Marinka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 anita_happy napisał(a):tym światecznym obyczajem - postanawiam poprawę i zapisuję sie na wątku!!!! Marinka...bede pisac..ale nie zabijaja mnie potem, ze głupoty pisze w celach hoopania:) No coś Ty...w ogóle każdy wątek to swoiste hoopowanie - inaczej nikt by tam nie zajrzał Quote
Aimez_moi Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 A ja zagladam tu prawie codziennie i popieram mysl, ze Major jest super....... Quote
Marinka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Aimez_moi']A ja zagladam tu prawie codziennie i popieram mysl, ze Major jest super....... Aimez :loveu::loveu::loveu:, Ty jesteś Dobrym Duchem tego i wszystkich pozostałych wątków Szydłowieckich Psiaków i za to jestem Ci ogromnie wdzięczna :loveu::loveu::loveu: Quote
Aimez_moi Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 O Boziu Marinkaa........ Stara juz jestem a wypiekow dostalam jak podlotek.....:) Quote
Marinka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Aimez_moi']O Boziu Marinkaa........ Stara juz jestem a wypiekow dostalam jak podlotek.....:)[/QUOTE] To super :):):)... a co do starości, to ja także do młodzieży się nie zaliczam :evil_lol: Quote
bico Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Majorku, zaglądam;) tyle ogłoszeń, może coś się wreszcie ruszy:) Quote
Energy Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='bico']Majorku, zaglądam;) tyle ogłoszeń, może coś się wreszcie ruszy:)[/QUOTE] I ja mam taką nadzieję:lol: Quote
Marinka Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Z okazji Świąt Wielkanocnych: miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr, zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze. Pracy, która pomaga żyć. Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie. Quote
Aimez_moi Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Major ja tez mam nadzieje, ze w koncu domek Cie zabierze...... Quote
Energy Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Aimez_moi']Major ja tez mam nadzieje, ze w koncu domek Cie zabierze......[/QUOTE] Pewnie, że zabierze, krasnal musi trafić w końcu do super domku:lol: Quote
Aimez_moi Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 O ..... Ale super trafilas....... KRASNAL. HIhi .... a to fakt jest. Quote
Energy Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Aimez_moi']O ..... Ale super trafilas....... KRASNAL. HIhi .... a to fakt jest.[/QUOTE] :evil_lol: Majorek pokazujemy się świątecznie:lol: Quote
Marinka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Bico Bazarek, wpłata za wysyłkę fantów na poczet psów - 7 złotych (21 złotych / na 3 psy) Quote
Marinka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [FONT=Century Gothic]Będące w wielkiej potrzebie[/FONT] [FONT=Century Gothic]Argo, Major i Marcel[/FONT] [FONT=Century Gothic] Serdecznie zapraszają na Dogocegiełkowy Bazarek[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/183121-DogocegieA-ka-dla-psA-w-z-SzydA-owca-Potrzebne-wsparcie-finansowe-do-19-04-2010?p=14435929#post14435929 Quote
anita_happy Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 hej pięknoto ..u Ciebie tez bywam i o zdrowie pytam Quote
Marinka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Funia, 3 psiaki brała dziś na badania...a Majorkowi nic nie dolega - więc info o nim bdzie nieco później Quote
Aimez_moi Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 A to super, ze krasnalkowi nic nie jest... Taki sliczny piesek... co z tym domkiem? Quote
funia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 U niego wszystko Gra i buczy .Ma koleżankę z która wariuje .jest nia zauroczony . Wesoły ,zwariowany psiak .nastawiony przyjażnie do ludzi .Braac i kochac Quote
Aimez_moi Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 No właśnie brać i kochać....... Domek.... Major czeka....::) Quote
Marinka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Domku...puk, puk... Tu śliczny i przyjazny Major :loveu::loveu::loveu: ... OTWIERAĆ :lol::lol::lol: Quote
Energy Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Marinkaa napisał(a):Domku...puk, puk... Tu śliczny i przyjazny Major :loveu::loveu::loveu: ... OTWIERAĆ :lol::lol::lol: No właśnie domku, tu jest słodziak Major:loveu: Quote
Aimez_moi Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ale Kochane ..... jak to możliwe aby jeszcze do tej pory nikt nie wypatrzył krasnalka.... Quote
Recommended Posts