Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cimi']Mozna powiedziec ze jestes skromna :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
hahaha skromnosc to moje 2 imie:evil_lol:
ale te foty naprawde sa niewypałem:roll:

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']nie prościej bylo napisac MY?:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]masz racje MY :)
a ja lubie na około :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]masz racje MY :)
a ja lubie na około :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
koło to sie toczy :eviltong::diabloti::evil_lol:

[quote name='Paula_']Sama jesteś niewypał :p ;) :evil_lol:

[URL]http://images34.fotosik.pl/51/20addd9673975587.jpg[/URL] śmierdzioszki :loveu:

Cześć córcia :grins: :loveu:[/quote]
buahaha mamo ale se pocisnełas:evil_lol:

:loveu:

czesc mamcia:loveu:

[quote name='AgusiaTerierka']Zaległości odrobiłam:
- za Mamę trzymam kciuki,
- TZ, nie bardzo rozumiem;),
- nie choruj...
- zdjęcia super...[/quote]
:evil_lol:
- dziekuje:loveu:
- jego nikt nie rozumie hahahah
- nie bede:loveu:
- :oops::razz::evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']Widziałam Żółwiastego i Tigrunię. Śliczności...:loveu:[/quote]
tez witaja:loveu:

a ja se ide pod kołderke:p poogladam Tv i ide spac:roll: dziwnie sie czuje.. jakas taka nie swoja jestem:nerwy: co sie stalo z Ewusienką ktora to siedziala do 3 nad ranem :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='evaxon']a ja se ide pod kołderke:p poogladam Tv i ide spac:roll: dziwnie sie czuje.. jakas taka nie swoja jestem:nerwy: co sie stalo z Ewusienką ktora to siedziala do 3 nad ranem :placz::placz::placz:[/quote]
Zaczęła pracować na rano :evil_lol: Nie martw się, przyzwyczaisz się :glaszcze:

Posted

[quote name='Paula_']Zaczęła pracować na rano :evil_lol: Nie martw się, przyzwyczaisz się :glaszcze:[/quote]
:placz:ja nie chce tak ja nie chce:placz: echh tylko w piatek bede mogla dluzej posiedziec:roll: w sobote nigdy nie mam sily jak wracam od TZta a w niedziele trza wczesniej pojsc spac bo w poniedzialek znowu do pracy:placz:
ja chce juz swieta:diabloti::evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]widziałam fotencje.... :crazyeye::crazyeye: strasznie beznadziejne Ewuś, straszne :shake::shake:

Effa ... :crazyeye::crazyeye: masz psa?? /suke?? i zułfia :crazyeye::crazyeye: hahahhaahah

a dlaczemu ty w sobote jak wracasz od TeZeta to jesteś zmęczona?? :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']:placz:ja nie chce tak ja nie chce:placz: echh tylko w piatek bede mogla dluzej posiedziec:roll: w sobote nigdy nie mam sily jak wracam od TZta a w niedziele trza wczesniej pojsc spac bo w poniedzialek znowu do pracy:placz:
ja chce juz swieta:diabloti::evil_lol:[/quote]
Phi, a myślisz, że ja chcę :evil_lol: ;) Dasz radę, córcia, przestawisz się, wierzę w Ciebie :loveu: Mi sie udało po 12 latach nienormowanych godzin pracy (czytaj: praca na 12 lub 14 :diabloti: często w domu) w pół roku dojść do siebie :evil_lol: No cóż, być albo mieć :roll: ;)

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]widziałam fotencje.... :crazyeye::crazyeye: strasznie beznadziejne Ewuś, straszne :shake::shake:

Effa ... :crazyeye::crazyeye: masz psa?? /suke?? i zułfia :crazyeye::crazyeye: hahahhaahah

a dlaczemu ty w sobote jak wracasz od TeZeta to jesteś zmęczona?? :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:-(:placz:

tak:diabloti:

bo przez jeden dzien nadrabiamy 5dni niewidzenia sie:diabloti:

[quote name='Paula_']Phi, a myślisz, że ja chcę :evil_lol: ;) Dasz radę, córcia, przestawisz się, wierzę w Ciebie :loveu: Mi sie udało po 12 latach nienormowanych godzin pracy (czytaj: praca na 12 lub 14 :diabloti: często w domu) w pół roku dojść do siebie :evil_lol: No cóż, być albo mieć :roll: ;)[/quote]
:mdleje:
dziekuje za slowa pocieszenia mamo hahahaha
[quote name='agbar']dzien dobry piekna:grins:[/quote]
:grins: ankeip yrbod neizd

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze Mała Effo ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
cze Duza Allu;)
[quote name='AgusiaTerierka']Witam ciepło i optymistycznie, trzymaj się...[/quote]
:loveu: witankoo

Posted

[quote name='zuzolandia']ddobry dobry ;-)
oj bidno powiedz no kto to ta robota wymyslił co nie/??

powinni go zywcem zakopac hehehehehehehhhhheeheheeheeeheh[/quote]
siemanko:multi:

buahahahahah dobry pomysł:evil_lol:
[quote name='Medorowa']Doberek:multi::multi:[/quote]
doberek:loveu:
[quote name='caroolcia']Heloł Efcia- ale u ciebie emocjonalnie ostatnio ;) łaczę się w bólu niewyspaniowym :p
Tz-owi juz muchy z nosa wyleciały ?:evil_lol:[/quote]
hahaha on ma jednego wielkiego mucha w nosie przez cale zycie:evil_lol:

kafe wypilam i teraz spadam do szpitala:roll: bede jak wroce

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Effunia...poka nam się jak wrócisz:p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[CENTER]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

jestem
[/CENTER]

Posted

[quote name='teqquila'][B][COLOR=Green]Witaj Efuiu :)[/COLOR][/B][/quote]
witanko:multi::multi::multi:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jo tysz :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]