Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

[quote name='Magda_Miki']Mmm.... jakie komplementy:loveu: dziekujemy bardzo!

Moze jeszcze jakies znajde, ktorych jeszcze nie bylo... A z pretensjami to do mojej mamy:evil_lol: jako jedyna nie zgadza sie na aparat:shake:[/quote]

To dawaj tu Mame :mad: Już my sobie z Nią pogadamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mamo Magdy!
Proszę wyrazić zgodę na aparacik:lol: ponieważ żądamy Mikusiowych foteczek :cool3::cool3::cool3::cool3: :mad: :mad:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Moniś']To dawaj tu Mame :mad: Już my sobie z Nią pogadamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mamo Magdy!
Proszę wyrazić zgodę na aparacik:lol: ponieważ żądamy Mikusiowych foteczek :cool3::cool3::cool3::cool3: :mad: :mad:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Jej dzieki!! Chyba napisze petycje do mamki i kaze sie wam podpisac, a potem jej to przedstawie:evil_lol::evil_lol: Dobry pomysl!!

Posted

[quote name='Magda_Miki']Jej dzieki!! Chyba napisze petycje do mamki i kaze sie wam podpisac, a potem jej to przedstawie:evil_lol::evil_lol: Dobry pomysl!![/quote]

Pisz, pisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja chętnie złoże swój autograf :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Droga mamo!!:loveu:

Chcialabym, abys rozwazyla jeszcze raz moja prosbe o aparat cyfrowy. Juz nawet zalozylam Galerie, w ktorej chwale sie zdjeciami Mikiego, ale niestety powoli mi ich brakuje:placz::placz:
Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby!

Córka Magda i Miki:loveu:

Reszta nalezy do was dogomaniacy!!:mad:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Droga mamo!!:loveu:

Chcialabym, abys rozwazyla jeszcze raz moja prosbe o aparat cyfrowy. Juz nawet zalozylam Galerie, w ktorej chwale sie zdjeciami Mikiego, ale niestety powoli mi ich brakuje:placz::placz:
Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby!

Córka Magda i Miki:loveu:

Reszta nalezy do was dogomaniacy!!:mad:[/quote]

Popieram. Z poważaniem.
Monika.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Moniś']Popieram. Z poważaniem.
Monika.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt::roflt::roflt:[/quote]

dzieki jestes kochana:buzi:

Posted

[quote name='Moniś']To jeszcze raz ja! A co tam!
Zagłosuję od razu za 10 osób :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

To chyba nie przejdzie:shake::shake:

Posted

[quote name='Pysia']Jak mój syn chciałby aparat tobym mu kupiła ! ;) Serio...[/quote]

Fajna taka mama......ale ja swoja i tak kocham:loveu::loveu:

Posted

Jak mama nie chce [B]tobie[/B] kupić aparatu, to namów ją żeby kupiła aparat [B]dla siebie[/B], a ty będziesz pożyczać od mamy :cool3: .
Moja córka tak robi :evil_lol: .

A petycję popieram.

Posted

[quote name='beria']Jak mama nie chce [B]tobie[/B] kupić aparatu, to namów ją żeby kupiła aparat [B]dla siebie[/B], a ty będziesz pożyczać od mamy :cool3: .
Moja córka tak robi :evil_lol: .

A petycję popieram.[/quote]

Probowalam...... ale dla siebie to chce kupic tak za rok:roll::roll: A ja umre z nieszczescia:placz:

Posted

[quote name='ewelinabuck']ja tez popieram prosbe z powazaniem

[SIZE=4]ewelinabuck[/SIZE][/quote]

Nie no jestescie kochane!!:buzi: Oby nasze wysilki nie poszly na marne:roll:

Posted

[B][COLOR=royalblue]czesc Madziu to my tzn ja i KAPSEL ;))[/COLOR][/B]
wczoraj sobie przegladalam galeryjke twoja ale rozsmieszylo mnie foto twojego malenstwa z puszka piwa hehe superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ja tez popieram!
[B] g_o_n_i_a & Aza & Gaja & Edward & papuzki [/B]

Madziu, my (tzn ja i zwierzyniec) tez wlasnie chcemy wlasny apacik, a nam nie chca kupic... :placz:[/quote]

To pisz petycje:eviltong: Chetnie sie podpisze

Posted

[quote name='Aaliyah1981'][B][COLOR=royalblue]czesc Madziu to my tzn ja i KAPSEL ;))[/COLOR][/B]
wczoraj sobie przegladalam galeryjke twoja ale rozsmieszylo mnie foto twojego malenstwa z puszka piwa hehe superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

Hehehe......... Miki jak byl maly to potrafil spac, jak zabity:lol: wiec robilismy z nim co chcielismy:evil_lol::evil_lol: A, ze akurat byla puszka w poblizu to skorzystalismy:lol:

[B]Aaliyah1981, Marlena924, Figusia

[/B]Bardzo wam dziekuje:buzi:

Posted

Puki co zastanów sie kto ze znajomych ma aparacik i biegusiem do niego ;) Bo my czekamy na foteczki. No i powiedz mamie ze przecieżzamiast robić licho wie co to będziesz pstrykać fotki i rozwijać wyobraźnie ;)

Posted

[quote name='Pysia']Puki co zastanów sie kto ze znajomych ma aparacik i biegusiem do niego ;) Bo my czekamy na foteczki. No i powiedz mamie ze przecieżzamiast robić licho wie co to będziesz pstrykać fotki i rozwijać wyobraźnie ;)[/quote]

W sumie to masz racje, ale czy takie rzeczy sie pozycza??:roll: A jak mi nie zaufaja!!:placz: