Jump to content
Dogomania

CEZAR & dozio FIGARO. Od jednego psa-lepsze są tylko 2 psy! :)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o ja Cie suuuuuune :loveu: jaaaaaaaaaki sliczny!!!!! :loveu: :loveu: :loveu:
i czemu nagle FIGARO? :cool3:

(i tak juz go znalazlam wczesniej tylko nie chcialam Ci tutaj na galerii pisac zebys miala ta przyjemnosc pokazac szczeniaka pierwesza :eviltong: hahaha taki jestem Szerlok Holms :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: )

Posted

[quote name='gabryska']:loveu: Piękny! :loveu:
Więcej zdjęć! ;)[/quote]
I taaaaaaki kochany:loveu: Rozpływam się jak na niego patrze:loveu: W niebieskie oczka:loveu: Przypomina mi niemowlaka :)

Więcej fotek

tu jeszcze w hodowli- 6 tyg
[IMG]http://img142.imageshack.us/img142/1479/tn24al3.jpg[/IMG]

i uciekam do mojego najsłodszego obowiązku:loveu:
:multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:multi::multi::multi:jest jest super:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/I][/quote]
:loveu::loveu::loveu:
wszyscy w domu zakochani
:loveu::loveu::loveu:
[quote name='zaba14']JEDNO ZDJĘCIE?! :angryy: ojj... nie fajnie!
Więcej!! :loveu: [/quote]
Staram sie staram:) ale maly pochlania 99% mojego czasu:loveu:-nie narzekam:lol:

[quote name='zaba14'] i skąd zmiana szczeniaka? :razz:[/quote]
Miłość nie wybiera :) A tak naprawdę, to nie zmiana szczeniaka, a zmiana imienia :) Mlody od początku ten sam- z łatką w kształcie Afryki bądź Ameryki PD, - jak kto woli:cool1:

Posted

[quote name='panienkabubu']o ja Cie suuuuuune :loveu: jaaaaaaaaaki sliczny!!!!! :loveu: :loveu: :loveu:
i czemu nagle FIGARO? :cool3:

(i tak juz go znalazlam wczesniej tylko nie chcialam Ci tutaj na galerii pisac zebys miala ta przyjemnosc pokazac szczeniaka pierwesza :eviltong: hahaha taki jestem Szerlok Holms :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: )[/quote]
Moj niunio :loveu::loveu::loveu:
figaro bo- jak wyzej:p

Gdzie go znalazłaś ?:razz:??? wydaje mi się że nigdzie nie pokazywałam jego zdjątek:roll:

[quote name='anea']wreszcie!!!:) czekam na nastepne zdjecia

ps: ktory to w koncu jest bo ja sie juz pogubilam????[/quote]
Moj jest Pan Afryka:loveu:. Miłość do pierwszego wejrzenia:lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']aaaaaa juz myslalam, ze nagle wybralas innego psiaka :loveu:

Ty tam juz wiesz gdzie mi go pokazywałaś :p he he :) jest cudowny :) jejku ale zazdroszcze :) :loveu:[/quote]
aaa no fakt ;) zapomniałam:evil_lol:.
Trochę mogę odpocząć, bo się wybawił i odsypia...ciekawe jak długo:evil_lol:

Posted

No bo przyzwoite starsze psy nigdy tak nie sypialy - Punka tez nigdy nie to co ta dzisiejsza mlodziez ;) - Toska zawsze z kolami do gory... do tego jeszcze sapie :D

Maluch jest C U D O W N Y nie moge si edoczekac az go zobacze na żywo

Posted

[quote name='anea']No bo przyzwoite starsze psy nigdy tak nie sypialy - Punka tez nigdy nie to co ta dzisiejsza mlodziez ;) - Toska zawsze z kolami do gory... do tego jeszcze sapie :D

Maluch jest C U D O W N Y nie moge si edoczekac az go zobacze na żywo[/quote]
sapie...moj tez:lol: tak wzdycha sobie, i "pufa" faflami :loveu:

taaaaki kochany:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='moon_light']Jest dozio jest !! :)
MAŁA ZMIANA- Do domku przyjechał FIGARO Modry Efekt :)(a nie FUEGO:eviltong:)[/QUOTE]
Figaro, śliczne imię, pasuje mu, choć w porównaniu z moim Figarem to niebo a ziemia :evil_lol:

Więcej zdjęć :multi:

Posted

[quote name='Loona']Figaro, śliczne imię, pasuje mu, choć w porównaniu z moim Figarem to niebo a ziemia :evil_lol:

Więcej zdjęć :multi:[/quote]
Heh, wiedziałam że będzie śmiesznie przez to że Twój Figaro też się tak nazywa:evil_lol:.
To imię od hodowczyni, nie wiem jeszcze czy takie zostanie, czy zmienimy, bo trochę cieżko się woła:roll:.

Zdjęć narazie nie ma, bo mama zabrała aparat do pracy żeby pokazać psiaka znajomym.:lol:

Posted

[quote name='moon_light']Heh, wiedziałam że będzie śmiesznie przez to że Twój Figaro też się tak nazywa:evil_lol:.
To imię od hodowczyni, nie wiem jeszcze czy takie zostanie, czy zmienimy, bo trochę cieżko się woła:roll:.

Zdjęć narazie nie ma, bo mama zabrała aparat do pracy żeby pokazać psiaka znajomym.:lol:[/QUOTE]
moim skromnym zdaniem, to psiak powinien mieć imię dwusylabowe, tak się lepiej woła, np. Be-en i Hal-szka ;) Albo Ce-zar ;) Tak sobie dumam i zazdraszczam całym sercem choć wiem, że to grzech :loveu:

Posted

[quote name='panienkabubu']moim skromnym zdaniem, to psiak powinien mieć imię dwusylabowe, tak się lepiej woła, np. Be-en i Hal-szka ;) Albo Ce-zar ;) Tak sobie dumam i zazdraszczam całym sercem choć wiem, że to grzech :loveu:[/quote]
No właśnie, 2 sylabowe najlepiej....ale ciężko wymyślić imię dla psa- bo to taka decyzja na jego całe życie.... no i musze wziąć pod uwagę to że on urośnie, i nie może być 70 kg "niuniem";)

[quote name='Loona']Zmień mu na Figo, będzie podobnie, a dwie sylaby ;) Ja na mojego i tak Ciułek wołam :evil_lol:[/quote]
Figo to prawie jak FIGA- suka mojego sąsiada. ujadacz taki:eviltong:, o nie! :)
Coś trzeba pomyśleć...

[B]moje sreberko:[/B]
[IMG]http://img508.imageshack.us/img508/4359/niniopa5.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='moon_light']Jest dozio jest !!
MAŁA ZMIANA- Do domku przyjechał FIGARO Modry Efekt [SIZE=1](a nie FUEGO)[/SIZE]
Jest przeuroczy. Gryzie wszystko co mu wpadnie pod paszcze, obszczekal Cezara- Cezar juz zdążył go 2 razy pogonic. Maly jeszt strasznym przytulasem, jak uda mu sie wepchnac na kolanka- to doslownie moment i usypia.
Jestem niewyspana, bo całą noc próbowałam go przekonać że spanie poza MOIM ŁÓŻKIEM jest też fajne. Wchodzi przednimi łapkami na łózko, i próbuje się wepchnąć na gore. W nocy walczyłam dzielnie, ale pod koniec zwątpiłam- i zasnelismy razem na podłodze- tzn on na poduszkach- a ja na podłodze.
Siku robimy grzecznie na gazetki.
Lubi spać z główką na podwyższeniu, i cała rodzina lata za nim z poduszkami, podkładając pod najsłodszą głowę na ziemi

AAAAAAAAAAAAAAa TAK STRASZNIE SIE CIESZE !!!

Pewnie troche bredze, ale jestem baardzo niewyspana.

i dowód na to, jaki jest grzeczny
[IMG]http://img262.imageshack.us/img262/39/tnobraz1196wn6.jpg[/IMG][/quote]

Nooo mówiłam, że będzie grzeczny :evil_lol: A jak Cezar? Przyjął metodę Saby i się nie zbliża? Czy wręcz przeciwnie? Hahahha no tak dobra metoda spać z psem na ziemi :eviltong: Ze mnie się wszyscy smiali, że chodzę niewyspana jakbym dziecko urodziła :lol: tydzień chyba trwało, zanim Tekila nauczyła się o co chodzi...i teraz żałuję tego tygodnia bo i tak śpi ze mną :oops:

GRATULAAAAAAAAAJCEEEEEEEEEEEEEEE za pare miesięcy może nam się uda wyrwać na jakiś spacerek co Ty na to :cool3:

[quote name='moon_light']I taaaaaaki kochany Rozpływam się jak na niego patrze W niebieskie oczka Przypomina mi niemowlaka

Więcej fotek

tu jeszcze w hodowli- 6 tyg
[IMG]http://img142.imageshack.us/img142/1479/tn24al3.jpg[/IMG]

już w domku- oczywiście NIE na łóżku

i niuni z ukochaną piłeczką:loveu:

i śpimy na rączkach:loveu:- jak tylko się wczłapie na kolanka to momentalnie zasypia:loveu:

i uciekam do mojego najsłodszego obowiązku:loveu:
:multi:[/quote]

Rany jak się na dogach nie znam...tak ten jest boski...bez kitu, najładniejszy dozio jakiego widziałam :crazyeye: Głowe ma poprostu cud miód, kooolorrrrr :loveu: nie no cały jes cudny! Pokaż nam jego słoniowe łapki :cool3:

[quote name='moon_light']
Miłość nie wybiera :) A tak naprawdę, to nie zmiana szczeniaka, a zmiana imienia :) Mlody od początku ten sam- z łatką w kształcie Afryki bądź Ameryki PD, - jak kto woli:cool1:[/quote]

O masz to teraz ja się zgubiłam :roll: Ale cieszę się, że wybrałaś miłośc od pierwszego wejrzenia :cool3: :loveu: :cool3: :loveu:

[quote name='moon_light']Heh, wiedziałam że będzie śmiesznie przez to że Twój Figaro też się tak nazywa:evil_lol:.
To imię od hodowczyni, nie wiem jeszcze czy takie zostanie, czy zmienimy, bo trochę cieżko się woła:roll:.[/quote]

Nie nazywaj go 3 sylabowo :shake: , ja mam teraz problem z Teeeee-kiiiiiii-laaaaaaaaaaaa.

[quote]Zdjęć narazie nie ma, bo mama zabrała aparat do pracy żeby pokazać psiaka znajomym.:lol:[/quote]

Tiaaaaa to już macie jeden punkt zadożenia za sobą:

"Wiesz, że jesteś właścielem doga niemieckiego gdy:

- pokazujesz zdjęcia psów i dzieci, a pierwszą osobą którą wskazujesz jest twój pies"

[FONT=Times New Roman][SIZE=4][SIZE=2]Skopiowane z [URL]http://www.zkolumbowejsfory.pl/Nowa/Humor.html[/URL][/SIZE][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='panienkabubu']o to ja wiem!

"FIFI" pasuje jak ulał :evil_lol:[/quote]
hahah Fifi jest smieszne:loveu: Teraz to on jest taki fifi...ale pozniej:eviltong:

[quote name='Loona']Albo Franek, Felek, Ziutek, Rysiek ("bo wszystkie Ryśki, to porządne chłopaki"), Wojtek, albo coś w ten serek ;)[/quote]
Niunio:loveu:

[quote name='olcha']Nooo mówiłam, że będzie grzeczny :evil_lol: A jak Cezar? Przyjął metodę Saby i się nie zbliża? Czy wręcz przeciwnie? Hahahha no tak dobra metoda spać z psem na ziemi :eviltong: Ze mnie się wszyscy smiali, że chodzę niewyspana jakbym dziecko urodziła :lol: tydzień chyba trwało, zanim Tekila nauczyła się o co chodzi...i teraz żałuję tego tygodnia bo i tak śpi ze mną :oops: [/quote]
Przyjal postawe- dziwak:) Nie wiem o co cho:) Raz miły- raz warczy...mysle ze potrzebuja czasu.
Bolą mnie łokcie, kolana...spałam na twardym:roll:. Dzisiaj powtórka z rozrywki:evil_lol:

[quote name='olcha'] GRATULAAAAAAAAAJCEEEEEEEEEEEEEEE za pare miesięcy może nam się uda wyrwać na jakiś spacerek co Ty na to :cool3: [/quote]
Oczywiscie !! Spacerek obowiązkowo! : )

[quote name='olcha'] Rany jak się na dogach nie znam...tak ten jest boski...bez kitu, najładniejszy dozio jakiego widziałam :crazyeye: Głowe ma poprostu cud miód, kooolorrrrr :loveu: nie no cały jes cudny! Pokaż nam jego słoniowe łapki :cool3: [/quote]
Moje szczęście ciudowne :loveu: Chyba musimy czerwoną obróżkę kupic:eviltong:
DOpiero 1 dzien za nami a juz wszyscy go tak strasznie kochaja,jakby był od "zawsze"

[quote name='olcha'] O masz to teraz ja się zgubiłam :roll: Ale cieszę się, że wybrałaś miłośc od pierwszego wejrzenia :cool3: :loveu: :cool3: :loveu: [/quote]
Pan Africa :) Tylko imię się zmieniło:)

[quote name='olcha'] Nie nazywaj go 3 sylabowo :shake: , ja mam teraz problem z Teeeee-kiiiiiii-laaaaaaaaaaaa.[/quote]
Odczułam już jak trudno wołać figaro;). Się pomyśli.

[quote name='olcha'] Tiaaaaa to już macie jeden punkt zadożenia za sobą:

"Wiesz, że jesteś właścielem doga niemieckiego gdy:

- pokazujesz zdjęcia psów i dzieci, a pierwszą osobą którą wskazujesz jest twój pies"

[FONT=Times New Roman][SIZE=4][SIZE=2]Skopiowane z [URL]http://www.zkolumbowejsfory.pl/Nowa/Humor.html[/URL][/SIZE][/SIZE][/FONT][/quote]
zadożona to ja juz jestem w 100 % , jeszcze pare dni ze sreberkiem i to samo bede mogla powiedziec o rodzicach:evil_lol:
Mały ich sobie ustawia ;- )

Posted

[quote name='drzalka']jeny psiak marzenie.. sledzilam oczekiwania na szczeniaka.. ale do piero teraz pisze.. naprawde Figaro rewelka :D:D:D:D[/quote]
Oczekiwania takie marne były :) bo mi czasu ciągle brak :)
Figaro jest taki rozkoszny, że jak tak dalej pojdzie, wejdzie nam wszystkim na głowę jak Cezar:evil_lol:

Figaro mówi dobranoc:loveu:
[IMG]http://img69.imageshack.us/img69/6038/tnobraz1435xm4.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='moon_light']Oczekiwania takie marne były :) bo mi czasu ciągle brak :)
Figaro jest taki rozkoszny, że jak tak dalej pojdzie, wejdzie nam wszystkim na głowę jak Cezar:evil_lol:

Figaro mówi dobranoc:loveu:
[IMG]http://img69.imageshack.us/img69/6038/tnobraz1435xm4.jpg[/IMG][/quote]

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: On już urósł??? Wygląda tu jak dorosły pies :crazyeye:

Cezar nie jest zazdrosny o swój serduszkowy kocyk :evil_lol: :lol: ?