madzia20sosnowiec Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 [quote name='malawaszka']hahahaah tez na to zwróciłam uwage :evil_lol: widze ze macie zapotrzebowanie na coco :cool3: postaram sie w niedługim czasie popstrykac wąsatej zdjeciow i wrzucic a tymczasem idziemy spac z gajka, nie mozemy patrzec jak nasi wygrywaja, no az głupiooo :eviltong: :eviltong: :eviltong: dobranoc spiochy Quote
Katerinas Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] :loveu: cudny nochalek Quote
zuzolandia Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Dziendoberek ;-) Gajeczka to kawał baby ;-) ale bardzo sliczniutkiej baby ;-) moja Zuzia to jeszcze dzieciuch ;-) własnie sie wybarwia i ma na sobie niezliczone odcienie płowosci ,rudosci , czarnosci i białosci eheheh ;-) Wymiziaj kobitke od nas ;-) Quote
sota36 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Zgadza sie zuzolandia nie klamie! Una jest mundro kobitka! wie co godo! A tak na powaznie -Gajka nie wyglada nahaslo "dobranoc" - onajakostakdziwniełypie tym slipiem;) Quote
panienkabubu Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 :cool3: bo Gaja spi z otwartymi oczami :cool3: :cool3: Quote
sota36 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Czesc Madziu -wstepnie jestesmy umowieni z zuziolandia na bieganie po ich Maslaczkowym Raju, ale nie wiem czy aby im cos nie wypadnie... A faktycznie - dawno nasze psy sie nie widzialy i mysmy nie plotkowaly (biedny Darek) i chetnie sie z Wami rowniez spotkamy!!! Quote
Alka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 śliczna morduchna :loveu: zadowolna, szczęśliwa :multi::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 sota36 napisał(a):Czesc Madziu -wstepnie jestesmy umowieni z zuziolandia na bieganie po ich Maslaczkowym Raju, ale nie wiem czy aby im cos nie wypadnie... A faktycznie - dawno nasze psy sie nie widzialy i mysmy nie plotkowaly (biedny Darek) i chetnie sie z Wami rowniez spotkamy!!! no to ja w takim razie czekam na znak, moze wpadniecie znowu do nas :cool3: tym razem sie poprawie i będzie strong :eviltong: Quote
panienkabubu Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 trzy Gaje? o jakby było super focić coś takiego :cool3: Quote
Nugatowa Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): i O Matyldo Ależ ona cudna! Hej madzik Quote
panienkabubu Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 i znowu moj TZ nie pozna swojej Gajki :razz: :razz: :oops: super super super, będę focić Gajce, tralalala :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 sota36 napisał(a):No jasne, ze wpadniemy!!!! czymiem za słowo :eviltong: Nugatowa napisał(a):O Matyldo Ależ ona cudna! Hej madzik Alicjarzdyewska napisał(a):Cześć ślicznoty:p czescc moje najukochansze babeczki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: zaraz cos wkleje i napisze, cholinda znowu komp sie pieprzy :stupid: :comp26: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 i juz jestem :lol: musimy sie pochwalic, wczoraj psina była kąpana przed zimą :p poza tym wydalismy dzisiaj nasze ostatanie pieniądze :oops: na fliprex na pchełki i pozazdroscilismy guciowi kozackiego łancucha na szyjke i tez sobie taki fundnelismy:eviltong: (ma sie rozumiec mniejszy, bardziej kobiecy, gutek to wkoncu jest facet ;) ;) ;) wrzucam dwa zdjęcia, i niestety ostatanie jakie mam, bo jak widac, bez aparatu jestem:oops: czekamy do niedzielki az gucie przyjada i kasia fotograf zrobi nam sesje :lol: gaja żebraczka :loveu: Quote
Hanna R. Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Madziu, a jak Twoje zdrówko ? Dałaś radę wirusom ? Quote
PIKA Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 __________________ ale jej slicznie w tym kolorku :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Madziu, a jak Twoje zdrówko ? Dałaś radę wirusom ? witaj Haniu:buzi:jak to powtarzał kiedys ktoś, złego nie bierze, cudownie ozdrowaiałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PIKA napisał(a):ale jej slicznie w tym kolorku :cool3: czesc PIKA:buzi: dzienkujemy:oops: kurde mamy w planach zakup nowego porzadnego aparatu w tym miesiacu, narazie sie z tamtym meczymy i juz kombinujemy na wszystkie sposoby:oops: a tu jeszcze jedno jak gaja przekracza granice dzwięku :P az jej głowe uciełam z wrazenia :) Quote
Hanna R. Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): Powiem tak : buahahahahaha :lol: :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): jestem nie na żarty zaniepokojona :shake: co Ty za eksperymenty przeprowadzasz na mojego psa blixniaczce:mad: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Powiem tak : buahahahahaha :lol: :lol: :lol: ja nie wiem jak to jest możliwe, ze takie zdjecia wychodzą, wszystko sie rozmazuje wokoło poza psem :eviltong: i jeszcze nasz kolega ben tez przekracza bariere dzwieku (z tym ze on troche wolniej niz gaja, wiadomo, 80 kg robi swoje :p Quote
sota36 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Kozacki lancuch ? Gajuniu - to ja taki wsiok jestem? Quote
madzia20sosnowiec Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Teklunia napisał(a):jestem nie na żarty zaniepokojona :shake: co Ty za eksperymenty przeprowadzasz na mojego psa blixniaczce:mad: ja nic, to aparat :oops2: idziemy sikac, bo potem zamarzniemy na dwa sopelki :oops: Quote
Recommended Posts