Magda Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']A z ciekawości pytam... Ile pieniędzy uzbierałas? :cool3:[/quote] Ja? Nic.....Pieniadze wydalam na mnie i na psa:evil_lol::evil_lol: Aparat kupuja rodzice za swoje pieniadze i tu ich rola sie konczy:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Magda_Miki'] [B]Madzia[/B] no to mowie, ze to przez ciebie!! Zrobilas to specjalnie.... nie wybacze:mad::mad:[/QUOTE] no cóż- ma się znajomości :evil_lol: MIKI! - twoja pańcia zrobiła z ciebie myszkę Miki !:evil_lol: I to na forum publicznym :diabloti: P.S. A czemu z 5 gwiazdek zrobiły się 3 ? :roll: Uprzedzam, że JA w tym palców nie maczałam :shake: :p Quote
g_o_n_i_a Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Magda_Miki']Ja? Nic.....Pieniadze wydalam na mnie i na psa:evil_lol::evil_lol: Aparat kupuja rodzice za swoje pieniadze i tu ich rola sie konczy:evil_lol:[/quote] No ładnie! :evil_lol: W takim razie ile rodzice mają przygotowane? :cool3: [quote name='madziasto4'] P.S. A czemu z 5 gwiazdek zrobiły się 3 ? :roll: Uprzedzam, że JA w tym palców nie maczałam :shake: :p[/quote] Jakie 3? :eviltong: Czary - mary iii... Ja widze 4 gwiazdeczki!! :shiny: Quote
Magda Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='madziasto4'] MIKI! - twoja pańcia zrobiła z ciebie myszkę Miki !:evil_lol: I to na forum publicznym :diabloti: [/QUOTE] A taka gra slow:lol: Bo w sumie troche z niego myszki jest.....a, ze przy okazji ma na imie Miki:evil_lol::evil_lol: [quote name='madziasto4'] P.S. A czemu z 5 gwiazdek zrobiły się 3 ? :roll: Uprzedzam, że JA w tym palców nie maczałam :shake: :p[/quote] Bo po pewnym czasie te gwiazdki znikaja:roll: [quote name='g_o_n_i_a'] No ładnie!:evil_lol: W takim razie ile rodzice mają przygotowane?:cool3:[/QUOTE] Przygotowane maja ok. 1300zl (aparat + karta) [quote name='g_o_n_i_a'] Jakie 3?:eviltong: Czary- mary iii... Ja widze 4 gwiazdeczki!!:shiny:[/QUOTE] Dzieki Gosiu!!:multi: Zaraz bedzie 5:evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Magda_Miki'] Bo po pewnym czasie te gwiazdki znikaja:roll:[/QUOTE] a dlaczego :evil_lol: Quote
Magda Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='madziasto4']a dlaczego :evil_lol:[/quote] A nie wiem......tak mysle:lol: Quote
Magda Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Dzien dobry!! Madziu widze, ze sie poprawilas i przyslalas nam troche sloneczka:evil_lol: Wiedzialam, ze z pala mozna zdzialac cuda:mad::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Magda, zmienilas nazwe galerii i nie mogłam Was znalezc :oops: Takie numery mi z samego rana wykrecac? :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Dzien dobry!! :multi: [quote name='Magda_Miki'] Przygotowane maja ok. 1300zl (aparat + karta) [/quote] Też chciałabym taki sponsoring:placz:, a jak ja cos uzbieram, to zaraz na Aze wydaje. :shake: [quote name='Magda_Miki'] Dzieki Gosiu!!:multi: Zaraz bedzie 5:evil_lol::evil_lol:[/quote] Ależ prosze bardzo, takie czary... :evil_lol: :cool3: Quote
marlena924 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Myszka Miki... :lol: Hmm... Chyba szczurek :cool3: No i mam nadzieję, że jak będzie aparacik to będą i zdjęcia :multi: Pozdrawia Marlena i Toffik ;) Quote
Magda Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='Teklunia']Magda, zmienilas nazwe galerii i nie mogłam Was znalezc :oops: Takie numery mi z samego rana wykrecac? :mad:[/quote] A przepraszam. To bylo tak na rozruszanie umyslu z rana...:evil_lol::evil_lol: [quote name='g_o_n_i_a'] Tez chciałabym taki sponsoring:placz:, a jak ja cos uzbieram, to zaraz na Aze wydaje.:shake: [/QUOTE] Hihi.....ja mam to samo:lol: [quote name='marlena924'] Myszka Miki... :lol:[B] Hmm... Chyba szczurek[/B] :cool3: No i mam nadzieję, że jak będzie aparacik to będą i zdjęcia :multi: [/QUOTE] Ja ci dam szczurka!!:mad: To moja mala, najkochansza mysza:loveu::loveu: A fotki pewnie, ze beda:cool3: Quote
madziasto4 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Magda_Miki']Dzien dobry!! Madziu widze, ze sie poprawilas i przyslalas nam troche sloneczka:evil_lol: Wiedzialam, ze z pala mozna zdzialac cuda:mad::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] zamawiałam dla siebie trochę słonka i pomyślałam: 'a co mi tam! niech Madzia też się trochę nacieszy' i Tobie też trochę zamówiłam :lol: ale nie ciesz się zbytnio, bo słonko masz nie na długo :p Quote
Magda Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='madziasto4']zamawiałam dla siebie trochę słonka i pomyślałam: 'a co mi tam! niech Madzia też się trochę nacieszy' i Tobie też trochę zamówiłam :lol: ale nie ciesz się zbytnio, bo słonko masz nie na długo :p[/quote] Wiem......juz przeszlo:placz::placz: Quote
madziasto4 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Magda_Miki']Wiem......juz przeszlo:placz::placz:[/QUOTE] może ja zostanę jasnowidzem :evil_lol: :cool3: Quote
Magda Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='madziasto4']może ja zostanę jasnowidzem :evil_lol: :cool3:[/quote] Dobre.....taka prywatna wrozka:evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Cześć Madziu,[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]co zrobilaś z Yorkiem Mikim ?? w Myszke go zamienilas :placz: ja sie tak nie bawie :shake: ja chce Mikiego dawnego :mad: :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]P.S a kiedy aparacik bedzie, bo wyczytalam ze juz wybrany i kupujecie :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Magda Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Cześć Madziu,[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]co zrobilaś z Yorkiem Mikim ?? w Myszke go zamienilas :placz: ja sie tak nie bawie :shake: ja chce Mikiego dawnego :mad: :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] A co sie nie podoba??:eviltong: Ty tez masz myche, tylko ze bardziej ruda:loveu::loveu: [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple] [/COLOR][/SIZE][/FONT][quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]P.S a kiedy aparacik bedzie, bo wyczytalam ze juz wybrany i kupujecie :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Czekamy na koniec majowego weekendu, bo narazie sklep internetowy jest nieczynny tzn. wlasciciel jest na urlopie, a my przed kupnem chcemy z nim porozmawiac:razz: Mysle, ze mozna sie spodziewac foteczek w ten weekend:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Magda_Miki']A co sie nie podoba??:eviltong: Ty tez masz myche, tylko ze bardziej ruda:loveu::loveu: [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]ja to mam raczej wiewiórę, a nie mysz :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Magda Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]ja to mam raczej wiewiórę, a nie mysz :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Hihi....chcialam tak napisac, ale szczerze mowiac, balam sie :evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Magda_Miki'] Hihi.....ja mam to samo:lol: [/quote] To się nazywa uzależnienie...:evil_lol: Do czego te psy nas doprowadzają... :shake: :loveu: Quote
Magda Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']To się nazywa uzależnienie...:evil_lol: Do czego te psy nas doprowadzają... :shake: :loveu:[/quote] No nie?:lol: Ja bym kupowala non stop smycze, obroze i zabawki:evil_lol: Witam bardzo slonecznie!!:Cool!::Cool!: Szybko szykujemy koszyczek i smigamy na dzialeczke. Miki juz spakowal swoja kaczke i czeka przy drzwiach. Postaram sie byc wieczorkiem o ile jeszcze bede miala sily:evil_lol: PAPA!! Quote
madziasto4 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 pa pa tylko nacykaj zdjęć :lol: miłego dnia :p Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Dzien dobry!! :multi: [quote name='Magda_Miki']No nie?:lol: Ja bym kupowala non stop smycze, obroze i zabawki:evil_lol: [/quote] Ty mi tylko o tym nie wspominaj! :placz: Własnie wczoraj przelałam kolejne pieniądze za kilka artykułów dla Azy... Ale to jest okazja - niedługo ma urodzinki! :evil_lol: :loveu: Quote
Figusia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 My też czekamy na nowe foteczki Myszki Miki;) Ja na Figę mówię albo dziecko albo wiewióra właśnie;) Ale wiewióra to raczej nie z powodu koloru tylko sposobu poruszania się:p Kiedy ten facio wreszcie ten sklep otworzy:mad: Quote
Recommended Posts