Jump to content
Dogomania

CEZAR & dozio FIGARO. Od jednego psa-lepsze są tylko 2 psy! :)

Recommended Posts

Posted

Śliczne maleństwo ja tez takie chcę :-( ale niestety nie moge mieć. Może kiedys się doczekam :lol: a teraz pozostawje mi oglądać Dogi innych forumowiczów, które sa sliczne :lol: :loveu: :multi:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anovi']Natalka - dzidziulek Ci rośnie cudny :loveu::loveu::loveu::loveu:
A ucholki mniam :loveu: :cool3: Piękną ma główkę :)

i chciałam powiedzieć... tzn. uprzejmie donoszę, że Natalia nadal wisi mi wspólne :drink1: (to z okazji spełnionego marzenia) :lol: :evil_lol:[/quote]
Ucholki uwielbiam:loveu: i główkę, i wszystko:loveu:

Spoko spoko, i na :beerchug: przyjdzie pora, jak nie w warszawie, to sie na jakiejs wystawie odnajdziemy:lol: (fx-klub DN)

[quote name='PIKA']No kolezanko, kiedy chlopakow na brykanko umawiamy? :cool3:[/quote]
Kiedy tylko kcesz :) byle bylo pod wieczor, bo mlody odmawia wspolpracy jak piecze słońce.
[quote name='Loona']Moon_light :crazyeye: Ty żyjesz :crazyeye: Kurcze, daaawno Cię nie było tutaj :mad:

[IMG]http://img509.imageshack.us/img509/7021/a173b172cef53543pp9.jpg[/IMG]
Śliczny mały :loveu: Szkoda mi tylko tych uchów :loveu:[/quote]
Nie było bo mam odłączony internet:-(
Ucholkow ni ma co żałować:P
[quote name='Ania-shira']Śliczne maleństwo ja tez takie chcę :-( ale niestety nie moge mieć. Może kiedys się doczekam :lol: a teraz pozostawje mi oglądać Dogi innych forumowiczów, które sa sliczne :lol: :loveu: :multi:[/quote]\
Na każdego przyjdzie pora :) Ja tez calkiem niedawno tylko dogi na obrazkach podziwialam:cool3:
A ulubiony kolor doży już masz ??

Posted

Ale on jest piekny!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: A jakie sliczne uszolki....
Natalio jak dlugo mniej wiecej trzeba te uszyska plastrowac aby juz zawsze staly jak nalezy???Jestem wielbicielka kopiowanych:oops: Moj ukochany ostatnio stwierdzil ze jak bede miala doga to w zyciu nie pozwoli na kopiowanie...(ale z tym sobie poradze:diabloti: )
Piekny:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='gapulina']Ale on jest piekny!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: A jakie sliczne uszolki....
Natalio jak dlugo mniej wiecej trzeba te uszyska plastrowac aby juz zawsze staly jak nalezy???Jestem wielbicielka kopiowanych:oops: Moj ukochany ostatnio stwierdzil ze jak bede miala doga to w zyciu nie pozwoli na kopiowanie...(ale z tym sobie poradze:diabloti: )
Piekny:loveu: :loveu: :loveu:[/quote]
Dziekujemy:lol:
A co od plastrowania, to zależy.. Od chrząstki w uchu, od sposobu obcięcia,od sposobu noszenia uszy,... od niewiadomoczego:lol:. Niektorym stoja po 6 mies, a niektorym po roku...a nawet 2:roll:. nie ma niestety reguły.
Widzę że u ciebie sukces- ukochany dopuszcza myśl o dogu (skoro mowi "jak bedziesz miala doga":evil_lol:) ...coś czuję że dożek będzie szybciej niz ci sie wydaje;)

Posted

Zaskoczyl mnie i to bardzo...niedawno zapytal sie mnie ile ma taki psiak jak trafia do nowego domu, i ile taki dog kosztuje:diabloti: ja domyslam sie jaki jest przedzial cenowy ..ale nie chcac by luby dostal palpitacji serca dopuscilam sie malego klamstewka i obnizylam "troszeczke" cene:diabloti:
Wole zeby zyl w slodkiej nieswiadomosci:cool3:

Posted

[quote name='gapulina']Zaskoczyl mnie i to bardzo...niedawno zapytal sie mnie ile ma taki psiak jak trafia do nowego domu, i ile taki dog kosztuje:diabloti: ja domyslam sie jaki jest przedzial cenowy ..ale nie chcac by luby dostal palpitacji serca dopuscilam sie malego klamstewka i obnizylam "troszeczke" cene:diabloti:
Wole zeby zyl w slodkiej nieswiadomosci:cool3:[/quote]
No to kochana, szykuj powoli wyprawkę dla szczeniaka;) (jeejuuu jak to bylo fajnie czekac na malucha i latac po sklepach kupujac zabawki,witaminki,szampony itd:loveu:).
O ile dobrze pamiętam, to Ty masz ochote na małego efektownego modrego:) - więc masz jakiś rok na całkowite urobienie faceta;), bo w ME z tego co zauważyłam co rok faflunki się rodzą:)

Posted

[quote name='moon_light'][IMG]http://img148.imageshack.us/img148/8982/tndsc01980rz9.jpg[/IMG]
usziii stoją :multi:

[IMG]http://img132.imageshack.us/img132/807/tndsc01985qi9.jpg[/IMG][/quote]

:mdleje: achhhhhhh :klacz: :klacz: :klacz:

:cool2: :ylsuper: :Cool!: :lilangel: :jumpie: :BIG: :cunao: :laola: :drinka: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

[quote name='moon_light'][IMG]http://img148.imageshack.us/img148/8982/tndsc01980rz9.jpg[/IMG]

[IMG]http://img132.imageshack.us/img132/807/tndsc01985qi9.jpg[/IMG][/quote]

Już za chwilkę, już za momęcik....biegnę kofane na PM szybciutko uchi ogladać :evil_lol: :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='akard']Już za chwilkę, już za momęcik....biegnę kofane na PM szybciutko uchi ogladać :evil_lol: :evil_lol: ;)[/QUOTE]
Mam nadzieję, że enigmatyczny skrót PM znaczy Pola Mokotowskie i masz ze sobą aparat :evil_lol:

Posted

[quote name='moon_light'][IMG]http://img132.imageshack.us/img132/807/tndsc01985qi9.jpg[/IMG][/quote]

Oooo ja chyba znam tego ślicznego Pana :loveu:

Posted

[quote name='PIKA']Noo uchi stoją na bacznośc :loveu:
Widzialam dzisiaj na wlasne oczy :multi:
Figo jest super :loveu:[/quote]
Jest, jest.
Błękitny kulek maluni.
Dziękujemy za spacerek :loveu:

Posted

[quote name='olcha']:mdleje: achhhhhhh :klacz: :klacz: :klacz:

:cool2: :ylsuper: :Cool!: :lilangel: :jumpie: :BIG: :cunao: :laola: :drinka: :drinking: :drinking: :drinking:[/quote]
<ukłony>:lol:

[quote name='akard']Już za chwilkę, już za momęcik....biegnę kofane na PM szybciutko uchi ogladać :evil_lol: :evil_lol: ;)[/quote]
:cool3:

[quote name='Loona']Mam nadzieję, że enigmatyczny skrót PM znaczy Pola Mokotowskie i masz ze sobą aparat :evil_lol:[/quote]
Dobrze zrozumiałaś, ale niestety, jak Olimpia dotarła na pola, to było już ciemno, ..i ze zdjęć nici:-(

[quote name='jo-jo']Oooo ja chyba znam tego ślicznego Pana :loveu:[/quote]
A ja nie,:shake:
:eviltong:

Posted

[quote name='PIKA']Noo uchi stoją na bacznośc :loveu:
Widzialam dzisiaj na wlasne oczy :multi:
Figo jest super :loveu:[/quote]
Tak prawie na baczność:lol:
Hippo tez kochane dziecko:lol: trzeba ich czesciej na bieganko zabierac:cool3:

[quote name='akard']Jest, jest.
Błękitny kulek maluni.
Dziękujemy za spacerek :loveu:[/quote]
Maluni! to bydlak jest juz , wczoraj ogladalam zdjecia z 1 dnia w domu...i ...2 razy taki pies:lol:

[quote name='panienkabubu']Moon_light będziesz musiala zmienić sobie awatarek, bo tamten Figaro już niepodobny do obecnego :loveu::loveu:
Pieeeeknie uszi stoją :loveu::loveu:

Kiedy debiut? :cool3:[/quote]
dobrze mówisz, lece zmieniać:cool3:
Uszi stoją tak na 4+ :lol:
Debiut...hmm..pewnie na łódzkim klubie doga niemieckiego:oops:

Posted

[IMG]http://img132.imageshack.us/img132/807/tndsc01985qi9.jpg[/IMG]

Ale on juz duży :loveu:

Błękitne dogi jako szczenięta chyba zawsze są największe, prawda? :)

Posted

[/quote]

Kurcze i to jeszcze jak stoją! Figaro powiększy grono dogów, których nie wyobrażam sobie z innymi ucholami, choć sama ciąć nie będę.
Bardzo ładnie stoją - równolegle, spiczasto i bardzo elegancko.

Natalia, Ty sama Młodego plastrujesz????
Nie wyobrażam sobie tego procederu znając Chalimar i ruchliwość małego-wielkiego stworzonka jakim jest szczeniak.
Gratulacje, bo to poważne zadanie, a efekty masz świetne!:loveu:

MAłej Francuzy (bo pewnie będziesz chciała, hihi) mam tylko foty kanapowe lub rozmazane. Chyba się sama muszę wreszcie wybrać na foty...
Nadmienię tylko, że "Mała" Chalimar ma 5 miesięcy (kończy 4-06) i łapsko rozmiar XXL - aż kobiecie nie przystoi :cool1: Satiny łapeczki już dawno przegoniła i zbliża się do Visca...
Mastodont :mad:

Posted

Moon,
pozwoliłam sobie pokazać zdjęcia Figara mojej koleżance, która w dogach się lubuje i trochę w nich siedzi.. Powiedziała, że jest zajebisty :loveu: doskonałe ma uszy, głowa śliczna, ze stopem, co w dzisiejszych dogach mało spotykane, Modry Efekt podobno ma teraz najlepsze błękitne dogi w PL :)

Ja się nie wypowiadam, bo się nie znam na dogach w ogóle, ale jak tylko go zobaczyłam na pierwszych zdjęciach, to już wiedziałam, że będzie moim faworytem w błękitnych dogach, jest piękny, nie wiem czego mu brakuje, bo jak dla mnie jest idealny....... Jak zawsze marzyłam o dogu, to widziałam właśnie Twojego Figara....... piękny :loveu::loveu:

Posted

[IMG]http://img132.imageshack.us/img132/807/tndsc01985qi9.jpg[/IMG]

Ale chłopak wyrósł :crazyeye:. Śliczny jest :loveu: , już się nie mogę doczekać klubu żeby go zobaczyć :lol: .