e.v.a Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='Cimi']Mozna powiedziec ze jestes skromna :evil_lol: :evil_lol:[/quote] hahaha skromnosc to moje 2 imie:evil_lol: ale te foty naprawde sa niewypałem:roll: Quote
jonQuilla Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='evaxon']nie prościej bylo napisac MY?:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]masz racje MY :) a ja lubie na około :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Paula Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Sama jesteś niewypał :p ;) :evil_lol: [url]http://images34.fotosik.pl/51/20addd9673975587.jpg[/url] śmierdzioszki :loveu: Cześć córcia :grins: :loveu: Quote
Jagoda1 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Zaległości odrobiłam: - za Mamę trzymam kciuki, - TZ, nie bardzo rozumiem;), - nie choruj... - zdjęcia super... Quote
e.v.a Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]masz racje MY :) a ja lubie na około :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] koło to sie toczy :eviltong::diabloti::evil_lol: [quote name='Paula_']Sama jesteś niewypał :p ;) :evil_lol: [URL]http://images34.fotosik.pl/51/20addd9673975587.jpg[/URL] śmierdzioszki :loveu: Cześć córcia :grins: :loveu:[/quote] buahaha mamo ale se pocisnełas:evil_lol: :loveu: czesc mamcia:loveu: [quote name='AgusiaTerierka']Zaległości odrobiłam: - za Mamę trzymam kciuki, - TZ, nie bardzo rozumiem;), - nie choruj... - zdjęcia super...[/quote] :evil_lol: - dziekuje:loveu: - jego nikt nie rozumie hahahah - nie bede:loveu: - :oops::razz::evil_lol: Quote
AlKil Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Widziałam Żółwiastego i Tigrunię. Śliczności...:loveu: Quote
e.v.a Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='AlKil']Widziałam Żółwiastego i Tigrunię. Śliczności...:loveu:[/quote] tez witaja:loveu: a ja se ide pod kołderke:p poogladam Tv i ide spac:roll: dziwnie sie czuje.. jakas taka nie swoja jestem:nerwy: co sie stalo z Ewusienką ktora to siedziala do 3 nad ranem :placz::placz::placz: Quote
Paula Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='evaxon']a ja se ide pod kołderke:p poogladam Tv i ide spac:roll: dziwnie sie czuje.. jakas taka nie swoja jestem:nerwy: co sie stalo z Ewusienką ktora to siedziala do 3 nad ranem :placz::placz::placz:[/quote] Zaczęła pracować na rano :evil_lol: Nie martw się, przyzwyczaisz się :glaszcze: Quote
e.v.a Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='Paula_']Zaczęła pracować na rano :evil_lol: Nie martw się, przyzwyczaisz się :glaszcze:[/quote] :placz:ja nie chce tak ja nie chce:placz: echh tylko w piatek bede mogla dluzej posiedziec:roll: w sobote nigdy nie mam sily jak wracam od TZta a w niedziele trza wczesniej pojsc spac bo w poniedzialek znowu do pracy:placz: ja chce juz swieta:diabloti::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]widziałam fotencje.... :crazyeye::crazyeye: strasznie beznadziejne Ewuś, straszne :shake::shake: Effa ... :crazyeye::crazyeye: masz psa?? /suke?? i zułfia :crazyeye::crazyeye: hahahhaahah a dlaczemu ty w sobote jak wracasz od TeZeta to jesteś zmęczona?? :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Paula Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='evaxon']:placz:ja nie chce tak ja nie chce:placz: echh tylko w piatek bede mogla dluzej posiedziec:roll: w sobote nigdy nie mam sily jak wracam od TZta a w niedziele trza wczesniej pojsc spac bo w poniedzialek znowu do pracy:placz: ja chce juz swieta:diabloti::evil_lol:[/quote] Phi, a myślisz, że ja chcę :evil_lol: ;) Dasz radę, córcia, przestawisz się, wierzę w Ciebie :loveu: Mi sie udało po 12 latach nienormowanych godzin pracy (czytaj: praca na 12 lub 14 :diabloti: często w domu) w pół roku dojść do siebie :evil_lol: No cóż, być albo mieć :roll: ;) Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze Mała Effo ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Jagoda1 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Witam ciepło i optymistycznie, trzymaj się... Quote
zuzolandia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 ddobry dobry ;-) oj bidno powiedz no kto to ta robota wymyslił co nie/?? powinni go zywcem zakopac hehehehehehehhhhheeheheeheeeheh Quote
zuzolandia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 co mie sledzisz Medorowo !!!!!!!!!!!!!! Quote
caroolcia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Heloł Efcia- ale u ciebie emocjonalnie ostatnio ;) łaczę się w bólu niewyspaniowym :p Tz-owi juz muchy z nosa wyleciały ?:evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]widziałam fotencje.... :crazyeye::crazyeye: strasznie beznadziejne Ewuś, straszne :shake::shake: Effa ... :crazyeye::crazyeye: masz psa?? /suke?? i zułfia :crazyeye::crazyeye: hahahhaahah a dlaczemu ty w sobote jak wracasz od TeZeta to jesteś zmęczona?? :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :-(:placz: tak:diabloti: bo przez jeden dzien nadrabiamy 5dni niewidzenia sie:diabloti: [quote name='Paula_']Phi, a myślisz, że ja chcę :evil_lol: ;) Dasz radę, córcia, przestawisz się, wierzę w Ciebie :loveu: Mi sie udało po 12 latach nienormowanych godzin pracy (czytaj: praca na 12 lub 14 :diabloti: często w domu) w pół roku dojść do siebie :evil_lol: No cóż, być albo mieć :roll: ;)[/quote] :mdleje: dziekuje za slowa pocieszenia mamo hahahaha :loveu: [quote name='agbar']dzien dobry piekna:grins:[/quote] :grins: ankeip yrbod neizd [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze Mała Effo ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] cze Duza Allu;) [quote name='AgusiaTerierka']Witam ciepło i optymistycznie, trzymaj się...[/quote] :loveu: witankoo Quote
e.v.a Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='zuzolandia']ddobry dobry ;-) oj bidno powiedz no kto to ta robota wymyslił co nie/?? powinni go zywcem zakopac hehehehehehehhhhheeheheeheeeheh[/quote] siemanko:multi: buahahahahah dobry pomysł:evil_lol: [quote name='Medorowa']Doberek:multi::multi:[/quote] doberek:loveu: [quote name='caroolcia']Heloł Efcia- ale u ciebie emocjonalnie ostatnio ;) łaczę się w bólu niewyspaniowym :p Tz-owi juz muchy z nosa wyleciały ?:evil_lol:[/quote] :loveu: hahaha on ma jednego wielkiego mucha w nosie przez cale zycie:evil_lol: kafe wypilam i teraz spadam do szpitala:roll: bede jak wroce Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Effunia...poka nam się jak wrócisz:p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Effunia...poka nam się jak wrócisz:p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [CENTER]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: jestem [/CENTER] Quote
teqquila Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [B][COLOR="Green"]Witaj Efuiu :)[/COLOR][/B] Quote
clockwork Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='evaxon'][CENTER]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: jestem [/CENTER] [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jo tysz :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='teqquila'][B][COLOR=Green]Witaj Efuiu :)[/COLOR][/B][/quote] witanko:multi::multi::multi: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jo tysz :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :loveu: Quote
Recommended Posts