e.v.a Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:mad:...przecie mówie ........pa ...Ci ...Ciebie ...tła ......:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:bigcool: [/COLOR][/FONT][/B][FONT=Arial][COLOR=red][B]:bigcool: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=red][B]:bigcool: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=red][B]:bigcool: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=red][B]:bigcool: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=red][B]:bigcool: [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]900 stroniczka się zaczęła [/COLOR][/FONT][/B] [/quote] jakie znowu tła:niewiem: :evil_lol: yyyy no no jupi jupi [quote name='majoka']hej Ewcia, jaka 900 :niewiem:, ja widzę 1799, chyba jakoś nie w temecie jestem:evil_lol:[/quote] :stupid::stupid::stupid:...ale niech ma frajde z 900stronki [quote name='Medorowa']Cześć kwiatuszku perełeczko gwiazdeczko słoneczko robaczku morelko truskaweczko diamenciku brylanciku motylku marcheweczko koteczku bratku niezapominajeczko rodzyneczku cukiereczku różyczko smerfiku żonkilku królewno:loveu::loveu:[/quote] :crazyeye:o w morde jeza nietoperza popier....tentego cie?:lol::loveu: [quote name='Jagoda*']I to by było na tyle....:evil_lol:[/quote] hahahaha [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Effuniu .....czy ty już poszłaś spać :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] nie:loveu: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad::mad::mad:mam 20 postów na stronie i mam 900 stroniczkę tutaj :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:mad::mad::mad:mam 20 postów na stronie i mam 900 stroniczkę tutaj :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :lol:nie nie u mnie jest 10postow :roll::razz::diabloti: Quote
Medorowa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='evaxon'] :crazyeye:o w morde jeza nietoperza popier....tentego cie?:lol::loveu: [/quote] Kizi mizi cukiereczku:loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Medorowa']Kizi mizi cukiereczku:loveu::loveu:[/quote] lody lody na patyku:icon_roc::icon_roc::icon_roc: Quote
Medorowa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Jagoda*']I to by było na tyle....:evil_lol:[/quote] ;););):evil_lol: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='evaxon']:lol:nie nie u mnie jest 10postow :roll::razz::diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to se popraw :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]to se popraw :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] nie moge se poprawiac.. to bedzie wbrew moim przekonania co do ilosci postow na stronie:shake::roll: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='evaxon']nie moge se poprawiac.. to bedzie wbrew moim przekonania co do ilosci postow na stronie:shake::roll:[/quote] [CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B]jAMENt [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a060.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
e.v.a Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja'][CENTER][FONT=Arial][COLOR=red][B]jAMENt [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a060.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] i ten tego milym akcentem koncze na dzis posiedzenie na dogo:) dogobranoc:loveu: do juterka:loveu: Quote
jonQuilla Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć EFF :) :multi::loveu: miziaki dla Tigromiły ;) :eviltong::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze Effffff........:loveu::loveu::loveu: mam nadzieję że nareszcie się wyspałaś :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czesć Effunia !:loveu:Poszłaś do pracki? [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-349.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]eeeejjj... wróć już z pracy... plis.. to i ja bede kończyć P.S. jeszcze nie wyszłam :roll: DO PRACY [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='evaxon'] :mdleje: [/quote] [COLOR=DarkRed][B]padłaś z leksza na ryjek???[/B][/COLOR] [quote name='majoka']hej Ewcia, jaka 900 :niewiem:, ja widzę 1799, chyba jakoś nie w temecie jestem:evil_lol:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]ja też tak widzę.............:diabloti::diabloti: witam juz pracuje bleeeeeeeeeeeeee:-( [/B][/COLOR] Quote
e.v.a Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć EFF :) :multi::loveu: miziaki dla Tigromiły ;) :eviltong::loveu: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] hej hejjj :) okejjj [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze Effffff........:loveu::loveu::loveu: mam nadzieję że nareszcie się wyspałaś :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] witanko:loveu: niestety nie bardzo.... ogolny zapierd..mialam dzis w pracy:placz: kontrola przychodzi jakos na poczatku marca i caly urzad stanął na głowie:shake:masakra [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czesć Effunia !:loveu:Poszłaś do pracki? [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-349.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] hejj no a dlaczego miala bym nie pojsc?? [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]eeeejjj... wróć już z pracy... plis.. to i ja bede kończyć P.S. jeszcze nie wyszłam :roll: DO PRACY [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] wrocona:loveu: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]padłaś z leksza na ryjek???[/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed][B]ja też tak widzę.............:diabloti::diabloti: witam juz pracuje bleeeeeeeeeeeeee:-( [/B][/COLOR][/quote] tak padłam zle widzisz ha ha haaaa :evil_lol: ale dzis pieknie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='evaxon'] wrocona:loveu: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to ja też zara bede sie brac :loveu::loveu::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to ja też zara bede sie brac :loveu::loveu::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
apple Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to ja też zara bede sie brac :loveu::loveu::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]tak sama:oops::oops::oops: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]tak sama:oops::oops::oops: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no jeśli jesteś chętna mnie wziąć.. to nie mam nic przeciwko :diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no jeśli jesteś chętna mnie wziąć.. to nie mam nic przeciwko :diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] O ty zberezo ty:oops::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
clockwork Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] O ty zberezo ty:oops::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]rozumiem że nie reflektujesz??? :niewiem: no to nic... za 7 minut sama sie wezme:roll: do domciu!!!! :multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]rozumiem że nie reflektujesz??? :niewiem: no to nic... za 7 minut sama sie wezme:roll: do domciu!!!! :multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aaaaa to ty do domciu chciałaś :splat:Trza tak było od razu gadać :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Matusz Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [COLOR=Navy][B]Berek członkowa :multi::multi::multi::evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
e.v.a Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 :lol::lol:yyyyy oj dziewczyny dziewczyny:lol: [quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]Berek członkowa :multi::multi::multi::evil_lol:[/B][/COLOR][/quote] hej członku:multi: Quote
Recommended Posts