Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

No niektórzy ludzie to maja pomysly. Jak chodzilamm jeszcze do schroniska, to wlasnie w taka pogoda zostala zostawiona gromadka szczeniakow okolo 2 miesiecznych w kartonie na jakims pustkowiu :roll:

Posted

[quote name='Medorowa']jak zawsze:diabloti::diabloti::diabloti::loveu:

:roll::roll::roll::shake:[/quote]
czyli kiepsko:evil_lol:

:shake:echhh no no

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]a QQ :) :multi:

przybywam zobaczyć co tutaj u Was się dzieje :)

[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
:loveu:hejj

u nas nic ciekawego:shake:

[quote name='Cimi']No niektórzy ludzie to maja pomysly. Jak chodzilamm jeszcze do schroniska, to wlasnie w taka pogoda zostala zostawiona gromadka szczeniakow okolo 2 miesiecznych w kartonie na jakims pustkowiu :roll:[/quote]
tacy ludzie ludzmi nie powinni sie nazywac:shake:

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']A naszym schronisku ostatnio "urodzaj":shake: na króliki, szczurki, świnki... Są pozostawiane przy śmietnikach...:mad:[/quote]
:crazyeye: o masz:shake: czego to ludzie nie wymysla:angryy:

Posted

Cześć córcia :glaszcze: Mam nadzieję, że pieska przygarnął ktoś dobry, bo co to za "właściciel", który zostawia psa na takim zimnie :angryy: Ja sie wciąż zastanawiam, co z tym psiakiem, który u nas błąkał się w lato, prawdopodobnie ktoś go z samochodu wyrzucił, widziałyśmy go przez jakieś 2 tygodnie, nie dał nawet do siebie podejść, zostawiałyśmy mu żarełko i wodę, pan ze stacji też go dokarmiał, w końcu wybrałyśmy "mniejsze zło", bo to jest blisko wisłostrady i zadzwoniłyśmy po sm ; po jakimś czasie zniknął, ale na stronie Palucha go nie było :shake: Nadal nie wiemy, co z pisurkiem się stało :-(

Posted

[quote name='zuzolandia']SPISZ??? powiedz ze nie !!!! siama sie ostalam wszyscy szlafen !!!![/quote]
nie nie spie :)
ale jakos nie mam ochoty na nic:shake:
zaraz ide do łożeczka...aczkolwiek spac mi sie nie chce:cool1:

[quote name='Paula_']Cześć córcia :glaszcze: Mam nadzieję, że pieska przygarnął ktoś dobry, bo co to za "właściciel", który zostawia psa na takim zimnie :angryy: Ja sie wciąż zastanawiam, co z tym psiakiem, który u nas błąkał się w lato, prawdopodobnie ktoś go z samochodu wyrzucił, widziałyśmy go przez jakieś 2 tygodnie, nie dał nawet do siebie podejść, zostawiałyśmy mu żarełko i wodę, pan ze stacji też go dokarmiał, w końcu wybrałyśmy "mniejsze zło", bo to jest blisko wisłostrady i zadzwoniłyśmy po sm ; po jakimś czasie zniknął, ale na stronie Palucha go nie było :shake: Nadal nie wiemy, co z pisurkiem się stało :-([/quote]
czesc mam :loveu:

echhh to takie smutne ze psy sa od nas uzaleznione:-( szkoda ze nie sa kotami... ktore daja sobie swoetnie rade bedac pez człowieka:roll:

Posted

[quote name='evaxon']
echhh to takie smutne ze psy sa od nas uzaleznione:-( szkoda ze nie sa kotami... ktore daja sobie swoetnie rade bedac pez człowieka:roll:[/quote]

ano właśnie to jest ten problem :placz:

Cześć Efciu, jak zdróweczko???

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Witam z rana :multi::multi:

Jakoś tak jakby puściutko tutaj? :)
Pewnie zaraz się rozkręci :evil_lol::evil_lol:

Pozdrawiam :)
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
heloł:multi:
a no jakos takos ;)

ja tez:)

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witaneczko Effeczko:multi::loveu:

I jak zdroweczko ....:hmmmm: rymnęło mi sie :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
witaneczko Aleczko zdróweczko no i nic mi sie nie zrymowalo:roll::evil_lol:

zdrowko oki :) czuje sie dobrze... tylko :-( tylko... tylko złamał mi sie wczoraj paznokiec:placz:i wszystkie musialam ciachnac:placz:

[quote name='agbar']dzien dobry Efcia:loveu:dobrze spalas?[/quote]
hej barówa:loveu: spałam dobrze ale krotko:shake:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Bereczek Effo ... :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
doberekczek Madzio:multi:

[quote name='caroolcia']ano właśnie to jest ten problem :placz:

Cześć Efciu, jak zdróweczko???[/quote]

hejjj:multi: zdrowko j.w:evil_lol:

[quote name='AgusiaTerierka']Witaj, Ewka, spacer, czy spanko...?[/quote]
witanko:p
ani to ani to :eviltong:

Posted

[quote name='evaxon']

zdrowko oki :) czuje sie dobrze... tylko :-( tylko... tylko złamał mi sie wczoraj paznokiec:placz:i wszystkie musialam ciachnac:placz:
[/quote]

Efka toż to tragedia życiowa :shake: masz z pewnością teraz kompletnie zachwiany komfort życiowy :-(

:evil_lol:

Posted

[quote name='caroolcia']Efka toż to tragedia życiowa :shake: masz z pewnością teraz kompletnie zachwiany komfort życiowy :-(

:evil_lol:[/quote]
:placz: tylko ty jedna mnie rozumiesz....

Posted

[quote name='evaxon']:placz: tylko ty jedna mnie rozumiesz....

:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]przeca ja cie też rozumiem.... chyba nie musze mówić że życie bez paznokci a już napewno tipsów jest nie do przyjęcia :p toż to logiczne :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]przeca ja cie też rozumiem.... chyba nie musze mówić że życie bez paznokci a już napewno tipsów jest nie do przyjęcia :p toż to logiczne :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
ufff
a juz myslalam ze nie ma tu takich jak ja:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']
witaneczko Aleczko zdróweczko no i nic mi sie nie zrymowalo:roll::evil_lol:

zdrowko oki :) czuje sie dobrze... tylko :-( tylko... tylko złamał mi sie wczoraj paznokiec:placz:i wszystkie musialam ciachnac:placz:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaneczko zdróweczko :multi:

:shake:o masz ci los paznokietek ...masakra...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaneczko zdróweczko :multi:

:shake:o masz ci los paznokietek ...masakra...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:loveu:

2 foteczki:cool1:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/36/871ea325f28d4d2c.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/36/dd289fbc21d6ecb8.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[COLOR=Red][B][FONT=Arial]http://images32.fotosik.pl/36/dd289fbc21d6ecb8.jpg

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:frisze aromaten ;)i zaraz się lepiej śpi
[/FONT][/B][/COLOR]