e.v.a Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ten tego :hmmmm: letnia galeria i zimowy baner... równowaga w przyrodzie pełną gębą :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] bleheheh mozesz sie ze mnie nie nasmiewac??:evil_lol: [quote name='Paula_']Cześć cór :loveu: A nie masz w pracy necika? Baneros wypasos :evil_lol:[/quote] cze mam :) nie mam, zreszta i tak sa jakies licencje na neta wiec bym na dogo nie wszla:razz: ostatnio na onecie w zakładce kultura( czy jakos tak) bylo slowo sex i nie mozna bylo wejsc:evil_lol: :loveu: [quote name='Medorowa']Ewka... zrób mi baner:roll::roll:[/quote] buahahaha dziewczyno zeby go zrobic zbieralam sie chyba ze 2 miechy :lol: i zrobilam takiego "prostackiego":lol: a ja se ide do lozka o!:p Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='evaxon'] a ja ten tego mam nowy baner ...:cool1::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:wow ...ale zajebiaszczy BANER.....:hmmmm: tylko cóś tytuł nie ten :eviltong: [SIZE=1]pamietam że Waszka chciala zmienic na dupa dupa dupa :evil_lol::evil_lol:i podzialało jak w Sexmisji ;)[/SIZE] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='evaxon']bleheheh mozesz sie ze mnie nie nasmiewac??:evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie naśmiewam sie... cieszkam :grins: [/B][/COLOR][/FONT] ostatnio na onecie w zakładce kultura( czy jakos tak) bylo slowo sex i nie mozna bylo wejsc:evil_lol: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bo tam było że MUSISZ MIEĆ 18 LAT ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 jeeeeeeeeeeee EFFA w koncu banerosa zimowego se walnela;-) eheheheh tytulu nie zmieniaj bo Ciem potem nie znajdem hehehehehe talk lecem po lecie ;-) hehehehehe Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze małolata:grins: co se kupilas do czytania :razz::razz:...aaa pewno Brawo girls ;)...[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 przyszlam....i wychodze bo tu zima i snieg....i bravo czytaja:roll::diabloti: Quote
teqquila Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [B][COLOR="Green"]witanko Efuniu !! ladny baneros haha a cojest gartisowe w bravo girls?? i pewnie o seksie czyta haha:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/COLOR][/B] Quote
zuzolandia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 DOBEREK ;-) UNA PONOC PRACUJE ..........hehehehehhehheheeh Quote
BeaC Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [COLOR=DarkRed][B]hej Effa pracujesz??? uważaj na.garba[IMG]http://yelims4.free.fr/Sourires/Sourire42.gif[/IMG][/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Cze:loveu: Zrób mi baner:roll::roll: :diabloti: Quote
e.v.a Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:wow ...ale zajebiaszczy BANER.....:hmmmm: tylko cóś tytuł nie ten :eviltong: [SIZE=1]pamietam że Waszka chciala zmienic na dupa dupa dupa :evil_lol::evil_lol:i podzialało jak w Sexmisji ;)[/SIZE] [/B][/COLOR][/FONT][/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciii moze nikt sie nie skapnie [SIZE=1]błehehehe [/SIZE] [quote name='clockwork'] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie naśmiewam sie... cieszkam :grins: [/B][/COLOR][/FONT] noo masz szczescie:loveu: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bo tam było że MUSISZ MIEĆ 18 LAT ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :splat:a no takkk:evil_lol: [quote name='zuzolandia']jeeeeeeeeeeee EFFA w koncu banerosa zimowego se walnela;-) eheheheh tytulu nie zmieniaj bo Ciem potem nie znajdem hehehehehe talk lecem po lecie ;-) hehehehehe[/quote] buahahahaha oki specjalnie dla ciebie nie zmienie:loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze małolata:grins: co se kupilas do czytania :razz::razz:...aaa pewno Brawo girls ;)...[/B][/COLOR][/FONT][/quote] co lata?:hmmmm: :multi: hihihi nie nie nie ja teraz czytam filipinke:loveu::evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 [quote name='agbar']przyszlam....i wychodze bo tu zima i snieg....i bravo czytaja:roll::diabloti:[/quote] hahaha :loveu::multi:witaj [quote name='teqquila'][B][COLOR=Green]witanko Efuniu !! ladny baneros haha a cojest gartisowe w bravo girls?? i pewnie o seksie czyta haha:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/COLOR][/B][/quote] hej hej :multi: no jak co?? nie wiesz:crazyeye: przywoeszka do komóry od Dody:multi::evil_lol: [quote name='zuzolandia']DOBEREK ;-) UNA PONOC PRACUJE ..........hehehehehhehheheeh[/quote] :cool1: pffff a wlasnie ze dzisiaj pracowalam o!:eviltong: i walczylam z ksero:grin: bosze nigdy w zyciu tak glugo ni ekserowalam 2 kartek:grin: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]hej Effa pracujesz??? uważaj na.garba[IMG]http://yelims4.free.fr/Sourires/Sourire42.gif[/IMG][/B][/COLOR][/quote] buahahahah :lol:bede uwazac:evil_lol: [quote name='Medorowa']Cze:loveu: Zrób mi baner:roll::roll: :diabloti:[/quote] czeee:loveu: myslalam ze napisalas zrób mi dobrze :grin: Quote
Medorowa Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [quote name='evaxon'] czeee:loveu: myslalam ze napisalas zrób mi dobrze :grin:[/quote] Hahahaha:evil_lol: Dobrze zrobisz mi robiąc baner:roll: Zrób mi baner:roll: :diabloti: Quote
jonQuilla Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć :multi::multi::multi: śnieżna Tigra na banerku...fajny :loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 [quote name='Medorowa']Hahahaha:evil_lol: Dobrze zrobisz mi robiąc baner:roll: Zrób mi baner:roll: :diabloti:[/quote] :evil_lol: kiedy ja nie potrafie:shake: jak znajde chwile czasu to sie postaram cos zrobic.. ale nie obiecuje ze to bedzie cos ładnego :evil_lol: [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć :multi::multi::multi: śnieżna Tigra na banerku...fajny :loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] czesc:multi: :loveu: a mi znowu muli dogo:angryy: Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 :multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:Effciu ...a co tam było w Filipince :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 [quote name='zuzolandia']Adik Stawio Gorzola Na Barborka ;-)[/quote] :hmmmm: [quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:Effciu ...a co tam było w Filipince :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :multi: kosmyk sztucznych różowych włosów:multi::multi::evil_lol: czy tylko mi tak dogo mulii:placz:? Quote
Cimi Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [quote name='evaxon'] :multi: kosmyk sztucznych różowych włosów:multi::multi::evil_lol: [/QUOTE] O dzizis :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: kiedy ja nie potrafie:shake: jak znajde chwile czasu to sie postaram cos zrobic.. ale nie obiecuje ze to bedzie cos ładnego :evil_lol: [/quote] :Rose::Rose: Jest sliczny:loveu: Ino pokazuje mi, że za duży:evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [quote name='evaxon'] :multi: kosmyk sztucznych różowych włosów:multi::multi::evil_lol: [/quote] Musze sobie jutro kupić:bigcool::bigcool: Quote
e.v.a Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 [quote name='Cimi']O dzizis :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :evil_lol: [quote name='Medorowa']:Rose::Rose: Jest sliczny:loveu: Ino pokazuje mi, że za duży:evil_lol:[/quote] boszeeeee :mdleje: zara:diabloti: [quote name='Medorowa']Musze sobie jutro kupić:bigcool::bigcool:[/quote] :evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: boszeeeee :mdleje: zara:diabloti: :evil_lol:[/quote] Buhhahahaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzięks stokroteczko;):loveu::loveu::loveu: [quote name='Vectra']Effcia ja tesz kce bannerek :modla:[/quote] Buhahhahaaaaa:evil_lol::evil_lol: Effka zbieraj zamówienia:diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts