Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia']kurdeeee ale sie przissali z Pawciem ;-) caly dzien Effy nie bylo;-)
jo niy wiym Klockowo co Ci do dom wroci ;-) Pawcio wrak ;-)wychechłany na maxa;-)[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]niech se chopok użyje.... bo ze mną przed ślubem to wiele nie zwojuje :roll:

EWA!!! zostaw go na chwile.. i chooo

P.S. i pozdrów Pawcia.. przebił ci już?? :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[COLOR=PaleTurquoise]pępek,np?? :eviltong:[/COLOR]

Posted

[quote name='zuzolandia']Pawcio dobry w przebijaniu????ehheheeheh

u mie sciana czeko trza jom przebic ;-) moze mie tyz Pawcia wypozyczysz do RUDY?hehehehehehehehhe[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja... mi przebił.. i zrobił mi dobrze... ale najpierw przebijał mnie Pawciowy brat[/B][/COLOR][/FONT] :roll:
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]za tydzień P. wróci od evaxon to podeśle go przebić i tobie ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja... mi przebił.. i zrobił mi dobrze... ale najpierw przebijał mnie Pawciowy brat[/B][/COLOR][/FONT] :roll:
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]za tydzień P. wróci od evaxon to podeśle go przebić i tobie ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:roll:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]...czyli wszystko zostało w Rodzinie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Medorowa']Eeeeee, a Pawcio będzie tak wspaniałomyślny i przenije mi też:hmmmm::hmmmm:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]PRZE[U]NI[/U]JE ci... cokolwiek to znaczy :roll:

cholera... evaon- daj mu dychnąć.. [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='bonita']Ale jaja tu robicie:diabloti:

Heloł welkum :multi:[/quote]
Ala mowi ze to kury robia:crazyeye:
czesc :multi:
[quote name='Paula_']Jaja se robicie :evil_lol:

Cześć cór :multi: :loveu:[/quote]
J.W
hej mam:multi:

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial][COLOR=red][B]jaja to se KURY zrobiły .....pewno ptactwo na becikowe liczyło :mad::mad::mad:....albo Rosołek podrzucił :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
rosolka prosze w to nie mieszac:evil_lol:

[quote name='agbar']czesc jajcara:eviltong:[/quote]
:loveu:

[quote name='Aga K']Czesc Ewcia :buzi:
a gdzie fotyy ? :cool3:
pozdrawiamy[/quote]
hej hej:multi:
foty kilkanascie stron wczesniej ;)

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Berek Effunia:hand:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
berek Alunia:loveu:

Posted

[quote name='caroolcia']halo halo Efciu:multi:

wpadnijcie czasem :cool3:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94861&highlight=emir[/URL][/quote]
hejkaaa:multi:
okiii

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Witam :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a tu co za Jaja odchodza? ;) :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
jaja nie odchodza ..zostaja z nami;)
witanko

[quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]eloł babo jago :evil_lol: :diabloti:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=purple]a kaj się podziewasz? :eviltong:[/COLOR][/B][/quote]
hej hej :)
a tam i tu :P

[quote name='zuzolandia']cze pracusiu ;-) chlebem i jajem ciem witam ;-)[/quote]
anie ma majonezu???

czesc:multi:

[quote name='Rybka_39']Śliczne foteczki:loveu::loveu::loveu:
Tigerka robi boskie minki...:razz:
Zołw niczego sobie...urcze on się porusza z wieksza pędkością od światła:cool1:[/quote]
a zebys wiedziala:eviltong:

Posted

[quote name='teqquila'][B][COLOR=green]Witam Cie Ewo dzis :)[/COLOR][/B][/quote]
ja ciebie tez Justyno :)

[quote name='Paula_']Hej córcia :loveu: Gdzie Ty?[/quote]
hej mam a tuuu :multi:

[quote name='ferraribox']:lol:Pozdrowienia od zaboksiowionej rodzinki:lol:[/quote]
:lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]pewnie Pawcia zabawia... :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='zuzolandia']kurdeeee ale sie przissali z Pawciem ;-) caly dzien Effy nie bylo;-)
jo niy wiym Klockowo co Ci do dom wroci ;-) Pawcio wrak ;-)wychechłany na maxa;-)[/quote]
buahahah
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]niech se chopok użyje.... bo ze mną przed ślubem to wiele nie zwojuje :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]EWA!!! zostaw go na chwile.. i chooo[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]P.S. i pozdrów Pawcia.. przebił ci już?? :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B]

[COLOR=paleturquoise]pępek,np?? :eviltong:[/COLOR][/quote]
buahahahaha tak przebił bo dziurka juz zarastala:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']witaj Ewusia :)[/quote]
witaj Ewusia :)

[quote name='clockwork']
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]cholera... evaon- daj mu dychnąć.. [/COLOR][/FONT][/B][/quote]
haha nie:diabloti:

[quote name='DORRAG']Doberek Ewunia:p[/quote]
berek:multi:

no wiec....
witam was moje kochane:loveu:
wybaczcie moja nieobecnosc... niestety nie zapowiada sie zebym wrocila do was :(
cos mi sie stalo i monitor mi znowu nie dziala:angryy: teraz siedze u TZta:roll:

echhh.. bede jak mi zacznie dzialac monitor:roll:

KWM:loveu:

Posted

[quote name='mia_mia']witał słodkiego Salsowatego ryjka :razz:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: chyba o czymś nie wiemy... evaxon :razz::razz: ukradłaś komus Salse??:loveu::loveu: aaaaaaaaaaaa i temu sie ukrywasz :roll:
[/B][/COLOR][/FONT]