apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] łowi karpie :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] w trawie??? :roll: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='apple']w trawie??? :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to jest TIGRA..... ona jest INNA :diabloti: ma swój świat :evil_lol::evil_lol: albo szukała ŻUBRA, bo Żubr w trawie puszczy, piszczy, sie puszcza :hmmmm: jakoś tak [/B][/COLOR][/FONT]:roll: Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to jest TIGRA..... ona jest INNA :diabloti: ma swój świat :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To nie mam pytań :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to jest TIGRA..... ona jest INNA :diabloti: ma swój świat :evil_lol::evil_lol: [COLOR=Red]to tak jak Eff:evil_lol:[/COLOR] albo szukała ŻUBRA, bo Żubr w trawie puszczy, piszczy, sie puszcza :hmmmm: jakoś tak [/B][/COLOR][/FONT]:roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]naj to mi sie podoba ostatnia wersja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple']To nie mam pytań :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:i na tym pozostań :cool1: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to jest TIGRA..... ona jest INNA :diabloti: ma swój świat :evil_lol::evil_lol: albo szukała ŻUBRA, bo Żubr w trawie puszczy, piszczy, sie puszcza :hmmmm: jakoś tak [/B][/COLOR][/FONT]:roll:[/quote] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B][COLOR=Red]to tak jak Eff:evil_lol:[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][/FONT][/quote] Buhahahahahahaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cze Eff z własnym światem i własnymi kredkami:loveu: Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Medorowa']Buhahahahahahaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dlaczemu się smiejesz z Efff...:hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] Cze Eff z własnym światem i własnymi kredkami:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]kupiłam Ci Effuniu blok rysunkowy .... [/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://dobiura.eu/images/blok_rysunkowy_a3_bialy.gif[/IMG] Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 No tak wszyscy prezenty dostają a ja co ? Chyba się muszę wbić na sępa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]kupiłam Ci Effuniu blok rysunkowy .... [/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://dobiura.eu/images/blok_rysunkowy_a3_bialy.gif[/IMG][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a ja zaśpiewam ci piosenka!! kororowe kredki w pudełeczku nosze, kororowe kredki bardzo lubia mnie kororowe kredki kiedy je poprosze namaluja wszysko to coo chceee :multi::multi: i cała sala śpiewa!!!!:evil_lol::evil_lol: namalują domek i na płocie kota .................:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a ja zaśpiewam ci piosenka!! kororowe kredki w pudełeczku nosze, kororowe kredki bardzo lubia mnie kororowe kredki kiedy je poprosze namaluja wszysko to coo chceee :multi::multi: i cała sala śpiewa!!!!:evil_lol::evil_lol: namalują domek i na płocie kota .................:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Kochana to nie tak szło............... namalują domek, wokół domku płotek , a na płocie kotka, namalują też........ itd Tak dla ścisłosci:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]To ja dam słowa :p...[/B][/COLOR][/FONT] [B]Kolorowe kredki[/B] Kolorowe kredki w pudełeczku noszę. Kolorowe kredki bardzo lubią mnie. Kolorowe kredki, kiedy je poproszę, namalują wszystko, to co chcę. Namalują domek. I na płocie kota. I wesołe słonko na pochmurne dni. A gdy w Kosmos lecieć przyjdzie mi ochota, prawdziwą rakietę namalują mi. O! Kolorowe kredki w pudełeczku noszę. Kolorowe kredki bardzo lubią mnie. Kolorowe kredki, kiedy je poproszę, namalują wszystko, to co chcę. Kiedy jestem smutny, zawsze mnie pocieszą, siadamy przy stole i one, i ja. Malują cudaki: małpkę taką śmieszną, słonia na huśtawce i w rakiecie lwa. O! Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='apple']Kochana to nie tak szło............... namalują domek, wokół domku płotek , a na płocie kotka, namalują też........ itd Tak dla ścisłosci:evil_lol::loveu::loveu::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]chyba cie cycki swędzą... ffcale nie tak :shake::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]chyba cie cycki swędzą... ffcale nie tak :shake::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No swędzą a skąd ty to wiesz! A własnie że tak! I już! Bo ja tak mówię! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]To ja dam słowa :p...[/B][/COLOR][/FONT] [B]Kolorowe kredki[/B] Kolorowe kredki w pudełeczku noszę. Kolorowe kredki bardzo lubią mnie. Kolorowe kredki, kiedy je poproszę, namalują wszystko, to co chcę. Namalują domek. I na płocie kota. I wesołe słonko na pochmurne dni. A gdy w Kosmos lecieć przyjdzie mi ochota, prawdziwą rakietę namalują mi. O! Kolorowe kredki w pudełeczku noszę. Kolorowe kredki bardzo lubią mnie. Kolorowe kredki, kiedy je poproszę, namalują wszystko, to co chcę. Kiedy jestem smutny, zawsze mnie pocieszą, siadamy przy stole i one, i ja. Malują cudaki: małpkę taką śmieszną, słonia na huśtawce i w rakiecie lwa. O![/quote] A ty co się wtrancasz? :loveu::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='apple']A ty co się wtrancasz? :loveu::evil_lol:[/quote] :mad:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad::mad:bo to moja dzialeczka .....naukowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Alicja']:mad:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad::mad:bo to moja dzialeczka .....naukowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A co nauczycielem jezdeś?:cool3: Quote
jonQuilla Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć :multi::multi: [url]http://images29.fotosik.pl/128/e2801c7e331dd1e7.jpg[/url] :loveu::loveu: widzę że Tigra spotkała na spacerku przyjaciela od wygłupów :) [url]http://images32.fotosik.pl/82/a63244a94dcd8a99.jpg[/url] po co mały patyk jak można mieć pół drzewa ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='apple']No swędzą a skąd ty to wiesz! [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bo ja też zawsze majacze jak mnie swędzą :evil_lol::evil_lol::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] A własnie że tak! I już! [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]NIE I BASTA!!! :mad:;)[/B][/COLOR][/FONT] Bo ja tak mówię! :shake::shake::shake::shake::shake::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :roll::roll::roll::eviltong::evil_lol: [quote name='apple']A co nauczycielem jezdeś?:cool3:[/quote] [COLOR=Blue][B][FONT=Arial]nie wiedziałaś??? Ala to expert od piosenek i kredek :loveu::loveu:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='apple']A co nauczycielem jezdeś?:cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] uce dzieciacki w psedskolu :grins:.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..... [/B][/COLOR][/FONT][RIGHT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]serio serio[/B][/COLOR][/FONT] :evil_lol: [/RIGHT] Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 No dobra skoro tak nalegasz niech bedzie że masz rację! Niech strace a co tam świeta idą! Ale jam też nauczycielem jest! I co wy na to!:razz: Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] uce dzieciacki w psedskolu :grins:.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..... [/B][/COLOR][/FONT][RIGHT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]serio serio[/B][/COLOR][/FONT] :evil_lol: [/RIGHT] [/quote] To niech bedzie że ja od trudniejszych zagadnień jestem. takich wczesnoszkolnych:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='apple']To niech bedzie że ja od trudniejszych zagadnień jestem. takich wczesnoszkolnych:evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ty masz latwiej ...ja juz ci podsyłam naumiane :evil_lol:...a piosenke i tak xle śpiewałas :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ty masz latwiej ...ja juz ci podsyłam naumiane :evil_lol:...a piosenke i tak xle śpiewałas :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No niech ci bedzie że źle śpiewałam ale wcale nie mam łatwiej. Pracowałam w przedszkolu to wiem, mam porównanie. Szkoła to orka na ugorze:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 W przedszkolu sa :angel:a w szkole:evil: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='apple'] Ale jam też nauczycielem jest! I co wy na to!:razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?? :crazyeye::crazyeye: a nie wygladasz :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='apple']W przedszkolu sa :angel:a w szkole:evil:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakie panie takie dzieciaczki :grins:................;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: dlatego nie poszlam do szkoly pracowac :eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts