Jump to content
Dogomania

CEZAR & dozio FIGARO. Od jednego psa-lepsze są tylko 2 psy! :)

Recommended Posts

Posted

śmiejcie sie śmiejcie ze mnie:mad::lol::lol::lol:

fot malo mam....bo tylko z 1 dnia...a pozniej aparat zrobil niespodzianke... :/

[IMG]http://www.moje_foty.webpark.pl/tn_obraz_082.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.moje_foty.webpark.pl/tn_obraz_087.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.moje_foty.webpark.pl/tn_obraz_081.jpg[/IMG]

a reszta poozniej....chociaz tej reszty nie za wiele :(

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no baa ze nurkowalam :)

niby ja tez mam wiecej w glowie...ale ...to sie zapomni...(chyba) a fotki by bylo i byly...

ps. musze sobie sprwic aparat nowy..ale taki zwykly....bo zauwazylam ze cyfrowe fotki to jednak nie to samo ..i zdecydowanie bardziej wole tradycyjne:(

Posted

hhehehhe SZOK to malo powiedziane :D ....tym bardziej ze mądra Natalka....wybrała sie do samolotu w ...uwaga uwaga....JAPONKACH :lol:....Jak w w-wie na lotnisku, z samolotu do busa sie przesiadlam...to sprawdzalam czy mam jeszcze czucie w stopach :D ...niby tylko pare metrow przeszlam po mrozie...ale wystarczylo zeby dupsko na dzien dobry zmrozic :D

a mama mowia....zaluz inne buty ;] ....te mamy to jednak pozyteczne istoty:)

Posted

Hahahhahahaha! Dobre kiedyś widziałam wywiad z facetem z Afryki, który trafił do Polski akurat w zimę i nikt go nie uświadomił o naszej pięknej pogodzie. Opowiadał, że się wystraszył pary z ust, a potem się zastanawiał skąd ta para? Przecież nie palę? :lol:

Super zdjęcia! Strasznie Ci zazdroszcze wygrzania doopska :eviltong: A nurkujesz?

Posted

heheh dobry koleś :D:D

nie nurkuje....snurkluje....czyli...plywam z rurką i maską...oglądając rafe....aaaahhhhh.....niesamowite to jest...po nocach mi sie sni to co zobaczylam....:loveu::loveu::loveu::loveu:
a na nurkowanie ...to za wysokie progi jak dla mnie ;D -boje sie;]

Posted

[quote name='moon_light']heheh dobry koleś :D:D

nie nurkuje....snurkluje....czyli...plywam z rurką i maską...oglądając rafe....aaaahhhhh.....niesamowite to jest...po nocach mi sie sni to co zobaczylam....:loveu::loveu::loveu::loveu:
a na nurkowanie ...to za wysokie progi jak dla mnie ;D -boje sie;][/quote]

Jak ja ci zazdroszcze!!:lol::lol:
A Cezarek cudasny:loveu::loveu: Piesek polarny:evil_lol:

Posted

buhahahah ...wlasnie mnie pies "zaatakowal" tj. chcial uciec od glaskania i uzyl swoich pseudo zębów :D...
najlepsze jest to...ze jak juz ucieknie...to stanie ode mnie metr...i klapie szczęką (nie szczeka ,nie warczy),po prostu bez dzwiecznie klapie paszczą zeby mnie przestraszyc :D ..
pewnie nikt nie skumal o co mi chodzi....ale nie wymagajcie za duzo...juz 10...a ja od 5 na nogach :)

Posted

Uu.. biedny piesek :lol: u mnie niestety to nie wchodzi w gre i Miki ma brzydkie zeby, chociaz jak na 15 letniego psa to nie najgorsze :lol: . Moj mały jest tak waleczny, ze jak widzisz ze idziemy w strone weta to sie zapiera, a gdy juz widze lekarza to jakby mogl to by go pogryzł.. normalnie wstyd :lol:

Posted

Ufff dobrze, że ja nie mam tego problemu.

Ile razy na rok zdjemujesz mu kamień?

Życzymy powodzenia Cezariuszu....Era czeka z niecierpliwością na wiadomości :roll:

Posted

[B]Kendus- [/B]jakies zabki napewno usuniemy...bo juz sie chwieją..i lekarz powiedzial ze tak bedzie lepiej..:(
[B]
zaba14[/B]- CEzar tez jest bardzo waleczny...ale ten zabieg odbywa sie w tzw "głupim jasiu"...Bo to czyszczenie przy pomocy calej machiny- i nawet najspokojniejszy psiur nie dal by sobie tego zrobic na zywca ;]

[B]olcha-[/B]jedziemy do weta za 30 min :) A kamien zdejmuje mu roznie...jak byl mlody to mial ladne zeby...ale gdzies tak od czasu kiedy skkonczyl 6 lat mniej wiecej co rok ,poltora czyscimy.:cool3:

Facet mowi ze takie male psy maja juz predyspozycje do kamienia, tj. maja np inny sklad sliny..

Posted

Era ma w miarę ładne ząbki jak na taką staruszkę tłuściuszkę odkąd stosuję raz na jakiś czas kurację stomadhexem. Bałabym się z nią jechać na jakąkolwiek narkozę czy głupiego jasia bo ma arytmię serca od małego.(coś z zastawkami, nie da się wyleczyć niestety). Weterynarze bali się ją operować 7 lat temu, a ja wtedy obgryzłam wszystkie paznokcie. Do tej pory wyleciał jej jeden trzonowiec.

Posted

WROCILISMY !!

Dwa zęby usunięte-reszta wyczyszczona. Cezary teraz sobie spi. Jeeessooo jak sie krew lała z zebow...:roll:
a jak potem chcielismy pobrac z łapek na badania...to nic nie lecialo:eviltong:

no...ale dobrze jest...:lol: