bea100 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 [FONT=century gothic][SIZE=3][B][COLOR=#4b0082]Na nadchodzący Nowy Rok: [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][FONT=comic sans ms][B][COLOR=#4b0082][FONT=century gothic][SIZE=3]Mnóstwa miłości i radości wszystkim co dom mają. Ciepłych domów i miłości dla tych, które wciąż czekają. Tym sponiewieranym- ludzi z cierpliwością serca dla tych "najbrzydszych", i młodych i starych kalekich i smutnych- nigdy nie kochanych. Sylwestra w nocnej ciszy kotom z myszką, psiakom z zabawkami, myszkom i świnkom z siankiem, ziarenkami. Wytrwałości zaś ludziom, którzy pomagają, niosą dary braciszkom co niewiele mają..." [/SIZE][/FONT](cyt.za Ellig)[/COLOR][/B][/FONT] Quote
gluchypies Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 [quote name='bea100']Jestem u Gajki[/QUOTE] ja również - co u Gajusi? Quote
irysek Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 cisza. ani co u niej, ani o finansach ani słowa. za grudzień był jej pobyt opłacony. nie wiem jak to wygląda w styczniu. kikou musi napisać. można zadzwonić do dt i spytać co u niej. najszybsza droga :) Quote
kikou Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 dzisiaj już nie dam rady bo dopiero niedawno wróciłam z Figą po amputacji łapki.. zrobię zestawienie finansowe jutro Quote
Recommended Posts