Jump to content
Dogomania

CEZAR & dozio FIGARO. Od jednego psa-lepsze są tylko 2 psy! :)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]ja też mam nadzieję że nic mu nie będzie :)[/COLOR][/B][/quote]
caly i zdrowy:p

[quote name='panienkabubu']Najwyżej go przesra :lol::lol:, na pewno nic mu nie będzie ;)[/quote]
phi, kupa byla jak marzenie, nie zrobilo to mydlo na nim wiekszego wrazenia:cool1:

[quote name='anetta']:o serio nic się nie stanie jak pies zjada mydło??! :lol:[/quote]
z moich obserwacji wynika ze nic:razz:

[quote name='anea']jak on to znowu zrobil???? Toska tez kiedys zjadla mydlo i zyje :D[/quote]
skoczyl na klamke do lazienki, i zabral z umywalki. Zorientowalam sie jak juz piana toczyla sie z fafli...a mydlo bylo w brzuchu:cool3::angryy:

nie wiem co smacznego w mydle hmm?:roll:

Posted

[quote name='moon_light']

nie wiem co smacznego w mydle hmm?:roll:[/quote]
coś widać w mydle jest ciekawego , moich rodziców jeden z psów też uwielbia zakraść się do łazienki i pokosztować mydełka :diabloti:
nigdy mu nie zaszkodziło , kupy też ma zawsze idealne w konsystencji :evil_lol:
o i jeszcze uwielbia kremy , do rąk , do stóp ,twarzy i balsamy :loveu: potem wszystko zagryza gąbką do mycia ciała i jest szczęśliwy :cool3:

Posted

[quote name='Vectra']coś widać w mydle jest ciekawego , moich rodziców jeden z psów też uwielbia zakraść się do łazienki i pokosztować mydełka :diabloti:
nigdy mu nie zaszkodziło , kupy też ma zawsze idealne w konsystencji :evil_lol:
o i jeszcze uwielbia kremy , do rąk , do stóp ,twarzy i balsamy :loveu: potem wszystko zagryza gąbką do mycia ciała i jest szczęśliwy :cool3:[/quote]
To chyba bratnia dusza mojego psa !!!

Fif też uwielbia gąbki do mycia :loveu: Kradnie, chowa całą w paszczy, i na paluszkach zakrada się na posłanie żeby pomemłać. (całe szczęscie ich nie połyka):cool1:

Posted

Ja tak tylko wpadam i się chwalę. Twinia ze mnie :evil_lol:

No więc....dzisiaj byliśmy w Nowym Dworze Mazowieckim na wystawie:).
Ostatniej Figarkowej w klasie szczeniąt. Konkurencji nie bylo buu.

Figaro zdobył 1 wybitnie obiecującą ocene, i tytuł najlepszego szczeniecia.
Jestem bardzo zadowolona, bo mamy śliczny opis. Fifi fajnie biegał :)- pierwszy raz, bo zazwyczaj to bryka jak kucyk, zamiast rownomiernym krokiem truchtać:))

[CENTER]:multi::multi::multi:
fiflak:
[IMG]http://images23.fotosik.pl/97/a6f3c4f4017c848e.jpg[/IMG]
[/CENTER]

Posted

:cool: jak on bosko stoi!! :cool: - nie miałaś problemów z nauką pozycji wystawowej? :) ja to się boję, że mała się wiercić będzie, ale my to jeszcze mamy czasu, a czasu na szczęście ;)
Gratuluję sukcesu kolejnego :loveu: (zostajecie na BISach jak dostajesz najlep. szczenie?)

Posted

[quote name='panienkabubu']:cool: jak on bosko stoi!! :cool: - nie miałaś problemów z nauką pozycji wystawowej? :) ja to się boję, że mała się wiercić będzie, ale my to jeszcze mamy czasu, a czasu na szczęście ;)
Gratuluję sukcesu kolejnego :loveu: (zostajecie na BISach jak dostajesz najlep. szczenie?)[/quote]
Tak jakoś mu się w miare udało stanąć :) Nie uczyliśmy się pozycji wystawowej. Malej stanie tez przyjdzie z czasem :) Nie ma co mordować szczylków. Po to klasa szczeniat, zeby sie obyly z ringiem:lol:.
Dziekujemy:)
Nie zostalismy na bisy :placz::placz::placz:, i tak strasznie zaluje...bo sedzina 2 razy nam powtarzala "widze go na bisie"....tata chcial jechac:placz: Czuje ze zmarnowalam szanse, bo to byl jego dobry dzien (ladnie biegl, stal, sedzia na bisie od molosow...ehhhhh).
Niemniej jednak ogromnie sie cieszymy z kolejnego wo i pieknego opisu:cool1:

Posted

Oj to szkoda, że nie zostaliście - bo mogło być super, zważywszy na to, że to mała wystawa (w porównaniu do np. takiego Poznania), to i szanse na sukces lepsze :loveu: Ale nie ma co gdybać i się zamartwiać, zostaniecie następnym razem :) I tak super, że ładny opis i ocena, pamiętaj, że zawsze mogliście wylecieć z ringu i np. dostać "nie do oceny" albo "dyskw." a tu WO !! :) To ogromny sukces :)
CZy mogę Cię offowo poprosić o stawkę Bernardynów? Bo nie kojarzę, czy była stawka imienna, a nie chce mi się szukać :cool3:

Moja mała stać stoi - tylko ma jeden "brak" - nie potrafię u niej przenieść ciężaru ciała na przód, wtedy kątowanie byłoby o niebo lepsze, a tak jest tylko umiarkowane heheheh ;) Ale może masz rację, w końcu to dopiero szczyl 4 miesięczny, to może stać się nauczy sama ;) Chociaż ona stoi, ale wystać nie może :lol:

Masz jakieś inne zdjęcia z wystawy Figara? Jesu ja mdleje na jego widok :mdleje::loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]Gratulacje :multi::multi::multi:

Prezentuje się ślicznie :loveu::loveu::loveu: przystojniak z niego nie mały :)
[/COLOR][/B][/quote]
Maly maly :) Moj maluni fifi:)
dziekujemy za grat.
[quote name='panienkabubu']Oj to szkoda, że nie zostaliście - bo mogło być super, zważywszy na to, że to mała wystawa (w porównaniu do np. takiego Poznania), to i szanse na sukces lepsze :loveu: Ale nie ma co gdybać i się zamartwiać, zostaniecie następnym razem :) I tak super, że ładny opis i ocena, pamiętaj, że zawsze mogliście wylecieć z ringu i np. dostać "nie do oceny" albo "dyskw." a tu WO !! :) To ogromny sukces :)
CZy mogę Cię offowo poprosić o stawkę Bernardynów? Bo nie kojarzę, czy była stawka imienna, a nie chce mi się szukać :cool3:

Moja mała stać stoi - tylko ma jeden "brak" - nie potrafię u niej przenieść ciężaru ciała na przód, wtedy kątowanie byłoby o niebo lepsze, a tak jest tylko umiarkowane heheheh ;) Ale może masz rację, w końcu to dopiero szczyl 4 miesięczny, to może stać się nauczy sama ;) Chociaż ona stoi, ale wystać nie może :lol:

Masz jakieś inne zdjęcia z wystawy Figara? Jesu ja mdleje na jego widok :mdleje::loveu:[/quote]
ja sie ciesze z tego co jest :) bardzoooo.
Stawkę przepisze jutro, bo zostawiłam ksiązki i katalog w szkole.

Ciężaru małej nie przeniesiesz na przód:) to taka dzidzia jest , myslę że ma zbyt mało silne łapki, żeby na 2 ciężar przenosić. Figaro ma tak samo, narazie jest zbyt niezdarny, żeby się ładnie wyprężyć, pokazać kątowanie i klatke....ale widzę że z wystawy na wystawę jest lepiej:).
Zdjęc z wystawy mam jeszcze kilka, ale wlasciwie wszystkie takie same.
Następny poznan, pozniej kielce. Bedziecie???

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/99/ce5fdee04ea122e9.jpg[/IMG][/URL]

i jedno spacerkowe, ze "sztywnym" kumplem:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/99/71bfcc438c7aa0cd.jpg[/IMG][/URL]

haha

Posted

Ale, żeby chociaż się napięła na przód i wyciągnęła głowę. Czasem się udaje, ale nie reaguje jeszcze na komendę, mamy dużo czasu przed sobą. W sumie to zaczynamy dopiero w 2008, więc nie ma co panikować. Ale ona zawsze odstawia jedną tylną w zależności od tego, po której jestem stronie. Jak stoję na przeciwko niej, to stoi ładnie - ale niedługo. Musi się nauczyć cierpliwości. Ale dzielna z niej baba.
My będziemy w Kielcach na 100%, jeszcze nie wiem w jakim składzie, ale tam będziemy :) Także przed Kielcami podaj mi ring, to się spotkamy :)
Ja to się obawiam, że ona się wystraszy jak sędzia zacznie ją macać itp, ale ćwiczę z obcymi, szkoda tylko, że ludzie dziwnie na mnie patrzą jak mówię na spacerze do obcej baby na przykład, żeby zmacała mi sukę :lol:
od 26 do 28 będę w Warszawie, może nawet z małą, to może w sobotę albo w niedzielę rano umówimy sie na spacerek :)

Posted

[quote name='panienkabubu']Czesc! :)
Ja z pytaniem :cool3: Kiedy zaczynacie młodzież? :cool3:[/quote]
W Kielcach i Poznaniu już są w młodzieży.:evil_lol:

Posted

ale informatorów mamy :p:cool3::lol:

Dostałam stare zdjęcia z wystawy w Toruniu....patrzcie jaki fifinio był malutki :) :loveu:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/100/f10965806e99269b.jpg[/IMG][/URL]

tęsknie za szczeniaczkowym-szczeniaczkiem...i juz bym mogla miec 2 dogowatego:evil_lol:

Posted

[B][COLOR=Olive]Nie wiem gdzie Ty widzisz szczeniaczkowatego szczeniaczka :evil_lol::evil_lol: ja widzę śliczne, duże bydełko ;) :loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B]

[COLOR=Olive][B]Nigdy na niego napatrzeć się nie mogę :) ahhh :loveu:[/B][/COLOR]

Posted

figarek na poważnie...i troche mniej poważnie :)

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/2/d366810c0068b669.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/2/deda0425e2fe9379.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[COLOR=Olive][B]:loveu::loveu: ahhh...za każdym razem się zako****ę od nowa :)

[url]http://images34.fotosik.pl/2/deda0425e2fe9379.jpg[/url] :evil_lol::evil_lol: świetne zdjęcie :)
[/B][/COLOR]