Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

Dzien dobry!!
Ja dzisiaj troche zalatana..... zakupy, koncowe sprzatanie, ciasta (ja mam do zrobienia drozdzowe z wisniami) i pakowanie sie. W miedzy czasie wybieramy cyfrowke i mamy zamiar ja kupic:bigcool::bigcool: Alem sie ciesze!!

Zycze milego dnia!!

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='madziasto4']cześć Madziu :lol:
no nareszcie będzie własna cyfrówka:multi: a tym samym więcej zdjęć Mikiego :cool3: :lol:
miłego dnia życzę ;)[/quote]

No wlasnie[IMG]http://www.heke.pl/gg/3d/36_1_33.gif[/IMG] Juz sie nie moge doczekac

Posted

Witanko :razz:
Ja też przed chwilką wróciłam z końcowych zakupów:razz: Deszczysko leje jak nie wiem co :angryy::angryy::angryy:
W takim razie czekamy na cyfrówke i duuuuzo fotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Moniś']
W takim razie czekamy na cyfrówke i duuuuzo fotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Ekhm.......ja tez czekam:mad::cool3: Teraz twoja kolej:eviltong:

Posted

[quote name='Moniś']Ty mnie tym kijem nie szantażuj :evil_lol::cool3:[/quote]

:mad::mad::mad::mad::mad: A co? Moze dzieki kijowi sie uda........

Posted

[quote name='Magda_Miki']:mad::mad::mad::mad::mad: A co? Moze dzieki kijowi sie uda........[/quote]

Bo sie poskarżę! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool1: :mad:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Komu? Wszyscy stana po mojej stronie:eviltong:[/quote]

Jak to komu? :evil_lol: Swojemu prywatnemu ochroniarzowi :lol::lol::lol::cool3::cool3::cool3:

Posted

czesc Madzia :)
[quote name='Moniś']Ty mnie tym kijem nie szantażuj :evil_lol::cool3:[/quote]Monika, to Ty sie jeszcze nie przyzwyczailas ze Magda ciagle tym kijem wywija? :evil_lol:
ale ona tylko tak straszy ;)

Posted

[quote name='Teklunia']
Monika, to Ty sie jeszcze nie przyzwyczailas ze Magda ciagle tym kijem wywija? :evil_lol:
ale ona tylko tak straszy ;)[/quote]

No właśnie zauwazyłam, że to chyba jej pasja :cool3::cool3::cool3:
Do każdego wyma****e, to chyba na znak przyjaźni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Moniś']No właśnie zauwazyłam, że to chyba jej pasja :cool3::cool3::cool3:
Do każdego wyma****e, to chyba na znak przyjaźni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]hihihi :D
u nas sympatie sie okazuje troche inaczej ;) ciekawe czy Magda nie ma przez to problemow z nawiazywaniem przyjazni... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']hihihi :D
u nas sympatie sie okazuje troche inaczej ;) ciekawe czy Magda nie ma przez to problemow z nawiazywaniem przyjazni... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

hahaha.....bardzo smieszne:eviltong: Wcale nie mam problemow z nawiazywaniem nowych znajomosci:obrazic:

A tak wogle to dzien dobry!!
Ja sie wlasnie pakuje, Miki siedzi na stanowisku obserwatora, swinia spi (jak zawsze:lol:).
Nie bedzie mnie do poniedzialku, wiec sie cieszcie, bo jak wroce.........:mad::cool3::cool3:
Prosze pisac, jak najmniej zebym mogla to wszystko szybko nadrobic:evil_lol:

Milego dnia zycze!

Posted

Hej Madziu! :buzi:
[quote name='Magda_Miki']
Nie bedzie mnie do poniedzialku, wiec sie cieszcie, bo jak wroce.........:mad::cool3::cool3:
[/quote]
Madzia, będziesz biła? :-(
No to my czekamy na Twoj powrot i życzymy [B]Wesołego Alleluja[/B]!!
[IMG]http://img206.imageshack.us/img206/8711/jajko034zh.gif[/IMG]

Posted

Dzien dobry!!
Ja juz siedze sobie w domku i odpoczywam ostatni dzien(:-(). Wczoraj juz nie mialam sil do was zajrzec bo wrocilam o 23... Swieta byly bardzo udane, wszyscy zadowoleni, a szczegolnie Miki:lol:, bo spotkal swojego kuzyna. Robilam zdjecia, ale czekam az mi je przysla:cool3: (mam nadzieje, ze juz niedlugo).

Dzisiaj juz nie bede mogla do was wpasc, ale w koncu bede musiala:lol::lol:

Zycze milego dnia!!:multi: