Medorowa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]przyszłam do cię z Bulkiem................. chcesz????? [/B][/COLOR] [IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:6jpLOIP5io6rdM:http://www.cokl.cz/public/Image/sekce-data-109/58aa9814-73211.jpg[/IMG][/quote] Padłam:mdleje::mdleje::loveu: Jak Effcia nie ce, to ja przygarnę:grins: Cześć ksieżniczko:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][CENTER][INDENT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Jestem :multi::multi::multi::multi:....Madzialena zapewne wstąpi tu sama ;)[/B][/COLOR][/FONT][/INDENT][/CENTER] [/quote] :loveu:witaj Alu no to czekam na Klockowa:p [quote name='DORRAG']Doberek Ewunia:p[/quote] doberek:multi: [quote name='madzia i medor']Padłam:mdleje::mdleje::loveu: Jak Effcia nie ce, to ja przygarnę:grins: Cześć ksieżniczko:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] ale Ewa bardzo ce:mad: wiec łapy precz:mad::loveu: hej dziubdziusiu:loveu::loveu: i Troszke Tigierek zdjecioszki sie koncza:roll: mogla by sie pogoda poprawic:razz: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images22.fotosik.pl/177/c8c132fac1749b9c.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/101/f02ad1445ef7f825.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/101/beb5f1ab5c18382e.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/101/fa791f456a9b7702.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/100/420bc6906c9f83cb.jpg[/IMG][/URL] Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:eviltong::eviltong::eviltong:pychotka :evil_lol: [url]http://images29.fotosik.pl/101/f02ad1445ef7f825.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:eviltong::eviltong::eviltong:pychotka :evil_lol: [URL]http://images29.fotosik.pl/101/f02ad1445ef7f825.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote] :loveu: to nasze ulubione źródełko:cool3: ta woda to nie deszczowka:p to woda ktora wyplywa spod ziemi:cool3: ostatnio cos kanalek sie zapchał i woda taka nijaka i malo jej i nie pluska :roll: moze jakims patykiem by wypadalo potraktowac:niewiem: Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='evaxon']:loveu: to nasze ulubione źródełko:cool3: ta woda to nie deszczowka:p to woda ktora wyplywa spod ziemi:cool3: ostatnio cos kanalek sie zapchał i woda taka nijaka i malo jej i nie pluska :roll: moze jakims patykiem by wypadalo potraktowac:niewiem:[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a może ktoś se podkopa zrobił i woda ucieka ... a ja chyba coś przestawiłam w aparacie i mi doopiate foty wychodzą ...buuu twoje z fona są lepsiejsze :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 o Effcia ile fotków , fotasków Tigrysicy :multi: cześć słoneczko w ten deszczowy i pochmurny dzionek Quote
clockwork Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:z rozpedu walnęłam na niebiesko a potem poprawiałam .....a zresztą;) możesz mieć i życzenia dobrej nocki od Madzialeny ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=Blue][B][FONT=Arial]ale ja wcale nie chciałam życzyc effie dogobranocki:diabloti: ale Efciu- życze ci miłego poranka :roll: i ciepłego... bo u nas jesień... "pada deszczyk, pada równo... raz na trawke raz na........... :cool1:"[/FONT][/B][/COLOR] [quote name='evaxon']:loveu: to nasze ulubione źródełko:cool3: ta woda to nie deszczowka:p to woda ktora wyplywa spod ziemi:cool3: ostatnio cos kanalek sie zapchał i woda taka nijaka i malo jej i nie pluska :roll: moze jakims patykiem by wypadalo potraktowac:niewiem:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]my też mamy takie źródełko... woda leci z wnętrza skarpy takiej.... a na skarpie ..... CMYNTORZ :roll: a do źródełka kolejki za wodą... bo ona taka pyszna :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='clockwork'][COLOR=Blue][B][FONT=Arial]ale ja wcale nie chciałam życzyc effie dogobranocki:diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[COLOR=Red]to do Klockowej [/COLOR] ale Efciu- życze ci miłego poranka :roll: i ciepłego... bo u nas jesień... "pada deszczyk, pada równo... raz na trawke raz na........... :cool1:"[/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]my też mamy takie źródełko... woda leci z wnętrza skarpy takiej.... a na skarpie ..... CMYNTORZ :roll: a do źródełka kolejki za wodą... bo ona taka pyszna :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Woda Nekrofilianka Zdrój :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 witam:loveu:przyjedz do mnie porobic foty..swieci slonko i jest calkiem przyjemnie:diabloti: Quote
e.v.a Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a może ktoś se podkopa zrobił i woda ucieka ... a ja chyba coś przestawiłam w aparacie i mi doopiate foty wychodzą ...buuu twoje z fona są lepsiejsze :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :hmmmm: tylko Tigra robi podkopy :diabloti: :lol: Alu gapo :eviltong: wez ustaw na zwierzaczki i cykaj fotki :p pamietaj zeby najpierw lekko przycisnac spust migawki zeby ostrosc złapało:evil_lol: bo to super extra frofesjonal aparata z telefona:evil_lol: a swoja droga chciala bym juz dostac aparat :roll: musze chyba tatusia pogonic:diabloti: bo mama sobie wymyslila ze dostane w grudniu dopiero :crazyeye: wariatka jakas czy cos:razz: [quote name='Vectra']o Effcia ile fotków , fotasków Tigrysicy :multi: cześć słoneczko w ten deszczowy i pochmurny dzionek[/quote] staram sie jak moge:evil_lol: witaj Efusiu:loveu:u nas tez taka pogoda:-( [quote name='madzia i medor']Widziałam piesa, tzn. suczke;):loveu:[/quote] :loveu: ja tez:eviltong: [quote name='clockwork'][COLOR=Blue][B][FONT=Arial]ale ja wcale nie chciałam życzyc effie dogobranocki:diabloti: [COLOR=Magenta]:-( jak tooo???[/COLOR] ale Efciu- życze ci miłego poranka :roll: i ciepłego... bo u nas jesień... "pada deszczyk, pada równo... raz na trawke raz na........... :cool1:"[/FONT][/B][/COLOR] [COLOR=Magenta][B]gówno:evil_lol:[/B][/COLOR] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]my też mamy takie źródełko... woda leci z wnętrza skarpy takiej.... a na skarpie ..... CMYNTORZ :roll: a do źródełka kolejki za wodą... bo ona taka pyszna :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Magenta]:crazyeye: ja bym sie bala nawet psu dac takiej :roll: u nas zrodelko kolo lasy na polanie :)[/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Woda Nekrofilianka Zdrój :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] hahahaha a na etykietce las krzyzy:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='dealer']witam:loveu:przyjedz do mnie porobic foty..swieci slonko i jest calkiem przyjemnie:diabloti:[/quote] :loveu:czesc Dijejka:loveu: a obiadek bedzie??:evil_lol: hej Rybka :) a ja sobie dzisiaj jade na filma do kina:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
agbar Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='evaxon'] :loveu:czesc Dijejka:loveu: a obiadek bedzie??:evil_lol: [/quote] jak ugotujesz to bedzie:evil_lol: Quote
clockwork Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='evaxon'] [COLOR=Blue][B][FONT=Arial][COLOR=Magenta]:-( jak tooo???[/COLOR] tak to... że wcale nie chciałam... bom chciała ci życzyć spokojnej nocki :loveu: "pada deszczyk, pada równo... raz na trawke raz na........... :cool1:"[/FONT][/B][/COLOR] [COLOR=Magenta][B]gówno:evil_lol: :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR] [B][COLOR=Magenta]:crazyeye: ja bym sie bala nawet psu dac takiej :roll: u nas zrodelko kolo lasy na polanie :)[/COLOR][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oni sie nie boją... mówie ci ... zawsze tam tłoczno... i tak se piją... i tak se żyją.. może ona ma w sobie jakieś mikroelementy :roll: cykne kiedyś fote jak to wygląda... widok komiczny :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Woda Nekrofilianka Zdrój :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='evaxon']hahahaha a na etykietce las krzyzy:diabloti::diabloti::diabloti: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dobry pomysł... chyba uskutecznie produkcje- z dostawą do domu ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='dealer']jak ugotujesz to bedzie:evil_lol:[/quote] łeeeeeeee tak to ja ni echce:roll: a suchy prowiant na droge dasz??:evil_lol: [quote name='Rybka_39']Na jaki film idziesz?:cool3:[/quote] Katyń [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oni sie nie boją... mówie ci ... zawsze tam tłoczno... i tak se piją... i tak se żyją.. może ona ma w sobie jakieś mikroelementy :roll: cykne kiedyś fote jak to wygląda... widok komiczny :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=Magenta][B]yyyyyyy chyba trupi jad:evil_lol:[/B][/COLOR] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dobry pomysł... chyba uskutecznie produkcje- z dostawą do domu ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] hahaha to ja poprosze buteleczke:evil_lol: Quote
clockwork Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='evaxon'] hahaha to ja poprosze buteleczke:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bedzie flaszeczka for you, bedzie... a jakże ;) ino nie podlewaj nią kwiatków ... bo padną :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bedzie flaszeczka for you, bedzie... a jakże ;) ino nie podlewaj nią kwiatków ... bo padną :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] hyhyhy zostawie na specjalna okazje:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Madzik93 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [url]http://images30.fotosik.pl/101/fa791f456a9b7702.jpg[/url] Ale zmarszczone czółko :loveu: Zapraszamy do nas na fotki :) Quote
ferraribox Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 :lol:Poośmione Ferrariki witają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
e.v.a Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='Madzik13'][URL]http://images30.fotosik.pl/101/fa791f456a9b7702.jpg[/URL] Ale zmarszczone czółko :loveu: Zapraszamy do nas na fotki :)[/quote] :) witamy niedlugo wpadniemy do was :) [quote name='ferraribox']:lol:Poośmione Ferrariki witają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] aaa witaj rodzinko boxowa:multi: wlasnie wrocilam z kina:p film mi sie podobal nie byl za dlugi ( ani razu mi sie nie zaczelo nudzic- co mi sie czesto zdarza ), byl ciekawy, nie byl zbyt smutny ( wydawalo mi sie ze bedzie bardziej ) najsmutniejszy moment w filmie jest na samym poczatku kiedy przywiazany do barierki pies piszczy i skomle:roll: bynajmniej mnie najbardziej posmucil ten moment. film polecam. a co do Małaszynskiego to .... tak o nim gadali tak gadalai a prawie nic nie grał:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dobry pomysł... chyba uskutecznie produkcje- z dostawą do domu ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:to ja poproszę procent od sprzedarzy ...w końcu dałyśmy z Effcią pomysła [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='evaxon']hahaha to ja poprosze buteleczke:evil_lol:[/quote] [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:hmmmm: a na co ona Tobie ;)[/B][/FONT][/COLOR] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Bry wieczór :loveu: Ja się wybieram na film za tydzień w sobotę :roll: Jestem ciekawa jakie we mnie wywoła uczucia. Hehe... tak samo ze "Świadkiem Koronnym" było - Małszyński w roli głównej i w ogóle, a nie było go nawet w 1/3 filmu :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:to ja poproszę procent od sprzedarzy ...w końcu dałyśmy z Effcią pomysła [/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:hmmmm: a na co ona Tobie ;)[/B][/FONT][/COLOR][/quote] :evil_lol: w razie jak bym miala gosci czyms przywitac:diabloti: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Bry wieczór :loveu: Ja się wybieram na film za tydzień w sobotę :roll: Jestem ciekawa jakie we mnie wywoła uczucia. Hehe... tak samo ze "Świadkiem Koronnym" było - Małszyński w roli głównej i w ogóle, a nie było go nawet w 1/3 filmu :evil_lol:[/quote] bryyy:) w sumie we mnie zadnych specjalnych uczuc nie wywolal :roll:moze jakas bezduszna jestem ... aczkolwiek Pasja naprawde mnie "poruszyla" wiec chyba troszke uczucia we mnie drzemie:evil_lol: hehe jak dla mnie dobrze ze nie gral wiecej bo wogole nie nadawal sie do tego filmu :roll: reszta obsady super:p nic mi sie nie chce:roll:najchetniej poszla bym na piwko jakies z kims:roll:echh niestety nie mam z kim:roll: zjeb.. piatek :cool1: Quote
Recommended Posts