apple Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hej EFFcia:loveu: przyszłam do Ciebie wziąć oddech, chociaz tutaj nie nagadane :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zaraz możemy to zmienić:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zaraz możemy to zmienić:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol::evil_lol: jaka chętna i gotowa[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol::evil_lol: jaka chętna i gotowa[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][B]I zwarta:diabloti:[/B][/FONT] Quote
bonita Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [COLOR=Blue][I][B]Heloł EFFFA :loveu:[/B][/I][/COLOR] Quote
zuzolandia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [I][B]puk puk ..kto tam??? [/B][/I] [I][B]hipopotam[/B][/I] :diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]postanowiła wziąć urlop sobie od nas bez naszej zgody :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Cimi Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 jeny ale mnie tu długo nie było :eviltong: hehe A Tigra chyba przybrała na masie :cool3:, a wyrzutnia super sprawa już od jakiegoś czasu chcę ją kupic ale jakos zawsze mi nie po drodze :evil_lol: Quote
basia2202 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [COLOR=Purple][B]h h h.. jaka uhahana :evil_lol: [url]http://images44.fotosik.pl/213/292f2a6d71402964.jpg[/url] witaj Effku :multi: [/B][/COLOR] Quote
e.v.a Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 czesc kochane:loveu: poodpisuje wam w najbliższym czasie :evil_lol: znaczy sie dzisiaj po pracy albo jutro :razz: lapcioch mi nawalił wiec bylam odseparowana od internetu :roll::roll::roll: ale juz jestem :loveu: wiem wiem skaczecie z radości :cool1:uważajcie zeby nóżek nie połamać :diabloti: buuuziakiiiiii pędraki :loveu: Quote
jonQuilla Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]:multi: glizda wróciła [/FONT][/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='e.v.a']wiem wiem skaczecie z radości :cool1:[/QUOTE] zejdź na ziemie:roll::roll: Quote
bonita Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [COLOR=Blue][I][B]No aleś zabyła:p Buziaki pędraku:loveu: [/B][/I][/COLOR] Quote
Cola Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 :lol: fajny taki nastrój halloween'owy :diabloti: przynajmniej zaoszczędziłaś na dyni ;) [url]http://images41.fotosik.pl/209/e54df0a201270d90.jpg[/url] Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witamy :hand: [URL]http://images41.fotosik.pl/209/e54df0a201270d90.jpg[/URL] ale świetne :lol: Quote
e.v.a Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 jezuuuu jak mnie dawno nie bylo :( dziwne to nowe dogo w ogole mi sie nie podoba .... zle mi sie na niem "siedzi" t u nas wszystko okej ... no bywalo lepiej ale nie nazekam ;) oki co pewnie was nie odwiedzę więc chce wam życzyc juz teraz zdrowych wesolych i cieplych świąt ;) Quote
Alicja Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Effa :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ty TY :multi::multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Aga K Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Witaj Efa :buzi: Szczeliwego Nowego Roku :grins: Quote
jonQuilla Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam Was :multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
zuzolandia Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [IMG]http://i41.tinypic.com/174fhx.jpg[/IMG] ......................... Quote
basia2202 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [COLOR=Purple][B]Effkaaa? żyjesz?? :razz: wiem, że tak, bo ostatnio gadałam z Tobą na gygy:diabloti: więc się nie chowaj :) i pokaż psa, że też żyje, bo z Tigrą nie gadałam ;) [/B][/COLOR] Quote
e.v.a Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [SIZE=3][FONT=Calibri]Witam wszystkich :) [/FONT][/SIZE] [FONT=Calibri][SIZE=3]Mam nadzieję że mnie jeszcze pamiętacie ;) .. no i Tigrę[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Wiem wiem zaniedbałam nasz wątek jak i całe Dogo … jakoś brak czasu na wszystko i do tego to dziwne Dogo … nadal jakoś obco mi tu [/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Życie mi się różnie zaczęło układać , nowa praca co chwila jakieś zmiany … depresje i inne takie hehe ;) postanowiłam wrócić do was i mam nadzieję że mnie przyjmiecie powrotem[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Bardzo tęskniłam za wami … mam nadzieję ze was poodwiedzam wszystkich w najbliższym czasie i będę w miarę często się pojawiać, nie oczekujcie tylko ode mnie że nadrobię te wasze ploty wszystkie :P[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]To tyle jeśli chodzi o wstęp ;)[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]U nas w sumie różnie raz lepiej raz gorzej , jak zawsze ;)[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Ja praca praca, praca i jeszcze raz praca w roku akademickim dochodzi do tego szkoła…[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Calibri]Co do Tigry to hmmmm w czerwcu przeszła 2 zabiegi było podejrzenie nowotworu…. Na szczęście okazało się że jest zdrowa [/FONT][/SIZE] [FONT=Calibri][SIZE=3]Zoperowaliśmy oczko i nic jej już nie wyskakuje – jakaś taka ładna się teraz zrobiła hehe [/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Nadal mamy problemy z łapką – coś z poduszeczką się dzieje albo ze ścięgnem w stopie… jak pobiega więcej to nie może chodzić [/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Czyli wszystko po staremu – Tigrze jak zwykle coś jest heheheh[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Się rozpisałam a i tak pewnie nikt tego nie przeczyta :P[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Pozdrawiam całuję i obiecuję że znowu zacznę dogożycie [/SIZE][/FONT] Quote
Recommended Posts