Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jutro postaram sie wkleic reszte zdjec!
Juz kupilam nowy film i bede cykac nowe fotki, ale niestety trzeba jeszcze poczekac....:shake:

Z aparatu cyfrowego narazie nici, bo rodzice maja tylko dom na glowie i zwiazene z nim wydatki. Codziennie tylko RusaƂka i RusaƂka (nazwa domu)..... oszalec mozna:angryy:

Posted

Madziu, no to czekamy na resztę foteczek.:multi:

Z wydatkami tak juĆŒ jest.:cool3: Zawsze są sprawy priorytetowe.;)Mam nadzieje ,ĆŒe kiedys doczekasz się wymarzonego aparciku.

Posted

[quote name='Magda_Miki']I spiace fotki.

Czego??:mad:

Oglądając te fotki dotarƂo do mnie jakie ja mam duze psy :evil_lol: ƚliczniutkie maleƄstwa :)

Posted

Pysia napisaƂ(a):
Oglądając te fotki dotarƂo do mnie jakie ja mam duze psy :evil_lol: ƚliczniutkie maleƄstwa :)

No widzisz...... A ty z nimi spisz w jednym lozku?:lol: Twoje pieski sa chyba nowofunlandami, tak?

Pozdrawiam,

Posted

[quote name='Alka']Madziu, no to czekamy na resztę foteczek.:multi:

Z wydatkami tak juĆŒ jest.:cool3: Zawsze są sprawy priorytetowe.;)Mam nadzieje ,ĆŒe kiedys doczekasz się wymarzonego aparciku.

Alu,
Doczekac sie doczekam, ale kiedy to bedzie?? Najgorsze jest to, ze sami zaczeli rozmowe na temat aparatu, kazali sprawdzac na necie recenzje itp, a potem wszystko ucichlo. Niepotrzebnie zrobili mi nadzieje....:angryy:
Ale ja mam dar przekonywania:p

Jednak najlepsze jest to, ze moj brat sie za mna nie wstawi, bo uwaza, ze miliony zdjec psa nie sa potrzebne....:angryy: Zazdrosci student jeden.......

Posted

Magda_Miki napisaƂ(a):
No widzisz...... A ty z nimi spisz w jednym lozku?:lol: Twoje pieski sa chyba nowofunlandami, tak?

Pozdrawiam,

No pewnie ĆŒe ƛpię :lol: Przeciez to najlepsze grzejniki na ƛwiecie ;) I jakie mięciutkie ...marzenie :lol: Najlepiej jak ƛpisz sobie sƂodko przytulona a rano budzisz się i masz przed oczami wielką czarną mordkę :evil_lol: MĂłwię Ci - odlot :)

Posted

Magda_Miki napisaƂ(a):
Ale to nowofunlandy, tak?? Musze odwiedzic twoja galerie......;) (jesli masz)

Tak :) Nowofundlandy :) Od niedawana dwie :)
Mamy galerie :) Pt: Zmorka - niufka Pysi i jej szczeniaczki :) Zapraszamy serdecznie :) Zdjecia "Ć‚ĂłĆŒkowe" teĆŒ gdzieƛ w niej są :)

Posted

Na 100% wpadne ja obejrzec;) Ja mam w rodzinie hodowle nowofunlandow, jak sa szczeniaki to takie male, puchate misie z nich. Poprostu cud, miod!!:loveu:

Posted

A mogę wiedziećco to za hodowla?
pewnie ĆŒe sąƛliczne malusie :) Tęsknię za takimi Ƃobuzami :) Ale moze za jakieƛpóƂ roku będąnastępne zmorkowate smarkacze i smarkule :)Trzymaj kciuki ;)

Posted

Pysia napisaƂ(a):
A mogę wiedziećco to za hodowla?
pewnie ĆŒe sąƛliczne malusie :) Tęsknię za takimi Ƃobuzami :) Ale moze za jakieƛpóƂ roku będąnastępne zmorkowate smarkacze i smarkule :)Trzymaj kciuki ;)

Hodowla nosi nazwe: " Z Lednickiego Zakola";)

No pewnie, ze bede trzymac kciuki!! Kiedys zostalam przewrocona przez trzy lobuzy. Ooo..... gdzies mam fotki tych psow. Postaram sie je znalezc i wkleic;)

Posted

Pysia napisaƂ(a):
Lednickie Zakole to brązy :) Znam kilka z tej hodowli :) A fotki wklej :) Popatrzę z przyjemnoƛcią:)

Brazy sa...... i czarne tez sie zdarzaja. Zaraz poszukam zdjec;)

Posted

Hmmm.... malo mam tych zdjec:shake: Myslalam, ze bedzie wiecej.
Wkleje linki bo pomniejszone zdjecia byly zlej jakosci i widac bylo tylko czarne plamy:roll: Juz tych psow nie ma, bo zdjecie bylo robione 10 lat temu, a ostatnio jak bylam to nie bralam aparatu:lol: Jesli kiedys jeszcze tam bede to na 100% porobie fotki
http://img296.imageshack.us/img296/2865/skanuj00055zm.jpg

http://img296.imageshack.us/img296/4355/skanuj00063su.jpg

Mialam gdzies jeszcze Apacza...... hmmm:roll:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Hmmm.... malo mam tych zdjec:shake: Myslalam, ze bedzie wiecej.
Wkleje linki bo pomniejszone zdjecia byly zlej jakosci i widac bylo tylko czarne plamy:roll: Juz tych psow nie ma, bo zdjecie bylo robione 10 lat temu, a ostatnio jak bylam to nie bralam aparatu:lol: Jesli kiedys jeszcze tam bede to na 100% porobie fotki
http://img296.imageshack.us/img296/2865/skanuj00055zm.jpg

http://img296.imageshack.us/img296/4355/skanuj00063su.jpg

Mialam gdzies jeszcze Apacza...... hmmm:roll:

Suuuper :lol: Oj poprzytulaƂoby się do takiego misiaaaaaaaa :loveu:

Posted

Moniƛ napisaƂ(a):
Suuuper :lol: Oj poprzytulaƂoby się do takiego misiaaaaaaaa :loveu:

Nom, szczegolnie jak sa szczeniaczki. Lataja za mna i lapia za nogawki:lol:

Posted

Dzięki za niufki :):loveu:
Moje szczeniaczki nie ƂaPAƁY ZA NOGAWKI ;)YLKO AK SIĘKƁADƁAM Z NIMI TO OKAZYWAƁY MI MIƁOƚĆ PRÓBUJĄC ODGRĆčĆ USZY I NOS :evil_lol:

Posted

ewelinabuck napisaƂ(a):
a gdzie wiecej zdjec takiego wspanialego yorka:loveu: :mad:

Mmm.... jakie komplementy:loveu: dziekujemy bardzo!

Moze jeszcze jakies znajde, ktorych jeszcze nie bylo... A z pretensjami to do mojej mamy:evil_lol: jako jedyna nie zgadza sie na aparat:shake: