Loona Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='panienkabubu']i co to za DOŹ??? :loveu:[/QUOTE] Nie dowiesz się, bo Munlajt udaje, że takowego słowa nie zna i nie rozumie, a skoro nie rozumie, to udaje że nikt go tutaj nie pisał :mad: Quote
panienkabubu Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='olcha']EOS 400d :loveu:[/QUOTE] ło jesu kobieto i po co Ci taki sprzet? wiesz jakie to jest ciezkie? ;P he he ... s2 is tez robi ładne zdjecia :p MOON_LIGHT! co to za doź? :cool3: Quote
panienkabubu Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Loona']Nie dowiesz się, bo Munlajt udaje, że takowego słowa nie zna i nie rozumie, a skoro nie rozumie, to udaje że nikt go tutaj nie pisał :mad:[/QUOTE] ohahah :p juz ja sie dowiem :p tylko mi powiedzcie jakiego koloru ten doź :p Quote
Loona Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='moon_light']Ja ni panimaju :evil_lol:[/QUOTE] Nu pagadi :-x Quote
jo-jo Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='panienkabubu']MOON_LIGHT! co to za doź? :cool3:[/quote] Piękny, Cudowny :loveu: Quote
PIKA Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='panienkabubu']ło jesu kobieto i po co Ci taki sprzet? wiesz jakie to jest ciezkie? ; [/quote] samo body cięzkie nie jest, za to obiektyw troszku wazy :cool3: Quote
Loona Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='jo-jo']Piękny, Cudowny :loveu:[/QUOTE] Jak każdy doź :loveu: [quote name='PIKA']samo body cięzkie nie jest, za to obiektyw troszku wazy :cool3:[/QUOTe] Ze statywem będą biegać :evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Loona']Jak każdy doź :loveu: [/quote] TO swoją drogą ale ja o mym chrześniaku złego słowa ni dam powiedzieć :mad: [quote name='Loona']Ze statywem będą biegać :evil_lol:[/quote] U nas Nikon ze statywem na wystawię si nie sprawdził :evil_lol: :evil_lol: I nigdy więcej nie bedziemy próbować, ale Panorama Hong Kongu, robiona na statywie mniam :loveu: Quote
panienkabubu Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 srebrny doź? uuuu wychodzi ma niewiedza o tej rasie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale węszę :evil_lol: :evil_lol: w tytule galerii jest pięć kropeczek, czyli zapewne doź ma 5cio literowe imię :evil_lol: :evil_lol: no to już ja go znajdę :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
Loona Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='jo-jo']TO swoją drogą ale ja o mym chrześniaku złego słowa ni dam powiedzieć :mad: [/quote] Chrześniaku? :cool3: Napisz coś więcej :evil_lol: [quote name='jo-jo']U nas Nikon ze statywem na wystawię si nie sprawdził :evil_lol: :evil_lol: I nigdy więcej nie bedziemy próbować, ale Panorama Hong Kongu, robiona na statywie mniam :loveu:[/QUOTE] A coś Ty w Hong Kongu robiła :crazyeye: (nie każ mi tylko przedzierać się przez Waszą galerię, bo kiedyś próbowałam :shake:) Quote
Loona Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='panienkabubu']srebrny doź? uuuu wychodzi ma niewiedza o tej rasie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale węszę :evil_lol: :evil_lol: w tytule galerii jest pięć kropeczek, czyli zapewne doź ma 5cio literowe imię :evil_lol: :evil_lol: no to już ja go znajdę :evil_lol: :evil_lol: :loveu:[/QUOTE] Imienia jeszcze nie dawno nie posiadał, nie wiem czy się coś nie zmieniło w międzyczasie ;) A Srebrny/błękitny jak mniemam, w każdym razie śliczny :loveu: Tylko cholerka strasznie enigmatyczny :mad: Quote
jo-jo Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Loona']Chrześniaku? :cool3: Napisz coś więcej :evil_lol: [/quote] Jestem "mamą chrzestną" malucha zwanego Doziem:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dziekuję Ci Moonko za ten zaszczyt :calus: [quote name='Loona']A coś Ty w Hong Kongu robiła :crazyeye: (nie każ mi tylko przedzierać się przez Waszą galerię, bo kiedyś próbowałam :shake:)[/quote] Myśle że gdzieś ok 150 strony było :evil_lol: W Październiku przez tydzień żyłam wśród Chińczyków :grins: Quote
panienkabubu Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 aa no błękitny to zmienia postać rzeczy :D Quote
panienkabubu Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ODKRYŁAM skad jest 5 kropek :eviltong: 1. D 2. O 3. Z 4. I 5. O :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Loona Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='panienkabubu']ODKRYŁAM skad jest 5 kropek :eviltong: 1. D 2. O 3. Z 4. I 5. O :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] Szerlok Holms z Ciebie normalnie :roflt: Quote
PIKA Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Loona'] Ze statywem będą biegać :evil_lol:[/quote] a po co? Na początku, go czuć, potem to już kwestia przyzwyczajenia ;) Quote
jo-jo Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='panienkabubu']ODKRYŁAM skad jest 5 kropek :eviltong: 1. D 2. O 3. Z 4. I 5. O :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Kasia jestem pod wielkim wrażeniem Twoich umiejętności detektywistycznych :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='jo-jo']Kasia jestem pod wielkim wrażeniem Twoich umiejętności detektywistycznych :evil_lol:[/QUOTE] ja też sama jestem pod wrażeniem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: węszę dalej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Loona Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Psiury zatrudnij, co trzy nosy to nie jeden :evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='panienkabubu']ja też sama jestem pod wrażeniem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: węszę dalej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Zaczne Cię nazywać Sherlociem Holmsem, zobaczyymy co jeszcze wywęszysz :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Loona']Psiury zatrudnij, co trzy nosy to nie jeden :evil_lol:[/quote] mój Ben stracił węch od wąchania trawy :evil_lol: :evil_lol: a Hance sie zaczyna udzielac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='jo-jo']Zaczne Cię nazywać Sherlociem Holmsem, zobaczyymy co jeszcze wywęszysz :evil_lol:[/quote] hahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dooooooobra, cała noc przede mną [img]http://www.elendili.pl/images/smiles/eusa_think.gif[/img] Quote
Loona Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='panienkabubu']mój Ben stracił węch od wąchania trawy :evil_lol: :evil_lol: a Hance sie zaczyna udzielac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Psy narkotyzujesz? :crazyeye: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Loona']Psy narkotyzujesz? :crazyeye: :evil_lol:[/QUOTE] eeeeee wcale :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts