Jump to content
Dogomania

CEZAR & dozio FIGARO. Od jednego psa-lepsze są tylko 2 psy! :)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Już piszę :)
Maturka za rok.
galeria opuszczona, bo nie mam cierpliwości do starego aparatu...a nowy "w naprawie".
W NDM'ie nas nie było, bo chorowałam:shake:, i malo dożków zgłoszonych było...a tylko dogi sa w stanie wyciagnac mnie z lozka w czasie choroby.

moze w weekend uda sie cos wstawic

Posted

[quote name='moon_light']Już piszę :)
Maturka za rok.
galeria opuszczona, bo nie mam cierpliwości do starego aparatu...a nowy "w naprawie".
W NDM'ie nas nie było, bo chorowałam:shake:, i malo dożków zgłoszonych było...a tylko dogi sa w stanie wyciagnac mnie z lozka w czasie choroby.

moze w weekend uda sie cos wstawic[/quote]

A to zostaje Ci w takim razie odpuszczone :lol:

Kuj się! Ale Ci teraz zazdroszcze, że masz nową maturę :shake: ja mam starą i mogę ją wywalić do kosza :-(

Posted

[quote name='olcha']A to zostaje Ci w takim razie odpuszczone :lol:

Kuj się! Ale Ci teraz zazdroszcze, że masz nową maturę :shake: ja mam starą i mogę ją wywalić do kosza :-([/quote]
ja sobie nie zazdroszcze...
czeski film normalnie- nikt nic nie wie,...nawet nauczyciele..:roll:

Posted

[quote name='moon_light']ja sobie nie zazdroszcze...
czeski film normalnie- nikt nic nie wie,...nawet nauczyciele..:roll:[/quote]

Ale jak zdasz, a zdasz na 100% To dostanie się na studia nie stanowi takiego kłopotu jak dla mnie :( składasz dokumenty i już. A ja chcę pisać egzamin, który w tym roku zlikwidowali na praktycznie wszystkich uczelniach :placz:

Zresztą jak tak pomysleć to obie mamy presra.... :eviltong:

POWODZENIA I TRZYMAM MOCNO KCIUKI!!!! :kciuki:

Posted

Łojezu, dziewczyno, za rok matura dopiero, to się jeszcze zdąży wszystko pozmieniać cztery razy, może minister się zmieni :evil_lol:

Ola, nie wiem czy tak źle, bo teraz na tych przelicznikach bardzo dużo zyskują ludzie ze starą maturą. Bo my dostajemy powiedzmy 85% a Ty z piątką masz pełne 100% przyznane, w tym wyścigu liczy się każdy punkcik :shake: Na moim kierunku połowa ludu jest ze starą maturą.

Posted

[quote name='Loona']Łojezu, dziewczyno, za rok matura dopiero, to się jeszcze zdąży wszystko pozmieniać cztery razy, może minister się zmieni :evil_lol:

Ola, nie wiem czy tak źle, bo teraz na tych przelicznikach bardzo dużo zyskują ludzie ze starą maturą. Bo my dostajemy powiedzmy 85% a Ty z piątką masz pełne 100% przyznane, w tym wyścigu liczy się każdy punkcik :shake: Na moim kierunku połowa ludu jest ze starą maturą.[/quote]

Tak jak się miało piątke to pewnie, że tak. Ale jeśli ktoś miał porypaną chemicę i miał 2 na świadectwie i chce dostać się na weterynarię to jakie ma szanse bez egzaminu? :-(

Posted

Ja tam na weterynarii nie wiem, ale na innych kierunkach zwykle jest właśnie ten przelicznik i egzaminy też. Zależy jeszcze jaka uczelnia i jakie wymagania, ale jak ja czytałam, to bardzo często robili egzaminy ludziom ze starą maturą. W razie coś, można maturę poprawiać :evil_lol:

Posted

[quote name='Loona']Ja tam na weterynarii nie wiem, ale na innych kierunkach zwykle jest właśnie ten przelicznik i egzaminy też. Zależy jeszcze jaka uczelnia i jakie wymagania, ale jak ja czytałam, to bardzo często robili egzaminy ludziom ze starą maturą. W razie coś, można maturę poprawiać :evil_lol:[/quote]

Nową można poprawiać, starą może i też ale szanse zdania minimalne :eviltong: a głupio by było raz zdać, a raz nie zdać :lol:

Egzaminy były robione dla starych maturzystów tylko do tego roku. Od przyszłego ma już nie być :watpliwy:

Oj tam nie bedę robić offa moon light :eviltong:

Posted

[quote name='Loona']moon light i tak nic nie pisze :eviltong: Cezara to ja tak dawno nie widziałam, że ojej :shake:[/quote]

Odbiłyśmy jej galerie przez zasiedzenie? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No ja też Cezarka dawno ne widziałam :shake:

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='moon_light']ooo a jednak ktoś nas jeszcze ogląda :multi:
To jutro obiecuje dużo dużo fotek:cool3:[/quote]

Ja jako wierna fanka zaczęłam już wątpić :eviltong: Ale proszę zdarzył się cud ;) i znów widzę Cezariusza :loveu:

Posted

[quote name='Loona']No i znowu cisza, [B]moon_light[/B], wiesz że Olcha chce Ci Cezarka zabrać? :mad:[/quote]

Cichoo peplo! :bad-word: :motz: :zly7:

Teraz to nici z moich planów :wallbash:

:placz:

• 4 weeks later...
Posted

Miesiąc :angryy: :angryy: :angryy: Tyle nie ma żadnego nowego postu, jakiegokolwiek. Ja rozumiem, święta idą, nowy pies może już niedługo, ale to nie znaczy, że Cezar nie ma juz fanek na dogomanii :mad: Dawaj tu jakieś zdjęcie :diabloti:

Posted

[URL]http://img176.imageshack.us/img176/5280/tnobraz600aq4.jpg[/URL]
jaki on słodziutki! :loveu:
Mam nadzieje że forma mu powraca? :razz:
Moj maluch tez chory, ale dajemy rade :multi:
I prosze o fotecki tego przystojniaka :loveu:

Posted

[quote name='Loona']Miesiąc :angryy: :angryy: :angryy: Tyle nie ma żadnego nowego postu, jakiegokolwiek. Ja rozumiem, święta idą, nowy pies może już niedługo, ale to nie znaczy, że Cezar nie ma juz fanek na dogomanii :mad: Dawaj tu jakieś zdjęcie :diabloti:[/quote]
Ehh :) Aparat jest zepsuty. Moge robic tylko foty komorka...a wtedy to az zal ogladac:eviltong:
Milo nam ze zagladasz:cool3: