zuzolandia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 znam kilku chetnych ;-) ehheheehheheeheh Quote
jonQuilla Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Dzień dobry :multi::multi::multi: to ja już nie mogę się doczekać weekendu...mam nadzieję że wtedy będą fotki :loveu: :evil_lol::evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/xmas/a115.gif[/IMG] Doberek Effuniu ...:multi: a może jednak pogoda zrobi nam psikuska ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [COLOR=DarkRed][B]hejka Effka grzeczna byłaś:razz::razz::razz: no to masz[IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/zima/110.gif[/IMG] [/B][/COLOR] Quote
agbar Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 dzien dobry...nie zebym cie chciala wnerwic ale u mnie jest cuuuuuuudna pogoda, slonko swieci na razie 8 stopni, otwarlam okienko i jest tak przyjemnie ze ho hoho...a na likend zapowiadaja 15 stopni.....miiioooodziiik:diabloti: Quote
teqquila Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [B][COLOR="Green"]Witaj Efa :) widzialam u Ciebie [/COLOR][/B] [IMG]http://www.gifownik.pl/gify_02xx/swieta/b-narodzenie/14.gif[/IMG] Quote
jonQuilla Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [IMG]http://www.feebleminds-gifs.com/santa-sing.gif[/IMG] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B] Ściskam i buziakuję :loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Medorowa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='zuzolandia']znam kilku chetnych ;-) ehheheehheheeheh[/quote] Effcia, słyszołoś:cool3::cool3::cool3: Doberek, u nas też słoneczko i cieplutko, i w ogóle:loveu: Quote
e.v.a Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='Paula_']Mi się dziś udało złapać na spacerku ładną pogodę :multi: Cześć córcia :loveu:[/quote] chyba jak szłas do pracy :evil_lol: czesc mamcia:multi: [quote name='Medorowa']:roll::roll: [SIZE=7][COLOR=blue]KOMU BANEREK, KOMU:grin:[/COLOR][/SIZE][/quote] :chainsaw::snipersm::flaming: [quote name='zuzolandia']znam kilku chetnych ;-) ehheheehheheeheh[/quote] [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]Dzień dobry :multi::multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]to ja już nie mogę się doczekać weekendu...mam nadzieję że wtedy będą fotki :loveu: :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] witanko:multi::multi: nadzieja matka głupich:loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B][IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/xmas/a115.gif[/IMG] Doberek Effuniu ...:multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]a może jednak pogoda zrobi nam psikuska ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] oooo mikołajjjjjj:multi: witaj Alciu ...fajni eby bylo .. ale dzis juz sie pogorszyła pogoda:shake: [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]hejka Effka[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]grzeczna byłaś:razz::razz::razz: no to masz[IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/zima/110.gif[/IMG][/COLOR][/B] [/quote] hej hej:multi: byłam byłam byłam je je jeeeee Quote
e.v.a Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='agbar']dzien dobry...nie zebym cie chciala wnerwic ale u mnie jest cuuuuuuudna pogoda, slonko swieci na razie 8 stopni, otwarlam okienko i jest tak przyjemnie ze ho hoho...a na likend zapowiadaja 15 stopni.....miiioooodziiik:diabloti:[/quote] i tak cie kocham M:loveu: [quote name='teqquila'][B][COLOR=green]Witaj Efa :) widzialam u Ciebie [/COLOR][/B] [IMG]http://www.gifownik.pl/gify_02xx/swieta/b-narodzenie/14.gif[/IMG][/quote] :multi::multi: [quote name='jonQuilla'][IMG]http://www.feebleminds-gifs.com/santa-sing.gif[/IMG] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Ściskam i buziakuję :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] :multi::multi: jesuu ile mikołajów:loveu: witanko dziołchy [quote name='Medorowa']Effcia, słyszołoś:cool3::cool3::cool3: Doberek, u nas też słoneczko i cieplutko, i w ogóle:loveu:[/quote] nie nie słysołoś:evil_lol: :loveu: Quote
zuzolandia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 witaneczko pomkolajkowo ;-) cieszkam sie zem juz po robocie ;-) siedze na wyrku i mam dwie kudlate po bokach ;-) hihihihi jedna chrapie a druga chrumka ;-) chyba sie wyprowadzem hhehehehehhehe Quote
Medorowa Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Komu, komu, bo idę do domu:turn-l: cze stokroteczko:p Quote
jonQuilla Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='evaxon'] nadzieja matka głupich:loveu: [/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Lepsza taka ni żadna matka ;) :evil_lol::evil_lol: Witam :multi::multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]...hey EFFFA:multi::multi: ...mało Cię tutaj :roll::razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]noooo... mało cie tu jak job twoju mać... ja juz dziś wracam do was :loveu::loveu::razz:[/B] cieszysz sie?? [/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='zuzolandia']witaneczko pomkolajkowo ;-) cieszkam sie zem juz po robocie ;-) siedze na wyrku i mam dwie kudlate po bokach ;-) hihihihi jedna chrapie a druga chrumka ;-) chyba sie wyprowadzem hhehehehehhehe[/quote] :multi:hej hejj a ja spałam juz wtedy :eviltong: [quote name='Medorowa']Komu, komu, bo idę do domu:turn-l: cze stokroteczko:p[/quote] :mdleje: cze brylanciku:p [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Lepsza taka ni żadna matka ;) :evil_lol::evil_lol: Witam :multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] :evil_lol: hej hej:multi: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]...hey EFFFA:multi::multi: ...mało Cię tutaj :roll::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] hejj Alaaa:multi: no malo bom w pracy siedze... a jak wracam to mi dogo zamula wiec mi sie nie chce siedziec:p wczoraj TZ zabrał mnie na gigantyczny deser lodowy mniamm mniamm [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]noooo... mało cie tu jak job twoju mać... ja juz dziś wracam do was :loveu::loveu::razz:[/B] cieszysz sie?? [/COLOR][/FONT][/quote] jupiii jupiiii :evil_lol: [quote name='caroolcia']dzien doberek :loveu:[/quote] doberek:loveu: i dzis tez mnie malo bedzie bo spadam na piff z kolezankami:p Quote
clockwork Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mmmmmmm ... mikołajkowe lody mmmmmmm [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:Effunia:loveu: ......czy ty też pojszłaś na karaoke ...że Ciebie nie ma :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Paula Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='evaxon']chyba jak szłas do pracy :evil_lol:[/quote] Wyszłam se wczesniej z pracy :eviltong: Cześć cór :loveu: Prezencik mikołajkowy czeka na Ciebie u nas w blożku :grins: Quote
e.v.a Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]mmmmmmm ... mikołajkowe lody mmmmmmm [/B][/COLOR][/FONT][/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:Effunia:loveu: ......czy ty też pojszłaś na karaoke ...że Ciebie nie ma :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Alunia:loveu: buahhaha nie:eviltong: na karaoke to ja do lodzi jezdze w czwwartki raz na jakis czas:evil_lol: dzsi tylko browarek...jesden...drudi....itd itp:evil_lol::evil_lol: [quote name='Paula_']Wyszłam se wczesniej z pracy :eviltong: Cześć cór :loveu: Prezencik mikołajkowy czeka na Ciebie u nas w blożku :grins:[/quote] pfff :za dobrze masz:evil_lol: jopi jupi zaraz ide sprawdzic:multi::multi: Quote
Jagoda1 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Śliczna ta Twoja Tigra w zimowej szacie, udał sie banerek.:lol: Quote
e.v.a Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Jagoda*']Śliczna ta Twoja Tigra w zimowej szacie, udał sie banerek.:lol:[/quote] a bo Tigra ma to do siebie ze jej we wsztstkimm ladnie:loveu::loveu: a jaa ide spaccc:multi::multi: a jaa ide spaxcccc:multi::multi: a jutr o wstane i musze sprzatac:mdleje: Quote
zuzolandia Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 w koncu sie wezmie za porzadną robote hehehehehheh cze Effo od Tigry;-) Quote
Medorowa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='evaxon']a bo Tigra ma to do siebie ze jej we wsztstkimm ladnie:loveu::loveu: [/quote] To zupełnie tak samo jam jak mi:grins::grins: Quote
Recommended Posts