Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biedna sunia- często widzę jej ogłoszenia, jak wystawiam ogłoszenia na swoje psy. [B]Wpłacę tę końcówkę 133 zł. [/B]
[quote name='kikou']trzymam mocno kciuki "za naprawę" Ciotki Bei100 :kciuki: :kciuki:

i donoszę uprzejmie że nadwyżki w skarpecie Gajki juz dawno przeżarte
znowu dziura sie wyłoniła - na pełną opłatę kwietnia brakuje 133,-

28-02-2013 Maja7 30,-
05-03-2013 Olena84 40,-
15-03-2013 Mruczka 100,-
29-03-2013 Maja7 30,-
05-04-2013 Agnieszka 103,- 5,-
05-04-2013 Olena84 40,-
15-04-2013 Mruczka 100,-

a tu powyżej jak zwykle wpłaty od niezawodnych Opiekunek naszej łataśnej psiuńki[/QUOTE]

Posted

Chciałam wpłacić na Gaję ale nie znam numeru konta. A tak przy okazji proszę o zagłosowanie na Krakvecie: na BERNARDYN Fundacja Zwierząt Skrzywdzonych:
[URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=16492[/URL]

Posted

namiar bankowy wysłany :)

[COLOR=#ff0000][SIZE=3][B]NAJPIEKNIEJ :laola:[/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#00ff00][SIZE=3][B]DZIEKUJEMY!!! [/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=3][B][COLOR=#ff0000][SIZE=3][B][/B][/SIZE][/COLOR]
[/B][/SIZE][/COLOR]

Posted

Ale szczęście ma ta nasza Gajunia ! Dziękuję w jej imieniu, to naprawdę taki szczodry gest ! Na tym wątku tak mało ludzi bywa - pewnie się już opatrzył, nic szczególnego sie nie dzieje, a pies - mimo, że chwilowo zaopiekowany - nadal potrzebuje pomocy.!

Posted

[quote name='Mruczka']...Na tym wątku tak mało ludzi bywa - pewnie się już opatrzył, nic szczególnego sie nie dzieje, a pies - mimo, że chwilowo zaopiekowany - nadal potrzebuje pomocy.![/QUOTE]
Faktycznie znamy się z bazarków ogłoszeniowych. Dziękuję!!! Piękny to gest i cieszy :loveu:

Posted

[quote name='Ewa Gałązka']Tak - szkoda suni, są takie psiaki które nie mogą znaleźć domku. Gdzie ona teraz przebywa, tzn. w jakiej miejscowości?[/QUOTE]

Gajka jest w okolicach Warszawy, tak dziewczyny??

Posted

[quote name='Ewa Gałązka']...Gdzie ona teraz przebywa, tzn. w jakiej miejscowości?[/QUOTE]
Gaja przebywa w hoteliku w okolicach Nowego Dworu Mazowieckiego.

Posted

[quote name='Ewa Gałązka']Nikt nie potrafi mi powiedzieć czy pieniądze są na koncie i czy będą zapisane. Może to już nieaktualne z tym długiem....[/QUOTE]

tak oczywiście dotarły, kwiecień w całości opłacony, [B]bardzo dziękujemy!!!
[/B]teraz już napływają wpłaty majowe, chociaż oczywiście i tak bedzie połowy brakować bo nie ma pełnej kwoty deklaracji (ale w tym miesiącu jest bazaros :) )

jeśli [B]natychmiast[/B] coś odemnie potrzebujecie to prosze dzwońcie (większość z Was ma mój numer) bo ja tak nie latam codziennie po tych wątkach wszystkich - brak czasu - więc nie wiem że akurat o coś mnie pytacie...

na jaki tytuł chciałybyście zmienić tytuł? prosze o propozycje to zmienimy..