Magda Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 Jutro postaram sie wkleic reszte zdjec! Juz kupilam nowy film i bede cykac nowe fotki, ale niestety trzeba jeszcze poczekac....:shake: Z aparatu cyfrowego narazie nici, bo rodzice maja tylko dom na glowie i zwiazene z nim wydatki. Codziennie tylko RusaĆka i RusaĆka (nazwa domu)..... oszalec mozna:angryy: Quote
Alka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Madziu, no to czekamy na resztÄ foteczek.:multi: Z wydatkami tak juĆŒ jest.:cool3: Zawsze sÄ sprawy priorytetowe.;)Mam nadzieje ,ĆŒe kiedys doczekasz siÄ wymarzonego aparciku. Quote
Pysia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Magda_Miki']I spiace fotki. Czego??:mad: OglÄ dajÄ c te fotki dotarĆo do mnie jakie ja mam duze psy :evil_lol: Ćliczniutkie maleĆstwa :) Quote
Magda Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Pysia napisaĆ(a):OglÄ dajÄ c te fotki dotarĆo do mnie jakie ja mam duze psy :evil_lol: Ćliczniutkie maleĆstwa :) No widzisz...... A ty z nimi spisz w jednym lozku?:lol: Twoje pieski sa chyba nowofunlandami, tak? Pozdrawiam, Quote
Magda Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 [quote name='Alka']Madziu, no to czekamy na resztÄ foteczek.:multi: Z wydatkami tak juĆŒ jest.:cool3: Zawsze sÄ sprawy priorytetowe.;)Mam nadzieje ,ĆŒe kiedys doczekasz siÄ wymarzonego aparciku. Alu, Doczekac sie doczekam, ale kiedy to bedzie?? Najgorsze jest to, ze sami zaczeli rozmowe na temat aparatu, kazali sprawdzac na necie recenzje itp, a potem wszystko ucichlo. Niepotrzebnie zrobili mi nadzieje....:angryy: Ale ja mam dar przekonywania:p Jednak najlepsze jest to, ze moj brat sie za mna nie wstawi, bo uwaza, ze miliony zdjec psa nie sa potrzebne....:angryy: Zazdrosci student jeden....... Quote
Pysia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Magda_Miki napisaĆ(a):No widzisz...... A ty z nimi spisz w jednym lozku?:lol: Twoje pieski sa chyba nowofunlandami, tak? Pozdrawiam, No pewnie ĆŒe ĆpiÄ :lol: Przeciez to najlepsze grzejniki na Ćwiecie ;) I jakie miÄciutkie ...marzenie :lol: Najlepiej jak Ćpisz sobie sĆodko przytulona a rano budzisz siÄ i masz przed oczami wielkÄ czarnÄ mordkÄ :evil_lol: MĂłwiÄ Ci - odlot :) Quote
Magda Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Ale to nowofunlandy, tak?? Musze odwiedzic twoja galerie......;) (jesli masz) Quote
Pysia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Magda_Miki napisaĆ(a):Ale to nowofunlandy, tak?? Musze odwiedzic twoja galerie......;) (jesli masz) Tak :) Nowofundlandy :) Od niedawana dwie :) Mamy galerie :) Pt: Zmorka - niufka Pysi i jej szczeniaczki :) Zapraszamy serdecznie :) Zdjecia "ĆĂłĆŒkowe" teĆŒ gdzieĆ w niej sÄ :) Quote
Magda Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Na 100% wpadne ja obejrzec;) Ja mam w rodzinie hodowle nowofunlandow, jak sa szczeniaki to takie male, puchate misie z nich. Poprostu cud, miod!!:loveu: Quote
Pysia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 A mogÄ wiedzieÄco to za hodowla? pewnie ĆŒe sÄ Ćliczne malusie :) TÄskniÄ za takimi Ćobuzami :) Ale moze za jakieĆpĂłĆ roku bÄdÄ nastÄpne zmorkowate smarkacze i smarkule :)Trzymaj kciuki ;) Quote
Magda Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Pysia napisaĆ(a):A mogÄ wiedzieÄco to za hodowla? pewnie ĆŒe sÄ Ćliczne malusie :) TÄskniÄ za takimi Ćobuzami :) Ale moze za jakieĆpĂłĆ roku bÄdÄ nastÄpne zmorkowate smarkacze i smarkule :)Trzymaj kciuki ;) Hodowla nosi nazwe: " Z Lednickiego Zakola";) No pewnie, ze bede trzymac kciuki!! Kiedys zostalam przewrocona przez trzy lobuzy. Ooo..... gdzies mam fotki tych psow. Postaram sie je znalezc i wkleic;) Quote
Pysia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Lednickie Zakole to brÄ zy :) Znam kilka z tej hodowli :) A fotki wklej :) PopatrzÄ z przyjemnoĆciÄ :) Quote
Magda Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Pysia napisaĆ(a):Lednickie Zakole to brÄ zy :) Znam kilka z tej hodowli :) A fotki wklej :) PopatrzÄ z przyjemnoĆciÄ :) Brazy sa...... i czarne tez sie zdarzaja. Zaraz poszukam zdjec;) Quote
Pysia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 ObejrzÄ wieczorem bo teraz juz muszÄ zmykaÄ:) Quote
Magda Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Pysia napisaĆ(a):ObejrzÄ wieczorem bo teraz juz muszÄ zmykaÄ:) Papa!! No to zdjecia beda czekaly;) Quote
Magda Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Hmmm.... malo mam tych zdjec:shake: Myslalam, ze bedzie wiecej. Wkleje linki bo pomniejszone zdjecia byly zlej jakosci i widac bylo tylko czarne plamy:roll: Juz tych psow nie ma, bo zdjecie bylo robione 10 lat temu, a ostatnio jak bylam to nie bralam aparatu:lol: Jesli kiedys jeszcze tam bede to na 100% porobie fotki http://img296.imageshack.us/img296/2865/skanuj00055zm.jpg http://img296.imageshack.us/img296/4355/skanuj00063su.jpg Mialam gdzies jeszcze Apacza...... hmmm:roll: Quote
MoniĆ Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Magda_Miki']Hmmm.... malo mam tych zdjec:shake: Myslalam, ze bedzie wiecej. Wkleje linki bo pomniejszone zdjecia byly zlej jakosci i widac bylo tylko czarne plamy:roll: Juz tych psow nie ma, bo zdjecie bylo robione 10 lat temu, a ostatnio jak bylam to nie bralam aparatu:lol: Jesli kiedys jeszcze tam bede to na 100% porobie fotki http://img296.imageshack.us/img296/2865/skanuj00055zm.jpg http://img296.imageshack.us/img296/4355/skanuj00063su.jpg Mialam gdzies jeszcze Apacza...... hmmm:roll: Suuuper :lol: Oj poprzytulaĆoby siÄ do takiego misiaaaaaaaa :loveu: Quote
Magda Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 MoniĆ napisaĆ(a):Suuuper :lol: Oj poprzytulaĆoby siÄ do takiego misiaaaaaaaa :loveu: Nom, szczegolnie jak sa szczeniaczki. Lataja za mna i lapia za nogawki:lol: Quote
Pysia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 DziÄki za niufki :):loveu: Moje szczeniaczki nie ĆaPAĆY ZA NOGAWKI ;)YLKO AK SIÄKĆADĆAM Z NIMI TO OKAZYWAĆY MI MIĆOĆÄ PRĂBUJÄC ODGRĆčÄ USZY I NOS :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Ćliczna galeryjka... :loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 a gdzie wiecej zdjec takiego wspanialego yorka:loveu: :mad: Quote
Magda Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 ewelinabuck napisaĆ(a):a gdzie wiecej zdjec takiego wspanialego yorka:loveu: :mad: Mmm.... jakie komplementy:loveu: dziekujemy bardzo! Moze jeszcze jakies znajde, ktorych jeszcze nie bylo... A z pretensjami to do mojej mamy:evil_lol: jako jedyna nie zgadza sie na aparat:shake: Quote
Recommended Posts