Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaah tez na to zwróciłam uwage :evil_lol:

widze ze macie zapotrzebowanie na coco :cool3: postaram sie w niedługim czasie popstrykac wąsatej zdjeciow i wrzucic

a tymczasem idziemy spac z gajka, nie mozemy patrzec jak nasi wygrywaja, no az głupiooo :eviltong: :eviltong: :eviltong:

dobranoc spiochy

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziendoberek ;-) Gajeczka to kawał baby ;-) ale bardzo sliczniutkiej baby ;-) moja Zuzia to jeszcze dzieciuch ;-) własnie sie wybarwia i ma na sobie niezliczone odcienie płowosci ,rudosci , czarnosci i białosci eheheh ;-) Wymiziaj kobitke od nas ;-)

Posted

Zgadza sie zuzolandia nie klamie! Una jest mundro kobitka! wie co godo!
A tak na powaznie -Gajka nie wyglada nahaslo "dobranoc" - onajakostakdziwniełypie tym slipiem;)

Posted

Czesc Madziu -wstepnie jestesmy umowieni z zuziolandia na bieganie po ich Maslaczkowym Raju, ale nie wiem czy aby im cos nie wypadnie... A faktycznie - dawno nasze psy sie nie widzialy i mysmy nie plotkowaly (biedny Darek) i chetnie sie z Wami rowniez spotkamy!!!

Posted

sota36 napisał(a):
Czesc Madziu -wstepnie jestesmy umowieni z zuziolandia na bieganie po ich Maslaczkowym Raju, ale nie wiem czy aby im cos nie wypadnie... A faktycznie - dawno nasze psy sie nie widzialy i mysmy nie plotkowaly (biedny Darek) i chetnie sie z Wami rowniez spotkamy!!!

no to ja w takim razie czekam na znak, moze wpadniecie znowu do nas :cool3: tym razem sie poprawie i będzie strong :eviltong:

Posted

sota36 napisał(a):
No jasne, ze wpadniemy!!!!

czymiem za słowo :eviltong:

Nugatowa napisał(a):
O Matyldo
Ależ ona cudna!
Hej madzik

Alicjarzdyewska napisał(a):
Cześć ślicznoty:p

czescc moje najukochansze babeczki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

zaraz cos wkleje i napisze, cholinda znowu komp sie pieprzy :stupid: :comp26:

Posted

i juz jestem :lol:

musimy sie pochwalic, wczoraj psina była kąpana przed zimą :p
poza tym wydalismy dzisiaj nasze ostatanie pieniądze :oops: na fliprex na pchełki i pozazdroscilismy guciowi kozackiego łancucha na szyjke i tez sobie taki fundnelismy:eviltong: (ma sie rozumiec mniejszy, bardziej kobiecy, gutek to wkoncu jest facet ;) ;) ;)
wrzucam dwa zdjęcia, i niestety ostatanie jakie mam, bo jak widac, bez aparatu jestem:oops:

czekamy do niedzielki az gucie przyjada i kasia fotograf zrobi nam sesje :lol:

gaja żebraczka :loveu:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Madziu, a jak Twoje zdrówko ? Dałaś radę wirusom ?

witaj Haniu:buzi:jak to powtarzał kiedys ktoś, złego nie bierze, cudownie ozdrowaiałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

PIKA napisał(a):
ale jej slicznie w tym kolorku :cool3:

czesc PIKA:buzi:
dzienkujemy:oops: kurde mamy w planach zakup nowego porzadnego aparatu w tym miesiacu, narazie sie z tamtym meczymy i juz kombinujemy na wszystkie sposoby:oops:

a tu jeszcze jedno jak gaja przekracza granice dzwięku :P
az jej głowe uciełam z wrazenia :)

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Powiem tak : buahahahahaha :lol: :lol: :lol:

ja nie wiem jak to jest możliwe, ze takie zdjecia wychodzą, wszystko sie rozmazuje wokoło poza psem :eviltong:

i jeszcze nasz kolega ben tez przekracza bariere dzwieku (z tym ze on troche wolniej niz gaja, wiadomo, 80 kg robi swoje :p