Jump to content
Dogomania

Duzy szczeniak po wypadku + problemy ze stawami -pojechal do Niemiec

Recommended Posts

Posted

Lary nr 1380/09 ( imię do ogłoszeń) to jeszcze psie dziecko ma ok 4-5 miesięcy - a juz ma tak pod górkę - do schroniska trafil po wypadku - ma coś takiego , ze wygląda jak niedzwiedzia łapa - miękkie stawy :shake:
Jedna łapa była już operowana - druga będzie , ale psiak nigdy nie będzie chodzić normalnie - jest duży - a siedzi w izolatce -w tej małej klatce- do ludzi przecudny - przekochany, cieszy się i ma superaśne uszy - taki psi dzieciak - trzeba mu jakoś pomoc.
Jeśli znalazły by się jakieś fundusze - na już, nim jestem w PL to jeszcze bym z nim podjechała na konsutalcje do ortopedy.
do tego potrzebuje ogłoszen- taki super dzieciak jesli teraz szybko nie znajdzie domu- to pozniej nie chcę myśleć co z nim będzie.

Posted

Byłam dzisiaj na chwilkę odwiedzić chłopaczka- cudo słodziuńkie:loveu: Bardzo fajny, grzeczny, inteligentny- wsłuchany w człowieka- chciałby coś dla niego robić, tylko sam nie wie co i czeka na pokazanie i naukę :) Nie załatwia się w klatce- stara się wytrzymać do spaceru. Ze mną, jak wyszedł to też pięknie wysikał się na trawce. Były w tym czasie odwiedziny dzieci to przeszedł socjalkę na 6 z wielkim + :)

Będzie świetny!- sama mam na niego chętkę:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

no jakos mnie to nie przekonało, zaczął się rok szkolony, to chyba teraz nie biegają jakieś dziewczyny do schroniska codziennie- a jeszcze jak padal deszcze - jak ja była, to nie było żadnej :shake:

Posted

...z nieco innej perspektywy...

Bardzo ciężko zrobić temu PERSZINGOWI jakąś konkretną i stabilną fotkę!!! i to jeszcze samemu:eviltong::diabloti: Ale jakoś się udało...

Posted

[quote name='GoskaGoska']hehehe wlasnie tobie się chyba udało , bo miał juz nowe w gipsie :evil_lol:
Gosiu to jest taki szczenior radosny, że nawet gdyby był CAŁY zagipsowany to podejrzewam, że fotki też byłyby poruszone!!! :D