Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='niumzu']Vectra :razz:
Wiesz co, moje np bardzo lubią się przeciągać.Kupuje grubą linę, długości 150 cm i bawię sie z nimi jak na rodeo.Biegam trzymając jeden koniec w ręku drugi zwisa do ziemi .psy próbują złapać linę.kiedy im się to uda to ja puszczam linke ,a one ciągną ,każde w swoją stronę.Super zabawa,warczą przy tym i się wściekają ale nigdy nie było żadnej awantury.Druga fajna zabawa to, przeciąganie gumowego kółka,wielkosci ringo.Dobre do rzucania,moj staffik uwielbia wystrzelić jak z procy za takim.Przeciągają czasem przez połgodziny,dobrze sie zmęczą ,ale nie powiedziałbym,że to podbija im agresje.Raczej jest to wyładowanie jakiejś agresji ,frustracji.W imie zasady ,dobry pies to pies zmęczony.Ale może u pitków to jakoś inaczej dziala nie wiem :roll: .pozdro[/QUOTE]

wiesz moja sucz Lalko-pito-burek też to bardzo lubi ,w związku z tym mam "powyrywane ręce'
Mam w rodzinie inne terierki i też z równą pasją tarmoszą sznurek i są równie nieustępliwe.:diabloti:

To nie rozumiem jednego:
Dlaczego hodowcy rozmnażają agresywne psy?:shake: Co za frajda podczas krycia gdy para "kochanków" ;) chce się zjeść?Na mój gust takie osobniki nie powinny być rozmnażane.

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hodowcy rozmnażają agresywne psy, bo są ludzie którzy chętnie je kupują. Im bardziej agresywne - tym lepiej. Zdarzają się juz nawet ogłoszenia z bardzo agresywnymi szczeniętami (!), to o czym my mówimy... :shake: Głupota niektórych ludzi nie zna granic.

Posted

[quote name='_dingo_']Hodowcy rozmnażają agresywne psy, bo są ludzie którzy chętnie je kupują. Im bardziej agresywne - tym lepiej. Zdarzają się juz nawet ogłoszenia z bardzo agresywnymi szczeniętami (!), to o czym my mówimy... :shake: Głupota niektórych ludzi nie zna granic.[/QUOTE]

Na głupote nie ma niestety lekarstwa :mad: :mad: