Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

hihi bardzo śmieszne:eviltong:
Przed świętami wszystko się zbiera i nie mam czasu na internet. Aktualnie zaliczam sprawdziany i ucze się poloneza:razz: Aha no i oczywiście szukam sukienki na studniówkę. Upatrzyłam sobie jedną i jutro idę ją bliżej obejrzeć.

Wiecie, że za pół godziny przebijam uszy? hihi:multi: Jestem chyba jedyna w szkole. Czas to zmienić.

Mikuchna przytył, bo ma duży apetyt, a niestety nie ma jak spalić kalorii... tata zabronil biegać po podłodze, bo świeżo woskowana. Bidula:-(

Ok, to ja lecę!

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

HALO WŁADZO :cool1:

Pytanie mam:
Dlaczego nie mogę pisać w dziale administracji? Chciałam się poskarżyć i jak ma to zrobić, jeśli mam zakaz wstępu do tego uświęconego miejsca?

I w dodatku napisałam grzecznie:

" Nie posiadam abonamentu na dogo:
- muti cytat nie działa (nie znalazłam w tym zakresie oficjalnego wyjaśnienia)
- nie działa szybka odpowiedź
- posty skaczą "

Posted

[quote name='Kasia']z tym skakaniem postów to chyba zależy od tego jaką kto ma godzinę ustawiona na kompie...bo chyba takiej samej wszyscy nie mamy, co nie? :roll:[/quote]

Jeśli tak jest to też mogliby o tym napisać...

Ale kiedyś tego nie było.

Madzia, dziś się wkleił mój post na administracji, to z takim opóźnieniem działa?

Posted

[quote name='Aga76']
Madzia, dziś się wkleił mój post na administracji, to z takim opóźnieniem działa?[/quote]

Tak, na administracji wszystkie posty czekają na zatwierdzenie przez moderatorów działu. Dlatego takie opóźnienie.

Posty skaczą wszystkim i niestety my nic nie możemy z tym zrobić. To sprawa siły wyższej. Jeśli chodzi o szybką odpowiedź i multi-cytat to nawet ja tego nie mam... Nie wiem nawet czy ludziska z abonamentem to mają:roll:

Wszystko widzę!!:motz::evil_lol:

Uszka przebite, sukienka kupiona!! łiii jak się cieszę:bigcool: Istne cudo:loveu: Teraz zostały tylko buty i dodatki. Fryzjera mam z głowy.

Posted

Madziu, dziękuję za odpowiedź :buzi: od razu mi lepiej.

Pokaż albo troszkę opisz jaką kupiłaś sukienkę? Są u was jakieś ograniczenia co do koloru czy fasonu damskich strojów studniówkowych?

Ooo, już się tak nie denerwuj - złość piękności szkodzi :grins:

Posted

[quote name='Aga76']Madziu, dziękuję za odpowiedź :buzi: od razu mi lepiej.

Pokaż albo troszkę opisz jaką kupiłaś sukienkę? Są u was jakieś ograniczenia co do koloru czy fasonu damskich strojów studniówkowych?

Ooo, już się tak nie denerwuj - złość piękności szkodzi :grins:[/quote]

Aga chce sukienke a ja chce widziec te uszka:evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Aga chce sukienke a ja chce widziec te uszka:evil_lol:[/quote]

Jak tak dalej pomarudzimy to Madzia znów zaglądnie na chwilkę :roll:

Madzia pokaż uszka :cool1: i sukienkę