Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Cześc Madziu :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Świetne focie...biedna pani kuro-kaczka tyle musi przejść...straszny jest żywot tych nielotów :D U nas kurak został juz pierwszego dnia zakopany pod iglakiem na działce i teraz jak Matuś dorwie kuraka to śie śmiejemy że "zgona meczy" ;)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]A Mikuś ślicznie na tych fotusiach wyszeł srebełko kochane:loveu: [/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Buziaczki dla Was [/COLOR][/I][URL="http://www.obrazki.info/zoom_image.php?sort=id&id_phot=9377&start=32&limit=16&kategoria=53&fraza=&album=&PHPSESSID=cfe643c5a6ab3389d5848373d92718d2"][I][COLOR=navy][IMG]http://www.obrazki.info/miniatury/SugarwareZ-240.gif[/IMG][/COLOR][/I][/URL][/CENTER]

Posted

[quote name='Magda_Miki']Romek - Romeo:eviltong:
Zdjęcia były robione z lampą, dlatego nierozmazane jak przy normalnym trybie, ale coś widzę po zdjęciach, że mam brudny obiektyw:lol:

Coś przeskrobała?:mad: [/QUOTE]

Ja nic tylko on pcha swój koński łeb gdzie go nie proszą :roll:

Widzisz Dusia [SIZE="1"][COLOR="RoyalBlue"]/uwaga bede brzmiala filozoficznie/[/COLOR][/SIZE]
Co do tej koguto-kaczki...
Czasami milosc przychodzi po czasie.
Nastepuje taki moment przelomowy, ze zaczynasz patrzec na ta druga osobe/gumę w inny sposob.
I tak to sie stalo u Mikusia :loveu:

Posted

[quote name='Aga76']:roflt::roflt::roflt::mdleje:

proszę mnie wynieść...[/QUOTE]

OK, biore Cie na plecy i idziemy do kuchni robic budyn.
I raz, i dwa i hopla na plecki.
Oj Agaaa, cos Ci chyba w bioderka poszlo, bo ostatnio jak po bibie nioslam Cie do lozka, to nie bylas taka ciezka, oj nieee.
A przypominam, ze cialo bezwladne i tak jest ciezsze...

Posted

HEJJJJJJJJJJ!!!!!!! :multi:
O jejku jejku.. jak nas tu dawno u Was nie było :(
Zrobiłam sobie "krótką" przerwe :evil_lol: :(
Jak sie ciesze, że znowu widze MIKUCHNOWY pysk :multi:
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
POZDRAWIAMY :) i życzymy, żeby ten piątek 13-go nie był pechowy dla... Mikusia :)

[IMG]http://img179.imageshack.us/img179/1036/tnp7110042is2.jpg[/IMG]

"Babciu daj pyska!" :evil_lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Yoł Yoł Sis :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pewnie jesteś teraz na działeczce i miło spędzasz z Mikulińskim czas, bo pogoda z tego co słyszałam powraca, więc na nudę narzekać nie będziecie.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Zapewne mase fotek przywieziesz i znowu będę miała potfforne zaległosci :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]buźka ;)[/COLOR][/SIZE][/FONT]