Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']:crazyeye: no jak nie jak tak odpowiedzialam ci i chce piffka:placz::placz::placz::placz:

[/quote]

TAK? No to teraz musisz się wkupić w me łaski :diabloti:

Posted

[quote name='jbk']Bycie idolem ma swoje zalety, czyż nie? :eviltong:[/quote]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjj taaaaak:p Można np pokazać Effce jakie ma sie dobre piffko :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.strykowski.net/fotografia_reklamowa_zdjecia_reklamowe/haineken_66.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojjj taaaaak:p Można np pokazać Effce jakie ma sie dobre piffko :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.strykowski.net/fotografia_reklamowa_zdjecia_reklamowe/haineken_66.jpg[/IMG][/quote]

O szlag! Chyba nie będę czekać do wieczora, tylko zaraz zacznę ;))

Posted

[quote name='evaxon']:sabber:moge pomóc zjeść :evil_lol:[/quote]

Możesz zjeść wszystkie, ja nie lubię ;)

Mam dżemy - malinowy, truskawkowy, ananasowy i morelowy, z którym chcesz??

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjj taaaaak:p Można np pokazać Effce jakie ma sie dobre piffko :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.strykowski.net/fotografia_reklamowa_zdjecia_reklamowe/haineken_66.jpg[/IMG][/quote]
:obrazic:
[quote name='Moniek193'] Hehe jaka tu fajna rozmowa sie wywiazala:evil_lol:
Witanko dziewuchy:loveu:[/quote]
u nas zawsze fajowe rozmowy :evil_lol:
[quote name='jbk']Możesz zjeść wszystkie, ja nie lubię ;)

Mam dżemy - malinowy, truskawkowy, ananasowy i morelowy, z którym chcesz??[/quote]
:hmmmm: ananasowy poprosze:loveu:

wczoraj se tez piffko spijałam :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]U mnie też dała wczoraj Dżołana naleśniczki :p

witaj Eff :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
ta Dżołana nasza to taka koffana jest :loveu::loveu:

witaj All:loveu:
masz cos dobrego do kaff??:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
za godzinkę będzie ciasto ...murzynek :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:sabber::sabber::sabber:

ja mam kruche z powidłami śliwkowymi :sabber:

Posted

[quote name='evaxon']ta Dżołana nasza to taka koffana jest :loveu::loveu:

witaj All:loveu:
masz cos dobrego do kaff??:evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
za godzinkę będzie ciasto ...murzynek :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

czesc czołem :multi::multi::multi::multi:

wczoraj mialam zaje2bisty dzionek :multi:

spotkalam sie z koleżanką z ktora praktycznie sie wychowywalam a ostatnimi czasy nie widzialysmy sie z rok czasu i nie gadalysmy :shake: jak poszlam przed 18 to wrocilam przed 1 i jeszcze wszystko nei obgadalysmy :roll::evil_lol:

przyszla tez jeszcze jedna kolezanka iiii........ zostane ciocia :loveu: ale zanim bede ciocia to czeka mnie wieczór panieński :diabloti:

dawne znajomosci odradzają się na nmowo ... dobrze sie rok zaczyna :multi::multi::multi:

a poza tym slonko swieci niebo niebieskie sniegu nie ma:loveu: wiosna idzie:multi:

Posted

[quote name='evaxon']czesc czołem :multi::multi::multi::multi:

wczoraj mialam zaje2bisty dzionek :multi:

spotkalam sie z koleżanką z ktora praktycznie sie wychowywalam a ostatnimi czasy nie widzialysmy sie z rok czasu i nie gadalysmy :shake: jak poszlam przed 18 to wrocilam przed 1 i jeszcze wszystko nei obgadalysmy :roll::evil_lol:

przyszla tez jeszcze jedna kolezanka iiii........ zostane ciocia :loveu: ale zanim bede ciocia to czeka mnie wieczór panieński :diabloti:

dawne znajomosci odradzają się na nmowo ... dobrze sie rok zaczyna :multi::multi::multi:

a poza tym slonko swieci niebo niebieskie sniegu nie ma:loveu: wiosna idzie:multi:[/quote]

Jak to miło takie zadowolone buzie od rana oglądać ;)))

Posted

[quote name='jbk']Jak to miło takie zadowolone buzie od rana oglądać ;)))[/quote]
[CENTER]:loveu::laugh2_2::loveu:

[LEFT]bo mi się szczęście należy :p i mam zamiar z niego w pełni korzystać i napawać się każdą pozytywną wiadomością , sytuacją i chwilą heheh :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/LEFT]
[/CENTER]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie ma to jak spotkać sie ze znajomymi po długiej przerwie :)
aż zaczynam się obawiać co to będzie jak w końcu się spotkam z dziewczynami ze szkoły :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk']A mi to już cześć nie przysługuje?? :diabloti:[/quote]

cześć:sweetCyb:cześć:sweetCyb:cześć:sweetCyb:cześć:sweetCyb:cześć:sweetCyb:cześć:sweetCyb: