zuzolandia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [URL]http://images25.fotosik.pl/193/7a874e59993b3d39.jpg[/URL] ochhhhhhhhhhh ale pikneeeeeeeee;-) wszystkie pikne widzialam wsio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! daj jeszcze EFFF naciesz moje bidne zmeczone oczeta ;-) Quote
e.v.a Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 witam wszystkich cieszkam sie bardzo ze foty sie podobaja narazie ich ni ebedzie wiecej bo mi sie nie chce ich wstawiac:p Quote
Medorowa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='evaxon']witam wszystkich cieszkam sie bardzo ze foty sie podobaja narazie ich ni ebedzie wiecej bo mi sie nie chce ich wstawiac:p[/quote] I masz rację:evil_lol::evil_lol:;) Witaj:multi: Quote
Alicja Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 :loveu:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:morze ..... cześć Eff:multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dobereczek:loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [COLOR=DarkRed][B]hejka effffffffff widziałam TORBĘ:crazyeye::crazyeye::crazyeye: extra!!! a i hameryke widziałam........:cool3::cool3::cool3: [/B][/COLOR] Quote
e.v.a Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='Medorowa']I masz rację:evil_lol::evil_lol:;) Witaj:multi:[/quote] aaa jak tak bardzo chcesz to moge wlepic jeszcze jakas fotke:siara: czeeeee:multi: [quote name='Alicja']:loveu:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:loveu::loveu:morze .....[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]cześć Eff:multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] prawie jak nasze:loveu::evil_lol: hej hejj:loveu: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dobereczek:loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] berek:multi: [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]hejka effffffffff[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]widziałam TORBĘ:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]extra!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]a i hameryke widziałam........:cool3::cool3::cool3:[/COLOR][/B] [/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu: witajjjj Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Dobry, dobry - wariaty wstrętne :diabloti: Quote
zuzolandia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 hejo stara torboo;-) daj foty hamerykanskie dajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 :multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:heyka skleyka :p berek Effffff:multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hejka Effcia przyszłam co bys mi szybciej tego zwrota załatwiła bo muszę zapłacić mandata:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Jagoda1 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Obejrzałam świat zza Wielkiej Wody.:lol: Torba suuuper... Quote
e.v.a Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry, dobry - wariaty wstrętne :diabloti:[/quote] hej hej Gizmelko:loveu: [quote name='zuzolandia']hejo stara torboo;-) daj foty hamerykanskie dajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] helołłł hehe ni ma fot hameryki:eviltong: moge dac foty ostatnmich mini zakupków:evil_lol: [quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi:heyka skleyka :p[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]berek Effffff:multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] siemanko :loveu: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hejka Effcia przyszłam co bys mi szybciej tego zwrota załatwiła bo muszę zapłacić mandata:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] buahahhaha siooo siooooo :eviltong: [quote name='Jagoda*']Obejrzałam świat zza Wielkiej Wody.:lol: Torba suuuper...[/quote] :loveu: jest piatek jest pietek:multi: wreszcie Quote
jonQuilla Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć EFFcia :multi::loveu: dawaj tu szybki Tigrusie z Rosołkiem :evil_lol::eviltong: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć EFFcia :multi::loveu: dawaj tu szybki Tigrusie z Rosołkiem :evil_lol::eviltong: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] hej hej:multi: ni ma:diabloti: [quote name='Menrzuś']Dzień dobry, czy zastałem Efkę? :razz:[/quote] yhmmmmmm a kto pyta? Quote
Menrzuś Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='evaxon'] yhmmmmmm a kto pyta?[/quote] no żesz.....nie widać? Quote
e.v.a Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Menrzuś']no żesz.....nie widać?[/quote] pukania nie widac....pukanie słuchac:diabloti: oo teraz zauwazylam ze bez pukania sie wbiłes.... Quote
Menrzuś Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='evaxon']pukania nie widac....pukanie słuchac:diabloti:[/quote] ale widać przez judasza kto idzie :eviltong: Quote
e.v.a Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Menrzuś']ale widać przez judasza kto idzie :eviltong:[/quote] kiedy to ja zadnego Judasza nie znam:niewiem::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='evaxon']kiedy to ja zadnego Judasza nie znam:niewiem::evil_lol:[/quote] Już lepiej nie kombinuj......to mła :razz: Quote
e.v.a Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Już lepiej nie kombinuj......to mła :razz:[/quote] no widzisz... trzeba było tak odrazu... cześć mła:multi::multi::multi::multi: Quote
Menrzuś Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='evaxon']no widzisz... trzeba było tak odrazu... cześć mła:multi::multi::multi::multi:[/quote] witaj tła :multi::multi: Quote
Alicja Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:eeee no Menrzuś ...do Effy to dzwonami cza dzwonić bo Rosołek spiewa :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:eeee no Menrzuś ...do Effy to dzwonami cza dzwonić bo Rosołek spiewa :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] raczej net się Jej urwał.....może to ta Rosółkowa? :razz: Quote
Recommended Posts