Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']A z ciekawości pytam... Ile pieniędzy uzbierałas? :cool3:[/quote]

Ja? Nic.....Pieniadze wydalam na mnie i na psa:evil_lol::evil_lol: Aparat kupuja rodzice za swoje pieniadze i tu ich rola sie konczy:evil_lol:

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Magda_Miki']
[B]Madzia[/B] no to mowie, ze to przez ciebie!! Zrobilas to specjalnie.... nie wybacze:mad::mad:[/QUOTE]
no cóż- ma się znajomości :evil_lol:

MIKI! - twoja pańcia zrobiła z ciebie myszkę Miki !:evil_lol: I to na forum publicznym :diabloti:

P.S. A czemu z 5 gwiazdek zrobiły się 3 ? :roll: Uprzedzam, że JA w tym palców nie maczałam :shake: :p

Posted

[quote name='Magda_Miki']Ja? Nic.....Pieniadze wydalam na mnie i na psa:evil_lol::evil_lol: Aparat kupuja rodzice za swoje pieniadze i tu ich rola sie konczy:evil_lol:[/quote]
No ładnie! :evil_lol:
W takim razie ile rodzice mają przygotowane? :cool3:

[quote name='madziasto4']
P.S. A czemu z 5 gwiazdek zrobiły się 3 ? :roll: Uprzedzam, że JA w tym palców nie maczałam :shake: :p[/quote]
Jakie 3? :eviltong: Czary - mary iii... Ja widze 4 gwiazdeczki!! :shiny:

Posted

MIKI! - twoja pańcia zrobiła z ciebie myszkę Miki !:evil_lol: I to na forum publicznym :diabloti:
[/QUOTE]

A taka gra slow:lol: Bo w sumie troche z niego myszki jest.....a, ze przy okazji ma na imie Miki:evil_lol::evil_lol:

P.S. A czemu z 5 gwiazdek zrobiły się 3 ? :roll: Uprzedzam, że JA w tym palców nie maczałam :shake: :p[/quote]

Bo po pewnym czasie te gwiazdki znikaja:roll:

[quote name='g_o_n_i_a']
No ładnie!:evil_lol:
W takim razie ile rodzice mają przygotowane?:cool3:[/QUOTE]

Przygotowane maja ok. 1300zl (aparat + karta)

[quote name='g_o_n_i_a']
Jakie 3?:eviltong: Czary- mary iii... Ja widze 4 gwiazdeczki!!:shiny:[/QUOTE]

Dzieki Gosiu!!:multi: Zaraz bedzie 5:evil_lol::evil_lol:

Posted

Dzien dobry!!
Madziu widze, ze sie poprawilas i przyslalas nam troche sloneczka:evil_lol: Wiedzialam, ze z pala mozna zdzialac cuda:mad::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dzien dobry!! :multi:
Przygotowane maja ok. 1300zl (aparat + karta)
[/quote]
Też chciałabym taki sponsoring:placz:, a jak ja cos uzbieram, to zaraz na Aze wydaje. :shake:
Dzieki Gosiu!!:multi: Zaraz bedzie 5:evil_lol::evil_lol:[/quote]
Ależ prosze bardzo, takie czary... :evil_lol: :cool3:

Posted

[quote name='Teklunia']Magda, zmienilas nazwe galerii i nie mogłam Was znalezc :oops: Takie numery mi z samego rana wykrecac? :mad:[/quote]

A przepraszam. To bylo tak na rozruszanie umyslu z rana...:evil_lol::evil_lol:

[quote name='g_o_n_i_a']
Tez chciałabym taki sponsoring:placz:, a jak ja cos uzbieram, to zaraz na Aze wydaje.:shake:
[/QUOTE]

Hihi.....ja mam to samo:lol:

[quote name='marlena924']
Myszka Miki... :lol:[B] Hmm... Chyba szczurek[/B] :cool3: No i mam nadzieję, że jak będzie aparacik to będą i zdjęcia :multi: [/QUOTE]

Ja ci dam szczurka!!:mad: To moja mala, najkochansza mysza:loveu::loveu: A fotki pewnie, ze beda:cool3:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Dzien dobry!!
Madziu widze, ze sie poprawilas i przyslalas nam troche sloneczka:evil_lol: Wiedzialam, ze z pala mozna zdzialac cuda:mad::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
zamawiałam dla siebie trochę słonka i pomyślałam: 'a co mi tam! niech Madzia też się trochę nacieszy' i Tobie też trochę zamówiłam :lol: ale nie ciesz się zbytnio, bo słonko masz nie na długo :p

Posted

[quote name='madziasto4']zamawiałam dla siebie trochę słonka i pomyślałam: 'a co mi tam! niech Madzia też się trochę nacieszy' i Tobie też trochę zamówiłam :lol: ale nie ciesz się zbytnio, bo słonko masz nie na długo :p[/quote]

Wiem......juz przeszlo:placz::placz:

Posted

[quote name='madziasto4']może ja zostanę jasnowidzem :evil_lol: :cool3:[/quote]

Dobre.....taka prywatna wrozka:evil_lol::evil_lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Cześć Madziu,[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]co zrobilaś z Yorkiem Mikim ?? w Myszke go zamienilas :placz: ja sie tak nie bawie :shake: ja chce Mikiego dawnego :mad: :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]P.S a kiedy aparacik bedzie, bo wyczytalam ze juz wybrany i kupujecie :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Cześć Madziu,[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]co zrobilaś z Yorkiem Mikim ?? w Myszke go zamienilas :placz: ja sie tak nie bawie :shake: ja chce Mikiego dawnego :mad: :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

A co sie nie podoba??:eviltong: Ty tez masz myche, tylko ze bardziej ruda:loveu::loveu:

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]P.S a kiedy aparacik bedzie, bo wyczytalam ze juz wybrany i kupujecie :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Czekamy na koniec majowego weekendu, bo narazie sklep internetowy jest nieczynny tzn. wlasciciel jest na urlopie, a my przed kupnem chcemy z nim porozmawiac:razz: Mysle, ze mozna sie spodziewac foteczek w ten weekend:cool3:

Posted

[quote name='Magda_Miki']A co sie nie podoba??:eviltong: Ty tez masz myche, tylko ze bardziej ruda:loveu::loveu:

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]ja to mam raczej wiewiórę, a nie mysz :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]ja to mam raczej wiewiórę, a nie mysz :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Hihi....chcialam tak napisac, ale szczerze mowiac, balam sie :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']To się nazywa uzależnienie...:evil_lol: Do czego te psy nas doprowadzają... :shake: :loveu:[/quote]

No nie?:lol: Ja bym kupowala non stop smycze, obroze i zabawki:evil_lol:

Witam bardzo slonecznie!!:Cool!::Cool!:
Szybko szykujemy koszyczek i smigamy na dzialeczke. Miki juz spakowal swoja kaczke i czeka przy drzwiach. Postaram sie byc wieczorkiem o ile jeszcze bede miala sily:evil_lol:

PAPA!!

Posted

Dzien dobry!! :multi:
[quote name='Magda_Miki']No nie?:lol: Ja bym kupowala non stop smycze, obroze i zabawki:evil_lol:
[/quote]
Ty mi tylko o tym nie wspominaj! :placz: Własnie wczoraj przelałam kolejne pieniądze za kilka artykułów dla Azy... Ale to jest okazja - niedługo ma urodzinki! :evil_lol: :loveu:

Posted

My też czekamy na nowe foteczki Myszki Miki;) Ja na Figę mówię albo dziecko albo wiewióra właśnie;) Ale wiewióra to raczej nie z powodu koloru tylko sposobu poruszania się:p
Kiedy ten facio wreszcie ten sklep otworzy:mad: