angineuuka Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Bjuta napisał(a):Jak wchodzisz przez furtkę spacerową, to zaraz na lewo jest druga furtka (niebieska) i potem pierwszy boks po prawej. Na samym rogu. :) aaaaaaaaaa , już wiem . Dzięki :) Quote
Beatkaa Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Bjuta napisał(a):No i jak? Udało się? Też jestem ciekawa jak tam ;) Quote
Beatkaa Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 https://lh4.googleusercontent.com/-za8IYNVowsc/TiRrVd4uDGI/AAAAAAAAMrU/tWIQnuBQOjU/s640/IMG_8026.JPG Jaki dostojny i zadowolony na tym zdjęciu :loveu: Quote
Bjuta Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Mój kochany:loveu:! No i jaki był na spacerze??? Bardzo ciągnął? A czy Nesca też się załapała?? Bardzo jestem ciekawa jak Cię powitał. :lol: Quote
Beatkaa Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Bjuta napisał(a):Mój kochany:loveu:! No i jaki był na spacerze??? Bardzo ciągnął? A czy Nesca też się załapała?? Bardzo jestem ciekawa jak Cię powitał. :lol: Fistaszek no trochę ciągnie,trochę :evil_lol: Nesca też oczwyście na spacerku była,no ba ! :loveu: Fistaszek od początku się bardzo cieszył :) Miał jedynie jakąś sprzeczke z sunią...tylko nie pamiętam kto to był..i troszkę się pożarli,ale skończyło się okey ;) Quote
Mysia_ Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Beatkaa napisał(a):Fistaszek no trochę ciągnie,trochę :evil_lol: Nesca też oczwyście na spacerku była,no ba ! :loveu: Fistaszek od początku się bardzo cieszył :) Miał jedynie jakąś sprzeczke z sunią...tylko nie pamiętam kto to był..i troszkę się pożarli,ale skończyło się okey ;) może dla Fistaszka OK. :roll: Netra ma rozwalone jedne i drugie ucho i pod szyją :roll: Wczoraj miała to dokładnie wyczyszczone, mam nadzieje, że nic jej nie będzie. Z Fistaszkiem trzeba bardzo uważać, bo on atakuje każdego nieznajomego psa - przy dokładaniu do boksu suczek musimy to robić bardzo uważnie i powoli :roll: jak już się kapnie, że to sunia to jest OK. ;) Quote
Naklejka Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Minęliśmy się akurat w ciasnym miejscu, fistaszek siłę ma, ja nawet nie zauważyłam kiedy on wyrwał i wylądował na Netrze... :roll: Potem Kasi pomagałam go odciągać... Quote
Beatkaa Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Mysia_ napisał(a):może dla Fistaszka OK. :roll: Netra ma rozwalone jedne i drugie ucho i pod szyją :roll: Wczoraj miała to dokładnie wyczyszczone, mam nadzieje, że nic jej nie będzie. Z Fistaszkiem trzeba bardzo uważać, bo on atakuje każdego nieznajomego psa - przy dokładaniu do boksu suczek musimy to robić bardzo uważnie i powoli :roll: jak już się kapnie, że to sunia to jest OK. ;) O kurczę,nie wiedziałam :shake::shake::shake: Mam nadzieje,że będzie okey.... Quote
Mysia_ Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Beatkaa napisał(a):O kurczę,nie wiedziałam :shake::shake::shake: Mam nadzieje,że będzie okey.... Fistaszek jest jednym z psów, które najpierw robią, a potem myślą :mad: no nic następnym razem trzeba uważać, Netrę obserwuję i póki co nie "maźgli" jej się to, ani nie spuchło - miała od razy wyczyszczone i zaopatrzone te rany to powinny szybko się zagoić :) Quote
Bjuta Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Bardzo mi przykro :-( Wstydzę się za tego drania :oops:, a to naprawdę jest fajny pies do ludzi... Ojejku. Biedna dziewczyna .:shake: Quote
Mysia_ Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 jest OK. ;) Trochę ostatnio bała się wyjść z boksu, ale już wczoraj się przełamała... Możliwe, że tak skojarzyła wyjście z boksu -> spacer + Fistaszek i jego zębiska :mad: Uszy zazwyczaj goją się szybko tylko na początku dużo z nich krwi... Quote
Beatkaa Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Dobrze,że już ok! Trauma jakaś pozostała...miejmy nadzieję,że szybko minie ;) Quote
Beatkaa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Bjutko wzięłam dziś Fistaszka na spacerek i tu taki mały prezencik dla Ciebie :loveu: [video=youtube;3KC5e5KF7FQ]http://www.youtube.com/watch?v=3KC5e5KF7FQ[/video] Są jeszcze fotki,ogarnę i wrzucę :) Quote
Mysia_ Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Fistaś w czym Ty tak zawzięcie się tarzałeś? :evil_lol: Quote
Beatkaa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Mysia_ napisał(a):Fistaś w czym Ty tak zawzięcie się tarzałeś? :evil_lol: wolę tego nie wiedzieć :evil_lol: Quote
Beatkaa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 :loveu: Na pewno to nie był nasz ostatni spacerek z Fistaszkiem- strasznie go polubiłam:loveu: Nie wiem o co mu chodziło,ale zaraz przed załadowaniem go do boksu(trochę się wzbraniał :mad:) stanął na dwóch łapach i tak jakby się chciał o mnie oprzeć,piękny widok :cool3: Quote
Mysia_ Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Beatkaa napisał(a):wolę tego nie wiedzieć :evil_lol: też racja ;) Quote
Bjuta Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Bardzo dziękuję za prezent!!! Obejrzę jak zejdę w jakąś cywilizację... Tutaj to mi się fotki nawet nie chcą otwierać. (co za łącze... a ile kosztuje!) Eh... Bardzo się cieszę, że Fistaszek skradł Ci serce!!!! To super chłopak jest, tylko narwany... Quote
Recommended Posts