anetta Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 :o serio nic się nie stanie jak pies zjada mydło??! :lol: Quote
anea Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 jak on to znowu zrobil???? Toska tez kiedys zjadla mydlo i zyje :D Quote
moon_light Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]ja też mam nadzieję że nic mu nie będzie :)[/COLOR][/B][/quote] caly i zdrowy:p [quote name='panienkabubu']Najwyżej go przesra :lol::lol:, na pewno nic mu nie będzie ;)[/quote] phi, kupa byla jak marzenie, nie zrobilo to mydlo na nim wiekszego wrazenia:cool1: [quote name='anetta']:o serio nic się nie stanie jak pies zjada mydło??! :lol:[/quote] z moich obserwacji wynika ze nic:razz: [quote name='anea']jak on to znowu zrobil???? Toska tez kiedys zjadla mydlo i zyje :D[/quote] skoczyl na klamke do lazienki, i zabral z umywalki. Zorientowalam sie jak juz piana toczyla sie z fafli...a mydlo bylo w brzuchu:cool3::angryy: nie wiem co smacznego w mydle hmm?:roll: Quote
Vectra Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='moon_light'] nie wiem co smacznego w mydle hmm?:roll:[/quote] coś widać w mydle jest ciekawego , moich rodziców jeden z psów też uwielbia zakraść się do łazienki i pokosztować mydełka :diabloti: nigdy mu nie zaszkodziło , kupy też ma zawsze idealne w konsystencji :evil_lol: o i jeszcze uwielbia kremy , do rąk , do stóp ,twarzy i balsamy :loveu: potem wszystko zagryza gąbką do mycia ciała i jest szczęśliwy :cool3: Quote
moon_light Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Vectra']coś widać w mydle jest ciekawego , moich rodziców jeden z psów też uwielbia zakraść się do łazienki i pokosztować mydełka :diabloti: nigdy mu nie zaszkodziło , kupy też ma zawsze idealne w konsystencji :evil_lol: o i jeszcze uwielbia kremy , do rąk , do stóp ,twarzy i balsamy :loveu: potem wszystko zagryza gąbką do mycia ciała i jest szczęśliwy :cool3:[/quote] To chyba bratnia dusza mojego psa !!! Fif też uwielbia gąbki do mycia :loveu: Kradnie, chowa całą w paszczy, i na paluszkach zakrada się na posłanie żeby pomemłać. (całe szczęscie ich nie połyka):cool1: Quote
Loona Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Fifiemu w paszczy to by się cały Cezar schował :evil_lol: Co dopiero taka mała gąbeczka :evil_lol: Quote
moon_light Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Ja tak tylko wpadam i się chwalę. Twinia ze mnie :evil_lol: No więc....dzisiaj byliśmy w Nowym Dworze Mazowieckim na wystawie:). Ostatniej Figarkowej w klasie szczeniąt. Konkurencji nie bylo buu. Figaro zdobył 1 wybitnie obiecującą ocene, i tytuł najlepszego szczeniecia. Jestem bardzo zadowolona, bo mamy śliczny opis. Fifi fajnie biegał :)- pierwszy raz, bo zazwyczaj to bryka jak kucyk, zamiast rownomiernym krokiem truchtać:)) [CENTER]:multi::multi::multi: fiflak: [IMG]http://images23.fotosik.pl/97/a6f3c4f4017c848e.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
panienkabubu Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 :cool: jak on bosko stoi!! :cool: - nie miałaś problemów z nauką pozycji wystawowej? :) ja to się boję, że mała się wiercić będzie, ale my to jeszcze mamy czasu, a czasu na szczęście ;) Gratuluję sukcesu kolejnego :loveu: (zostajecie na BISach jak dostajesz najlep. szczenie?) Quote
moon_light Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='panienkabubu']:cool: jak on bosko stoi!! :cool: - nie miałaś problemów z nauką pozycji wystawowej? :) ja to się boję, że mała się wiercić będzie, ale my to jeszcze mamy czasu, a czasu na szczęście ;) Gratuluję sukcesu kolejnego :loveu: (zostajecie na BISach jak dostajesz najlep. szczenie?)[/quote] Tak jakoś mu się w miare udało stanąć :) Nie uczyliśmy się pozycji wystawowej. Malej stanie tez przyjdzie z czasem :) Nie ma co mordować szczylków. Po to klasa szczeniat, zeby sie obyly z ringiem:lol:. Dziekujemy:) Nie zostalismy na bisy :placz::placz::placz:, i tak strasznie zaluje...bo sedzina 2 razy nam powtarzala "widze go na bisie"....tata chcial jechac:placz: Czuje ze zmarnowalam szanse, bo to byl jego dobry dzien (ladnie biegl, stal, sedzia na bisie od molosow...ehhhhh). Niemniej jednak ogromnie sie cieszymy z kolejnego wo i pieknego opisu:cool1: Quote
jonQuilla Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [B][COLOR=Olive]Gratulacje :multi::multi::multi: Prezentuje się ślicznie :loveu::loveu::loveu: przystojniak z niego nie mały :) [/COLOR][/B] Quote
panienkabubu Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Oj to szkoda, że nie zostaliście - bo mogło być super, zważywszy na to, że to mała wystawa (w porównaniu do np. takiego Poznania), to i szanse na sukces lepsze :loveu: Ale nie ma co gdybać i się zamartwiać, zostaniecie następnym razem :) I tak super, że ładny opis i ocena, pamiętaj, że zawsze mogliście wylecieć z ringu i np. dostać "nie do oceny" albo "dyskw." a tu WO !! :) To ogromny sukces :) CZy mogę Cię offowo poprosić o stawkę Bernardynów? Bo nie kojarzę, czy była stawka imienna, a nie chce mi się szukać :cool3: Moja mała stać stoi - tylko ma jeden "brak" - nie potrafię u niej przenieść ciężaru ciała na przód, wtedy kątowanie byłoby o niebo lepsze, a tak jest tylko umiarkowane heheheh ;) Ale może masz rację, w końcu to dopiero szczyl 4 miesięczny, to może stać się nauczy sama ;) Chociaż ona stoi, ale wystać nie może :lol: Masz jakieś inne zdjęcia z wystawy Figara? Jesu ja mdleje na jego widok :mdleje::loveu: Quote
moon_light Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]Gratulacje :multi::multi::multi: Prezentuje się ślicznie :loveu::loveu::loveu: przystojniak z niego nie mały :) [/COLOR][/B][/quote] Maly maly :) Moj maluni fifi:) dziekujemy za grat. [quote name='panienkabubu']Oj to szkoda, że nie zostaliście - bo mogło być super, zważywszy na to, że to mała wystawa (w porównaniu do np. takiego Poznania), to i szanse na sukces lepsze :loveu: Ale nie ma co gdybać i się zamartwiać, zostaniecie następnym razem :) I tak super, że ładny opis i ocena, pamiętaj, że zawsze mogliście wylecieć z ringu i np. dostać "nie do oceny" albo "dyskw." a tu WO !! :) To ogromny sukces :) CZy mogę Cię offowo poprosić o stawkę Bernardynów? Bo nie kojarzę, czy była stawka imienna, a nie chce mi się szukać :cool3: Moja mała stać stoi - tylko ma jeden "brak" - nie potrafię u niej przenieść ciężaru ciała na przód, wtedy kątowanie byłoby o niebo lepsze, a tak jest tylko umiarkowane heheheh ;) Ale może masz rację, w końcu to dopiero szczyl 4 miesięczny, to może stać się nauczy sama ;) Chociaż ona stoi, ale wystać nie może :lol: Masz jakieś inne zdjęcia z wystawy Figara? Jesu ja mdleje na jego widok :mdleje::loveu:[/quote] ja sie ciesze z tego co jest :) bardzoooo. Stawkę przepisze jutro, bo zostawiłam ksiązki i katalog w szkole. Ciężaru małej nie przeniesiesz na przód:) to taka dzidzia jest , myslę że ma zbyt mało silne łapki, żeby na 2 ciężar przenosić. Figaro ma tak samo, narazie jest zbyt niezdarny, żeby się ładnie wyprężyć, pokazać kątowanie i klatke....ale widzę że z wystawy na wystawę jest lepiej:). Zdjęc z wystawy mam jeszcze kilka, ale wlasciwie wszystkie takie same. Następny poznan, pozniej kielce. Bedziecie??? [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/99/ce5fdee04ea122e9.jpg[/IMG][/URL] i jedno spacerkowe, ze "sztywnym" kumplem: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/99/71bfcc438c7aa0cd.jpg[/IMG][/URL] haha Quote
panienkabubu Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ale, żeby chociaż się napięła na przód i wyciągnęła głowę. Czasem się udaje, ale nie reaguje jeszcze na komendę, mamy dużo czasu przed sobą. W sumie to zaczynamy dopiero w 2008, więc nie ma co panikować. Ale ona zawsze odstawia jedną tylną w zależności od tego, po której jestem stronie. Jak stoję na przeciwko niej, to stoi ładnie - ale niedługo. Musi się nauczyć cierpliwości. Ale dzielna z niej baba. My będziemy w Kielcach na 100%, jeszcze nie wiem w jakim składzie, ale tam będziemy :) Także przed Kielcami podaj mi ring, to się spotkamy :) Ja to się obawiam, że ona się wystraszy jak sędzia zacznie ją macać itp, ale ćwiczę z obcymi, szkoda tylko, że ludzie dziwnie na mnie patrzą jak mówię na spacerze do obcej baby na przykład, żeby zmacała mi sukę :lol: od 26 do 28 będę w Warszawie, może nawet z małą, to może w sobotę albo w niedzielę rano umówimy sie na spacerek :) Quote
jonQuilla Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [B][COLOR=Olive]:multi: Cześć :) [url]http://images29.fotosik.pl/99/71bfcc438c7aa0cd.jpg[/url] :evil_lol::evil_lol: dobre zdjęcie :) [/COLOR][/B] Quote
panienkabubu Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Czesc! :) Ja z pytaniem :cool3: Kiedy zaczynacie młodzież? :cool3: Quote
MEGNUM Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='panienkabubu']Czesc! :) Ja z pytaniem :cool3: Kiedy zaczynacie młodzież? :cool3:[/quote] W Kielcach i Poznaniu już są w młodzieży.:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='MEGNUM']W Kielcach i Poznaniu już są w młodzieży.:evil_lol:[/QUOTE] Uuuuu no to szykuje sie atak na Ml Ch Pl :) to trzymam :kciuki: Quote
MEGNUM Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='panienkabubu']Uuuuu no to szykuje sie atak na Ml Ch Pl :) to trzymam :kciuki:[/quote] Ja też!!!! Quote
panienkabubu Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='MEGNUM']Ja też!!!![/QUOTE] ps. Kielce? O !! to super!! spotkam "młodego" :loveu::loveu: Quote
moon_light Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 ale informatorów mamy :p:cool3::lol: Dostałam stare zdjęcia z wystawy w Toruniu....patrzcie jaki fifinio był malutki :) :loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/100/f10965806e99269b.jpg[/IMG][/URL] tęsknie za szczeniaczkowym-szczeniaczkiem...i juz bym mogla miec 2 dogowatego:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [B][COLOR=Olive]Nie wiem gdzie Ty widzisz szczeniaczkowatego szczeniaczka :evil_lol::evil_lol: ja widzę śliczne, duże bydełko ;) :loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B] [COLOR=Olive][B]Nigdy na niego napatrzeć się nie mogę :) ahhh :loveu:[/B][/COLOR] Quote
moon_light Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 figarek na poważnie...i troche mniej poważnie :) [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/2/d366810c0068b669.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/2/deda0425e2fe9379.jpg[/IMG][/URL] Quote
olcha Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 O jaaa ale z niego pięknot, a ta druga fota powala :crazyeye: Jak spadał to ziemia zadrżała? Quote
panienkabubu Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Mogę zapytać czym karmisz? :cool3: i czy spotkamy się jak bede w Warszawie za tydzień w weekend? :cool3: Quote
jonQuilla Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [COLOR=Olive][B]:loveu::loveu: ahhh...za każdym razem się zako****ę od nowa :) [url]http://images34.fotosik.pl/2/deda0425e2fe9379.jpg[/url] :evil_lol::evil_lol: świetne zdjęcie :) [/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts