Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]przyszłam do cię z Bulkiem.................
chcesz?????
[/B][/COLOR]
[IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:6jpLOIP5io6rdM:http://www.cokl.cz/public/Image/sekce-data-109/58aa9814-73211.jpg[/IMG][/quote]
Padłam:mdleje::mdleje::loveu:
Jak Effcia nie ce, to ja przygarnę:grins:

Cześć ksieżniczko:loveu::loveu::loveu::loveu:

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][CENTER][INDENT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Jestem :multi::multi::multi::multi:....Madzialena zapewne wstąpi tu sama ;)[/B][/COLOR][/FONT][/INDENT][/CENTER]
[/quote]
:loveu:witaj Alu

no to czekam na Klockowa:p

[quote name='DORRAG']Doberek Ewunia:p[/quote]
doberek:multi:

[quote name='madzia i medor']Padłam:mdleje::mdleje::loveu:
Jak Effcia nie ce, to ja przygarnę:grins:

Cześć ksieżniczko:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]
ale Ewa bardzo ce:mad: wiec łapy precz:mad::loveu:

hej dziubdziusiu:loveu::loveu:

i Troszke Tigierek
zdjecioszki sie koncza:roll:
mogla by sie pogoda poprawic:razz:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images22.fotosik.pl/177/c8c132fac1749b9c.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/101/f02ad1445ef7f825.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/101/beb5f1ab5c18382e.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/101/fa791f456a9b7702.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/100/420bc6906c9f83cb.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:eviltong::eviltong::eviltong:pychotka :evil_lol:
[URL]http://images29.fotosik.pl/101/f02ad1445ef7f825.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:loveu: to nasze ulubione źródełko:cool3:
ta woda to nie deszczowka:p
to woda ktora wyplywa spod ziemi:cool3: ostatnio cos kanalek sie zapchał i woda taka nijaka i malo jej i nie pluska :roll: moze jakims patykiem by wypadalo potraktowac:niewiem:

Posted

[quote name='evaxon']:loveu: to nasze ulubione źródełko:cool3:
to woda ktora wyplywa spod ziemi:cool3: ostatnio cos kanalek sie zapchał i woda taka nijaka i malo jej i nie pluska :roll: moze jakims patykiem by wypadalo potraktowac:niewiem:[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a może ktoś se podkopa zrobił i woda ucieka ...
a ja chyba coś przestawiłam w aparacie i mi doopiate foty wychodzą ...buuu twoje z fona są lepsiejsze :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:z rozpedu walnęłam na niebiesko a potem poprawiałam .....a zresztą;) możesz mieć i życzenia dobrej nocki od Madzialeny ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=Blue][B][FONT=Arial]ale ja wcale nie chciałam życzyc effie dogobranocki:diabloti:

ale Efciu- życze ci miłego poranka :roll:
i ciepłego... bo u nas jesień... "pada deszczyk, pada równo... raz na trawke raz na........... :cool1:"[/FONT][/B][/COLOR]

[quote name='evaxon']:loveu: to nasze ulubione źródełko:cool3:
to woda ktora wyplywa spod ziemi:cool3: ostatnio cos kanalek sie zapchał i woda taka nijaka i malo jej i nie pluska :roll: moze jakims patykiem by wypadalo potraktowac:niewiem:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]my też mamy takie źródełko... woda leci z wnętrza skarpy takiej.... a na skarpie ..... CMYNTORZ :roll: a do źródełka kolejki za wodą... bo ona taka pyszna :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][COLOR=Blue][B][FONT=Arial]ale ja wcale nie chciałam życzyc effie dogobranocki:diabloti:

:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[COLOR=Red]to do Klockowej [/COLOR]

i ciepłego... bo u nas jesień... "pada deszczyk, pada równo... raz na trawke raz na........... :cool1:"[/FONT][/B][/COLOR]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]my też mamy takie źródełko... woda leci z wnętrza skarpy takiej.... a na skarpie ..... CMYNTORZ :roll: a do źródełka kolejki za wodą... bo ona taka pyszna :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Woda Nekrofilianka Zdrój :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a może ktoś se podkopa zrobił i woda ucieka ...
a ja chyba coś przestawiłam w aparacie i mi doopiate foty wychodzą ...buuu twoje z fona są lepsiejsze :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:hmmmm: tylko Tigra robi podkopy :diabloti:

:lol: Alu gapo :eviltong: wez ustaw na zwierzaczki i cykaj fotki :p pamietaj zeby najpierw lekko przycisnac spust migawki zeby ostrosc złapało:evil_lol:

bo to super extra frofesjonal aparata z telefona:evil_lol:

a swoja droga chciala bym juz dostac aparat :roll:
musze chyba tatusia pogonic:diabloti: bo mama sobie wymyslila ze dostane w grudniu dopiero :crazyeye: wariatka jakas czy cos:razz:

[quote name='Vectra']o Effcia ile fotków , fotasków Tigrysicy :multi:

cześć słoneczko w ten deszczowy i pochmurny dzionek[/quote]
staram sie jak moge:evil_lol:

witaj Efusiu:loveu:u nas tez taka pogoda:-(
[quote name='madzia i medor']Widziałam piesa, tzn. suczke;):loveu:[/quote]
:loveu: ja tez:eviltong:

[quote name='clockwork'][COLOR=Blue][B][FONT=Arial]ale ja wcale nie chciałam życzyc effie dogobranocki:diabloti:
[COLOR=Magenta]:-( jak tooo???[/COLOR]

[COLOR=Magenta][B]gówno:evil_lol:[/B][/COLOR]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]my też mamy takie źródełko... woda leci z wnętrza skarpy takiej.... a na skarpie ..... CMYNTORZ :roll: a do źródełka kolejki za wodą... bo ona taka pyszna :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Magenta]:crazyeye: ja bym sie bala nawet psu dac takiej :roll:

u nas zrodelko kolo lasy na polanie :)[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Woda Nekrofilianka Zdrój :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
hahahaha a na etykietce las krzyzy:diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='dealer']witam:loveu:przyjedz do mnie porobic foty..swieci slonko i jest calkiem przyjemnie:diabloti:[/quote]
:loveu:czesc Dijejka:loveu:
a obiadek bedzie??:evil_lol:

hej Rybka :)

a ja sobie dzisiaj jade na filma do kina:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='evaxon']
[COLOR=Blue][B][FONT=Arial][COLOR=Magenta]:-( jak tooo???[/COLOR]
tak to... że wcale nie chciałam... bom chciała ci życzyć spokojnej nocki :loveu:
"pada deszczyk, pada równo... raz na trawke raz na........... :cool1:"[/FONT][/B][/COLOR]
[COLOR=Magenta][B]gówno:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR]

[B][COLOR=Magenta]:crazyeye: ja bym sie bala nawet psu dac takiej :roll:

u nas zrodelko kolo lasy na polanie :)[/COLOR][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oni sie nie boją... mówie ci ... zawsze tam tłoczno... i tak se piją... i tak se żyją.. może ona ma w sobie jakieś mikroelementy :roll:
cykne kiedyś fote jak to wygląda... widok komiczny :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Woda Nekrofilianka Zdrój :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[quote name='evaxon']hahahaha a na etykietce las krzyzy:diabloti::diabloti::diabloti:
[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dobry pomysł... chyba uskutecznie produkcje- z dostawą do domu ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='dealer']jak ugotujesz to bedzie:evil_lol:[/quote]
łeeeeeeee tak to ja ni echce:roll: a suchy prowiant na droge dasz??:evil_lol:

[quote name='Rybka_39']Na jaki film idziesz?:cool3:[/quote]
Katyń

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oni sie nie boją... mówie ci ... zawsze tam tłoczno... i tak se piją... i tak se żyją.. może ona ma w sobie jakieś mikroelementy :roll:
cykne kiedyś fote jak to wygląda... widok komiczny :evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=Magenta][B]yyyyyyy chyba trupi jad:evil_lol:[/B][/COLOR]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dobry pomysł... chyba uskutecznie produkcje- z dostawą do domu ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
hahaha to ja poprosze buteleczke:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']
hahaha to ja poprosze buteleczke:evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bedzie flaszeczka for you, bedzie... a jakże ;) ino nie podlewaj nią kwiatków ... bo padną :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bedzie flaszeczka for you, bedzie... a jakże ;) ino nie podlewaj nią kwiatków ... bo padną :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
hyhyhy zostawie na specjalna okazje:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Madzik13'][URL]http://images30.fotosik.pl/101/fa791f456a9b7702.jpg[/URL]

Ale zmarszczone czółko :loveu:

Zapraszamy do nas na fotki :)[/quote]
:)
witamy niedlugo wpadniemy do was :)

[quote name='ferraribox']:lol:Poośmione Ferrariki witają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
aaa witaj rodzinko boxowa:multi:

wlasnie wrocilam z kina:p
film mi sie podobal nie byl za dlugi ( ani razu mi sie nie zaczelo nudzic- co mi sie czesto zdarza ), byl ciekawy, nie byl zbyt smutny ( wydawalo mi sie ze bedzie bardziej ) najsmutniejszy moment w filmie jest na samym poczatku kiedy przywiazany do barierki pies piszczy i skomle:roll: bynajmniej mnie najbardziej posmucil ten moment.
film polecam.

a co do Małaszynskiego to .... tak o nim gadali tak gadalai a prawie nic nie grał:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dobry pomysł... chyba uskutecznie produkcje- z dostawą do domu ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:to ja poproszę procent od sprzedarzy ...w końcu dałyśmy z Effcią pomysła [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='evaxon']hahaha to ja poprosze buteleczke:evil_lol:[/quote]
[COLOR=Red][FONT=Arial][B]:hmmmm: a na co ona Tobie ;)[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

Bry wieczór :loveu:

Ja się wybieram na film za tydzień w sobotę :roll: Jestem ciekawa jakie we mnie wywoła uczucia.

Hehe... tak samo ze "Świadkiem Koronnym" było - Małszyński w roli głównej i w ogóle, a nie było go nawet w 1/3 filmu :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:to ja poproszę procent od sprzedarzy ...w końcu dałyśmy z Effcią pomysła [/B][/COLOR][/FONT]

[COLOR=Red][FONT=Arial][B]:hmmmm: a na co ona Tobie ;)[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
:evil_lol:

w razie jak bym miala gosci czyms przywitac:diabloti:
[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Bry wieczór :loveu:

Ja się wybieram na film za tydzień w sobotę :roll: Jestem ciekawa jakie we mnie wywoła uczucia.

Hehe... tak samo ze "Świadkiem Koronnym" było - Małszyński w roli głównej i w ogóle, a nie było go nawet w 1/3 filmu :evil_lol:[/quote]
bryyy:)

w sumie we mnie zadnych specjalnych uczuc nie wywolal :roll:moze jakas bezduszna jestem ... aczkolwiek Pasja naprawde mnie "poruszyla" wiec chyba troszke uczucia we mnie drzemie:evil_lol:

hehe jak dla mnie dobrze ze nie gral wiecej bo wogole nie nadawal sie do tego filmu :roll:
reszta obsady super:p

nic mi sie nie chce:roll:najchetniej poszla bym na piwko jakies z kims:roll:echh niestety nie mam z kim:roll: zjeb.. piatek :cool1: