GoskaGoska Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Lary nr 1380/09 ( imię do ogłoszeń) to jeszcze psie dziecko ma ok 4-5 miesięcy - a juz ma tak pod górkę - do schroniska trafil po wypadku - ma coś takiego , ze wygląda jak niedzwiedzia łapa - miękkie stawy :shake: Jedna łapa była już operowana - druga będzie , ale psiak nigdy nie będzie chodzić normalnie - jest duży - a siedzi w izolatce -w tej małej klatce- do ludzi przecudny - przekochany, cieszy się i ma superaśne uszy - taki psi dzieciak - trzeba mu jakoś pomoc. Jeśli znalazły by się jakieś fundusze - na już, nim jestem w PL to jeszcze bym z nim podjechała na konsutalcje do ortopedy. do tego potrzebuje ogłoszen- taki super dzieciak jesli teraz szybko nie znajdzie domu- to pozniej nie chcę myśleć co z nim będzie. Quote
GoskaGoska Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 podniosę pieska, bo nikt do niego nie zajrzał :placz: Quote
kikou Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 odlotowe ujęcia...;) na zdięciach chłopaczek ma takie chude łapiny, a w rzeczywistości jest taki ciut potężniejszy... Quote
GoskaGoska Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Cos te ujęcia nikogo za serce nie ujęły :shake: Quote
Koperek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Jezu, ciotki, ale wstyd! :oops: Ja o nim nawet nie wiedziałam...:shake: To trza się wziąć do roboty. Quote
Koperek Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Byłam dzisiaj na chwilkę odwiedzić chłopaczka- cudo słodziuńkie:loveu: Bardzo fajny, grzeczny, inteligentny- wsłuchany w człowieka- chciałby coś dla niego robić, tylko sam nie wie co i czeka na pokazanie i naukę :) Nie załatwia się w klatce- stara się wytrzymać do spaceru. Ze mną, jak wyszedł to też pięknie wysikał się na trawce. Były w tym czasie odwiedziny dzieci to przeszedł socjalkę na 6 z wielkim + :) Będzie świetny!- sama mam na niego chętkę:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
GoskaGoska Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 jak on się nie załatwia w klatce to jak się biedak musi męczyc :-( Quote
Koperek Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 GoskaGoska napisał(a):jak on się nie załatwia w klatce to jak się biedak musi męczyc :-( Spokojnie- wolontariuszki się nim zajmują ;) Quote
GoskaGoska Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 no jakos mnie to nie przekonało, zaczął się rok szkolony, to chyba teraz nie biegają jakieś dziewczyny do schroniska codziennie- a jeszcze jak padal deszcze - jak ja była, to nie było żadnej :shake: Quote
NaamahsChild Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ale piękne dziecię:oops: To do roboty ciotki, trzeba mu koniecznie znaleźć jakiś dt o wielkim sercu - nie powiem - Koperku, masz rację, podbija serca. Jest przeboski! Quote
GoskaGoska Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 psiak się pokazuje, wydaje mi się, ze jemu przydałby się konsultacje lekarskie no i ogloszenia Quote
NaamahsChild Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Co do konsultacji - to chętnie pomogę, ale przydałby się transport jakoś, żebym nie musiała się z nim z przesiadkami tłuc:oops: Quote
BasiaD Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Larry ślicznochu wracaj na początek prosić ioteczki o pomoc! Quote
Koperek Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 ...z winy aparatu troszkę niewyraźna morduchna... ...wiecznie uśmiechnięte dziecię:loveu: Quote
Koperek Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 ...z nieco innej perspektywy... Bardzo ciężko zrobić temu PERSZINGOWI jakąś konkretną i stabilną fotkę!!! i to jeszcze samemu:eviltong::diabloti: Ale jakoś się udało... Quote
GoskaGoska Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 hehehe wlasnie tobie się chyba udało , bo miał juz nowe w gipsie :evil_lol: Ja nie dala rady, bo tylko co, to juz lapy zaczął dawać , albo pychola gdzieś pchal Quote
Koperek Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='GoskaGoska']hehehe wlasnie tobie się chyba udało , bo miał juz nowe w gipsie :evil_lol: Gosiu to jest taki szczenior radosny, że nawet gdyby był CAŁY zagipsowany to podejrzewam, że fotki też byłyby poruszone!!! :D Quote
Koperek Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Fotoski od abilab :loveu: ...moje nieudolne "wystawianie" :lol: Quote
Recommended Posts