Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

[quote name='madziasto4']pa pa
tylko nacykaj zdjęć :lol:
miłego dnia :p[/quote]

Przyklad (nie) czytania ze zrozumieniem:evil_lol::evil_lol: Co ja wczesniej mowilam?
Prosze bardzo nawet Figusia po dluzszej nieobecnosci wie, ze sklep jest jeszcze zamkniety:eviltong: Jutro ma tata dzwonic do wlasciciela i zamowic aparat.

[B]Goniu[/B] tak oszczedzajac to ty nigdy nie kupisz sobie tego aparatu:evil_lol::evil_lol:

Wrocilismy wlasnie z dzialeczki:cool3: Bylo super! Blogie lenistwo z ciasteczkiem w reku i oczywiscie rzucanie kaczki dla Mikiego... Pies padl na loze, a ja szykuje sie do wanny. Wiecie, ze opalilam troche pysia??:lol:

Pozdrowienia!!

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Magda_Miki']
[B]Goniu[/B] tak oszczedzajac to ty nigdy nie kupisz sobie tego aparatu:evil_lol::evil_lol:
[/quote]
Dzieki za pocieszenie... :placz: :placz: :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Dzieki za pocieszenie... :placz: :placz: :evil_lol:[/quote]

Prosze bardzo. Zawsze do uslug:evil_lol::evil_lol:
A pochwalisz sie co kupilas?

Posted

[quote name='Magda_Miki']Prosze bardzo. Zawsze do uslug:evil_lol::evil_lol:
A pochwalisz sie co kupilas?[/quote]
Pochwale sie jak paczke dostane... :evil_lol: :evil_lol: Wszystko sie pokomplikowało i niestety Aza nie dostanie na urodziny tej paczki. Wrrrr :angryy:

Posted

[quote name='marlena924']My też dziś cały dzień na działeczce :razz: :razz: :cool3: Ale było faaajnieeeeee, Toffik nawet nową yorkową koleżankę poznał :razz: Pozdrawiam[/quote]

To fajnie. Mam nadzieje, ze fotki masz?:cool3:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Przyklad (nie) czytania ze zrozumieniem:evil_lol::evil_lol: Co ja wczesniej mowilam?
Prosze bardzo nawet Figusia po dluzszej nieobecnosci wie, ze sklep jest jeszcze zamkniety:eviltong: Jutro ma tata dzwonic do wlasciciela i zamowic aparat.[/QUOTE]
rzeczywiście :splat:
[SIZE="1"]musiała się uczepić[/SIZE]:shake: :diabloti:

tak czy siak- czekam na te zdjęcia :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cześć Madziu !

Już za niedługo będziesz miała upragnionmy aparacik :multi:, to dopiero się będzie działo w waszej galerii...:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='madziasto4']rzeczywiście :splat:
[B][SIZE=1]musiała się uczepić[/SIZE][/B]:shake: :diabloti:
[/quote]

Ja z natury jestem upierdliwa:evil_lol:

Czesc dziewczyny!!
Piekny dzisiaj dzionek 22 stopnie, ale troche wieje... Bylismy na spacerku, a zaraz zabieram sie z kolezanka za robienie prezentacji na geografie;)

Postaram sie wpasc wieczorkiem, po probie do biezmowania:p

P.S nawet nie wiem czy aparacik zamowiony.....brat jeszcze spi:mad:

Posted

[quote name='nataliyka']No to czekam niecierpliwie na nowe foty Mikiego:cool3:[/quote]

Obawiam sie, ze troche poczekacie:shake: Okazalo sie, ze wlasciciel nie odbiera, wiec trzeba bedzie jutro zadzwonic i zarezerwowac, a przesylka idzie okolo tygodnia... Narazie musze zbroic sie w cierpliwosc:mad:

Czesc Gosia, Marlena, Madzia i Natalka(tak wnioskuje z nicku):multi::multi:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Dobranoc Madziu! :-)
[B] Pamietaj, ze gościsz na mej tajemniczej liście [/B]:evil_lol:[/quote]

Ach.....ta skleroza. Musze pomyslec o co chodzi z ta lista:roll:

Witamy was bardzo slonecznie!!:multi:
Pogoda jest cudna! Az nie chce sie siedziec w domu. Wczoraj mielismy tyle atrakcji, ze pozniej nie mialam juz sil siedziec na dogo:lol: Najpierw wybralismy sie na 2h na spacerek, a potem pojechalismy na kilka godzin na wycieczke rowerowa (oczywiscie Miki tez pojechal:cool3:). Siedzial grzecznie w swoim koszyczku i biegl okolo kilometra za rowerami polna sciezka:evil_lol: Byl taki zmeczony, ze po powrocie od razu polozyl sie spac (i spal do rana:crazyeye:).
Moze dzisiaj tez sie gdzies wybierzemy (moze nad morze?:razz:).

A tak podrozujemy (fotka z zeszlego roku, ale nic sie nie zmienilo oprocz wygladu dzialki:evil_lol:)
[IMG]http://img56.imageshack.us/img56/2034/skanuj00018nz.jpg[/IMG]

[IMG]http://img56.imageshack.us/img56/2907/skanuj00022is.jpg[/IMG]

:lol::lol:

Posted

[quote name='anetta']No no, tyle atrakcji dla Mikiego, ja mu sie nie dziwnei ze padl :diabloti:
[B] Czy wycieczka rowerowa byla na dzialce?[/B]:lol::lol:[/quote]

Nie nie byla na dzialce:evil_lol::evil_lol: Fotka miala tylko pokazac jak podrozujemy. Bylismy na jakiejs wsi i potem jechalysmy w kierunku morza i jeziora (Jamno), ale nie dotarlismy bo bylo za daleko. Nogi nam wychodzily z poopy:lol:

Posted

Kurcze ,aż zazdroszczę ... działka, rowery , morze ... SUPER!!!:multi::multi::multi:

ja od zeszłego roku wybieram się na przejażdżkę rowerem i jak do tej pory nie pojechałam...:cool3:

Madziu, dlaczego zmieniłaś tytuł galerii? Miałam już jakiś czas temu pytać co z tą myszką ?:cool1:

Posted

[quote name='Alka']Kurcze ,aż zazdroszczę ... działka, rowery , morze ... SUPER!!!:multi::multi::multi:

ja od zeszłego roku wybieram się na przejażdżkę rowerem i jak do tej pory nie pojechałam...:cool3:[/QUOTE]

A ja wyciagnelam mame sila:evil_lol::evil_lol: A tak sobie smacznie spala.....ale potem nawet mi dziekowala, ze ja zmusilam:lol:

[quote name='Alka']
Madziu, dlaczego zmieniłaś tytuł galerii? Miałam już jakiś czas temu pytać co z tą myszką ?:cool1:[/quote]

A tak jakos....Wszyscy mowia, ze to taka myszka mala jest, wiec pomyslamam, ze moze byc taka nazwa galerii. Ale jak sie nie podoba to moge zmienic:roll::lol:

Posted

[quote name='Moniś']Maaaaagda :lol: Aaaaaale masz nogi :lol::lol::lol: Jak Modelka :lol::lol::lol::lol:
Cześć!![/quote]

No troche dlugie.......:lol::lol: