Moniś Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='Magda_Miki']Mmm.... jakie komplementy:loveu: dziekujemy bardzo! Moze jeszcze jakies znajde, ktorych jeszcze nie bylo... A z pretensjami to do mojej mamy:evil_lol: jako jedyna nie zgadza sie na aparat:shake:[/quote] To dawaj tu Mame :mad: Już my sobie z Nią pogadamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mamo Magdy! Proszę wyrazić zgodę na aparacik:lol: ponieważ żądamy Mikusiowych foteczek :cool3::cool3::cool3::cool3: :mad: :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 [quote name='Moniś']To dawaj tu Mame :mad: Już my sobie z Nią pogadamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mamo Magdy! Proszę wyrazić zgodę na aparacik:lol: ponieważ żądamy Mikusiowych foteczek :cool3::cool3::cool3::cool3: :mad: :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Jej dzieki!! Chyba napisze petycje do mamki i kaze sie wam podpisac, a potem jej to przedstawie:evil_lol::evil_lol: Dobry pomysl!! Quote
Moniś Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='Magda_Miki']Jej dzieki!! Chyba napisze petycje do mamki i kaze sie wam podpisac, a potem jej to przedstawie:evil_lol::evil_lol: Dobry pomysl!![/quote] Pisz, pisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja chętnie złoże swój autograf :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 Droga mamo!!:loveu: Chcialabym, abys rozwazyla jeszcze raz moja prosbe o aparat cyfrowy. Juz nawet zalozylam Galerie, w ktorej chwale sie zdjeciami Mikiego, ale niestety powoli mi ich brakuje:placz::placz: Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby! Córka Magda i Miki:loveu: Reszta nalezy do was dogomaniacy!!:mad: Quote
Magda Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 Ja juz chyba kompletnie oszalalam.....:lol::lol: Quote
Moniś Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='Magda_Miki']Droga mamo!!:loveu: Chcialabym, abys rozwazyla jeszcze raz moja prosbe o aparat cyfrowy. Juz nawet zalozylam Galerie, w ktorej chwale sie zdjeciami Mikiego, ale niestety powoli mi ich brakuje:placz::placz: Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby! Córka Magda i Miki:loveu: Reszta nalezy do was dogomaniacy!!:mad:[/quote] Popieram. Z poważaniem. Monika. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Quote
Magda Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 [quote name='Moniś']Popieram. Z poważaniem. Monika. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt::roflt::roflt:[/quote] dzieki jestes kochana:buzi: Quote
Magda Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 [quote name='Alka']pełne poparcie dla Magdy ![/quote] Dalej, dalej......:p Quote
Moniś Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='Magda_Miki']Dalej, dalej......:p[/quote] To jeszcze raz ja! A co tam! Zagłosuję od razu za 10 osób :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 [quote name='Moniś']To jeszcze raz ja! A co tam! Zagłosuję od razu za 10 osób :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] To chyba nie przejdzie:shake::shake: Quote
Pysia Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Jak mój syn chciałby aparat tobym mu kupiła ! ;) Serio... Quote
Magda Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 [quote name='Pysia']Jak mój syn chciałby aparat tobym mu kupiła ! ;) Serio...[/quote] Fajna taka mama......ale ja swoja i tak kocham:loveu::loveu: Quote
beria Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Jak mama nie chce [B]tobie[/B] kupić aparatu, to namów ją żeby kupiła aparat [B]dla siebie[/B], a ty będziesz pożyczać od mamy :cool3: . Moja córka tak robi :evil_lol: . A petycję popieram. Quote
Magda Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 [quote name='beria']Jak mama nie chce [B]tobie[/B] kupić aparatu, to namów ją żeby kupiła aparat [B]dla siebie[/B], a ty będziesz pożyczać od mamy :cool3: . Moja córka tak robi :evil_lol: . A petycję popieram.[/quote] Probowalam...... ale dla siebie to chce kupic tak za rok:roll::roll: A ja umre z nieszczescia:placz: Quote
ewelinabuck Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 ja tez popieram prosbe z powazaniem [SIZE=4]ewelinabuck[/SIZE] Quote
Magda Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 [quote name='ewelinabuck']ja tez popieram prosbe z powazaniem [SIZE=4]ewelinabuck[/SIZE][/quote] Nie no jestescie kochane!!:buzi: Oby nasze wysilki nie poszly na marne:roll: Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Ja tez popieram! [b] g_o_n_i_a & Aza & Gaja & Edward & papuzki [/b] Madziu, my (tzn ja i zwierzyniec) tez wlasnie chcemy wlasny apacik, a nam nie chca kupic... :placz: Quote
Aaliyah1981 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [B][COLOR=royalblue]czesc Madziu to my tzn ja i KAPSEL ;))[/COLOR][/B] wczoraj sobie przegladalam galeryjke twoja ale rozsmieszylo mnie foto twojego malenstwa z puszka piwa hehe superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Figusia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Fotki super:shiny: A petycja oczywiscie jak najbardziej popierana przez Monikę i Figę;) Quote
marlena924 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Popieram prośbę o aparacik. Chcemy zdjątka Mikunia! Quote
Magda Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Ja tez popieram! [B] g_o_n_i_a & Aza & Gaja & Edward & papuzki [/B] Madziu, my (tzn ja i zwierzyniec) tez wlasnie chcemy wlasny apacik, a nam nie chca kupic... :placz:[/quote] To pisz petycje:eviltong: Chetnie sie podpisze Quote
Magda Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='Aaliyah1981'][B][COLOR=royalblue]czesc Madziu to my tzn ja i KAPSEL ;))[/COLOR][/B] wczoraj sobie przegladalam galeryjke twoja ale rozsmieszylo mnie foto twojego malenstwa z puszka piwa hehe superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!![/quote] Hehehe......... Miki jak byl maly to potrafil spac, jak zabity:lol: wiec robilismy z nim co chcielismy:evil_lol::evil_lol: A, ze akurat byla puszka w poblizu to skorzystalismy:lol: [B]Aaliyah1981, Marlena924, Figusia [/B]Bardzo wam dziekuje:buzi: Quote
Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Puki co zastanów sie kto ze znajomych ma aparacik i biegusiem do niego ;) Bo my czekamy na foteczki. No i powiedz mamie ze przecieżzamiast robić licho wie co to będziesz pstrykać fotki i rozwijać wyobraźnie ;) Quote
Magda Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='Pysia']Puki co zastanów sie kto ze znajomych ma aparacik i biegusiem do niego ;) Bo my czekamy na foteczki. No i powiedz mamie ze przecieżzamiast robić licho wie co to będziesz pstrykać fotki i rozwijać wyobraźnie ;)[/quote] W sumie to masz racje, ale czy takie rzeczy sie pozycza??:roll: A jak mi nie zaufaja!!:placz: Quote
Recommended Posts