Jump to content
Dogomania

CEZAR & dozio FIGARO. Od jednego psa-lepsze są tylko 2 psy! :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='panienkabubu']i co to za DOŹ??? :loveu:[/QUOTE]
Nie dowiesz się, bo Munlajt udaje, że takowego słowa nie zna i nie rozumie, a skoro nie rozumie, to udaje że nikt go tutaj nie pisał :mad:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Loona']Nie dowiesz się, bo Munlajt udaje, że takowego słowa nie zna i nie rozumie, a skoro nie rozumie, to udaje że nikt go tutaj nie pisał :mad:[/QUOTE]
ohahah :p juz ja sie dowiem :p tylko mi powiedzcie jakiego koloru ten doź :p

Posted

[quote name='panienkabubu']ło jesu kobieto i po co Ci taki sprzet? wiesz jakie to jest ciezkie? ; [/quote]
samo body cięzkie nie jest, za to obiektyw troszku wazy :cool3:

Posted

[quote name='jo-jo']Piękny, Cudowny :loveu:[/QUOTE]
Jak każdy doź :loveu:
[quote name='PIKA']samo body cięzkie nie jest, za to obiektyw troszku wazy :cool3:[/QUOTe]
Ze statywem będą biegać :evil_lol:

Posted

[quote name='Loona']Jak każdy doź :loveu: [/quote]

TO swoją drogą ale ja o mym chrześniaku złego słowa ni dam powiedzieć :mad:

[quote name='Loona']Ze statywem będą biegać :evil_lol:[/quote]

U nas Nikon ze statywem na wystawię si nie sprawdził :evil_lol: :evil_lol:
I nigdy więcej nie bedziemy próbować, ale Panorama Hong Kongu, robiona na statywie mniam :loveu:

Posted

srebrny doź? uuuu wychodzi ma niewiedza o tej rasie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ale węszę :evil_lol: :evil_lol: w tytule galerii jest pięć kropeczek, czyli zapewne doź ma 5cio literowe imię :evil_lol: :evil_lol: no to już ja go znajdę :evil_lol: :evil_lol: :loveu:

Posted

[quote name='jo-jo']TO swoją drogą ale ja o mym chrześniaku złego słowa ni dam powiedzieć :mad: [/quote]
Chrześniaku? :cool3: Napisz coś więcej :evil_lol:
[quote name='jo-jo']U nas Nikon ze statywem na wystawię si nie sprawdził :evil_lol: :evil_lol:
I nigdy więcej nie bedziemy próbować, ale Panorama Hong Kongu, robiona na statywie mniam :loveu:[/QUOTE]
A coś Ty w Hong Kongu robiła :crazyeye: (nie każ mi tylko przedzierać się przez Waszą galerię, bo kiedyś próbowałam :shake:)

Posted

[quote name='panienkabubu']srebrny doź? uuuu wychodzi ma niewiedza o tej rasie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ale węszę :evil_lol: :evil_lol: w tytule galerii jest pięć kropeczek, czyli zapewne doź ma 5cio literowe imię :evil_lol: :evil_lol: no to już ja go znajdę :evil_lol: :evil_lol: :loveu:[/QUOTE]
Imienia jeszcze nie dawno nie posiadał, nie wiem czy się coś nie zmieniło w międzyczasie ;) A Srebrny/błękitny jak mniemam, w każdym razie śliczny :loveu: Tylko cholerka strasznie enigmatyczny :mad:

Posted

[quote name='Loona']Chrześniaku? :cool3: Napisz coś więcej :evil_lol: [/quote]

Jestem "mamą chrzestną" malucha zwanego Doziem:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Dziekuję Ci Moonko za ten zaszczyt :calus:

[quote name='Loona']A coś Ty w Hong Kongu robiła :crazyeye: (nie każ mi tylko przedzierać się przez Waszą galerię, bo kiedyś próbowałam :shake:)[/quote]

Myśle że gdzieś ok 150 strony było :evil_lol:
W Październiku przez tydzień żyłam wśród Chińczyków :grins:

Posted

[quote name='panienkabubu']ODKRYŁAM skad jest 5 kropek :eviltong:
1. D
2. O
3. Z
4. I
5. O

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]
Szerlok Holms z Ciebie normalnie :roflt:

Posted

[quote name='Loona']
Ze statywem będą biegać :evil_lol:[/quote]

a po co?
Na początku, go czuć, potem to już kwestia przyzwyczajenia ;)

Posted

[quote name='panienkabubu']ODKRYŁAM skad jest 5 kropek :eviltong:
1. D
2. O
3. Z
4. I
5. O

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Kasia jestem pod wielkim wrażeniem Twoich umiejętności detektywistycznych :evil_lol:

Posted

[quote name='jo-jo']Kasia jestem pod wielkim wrażeniem Twoich umiejętności detektywistycznych :evil_lol:[/QUOTE]
ja też sama jestem pod wrażeniem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
węszę dalej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']ja też sama jestem pod wrażeniem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
węszę dalej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Zaczne Cię nazywać Sherlociem Holmsem, zobaczyymy co jeszcze wywęszysz :evil_lol:

Posted

[quote name='Loona']Psiury zatrudnij, co trzy nosy to nie jeden :evil_lol:[/quote]

mój Ben stracił węch od wąchania trawy :evil_lol: :evil_lol: a Hance sie zaczyna udzielac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='jo-jo']Zaczne Cię nazywać Sherlociem Holmsem, zobaczyymy co jeszcze wywęszysz :evil_lol:[/quote]

hahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dooooooobra, cała noc przede mną [img]http://www.elendili.pl/images/smiles/eusa_think.gif[/img]

Posted

[quote name='panienkabubu']mój Ben stracił węch od wąchania trawy :evil_lol: :evil_lol: a Hance sie zaczyna udzielac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Psy narkotyzujesz? :crazyeye: :evil_lol: