Jump to content
Dogomania

Skarpeta dla kudłaczy w potrzebie - UWAGA: NOWE KONTO

Recommended Posts

Posted

[quote name='leni356']Przyszły dziś następujące wpłaty dla kudłaczy za które bardzo dziękujemy :Rose:

50 zł - pani Mariola
15 zł - Halina W - czy to Haliza?
419,43 zł - Mirka NL[/QUOTE]
Tak myślę że to ja :roll:

• Replies 587
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='haliza']Jak się nikt nie zgłosi to co będzie :shake:[/QUOTE]

To wtedy stałe deklaracje będą przekazywane bezpośrednio na kudłacze w dt. Ale mam nadzieję że ktoś się znajdzie - może jeszcze nie wszyscy wrócili

Posted

Ja nie dam rady :( Ale dobra wiadomość - [URL="http://www.dogomania.pl/members/78985-Magdalena"]Magdalena[/URL] zgodziła się na prowadzenie skarpetki kudłaczowej :multi::multi::multi: Także na dniach będzie nowy skarbnik i nowe konto, ja prześlę to co jest na moim koncie

Posted

dostałam nr konta.Dzięki Magdaleno ,że chcesz kontynuować dzieło leni.Mam nadzieję , że ona będzie nas tu odwiedzać i nie porzuci kudłaczy,

Posted

[quote name='Poker']dostałam nr konta.Dzięki Magdaleno ,że chcesz kontynuować dzieło leni.Mam nadzieję , że ona będzie nas tu odwiedzać i nie porzuci kudłaczy,[/QUOTE]

Oj na pewno :) Wysłałam numer konta jeszcze Malagos

Magdalena, dzięki jeszcze raz za przejęcie opieki nad skarpetką

Posted

[quote name='leni356']Napisałam do Saint prośbę o przypisanie postów #2 i #3 do Magdaleny, ale na razie nic. Nie wiem który mod się tym zajmuje? do kogo mogłabym się zwrócić?[/QUOTE]

ja się niestety nie orientuje w tym temacie, ale może by napisac do Pianki? Może akurat nie zajmuje się takimi sprawami ale jest bardzo pomocna, pewnie coś doradzi

Posted

Dotarła wpłata:

+ 50 zł od MikAga (20. 01. 2011)

Mika zaprasza na wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/200100-%C5%9Awi%C4%85teczny-prezent-za-mocno-sika%C5%82-4-miesi%C4%99czne-szczeni%C4%99-mix-Husky-szuka-DT-DS[/url]

Posted

Zaraz napiszę do Pianki.

U mnie jest 100 zł, które przelewam na chorą Julkę wyciągniętą z tej umieralni w Olkuszu:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/199956-Kud%C5%82ata-Julka-w-dt-w-Warszawie-szuka-ds.-Julka-chora-%28/page2[/url]

Także po przelaniu na Julkę stan skarpetki u mnie będzie =0, więc wszystkie wpłaty będą już u Ciebie

Posted

[quote name='AgusiaP']Wysłałam dzisiaj pieniążki za grudzień :oops: styczeń i luty[/QUOTE]

dotarło: 90 zł od AgusiP (27.01.2010r.)

na koncie skarbonki: 200 zł

Właśnie zauważyłam, że moderator przepisał mi posty 2 i 3 na pierwszej stronie wątku, zaraz zrobię więc tam aktualne rozliczenie