jonQuilla Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]a QQ :) :multi: przybywam zobaczyć co tutaj u Was się dzieje :) [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Cimi Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 No niektórzy ludzie to maja pomysly. Jak chodzilamm jeszcze do schroniska, to wlasnie w taka pogoda zostala zostawiona gromadka szczeniakow okolo 2 miesiecznych w kartonie na jakims pustkowiu :roll: Quote
e.v.a Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='Medorowa']jak zawsze:diabloti::diabloti::diabloti::loveu: :roll::roll::roll::shake:[/quote] czyli kiepsko:evil_lol: :shake:echhh no no [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]a QQ :) :multi: przybywam zobaczyć co tutaj u Was się dzieje :) [/B][/FONT][/COLOR][/quote] :loveu:hejj u nas nic ciekawego:shake: [quote name='Cimi']No niektórzy ludzie to maja pomysly. Jak chodzilamm jeszcze do schroniska, to wlasnie w taka pogoda zostala zostawiona gromadka szczeniakow okolo 2 miesiecznych w kartonie na jakims pustkowiu :roll:[/quote] tacy ludzie ludzmi nie powinni sie nazywac:shake: Quote
Jagoda1 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 A naszym schronisku ostatnio "urodzaj":shake: na króliki, szczurki, świnki... Są pozostawiane przy śmietnikach...:mad: Quote
e.v.a Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']A naszym schronisku ostatnio "urodzaj":shake: na króliki, szczurki, świnki... Są pozostawiane przy śmietnikach...:mad:[/quote] :crazyeye: o masz:shake: czego to ludzie nie wymysla:angryy: Quote
zuzolandia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 SPISZ??? powiedz ze nie !!!! siama sie ostalam wszyscy szlafen !!!! Quote
Paula Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Cześć córcia :glaszcze: Mam nadzieję, że pieska przygarnął ktoś dobry, bo co to za "właściciel", który zostawia psa na takim zimnie :angryy: Ja sie wciąż zastanawiam, co z tym psiakiem, który u nas błąkał się w lato, prawdopodobnie ktoś go z samochodu wyrzucił, widziałyśmy go przez jakieś 2 tygodnie, nie dał nawet do siebie podejść, zostawiałyśmy mu żarełko i wodę, pan ze stacji też go dokarmiał, w końcu wybrałyśmy "mniejsze zło", bo to jest blisko wisłostrady i zadzwoniłyśmy po sm ; po jakimś czasie zniknął, ale na stronie Palucha go nie było :shake: Nadal nie wiemy, co z pisurkiem się stało :-( Quote
e.v.a Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='zuzolandia']SPISZ??? powiedz ze nie !!!! siama sie ostalam wszyscy szlafen !!!![/quote] nie nie spie :) ale jakos nie mam ochoty na nic:shake: zaraz ide do łożeczka...aczkolwiek spac mi sie nie chce:cool1: [quote name='Paula_']Cześć córcia :glaszcze: Mam nadzieję, że pieska przygarnął ktoś dobry, bo co to za "właściciel", który zostawia psa na takim zimnie :angryy: Ja sie wciąż zastanawiam, co z tym psiakiem, który u nas błąkał się w lato, prawdopodobnie ktoś go z samochodu wyrzucił, widziałyśmy go przez jakieś 2 tygodnie, nie dał nawet do siebie podejść, zostawiałyśmy mu żarełko i wodę, pan ze stacji też go dokarmiał, w końcu wybrałyśmy "mniejsze zło", bo to jest blisko wisłostrady i zadzwoniłyśmy po sm ; po jakimś czasie zniknął, ale na stronie Palucha go nie było :shake: Nadal nie wiemy, co z pisurkiem się stało :-([/quote] czesc mam :loveu: echhh to takie smutne ze psy sa od nas uzaleznione:-( szkoda ze nie sa kotami... ktore daja sobie swoetnie rade bedac pez człowieka:roll: Quote
jonQuilla Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Witam z rana :multi::multi: Jakoś tak jakby puściutko tutaj? :) Pewnie zaraz się rozkręci :evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam :) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witaneczko Effeczko:multi::loveu: I jak zdroweczko ....:hmmmm: rymnęło mi sie :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Bereczek Effo ... :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
caroolcia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='evaxon'] echhh to takie smutne ze psy sa od nas uzaleznione:-( szkoda ze nie sa kotami... ktore daja sobie swoetnie rade bedac pez człowieka:roll:[/quote] ano właśnie to jest ten problem :placz: Cześć Efciu, jak zdróweczko??? Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Witam z rana :multi::multi: Jakoś tak jakby puściutko tutaj? :) Pewnie zaraz się rozkręci :evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam :) [/B][/COLOR][/FONT][/quote] heloł:multi: a no jakos takos ;) ja tez:) [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witaneczko Effeczko:multi::loveu: I jak zdroweczko ....:hmmmm: rymnęło mi sie :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] witaneczko Aleczko zdróweczko no i nic mi sie nie zrymowalo:roll::evil_lol: zdrowko oki :) czuje sie dobrze... tylko :-( tylko... tylko złamał mi sie wczoraj paznokiec:placz:i wszystkie musialam ciachnac:placz: [quote name='agbar']dzien dobry Efcia:loveu:dobrze spalas?[/quote] hej barówa:loveu: spałam dobrze ale krotko:shake: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Bereczek Effo ... :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] doberekczek Madzio:multi: [quote name='caroolcia']ano właśnie to jest ten problem :placz: Cześć Efciu, jak zdróweczko???[/quote] hejjj:multi: zdrowko j.w:evil_lol: [quote name='AgusiaTerierka']Witaj, Ewka, spacer, czy spanko...?[/quote] witanko:p ani to ani to :eviltong: Quote
caroolcia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='evaxon'] zdrowko oki :) czuje sie dobrze... tylko :-( tylko... tylko złamał mi sie wczoraj paznokiec:placz:i wszystkie musialam ciachnac:placz: [/quote] Efka toż to tragedia życiowa :shake: masz z pewnością teraz kompletnie zachwiany komfort życiowy :-( :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='caroolcia']Efka toż to tragedia życiowa :shake: masz z pewnością teraz kompletnie zachwiany komfort życiowy :-( :evil_lol:[/quote] :placz: tylko ty jedna mnie rozumiesz.... :evil_lol: Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='evaxon']:placz: tylko ty jedna mnie rozumiesz.... :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]przeca ja cie też rozumiem.... chyba nie musze mówić że życie bez paznokci a już napewno tipsów jest nie do przyjęcia :p toż to logiczne :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]przeca ja cie też rozumiem.... chyba nie musze mówić że życie bez paznokci a już napewno tipsów jest nie do przyjęcia :p toż to logiczne :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ufff a juz myslalam ze nie ma tu takich jak ja:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Joł babko ze złamanym paznokciem:loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Medorowa']Joł babko ze złamanym paznokciem:loveu::loveu:[/quote] joł joł:icon_roc: Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='evaxon'] witaneczko Aleczko zdróweczko no i nic mi sie nie zrymowalo:roll::evil_lol: zdrowko oki :) czuje sie dobrze... tylko :-( tylko... tylko złamał mi sie wczoraj paznokiec:placz:i wszystkie musialam ciachnac:placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaneczko zdróweczko :multi: :shake:o masz ci los paznokietek ...masakra...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaneczko zdróweczko :multi: :shake:o masz ci los paznokietek ...masakra...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :loveu: :evil_lol: 2 foteczki:cool1: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/36/871ea325f28d4d2c.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/36/dd289fbc21d6ecb8.jpg[/IMG][/URL] Quote
caroolcia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Tigerka nie poszła w ślady Pańci - wszystkie pazurki na miejscu :grins: [URL]http://images34.fotosik.pl/36/871ea325f28d4d2c.jpg[/URL] Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [COLOR=Red][B][FONT=Arial]http://images32.fotosik.pl/36/dd289fbc21d6ecb8.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol:frisze aromaten ;)i zaraz się lepiej śpi [/FONT][/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts