bea100 Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='ana666']Od marca mogę zadeklarować chociaż skromne 10zł:oops:[/QUOTE] Cudowne kochana, to nie jest skromny gest, każde wsparcie Gajusi jest takie ważne! Ciocie - wyślijcie konto także do ana666 plizzz Quote
kikou Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 na swoim bazarku nazbierałam 72 zł dla Gajki, [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250339-r%C3%B3%C5%BCne-R-O-Z-L-I-C-Z-A-M-Y-na-Olafa-i-sp%C3%B3%C5%82k%C4%99-do-03-02-14?p=21880637#post21880637[/url] postaram się najpóźniej jutro zrobic nowe zestawienie wpłat Quote
kikou Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 zajrzałam na konto..... rozliczenie jest tak dłuuuuuugie, ;) ;) że wyrobie się jednak dzisiaj z jego wstawieniem 15-01-2014 Mruczka 100,- 30-01-2014 Olena84 40,- 04-02-2014 Maja7 30,- 14-02-2014 kikou (bazarek różne..) 72,- razem 242,- to oznacza że do opłacenia stycznia brakuje ciągle 30,-, a na luty 300,- Quote
bea100 Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 No tak, domyślałam się takiego rozliczenia. Cały czas boryka się Gajusia z długami :shake:. Nie wiemy jeszcze z gluchypies ile będzie kosztował dojazd na foto sesję- ale na pewno pozostały grosz z bazarku będzie na zasilenie konta Gajki w lutym i jest szansa, że może nie będzie tak źle. Quote
Olena84 Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Udało mi sie dowiedzieć, że sesja super, zdjęcia świetne, moze uda się, że będą jutro, Gajka rozdawała całusy, była grzeczna. Ma też dostać od tej pani preparat na swoje przypadłości alergiczne. Jedna z moich podopiecznych 2 dni temu miała zrobione wyróżnione ogłoszenia, ale w tym tygodniu sie okaże czy pojdzie do adopcji, jeśli tak to spróbuje zmienić je na Gajke, bo tylko wyróżnione mają sens tak naprawdę:(, jednak jest to droga sprawa , ale warto ryzykować. Quote
ana666 Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 numer konta dostałam, dziekuję. a moze porozsyłam wątek suni? moze akurat ktoś zajrzy i poratuje chociaż bazarkiem? Quote
bea100 Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 (edited) [quote name='ana666']...a moze porozsyłam wątek suni? moze akurat ktoś zajrzy i poratuje chociaż bazarkiem?[/QUOTE] Byłoby wspaniale :) Gajusia jest "zapomnianą" suczką na dogo...tyle lat w DT...wykruszyły się deklaracje...jakoś tam się łata długi z trudem z miesiąca na miesiąc, w sumie kikou bazarkuje jedynie...wykruszyła się dawno wszystkim innym chęć bazarkowania dla niej...kiedyś WiosnaA poratowała i się ulitowała bazarkiem...teraz gluchypies zrobiła bazarek ze mną...smutna taka sytuacja w jakiej jest teraz Gajka Olena: Taka jestem ciekawa tych zdjęć...o rety, nie mogę się doczekać...!!! Edited February 15, 2014 by bea100 Quote
bea100 Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Kiedy jest szansa, że zobaczymy zdjęcia? Quote
Olena84 Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Pani zrobila duzo zdjec, miala je obrobic jakos, wiec powinny byc dzis albo jutro, ale nie wiem czy ta pani co robila zdjecia jest na dogo? Quote
gluchypies Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='Olena84']Pani zrobila duzo zdjec, miala je obrobic jakos, wiec powinny byc dzis albo jutro, ale nie wiem czy ta pani co robila zdjecia jest na dogo?[/QUOTE] Nie, z tego co wiem, Iwony nie ma na Dogo. Jak coś, to napiszę do niej maila dzisiaj popołudniu jeśli nie będzie jeszcze fotek. A komu ona miała je wysłać?? Quote
Olena84 Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Myślałam że Tobie, ja wiem tylko od hotelu że pani miała je obrobić i wstawić Quote
gluchypies Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='Olena84']Myślałam że Tobie, ja wiem tylko od hotelu że pani miała je obrobić i wstawić[/QUOTE] Ok, to napiszę maila do Iwony, nie wiedziałam, jakie są ustalenia :) Quote
Doda_ Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Przykre, ze deklaracje sie wykruszaja :shake: ja od marca moge stałą tylko 5 zl . . . + jednorazówka, ale nie wiem jeszcze ile. Bardzo proszę o przypomnienie jak coś... a bazarek cegiełkowy ? moze nie do końca cegielkowy... mogłabym sprzedawać np świeczki bezzapachowe 1szt 1 zł (nie wirtualne!) fanty jak znajde to zrobie bazarek z fantami . . Quote
gluchypies Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='kikou']zajrzałam na konto..... rozliczenie jest tak dłuuuuuugie, ;) ;) że wyrobie się jednak dzisiaj z jego wstawieniem 15-01-2014 Mruczka 100,- 30-01-2014 Olena84 40,- 04-02-2014 Maja7 30,- 14-02-2014 kikou (bazarek różne..) 72,- razem 242,- to oznacza że do opłacenia stycznia brakuje ciągle 30,-, a na luty 300,-[/QUOTE] [quote name='bea100']No tak, domyślałam się takiego rozliczenia. Cały czas boryka się Gajusia z długami :shake:. Nie wiemy jeszcze z gluchypies ile będzie kosztował dojazd na foto sesję- ale na pewno pozostały grosz z bazarku będzie na zasilenie konta Gajki w lutym i jest szansa, że może nie będzie tak źle.[/QUOTE] A jak wyglądają w tym momencie stałe deklaracje? Bo nie wiem, czy te z postu drugiego są aktualne? Tzn. chyba tylko te: Mruczka 100 zł Olena84 40 zł Maja7 30 zł razem 170 zł, czyli brakuje 130zł miesięcznie na sam hotelik.... + będzie od marca ana666 10 zł :) Doda_ 5 zł :) więc deklaracje miesięczne: 185 zł// brakuje 115 zł miesięcznie Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale chciałam to podliczyć, żeby wiedzieć, na czym stoimy :) Quote
bea100 Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='Doda_']... a bazarek cegiełkowy ? moze nie do końca cegielkowy... mogłabym sprzedawać np świeczki bezzapachowe 1szt 1 zł (nie wirtualne!) fanty jak znajde to zrobie bazarek z fantami . .[/QUOTE] Jak fajnie, że jesteś tu z nami :) Mnie się pomysł z bazareczkiem cegiełkowo-świeczkowym bardzo podoba! Quote
bea100 Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='gluchypies']A jak wyglądają w tym momencie stałe deklaracje? Bo nie wiem, czy te z postu drugiego są aktualne? Tzn. chyba tylko te: Mruczka 100 zł Olena84 40 zł Maja7 30 zł razem 170 zł, czyli brakuje 130zł miesięcznie na sam hotelik.... + będzie od marca ana666 10 zł :) Doda_ 5 zł :) więc deklaracje miesięczne: 185 zł// brakuje 115 zł miesięcznie Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale chciałam to podliczyć, żeby wiedzieć, na czym stoimy :)[/QUOTE] Tu już musi kikou odpowiedzieć... Quote
Doda_ Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 no to dzisiaj wieczorem zrobię taki bazarek . . .może jakiś grosz się uzbiera... spróbowac trzeba :) z fantami zrobię innym razem, bo musze porządnie poszperać w piwnicy .. .albo Filet ( z mojego podpisu ) na następnym bazarku podzieli się z Gają :) Quote
kikou Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 [quote name='gluchypies']A jak wyglądają w tym momencie stałe deklaracje? Bo nie wiem, czy te z postu drugiego są aktualne? Tzn. chyba tylko te: Mruczka 100 zł Olena84 40 zł Maja7 30 zł razem 170 zł, czyli brakuje 130zł miesięcznie na sam hotelik.... + będzie od marca ana666 10 zł :) Doda_ 5 zł :) więc deklaracje miesięczne: 185 zł// brakuje 115 zł miesięcznie Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale chciałam to podliczyć, żeby wiedzieć, na czym stoimy :)[/QUOTE] dokładnie tak to wygląda jak napisałaś... wspaniale że mamy nowe deklaracje :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
kikou Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 [quote name='Doda_']Przykre, ze deklaracje sie wykruszaja :shake: .. . .[/QUOTE] coś tam sie wykruszyło ale właściwie wcale nie jest tak tragicznie, po prostu Gajka nigdy nie miała pełnych delaracji... natomiast tak swietne Ciotki ją wspierają, że nawet popodnosiły swoje deklaracje... a i wiele wspaniałych bazarków nam się trafiło a jeszcze apropos przypominania o deklaracjach... [B]ja nigdy nie przypominam nikomu o tym ponieważ są to takie zobowiązania honorowe i po prostu każdy odpowiada za swoje słowa i deklaracje sam... [/B] zresztą długoletnie doświadczenie nauczyło mnie, że to najzwyczajniej bez sensu... kto chce wpłacać to wpłaca, a kto nie to nie... kiedyś mi dziewczyna nawet napisała cyt: ..." sorry ale pieski już mnie teraz tak nie bawią..." dlatego w tej sprawie pw ode mnie nie dostaniesz :) Quote
irysek Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 bea100 ja też zrobiłam ze 2 bazarki i ubierałam na hotel Gai na grudzień styczeń... Quote
Doda_ Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='kikou'] a jeszcze apropos przypominania o deklaracjach... [B]ja nigdy nie przypominam nikomu o tym ponieważ są to takie zobowiązania honorowe i po prostu każdy odpowiada za swoje słowa i deklaracje sam... [/B] zresztą długoletnie doświadczenie nauczyło mnie, że to najzwyczajniej bez sensu... kto chce wpłacać to wpłaca, a kto nie to nie... kiedyś mi dziewczyna nawet napisała cyt: ..." sorry ale pieski już mnie teraz tak nie bawią..." dlatego w tej sprawie pw ode mnie nie dostaniesz :)[/QUOTE] Nie rozumiem Twojego zachowania nie uważasz że takim zachowaniem odpychasz ludzi, a co za tym idzie- że sunia zostanie sama zdarza się często że ktoś poprostu zapomni, komuś z głowy wyleci nie ma tu nic wspolnego z tym '[U]kto chce to wplaci a kto nie to nie wplaci'[/U] Quote
kikou Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 [quote name='Doda_']Nie rozumiem Twojego zachowania nie uważasz że takim zachowaniem odpychasz ludzi, a co za tym idzie- że sunia zostanie sama ......[/QUOTE] [B]kto chce to nie zapomina... [/B]:razz: a moje odpychanie... cóż... nie wydaje mi się żebym kiedykolwiek kogokolwiek uraziła... no i nie zbieramy tu wszak na wczasy dla mnie tylko dla psa Quote
bea100 Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='irysek']bea100 ja też zrobiłam ze 2 bazarki i ubierałam na hotel Gai na grudzień styczeń...[/QUOTE] No jasne irysek, bardzo pomagasz Gajce, ale ja nie przecież wymieniłam wszystkich a tylko parę przykładowych bazarków ;) Jeśli poczułaś się urażona "pominięciem" - przepraszam :loveu: Quote
Recommended Posts