Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

[quote name='Moniś']Cześć Magda, męczysz sie już w szkole?:eviltong:
Jak wrócisz, to dawaj natychmiast te fotki :cool3::cool3::cool3:[/quote]

Na fotki jeszcze czekam. Mam nadzieje, ze niedlugo mi je kuzynka przesle:roll: Ten kuzyn Mikiego to tez jest york i z tej samej hodowli i ma na imie Gizmo (juz kiedys wklejalam jego zdjecie w galerii:lol:).
Co tu duzo opowiadac........bylismy u kuzynki zaledwie na 2h, bo tylko na kaffke, ale zdazylysmy pojsc na spacerek i troche pofocic. Kuzyni jak zawsze nie mogli sie opanowac i caly czas za soba latali:evil_lol::evil_lol: Ale o dziwo zaszla pomiedzy nimi pierwsza sprzeczka:roll: Miki pierwszy raz gryzl sie z psem... Na szczesnie byla to tylko chwilka i zaraz potem biegali jakby nic sie nie stalo:lol:

Aparacik bedziemy dopiero miec gdzies za 2-3 tygodnie, bo czekamy na brata (liczymy na jego pomoc w wyborze:lol:).

Pa pa!!:multi:

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='madziasto4']cześć Madziu :multi:
no to może aparacik będzie już na weekend majowy :)[/quote]

czesc Madzia!
Na weekend majowy to ja najprawdopodobniej wyjezdzam:lol: wiec i tak fot nie bedzie, ale moze......

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Cześć Madziu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Jak się ma golasek :razz: :razz: Moj teraz lata tak swobodnie bez futerka i zaczepia wszytskie pieski do zabawy merdając chorągiewką w te i we wte[/COLOR][/SIZE][/FONT] :lol: :lol:

[SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080]Pozdrawiamy słonecznie i wiosennie
przesyłamy buziaczki :buzi:[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#800080]No i będziemy 3mac kciuki aby egzaminy gimnazjalne poszły jak najlepiej, ale nie stresuj sie ja na moja maturke jeszcze nic nie umiem, a zostalo mi tylko 2 tygodnie :shake: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Hej Madziu !:multi:

Strasznie ciekawam foteczek ze spotkanka yorków. :loveu:Madziu, wiadomo , chłopaki, muszą się trochę "pobić" , a tak serio pewnie ustalali hierarchię ...;)

Posted

[quote name='milena182']hej ja juz zaczelam pisac na moim watku na razie jeden post i pewnie bedzie po jednym dziennie no ale juz mozesz zajzec(klikaj na stepelek)[/quote]
Postaram sie zajrzec kiedy bede miala wiecej czasu;)

[B] Daga[/B] golasek zjadl obiad, przekasil ucho i dusi komara:evil_lol::evil_lol: Jutro musze isc z nim na jakis spacerek, zeby sie troche wybiegal, bo przez te testy to calkiem brakuje mi czasu:placz:

[B]Gosiu [/B]no widzisz....a ja myslalam, ze bedzie na odwrot:roll:

[B] Alu[/B] ja tez sie nie moge doczekac tych fot....kuzynka nie daje zadnych oznak zycia:shake: A chlopaki chyba nie ustalali hierarchi, tylko zareagowali na "ksks" (uzywane czesto do szczucia psow:roll:). Ale nic sie nie stalo....

Posted

tak długo tu nie zagladałam:oops: a tu taki przystojniak w nowej fryzurce:crazyeye: :lol:
[img]http://img426.imageshack.us/img426/7092/dsc008271jh.jpg[/img]

uwielbiam króciutkie fryzurki u Yorków - rewelacja:loveu:
Pozdrawiam

Posted

Czesc dziwczyny!!
Wpadlam sie tylko przywitac i zaraz lece. Jutro jest imprezka w domu i musze pomagac przy robieniu salatek itp.:roll:

Madzia byla u fryzjerka dzisiaj:cool3: Ale sie nie pokaze, bo nie mam jak:eviltong:

Jak bede miala sily to zajrze pozniej

Posted

[quote name='Alka']Madziu, a może jakieś foteczki z jutrzejszej imprezki będą ?;)

Madziu,ścięłaś włosy?:roll:[/quote]

Fot niestety nie ma jak zrobic (a raczej czym:angryy:). Tata ma jutro spozniona 50- tke i przychodzi pelno ludzi...... Znowu zabawa do rana

A wloski scielam i zrobilam sobie grzyweczke:cool3: Szkoda, ze nie ma aparatu....

Ja juz mowie [SIZE=4][COLOR=Yellow][B]dobranoc[/B][/COLOR][/SIZE] (jutro kolejny dzien pracy w kuchni:lol:)

Posted

[quote name='marlena924']
[B]Mogę wspaść na imprezkę :cool1: ? [/B][/quote]

Jesli moi rodzice ciebie zaprosza?:evil_lol::evil_lol: My z Mikim chetnie.

Tak jak juz wczoraj pisalam dzisiaj znowu kolejna porcja robienia salatek, sprzatanie itp.:roll: Ale wybieram sie z tata do portu do Kolobrzegu po swieze rybki:cool3: Szkoda, ze nie mam aparatu, bo popstrykalabym troche zdjec znad morza:shake:

Milego weekendu!!

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Cześć Madziu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]A jaka sobie grzyweczke zrobiłas ? :razz: Ja teraz siebie bez grzywki juz nie wyobrazam :eviltong: i bez prostownicy tez :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Udanej imprezki zycze - powiedz tacie, ze kase która dostanie niech przeznaczy na aparat :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Cześć Madziu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]A jaka sobie grzyweczke zrobiłas ? :razz: Ja teraz siebie bez grzywki juz nie wyobrazam :eviltong: i bez prostownicy tez :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Udanej imprezki zycze - powiedz tacie, ze kase która dostanie niech przeznaczy na aparat :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Czesc daga:multi:
Grzyweczke sobie zrobilam krotka i nie na calym czole tylko od polowy:cool3:

A kaska na aparat juz jest i czeka tylko mamy problem z wyborem aparatu:roll: Ale jak przyjedzie brat to sie zobaczy.

Posted

[quote name='Magda_Miki']Czesc daga:multi:
Grzyweczke sobie zrobilam krotka i nie na calym czole tylko od polowy:cool3:

A kaska na aparat juz jest i czeka tylko mamy problem z wyborem aparatu:roll: Ale jak przyjedzie brat to sie zobaczy.[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]a nad jakimi się zastanawiacie?? Ja mam na oku jeden, ale nikt mi nie kce kupić :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]a nad jakimi się zastanawiacie?? Ja mam na oku jeden, ale nikt mi nie kce kupić :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Jeszcze nie mamy wybranych.....:lol: Narazie przegladam w necie

Czesc Gosia i Madzia!!:multi:

Posted

Czesc Madziu :multi:
Dawno sie nie "widzialysmy"...
Mam dla Ciebie zadanie bojowe - zdobadz skąds aparat lub kamerke i zrob zdjecie nowej fryzury! Bo nie potrafie sobie wyobrazic,a jestem baaardzo ciekawa ;)

Posted

Z kuzynka
[IMG]http://img373.imageshack.us/img373/566/skanuj00050bo.jpg[/IMG]

Znam Twoją kuzynkę z mojej byłej szkoły....
Przynajmniej tak mi się wydaje, że to ona( jest z Olsztyna, tak?)
Twój psiaczek jest śliczny :loveu: :cool3:
Też mam Mikiego tylko, że owczarka podhalańskiego