xxxkaluniaxxx Posted December 22, 2015 Author Posted December 22, 2015 hahahaha następnym razem bd ozdóbka :D hmmm.. może york? co myślisz Angi? :P Quote
xxxkaluniaxxx Posted December 22, 2015 Author Posted December 22, 2015 e tam co tam że terier :P ale większość jak zabawka traktowana :D Quote
xxxkaluniaxxx Posted January 4, 2016 Author Posted January 4, 2016 Elo Tyś :P Burdel to ona robi jak się ją na chwile z oka z puści :D ma na swoim koncie utknięcie pod piecem, wlazła za meble i wyjść nie chciała, zaklinowała szczękę między prętami kennelu, parę razy rozebrała do połowy choinkę brata a dzisiaj przewróciła choinkę rodziców <3 maty jej wybitnie nie w smak były :P uwielbia wsie warzywa, owoce w każdej formie :P na chwile obecną ma 29cm w kłębie i według mojej zacnej wagi waży koło 4kg :P dokładną wagę poznam w piątek u wetki :P Quote
Tyśka) Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Jakbym czytała o Fini :D Doskonale Cię rozumiem. Poza tym Pandzia jest śliczna, nie da się jej nie kochać <3 Quote
xxxkaluniaxxx Posted January 4, 2016 Author Posted January 4, 2016 Podbiła serca całej rodzinki ;] Nawet brata :P Słodziak z niej straszny jak śpi <3 W życiu bym nie powiedziała że mój tato dawniej przeciwnik trzymania psa w mieszkaniu którego na psa trza było namawiać pare lat będzie tak marudził że chce jak najszybciej psa :P Jak mu pokazałam małą rzucił kluczyki od auta mówiąc jedź po nią :P Dumnie prowadza ją na różowej flexi gdzie dawniej nie było nawet o tym mowy miał swój własny zielony automat dla K :D a i mała upodobała sobie wchodzenie na parapety więc pewnie bd trzeba założyć siatki na okna o.O Quote
Tyśka) Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Buhahhaha, mała jest świetna. Mam nadzieję, że kiedyś ją poznam w realu :p Quote
Ana :) Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 witamy się :) najnormalniej w świecie Panda jest cudowna :) Quote
xxxkaluniaxxx Posted January 28, 2016 Author Posted January 28, 2016 Pandzie trochu się urosło :D na chwile obecną 35cm 6,7kg :D 1 Quote
Dioranne Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Pokazuj Pandę! Za modą poszłaś, to teraz się chwal młodą. :D Quote
xxxkaluniaxxx Posted February 22, 2016 Author Posted February 22, 2016 hahahaha już już :D 39cm szczęścia :D Quote
BlackDream Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Dopiero teraz tu ponownie trafiłam. Przykro z powodu Kali :( Ale fajna ta Twoja młoda :D Przydałyby się jakieś nowe zdjęcia :P Quote
xxxkaluniaxxx Posted March 22, 2016 Author Posted March 22, 2016 Jest psem o jakim zawsze marzyłam :D Chociaż momentami mnie do zawału doprowadza :D Zdecydowanie nie dane jest nam się nudzić bo zawsze coś wymyśli :D Panda obecnie ma 41cm w kłębie :) Wypadły jej wsie mleczaki, wyrastają stałe :P Uszka trochę świrują ale przez większość czasu są takie jak chciałam <3 Quote
Tyśka) Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Uwielbiam ją :D Wpadajcie na wakacje na Roztocze :) Zapoznamy Pandę z Azorem! Quote
xxxkaluniaxxx Posted April 5, 2016 Author Posted April 5, 2016 ano fajne były :P aktualnie czekam aż kłaki odrosną :P Jak jej klapły na amen stwierdziłam że ucho łatwiej wróci do różyczek jak lżejsze będzie, nie przewidziałam że będzie wyglądać jak debil :P 1kwietnia papik skończył 5 miesięcy <3 3 jeszcze świeże :D Quote
Recommended Posts