Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olena84']Bazarek będzie i mój też na Gajkę.[/QUOTE]

Fantastycznie bo ten plus u Gajusi mocno przejściowy i warto się nadal starać by Gajka nie popadła znowu w długi :)

Posted

[quote name='maja7']Żeby tylko ten domek się znalazł![/QUOTE]
A ja dostałam z jednego z portali całkiem pustego maila. Nie wiem, czy to był taki żarcik?
Odpisałam: "Czy pan jest zainteresowany adopcją Gaji, bo otrzymałam pustego maila od pana z jej ogłoszenia?"- to było wczoraj...

Posted

[quote name='bea100']A ja dostałam z jednego z portali całkiem pustego maila. Nie wiem, czy to był taki żarcik?
Odpisałam: "Czy pan jest zainteresowany adopcją Gaji, bo otrzymałam pustego maila od pana z jej ogłoszenia?"- to było wczoraj...[/QUOTE]

Ktoś mógł wysłać przez pomyłkę... Kliknąć "odpowiedz" no i poszło... Ale poczekajmy na czyjąś odpowiedź, o ile ktoś odpisze...

Posted

[quote name='gluchypies']
Właśnie zrobiłam przelew na konto wskazane przez kikou: 252 zł + nadpłaty i moje małe zaokrąglenie czyli [B]260 zł [/B]:)

[U]Proszę o potwierdzenie[/U] na wątku bazarku, gdy dojdą: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250646-ROZLICZAM!-Dla-Gai-Davidoff-Ralp-Lauren-wisior-łapka-do-12-02-godz-21/page15[/URL][/QUOTE]

kikou proszę o potwierdzenie na wątku bazarku, że pieniądze doszły :) dziękuję.

Posted

ja tez prosze o potwierdzenie na bazarku, ze calosc z mojego bazarku doszla...oczywiscie dopiero jak pozostali wpłacą... bo brakuje jeszcze chyba z 3 wplat...
kikou, moze wplynely nowe wplaty ?

Posted

[quote name='Olena84']chyba niestety nie:(, do mnie dzwoniła pani apropo owczarka ale nie zam żadnego:([/QUOTE]

w SOZie mają suczkę on-kę piękną. Honda: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/251213-WRAK-PSA-x-2-pi%C4%99kne-OWCZARKI-NIEMIECKIE-w-tragicznym-stanie-HONDA-%29?p=21905980#post21905980"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251213-WRAK-PSA-x-2-pi%C4%99kne-OWCZARKI-NIEMIECKIE-w-tragicznym-stanie-HONDA-%29?p=21905980#post21905980[/URL]

Możesz pani przekazać namiary.

A co do Gajusi, to musimy być cierpliwe... Na pewno wkrótce zadzwoni TEN telefon!

Posted

ostatnia wpłata z bazarku była od Oleny84 - ale o tym już wczesniej pisałam,
później przyszla deklaracja stała od Dody (5,-), Any66 (20,-) i od Oleny84 (100,-ze skarpety Tinki) z bazarku nic nie było

piekne dzięki:loveu:

Posted

[quote name='Olena84']Pani nie do polecenia chyba, bo oburzyła się, że żarty sobie robię i odłożyłą słuchawkę, dziwna[/QUOTE]

Haha, dobra baba! :eviltong: świrów niestety nie brakuje :/