e.v.a Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='jbk']Pomóż mi smażyć naleśniki ;) Będzie szybciej ;)[/quote] :sabber:moge pomóc zjeść :evil_lol: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='evaxon']:icon_roc:a że niby jak?????????? Japcok wiesz co ??? Spadajj to moje pifko:placz:[/quote] 8-)8-)8-)......... Quote
jbk Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='evaxon']:crazyeye: no jak nie jak tak odpowiedzialam ci i chce piffka:placz::placz::placz::placz: [/quote] TAK? No to teraz musisz się wkupić w me łaski :diabloti: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='jbk']Bycie idolem ma swoje zalety, czyż nie? :eviltong:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjj taaaaak:p Można np pokazać Effce jakie ma sie dobre piffko :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.strykowski.net/fotografia_reklamowa_zdjecia_reklamowe/haineken_66.jpg[/IMG] Quote
jbk Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple']:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/quote] Bycie idolem ma swoje zalety, czyż nie? :eviltong: Quote
jbk Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='evaxon']:icon_roc:a że niby jak?????????? [/quote] Pomóż mi smażyć naleśniki ;) Będzie szybciej ;) Quote
Moniek193 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Hehe jaka tu fajna rozmowa sie wywiazala:evil_lol: Witanko dziewuchy:loveu: Quote
jbk Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojjj taaaaak:p Można np pokazać Effce jakie ma sie dobre piffko :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.strykowski.net/fotografia_reklamowa_zdjecia_reklamowe/haineken_66.jpg[/IMG][/quote] O szlag! Chyba nie będę czekać do wieczora, tylko zaraz zacznę ;)) Quote
jbk Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='evaxon']:sabber:moge pomóc zjeść :evil_lol:[/quote] Możesz zjeść wszystkie, ja nie lubię ;) Mam dżemy - malinowy, truskawkowy, ananasowy i morelowy, z którym chcesz?? Quote
e.v.a Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjj taaaaak:p Można np pokazać Effce jakie ma sie dobre piffko :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.strykowski.net/fotografia_reklamowa_zdjecia_reklamowe/haineken_66.jpg[/IMG][/quote] :obrazic: [quote name='Moniek193'] Hehe jaka tu fajna rozmowa sie wywiazala:evil_lol: Witanko dziewuchy:loveu:[/quote] u nas zawsze fajowe rozmowy :evil_lol: [quote name='jbk']Możesz zjeść wszystkie, ja nie lubię ;) Mam dżemy - malinowy, truskawkowy, ananasowy i morelowy, z którym chcesz??[/quote] :hmmmm: ananasowy poprosze:loveu: wczoraj se tez piffko spijałam :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]U mnie też dała wczoraj Dżołana naleśniczki :p witaj Eff :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]U mnie też dała wczoraj Dżołana naleśniczki :p witaj Eff :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ta Dżołana nasza to taka koffana jest :loveu::loveu: witaj All:loveu: masz cos dobrego do kaff??:evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] za godzinkę będzie ciasto ...murzynek :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :sabber::sabber::sabber: ja mam kruche z powidłami śliwkowymi :sabber: Quote
Alicja Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='evaxon']ta Dżołana nasza to taka koffana jest :loveu::loveu: witaj All:loveu: masz cos dobrego do kaff??:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] za godzinkę będzie ciasto ...murzynek :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Moniek193 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Przepraszam ze sie wtracam ale narobilyscie mi smaka a ja nie mam zadnego ciasta i moze bym sie tu na jakies zalapala:roll::loveu: Quote
jbk Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Cześć Ewusia :) I co takiego zjadłaś do kawy? Ja się właśnie zastanawiam nad kolacyjką...... Quote
e.v.a Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 czesc czołem :multi::multi::multi::multi: wczoraj mialam zaje2bisty dzionek :multi: spotkalam sie z koleżanką z ktora praktycznie sie wychowywalam a ostatnimi czasy nie widzialysmy sie z rok czasu i nie gadalysmy :shake: jak poszlam przed 18 to wrocilam przed 1 i jeszcze wszystko nei obgadalysmy :roll::evil_lol: przyszla tez jeszcze jedna kolezanka iiii........ zostane ciocia :loveu: ale zanim bede ciocia to czeka mnie wieczór panieński :diabloti: dawne znajomosci odradzają się na nmowo ... dobrze sie rok zaczyna :multi::multi::multi: a poza tym slonko swieci niebo niebieskie sniegu nie ma:loveu: wiosna idzie:multi: Quote
jbk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='evaxon']czesc czołem :multi::multi::multi::multi: wczoraj mialam zaje2bisty dzionek :multi: spotkalam sie z koleżanką z ktora praktycznie sie wychowywalam a ostatnimi czasy nie widzialysmy sie z rok czasu i nie gadalysmy :shake: jak poszlam przed 18 to wrocilam przed 1 i jeszcze wszystko nei obgadalysmy :roll::evil_lol: przyszla tez jeszcze jedna kolezanka iiii........ zostane ciocia :loveu: ale zanim bede ciocia to czeka mnie wieczór panieński :diabloti: dawne znajomosci odradzają się na nmowo ... dobrze sie rok zaczyna :multi::multi::multi: a poza tym slonko swieci niebo niebieskie sniegu nie ma:loveu: wiosna idzie:multi:[/quote] Jak to miło takie zadowolone buzie od rana oglądać ;))) Quote
e.v.a Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='jbk']Jak to miło takie zadowolone buzie od rana oglądać ;)))[/quote] [CENTER]:loveu::laugh2_2::loveu: [LEFT]bo mi się szczęście należy :p i mam zamiar z niego w pełni korzystać i napawać się każdą pozytywną wiadomością , sytuacją i chwilą heheh :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/LEFT] [/CENTER] Quote
jonQuilla Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie ma to jak spotkać sie ze znajomymi po długiej przerwie :) aż zaczynam się obawiać co to będzie jak w końcu się spotkam z dziewczynami ze szkoły :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]cześć plotkarko:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 cześć jabłuszko :loveu:cześć żółty gilku :loveu: Quote
e.v.a Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='jbk']A mi to już cześć nie przysługuje?? :diabloti:[/quote] cześć:sweetCyb:cześć:sweetCyb:cześć:sweetCyb:cześć:sweetCyb:cześć:sweetCyb:cześć:sweetCyb: Quote
Recommended Posts