Magda Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Dzien dobry!! Ja dzisiaj troche zalatana..... zakupy, koncowe sprzatanie, ciasta (ja mam do zrobienia drozdzowe z wisniami) i pakowanie sie. W miedzy czasie wybieramy cyfrowke i mamy zamiar ja kupic:bigcool::bigcool: Alem sie ciesze!! Zycze milego dnia!! Quote
madziasto4 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 cześć Madziu :lol: no nareszcie będzie własna cyfrówka:multi: a tym samym więcej zdjęć Mikiego :cool3: :lol: miłego dnia życzę ;) Quote
Magda Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 [quote name='madziasto4']cześć Madziu :lol: no nareszcie będzie własna cyfrówka:multi: a tym samym więcej zdjęć Mikiego :cool3: :lol: miłego dnia życzę ;)[/quote] No wlasnie[IMG]http://www.heke.pl/gg/3d/36_1_33.gif[/IMG] Juz sie nie moge doczekac Quote
Moniś Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Witanko :razz: Ja też przed chwilką wróciłam z końcowych zakupów:razz: Deszczysko leje jak nie wiem co :angryy::angryy::angryy: W takim razie czekamy na cyfrówke i duuuuzo fotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 [quote name='Moniś'] W takim razie czekamy na cyfrówke i duuuuzo fotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ekhm.......ja tez czekam:mad::cool3: Teraz twoja kolej:eviltong: Quote
Moniś Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 [quote name='Magda_Miki']Ekhm.......ja tez czekam:mad::cool3: Teraz twoja kolej:eviltong:[/quote] Ty mnie tym kijem nie szantażuj :evil_lol::cool3: Quote
Magda Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 [quote name='Moniś']Ty mnie tym kijem nie szantażuj :evil_lol::cool3:[/quote] :mad::mad::mad::mad::mad: A co? Moze dzieki kijowi sie uda........ Quote
Moniś Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 [quote name='Magda_Miki']:mad::mad::mad::mad::mad: A co? Moze dzieki kijowi sie uda........[/quote] Bo sie poskarżę! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool1: :mad: Quote
Magda Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 [quote name='Moniś']Bo sie poskarżę! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool1: :mad:[/quote] Komu? Wszyscy stana po mojej stronie:eviltong: Quote
Moniś Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 [quote name='Magda_Miki']Komu? Wszyscy stana po mojej stronie:eviltong:[/quote] Jak to komu? :evil_lol: Swojemu prywatnemu ochroniarzowi :lol::lol::lol::cool3::cool3::cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Hej Madziu! :multi: Co tam słychać u golaska? :cool3: Bardzo się cieszę, ze z nogą ok, mowilam, ze musi byc dobrze :calus: Quote
Teklunia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 czesc Madzia :) [quote name='Moniś']Ty mnie tym kijem nie szantażuj :evil_lol::cool3:[/quote]Monika, to Ty sie jeszcze nie przyzwyczailas ze Magda ciagle tym kijem wywija? :evil_lol: ale ona tylko tak straszy ;) Quote
Moniś Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 [quote name='Teklunia'] Monika, to Ty sie jeszcze nie przyzwyczailas ze Magda ciagle tym kijem wywija? :evil_lol: ale ona tylko tak straszy ;)[/quote] No właśnie zauwazyłam, że to chyba jej pasja :cool3::cool3::cool3: Do każdego wyma****e, to chyba na znak przyjaźni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 [quote name='Moniś']No właśnie zauwazyłam, że to chyba jej pasja :cool3::cool3::cool3: Do każdego wyma****e, to chyba na znak przyjaźni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]hihihi :D u nas sympatie sie okazuje troche inaczej ;) ciekawe czy Magda nie ma przez to problemow z nawiazywaniem przyjazni... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 [quote name='Teklunia']hihihi :D u nas sympatie sie okazuje troche inaczej ;) ciekawe czy Magda nie ma przez to problemow z nawiazywaniem przyjazni... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] hahaha.....bardzo smieszne:eviltong: Wcale nie mam problemow z nawiazywaniem nowych znajomosci:obrazic: A tak wogle to dzien dobry!! Ja sie wlasnie pakuje, Miki siedzi na stanowisku obserwatora, swinia spi (jak zawsze:lol:). Nie bedzie mnie do poniedzialku, wiec sie cieszcie, bo jak wroce.........:mad::cool3::cool3: Prosze pisac, jak najmniej zebym mogla to wszystko szybko nadrobic:evil_lol: Milego dnia zycze! Quote
g_o_n_i_a Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Hej Madziu! :buzi: [quote name='Magda_Miki'] Nie bedzie mnie do poniedzialku, wiec sie cieszcie, bo jak wroce.........:mad::cool3::cool3: [/quote] Madzia, będziesz biła? :-( No to my czekamy na Twoj powrot i życzymy [B]Wesołego Alleluja[/B]!! [IMG]http://img206.imageshack.us/img206/8711/jajko034zh.gif[/IMG] Quote
madzia20sosnowiec Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 no pięknie ja tu wlazłam, bo mam wolne, wkoncu troche odpoczynku od szkoły i pracy a madzia sobie pojechałaaaaaaaaaaaaaa:placz: :placz: :placz: madziu miłego wypoczynku :buzi: Quote
Magda Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Dzien dobry!! Ja juz siedze sobie w domku i odpoczywam ostatni dzien(:-(). Wczoraj juz nie mialam sil do was zajrzec bo wrocilam o 23... Swieta byly bardzo udane, wszyscy zadowoleni, a szczegolnie Miki:lol:, bo spotkal swojego kuzyna. Robilam zdjecia, ale czekam az mi je przysla:cool3: (mam nadzieje, ze juz niedlugo). Dzisiaj juz nie bede mogla do was wpasc, ale w koncu bede musiala:lol::lol: Zycze milego dnia!!:multi: Quote
madziasto4 Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 cześć Madziu :multi: a co to za kuzyn Mikiego?? też york?? :razz: Quote
Teklunia Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 [quote name='dbsst']hello MaDalenko :lol:[/quote] doszly juz te zdjecia? :cool3::cool3::cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 madzia madzia gdzies sie podziała, opowiadaj zdjecia wklejaj :eviltong: Quote
Moniś Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Cześć Magda, męczysz sie już w szkole?:eviltong: Jak wrócisz, to dawaj natychmiast te fotki :cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts