :diabloti: To chyba nie było aż tak źle :evil_lol:

Oczywiście że w całości :eviltong: trafił swój na swego :cool3: było pare nieporozumień ale to normalne przy 2 nie uległych psach :lol: najbardziej chyba ucierpiały moje julki bo mają dziurkę :lol:

Posted

a no Falkuś zaje**sty :loveu: moja mama chciała go ukraść :diabloti: idealnie na naszej kanapie wyglądał :evil_lol: a jaki ma super charakter :loveu: po wczoraj zaczeły mnie ogarniać wątpliwości czy na pewno chce KONa :grin: rodzice mi w cale nie pomagają oni są całym sercem za DONem :lol:

Posted

[quote name='Luzia']To jest DONek? Strasznie słabo ofutrzony :lol:
kiedyś przecież musiał wylinieć :eviltong:
dlatego Owczary to jedna z najbardziej liniejąca rasa :eviltong:
na dodatek jest mokry ;)

Nom :cool3: Młody jeszcze jest dopiero na zimę dostanie porządnego włosa :loveu: Jak Ala przylezie (:mad:) to potwierdzi :cool3:

potwierdzam :loveu:
no i mam nadzieję ,ze wpadną na zlot :)
Soniula zimą przypomina w maleńkim stopniu DONa a obecnie jest bardziej łysa niż Gandzik :)

[quote name='xxxkaluniaxxx']a no Falkuś zaje**sty :loveu: moja mama chciała go ukraść :diabloti: idealnie na naszej kanapie wyglądał :evil_lol: a jaki ma super charakter :loveu: po wczoraj zaczeły mnie ogarniać wątpliwości czy na pewno chce KONa :grin: rodzice mi w cale nie pomagają oni są całym sercem za DONem :lol:

ooo no proszę ;) i z DONem jest więcej pielęgnacji, bo przynajmniej masz coś poczesać :cool3:
bierz dwa i KONa i DONa :lol:

edit. a gdzie reszta zdjęć???? no wiesz :shake:

Posted

K/D/MON krótkowłosy/długowłosy/miniaturowy:evil_lol: owczarek niemiecki :grins::grins:

a co krótkowłosego Aluś to jednego już niby mam :evil_lol: może faktycznie z długim kłakiem lepszy :???: tyle czesania :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: mogłabym robić piesiowi kiteczki :multi::evil_lol:

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']K/D/MON krótkowłosy/długowłosy/miniaturowy:evil_lol: owczarek niemiecki :grins::grins:

a co krótkowłosego Aluś to jednego już niby mam :evil_lol: może faktycznie z długim kłakiem lepszy :???: tyle czesania :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: mogłabym robić piesiowi kiteczki :multi::evil_lol:

:roflt::roflt::roflt:

no to masz o czym myśleć :eviltong:
Aga N zrobiła warkocze, więc ciekawe co Ty wymyślisz :evil_lol:

Już Ty wiesz o jakie zdjęcia chodzi :evil_lol:

wiem, że się wybierają ;)

Posted

Nie będę się zachwycać DON'kiem -totalnie nie należę do miłośników takiej psiej urody.Charakter też chyba nie dla mnie.
Jeśli chodzi o akcesoria,zazdroszczę,mój ma jeden zestaw (obroża _ smycz) z El Perro i koniec...Nie mam zupełnie zajawki na obróżki,choć wiele z nich oglądanych na innych psach wzbudza zachwyt.

Posted

Wiem Obama :cool3: najbardziej kocham TTB potem grzywki no i ONki :p szczególne miejsce w moim sercu mają bullki:loveu: Nie mogę się doczekać dnia aż jakaś szalona świnia zamieszka ze mną :loveu::loveu::loveu: ale to za pare lat jak będę mieć swoje mieszkanko rodzice nie chcą mieć prosiaka w domu :lol:

Akcesoria to taka moja słabostka:grins: najlepsze jest to że najczęściej są to jakieś tanie bezfirmowe obroże, szelki albo akcesoria wykonane przeze mnie :-Dpomału chce wymienić to wszystko co mam na porządniejszy sprzęt :fadein: na razie udało mi się tylko z szelkami :evil_lol: mam julki siodełkowe które są warte swojej ceny :loveu:guardy od ds :lol: chce jeszcze jedne julki ale tym razem pasowe i koniec z szelkami :cool3:Najgorzej teraz mam z obrożami bo mała wąskich nosić nie może poluje na jakąś fajną sztywniejszą no ale za cho***ę mi się nie opłaca zamawiać jednej bo przesyłka :grab:

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']Wiem Obama :cool3: najbardziej kocham TTB potem grzywki no i ONki :p szczególne miejsce w moim sercu mają bullki:loveu: Nie mogę się doczekać dnia aż jakaś szalona świnia zamieszka ze mną :loveu::loveu::loveu: ale to za pare lat jak będę mieć swoje mieszkanko rodzice nie chcą mieć prosiaka w domu :lol:

Znam ten ból :( Moi rodzice też nie chcą niufka bo mama mówi, ze jej opluje ściany, ale kocha te psy tak jak i ja :lol: Ale w sumie to dobrze, że nie chce w swoim mieszkaniu bo by mi kolejnego psa rozpuścili :mdleje:

Posted

Z życiowego doświadczenia powiem,że czasem los się komplikuje.Oczekujemy wyprowadzki,bo wtedy nam się wydaje,że możemy miec psy jakie chcemy i ile chcemy.A życie weryfikuje. Jeśli wynajmuje się mieszkanie to więcej psów niż jeden bywa problematyczne.Mieszkając z rodzicami zawsze jest ktoś kto z psem w razie konieczności wyjdzie,a przy dwójce młodych osób,albo przy samotnym mieszkaniu ..i to bywa kłopotem. Od wielu lat mieszkam sama i marzę jeszcze o kolejnym psie,ale zdrowy rozsądek podpowiada,że nic z tego.

Nie mówię,że się nie da,ale nie zawsze jst tak kolorowo jak byśmy chcieli:cool3:

Posted

Obama napisał(a):
Z życiowego doświadczenia powiem,że czasem los się komplikuje.Oczekujemy wyprowadzki,bo wtedy nam się wydaje,że możemy miec psy jakie chcemy i ile chcemy.A życie weryfikuje. Jeśli wynajmuje się mieszkanie to więcej psów niż jeden bywa problematyczne.Mieszkając z rodzicami zawsze jest ktoś kto z psem w razie konieczności wyjdzie,a przy dwójce młodych osób,albo przy samotnym mieszkaniu ..i to bywa kłopotem. Od wielu lat mieszkam sama i marzę jeszcze o kolejnym psie,ale zdrowy rozsądek podpowiada,że nic z tego.

Nie mówię,że się nie da,ale nie zawsze jst tak kolorowo jak byśmy chcieli:cool3:

Ja też mam rozsądek i głowę na karku, dlatego chcę niufa jak będę miała mieszkanie, pieniądze i odpowiednie warunki ;)