Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Elo Tyś :P Burdel to ona robi jak się ją na chwile z oka z puści :D ma na swoim koncie utknięcie pod piecem, wlazła za meble i wyjść nie chciała, zaklinowała szczękę między prętami kennelu, parę razy rozebrała do połowy choinkę brata a dzisiaj przewróciła choinkę rodziców <3 maty jej wybitnie nie w smak były :P uwielbia wsie warzywa, owoce w każdej formie :P na chwile obecną ma 29cm w kłębie i według mojej zacnej wagi waży koło 4kg :P dokładną wagę poznam w piątek u wetki :P 

IMG_3381.jpg

IMG_3383.jpg

IMG_3385.jpg

IMG_3386.jpg

Posted

Podbiła serca całej rodzinki ;] Nawet brata :P Słodziak z niej straszny jak śpi <3 W życiu bym nie powiedziała że mój tato dawniej przeciwnik trzymania psa w mieszkaniu którego na psa trza było namawiać pare lat będzie tak marudził że chce jak najszybciej psa :P  Jak mu pokazałam małą rzucił kluczyki od auta mówiąc jedź po nią :P Dumnie prowadza ją na różowej flexi gdzie dawniej nie było nawet o tym mowy miał swój własny zielony automat dla K :D a i mała upodobała sobie wchodzenie na parapety więc pewnie bd trzeba założyć siatki na okna o.O  

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Jest psem o jakim zawsze marzyłam :D Chociaż momentami mnie do zawału doprowadza :D Zdecydowanie nie dane jest nam się nudzić bo zawsze coś wymyśli  :D 

Panda obecnie ma 41cm w kłębie :) Wypadły jej wsie mleczaki, wyrastają stałe :P Uszka trochę świrują ale przez większość czasu są takie jak chciałam <3 

IMG_3709.jpg

IMG_3801.jpg

IMG_3744.jpg

IMG_3815.jpg

IMG_3812.jpg

Posted

ano fajne były :P aktualnie czekam aż kłaki odrosną :P Jak jej klapły na amen stwierdziłam że ucho łatwiej wróci do różyczek jak lżejsze będzie, nie przewidziałam że będzie wyglądać jak debil :P 

1kwietnia papik skończył 5 miesięcy <3 

IMG_3874.jpg

IMG_3889.jpg

IMG_3870.jpg

3 jeszcze świeże :D 

IMG_3894.jpg

IMG_3903.jpg

IMG_3899.jpg