Vectra Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='niumzu']Vectra :razz: Wiesz co, moje np bardzo lubią się przeciągać.Kupuje grubą linę, długości 150 cm i bawię sie z nimi jak na rodeo.Biegam trzymając jeden koniec w ręku drugi zwisa do ziemi .psy próbują złapać linę.kiedy im się to uda to ja puszczam linke ,a one ciągną ,każde w swoją stronę.Super zabawa,warczą przy tym i się wściekają ale nigdy nie było żadnej awantury.Druga fajna zabawa to, przeciąganie gumowego kółka,wielkosci ringo.Dobre do rzucania,moj staffik uwielbia wystrzelić jak z procy za takim.Przeciągają czasem przez połgodziny,dobrze sie zmęczą ,ale nie powiedziałbym,że to podbija im agresje.Raczej jest to wyładowanie jakiejś agresji ,frustracji.W imie zasady ,dobry pies to pies zmęczony.Ale może u pitków to jakoś inaczej dziala nie wiem :roll: .pozdro[/QUOTE] wiesz moja sucz Lalko-pito-burek też to bardzo lubi ,w związku z tym mam "powyrywane ręce' Mam w rodzinie inne terierki i też z równą pasją tarmoszą sznurek i są równie nieustępliwe.:diabloti: To nie rozumiem jednego: Dlaczego hodowcy rozmnażają agresywne psy?:shake: Co za frajda podczas krycia gdy para "kochanków" ;) chce się zjeść?Na mój gust takie osobniki nie powinny być rozmnażane. Quote
_dingo_ Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 Hodowcy rozmnażają agresywne psy, bo są ludzie którzy chętnie je kupują. Im bardziej agresywne - tym lepiej. Zdarzają się juz nawet ogłoszenia z bardzo agresywnymi szczeniętami (!), to o czym my mówimy... :shake: Głupota niektórych ludzi nie zna granic. Quote
Vectra Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='_dingo_']Hodowcy rozmnażają agresywne psy, bo są ludzie którzy chętnie je kupują. Im bardziej agresywne - tym lepiej. Zdarzają się juz nawet ogłoszenia z bardzo agresywnymi szczeniętami (!), to o czym my mówimy... :shake: Głupota niektórych ludzi nie zna granic.[/QUOTE] Na głupote nie ma niestety lekarstwa :mad: :mad: Quote
Recommended Posts