Medorowa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='evaxon']:lol: no a 30 min po moim przyjsciu do pracy przyszla szefowa:evil_lol: ta fota przedstawia Tigre czołgajaca sie za kamieniem :diabloti:[/quote] Hi hi, goopi ma zawsze szczęście:diabloti::loveu::loveu::loveu: Musisz się już kłócić, musisz:obrazic: Jak mówie, że żabulec, to żabulec:loveu: Quote
e.v.a Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='madzia i medor']Hi hi, goopi ma zawsze szczęście:diabloti::loveu::loveu::loveu: Musisz się już kłócić, musisz:obrazic: Jak mówie, że żabulec, to żabulec:loveu:[/quote] hahaha nooo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no dobra juz nie bede:diabloti: no żabulec żabulec:loveu::diabloti: a jutro na 9:45:mdleje: Quote
Paula Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [url]http://images13.fotosik.pl/95/9c9628d1b4d27491.jpg[/url] :loveu: aaaa, bzusio :buzi: :multi: Cześć spóźnialska ;) Quote
e.v.a Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='paula_z'][URL]http://images13.fotosik.pl/95/9c9628d1b4d27491.jpg[/URL] :loveu: aaaa, bzusio :buzi: :multi: Cześć spóźnialska ;)[/quote] :evil_lol: zobacz jaki ten brzusio ma cycuchy :crazyeye: jak swinka:diabloti: czesc mamuska:multi: a Tigrusi cos apetyt nie teges:shake: na sniadanko dałam jej polowe tego co zawsze i nie chciala wiec dalam polowe polowy i tez nie chziala wiec polalam jogurcikiem naturalnym i zjadla ale tez nie całosc:roll: obiadku zjadla 1/2 tego co zawsze a kolacyjki wogole nie chciala:roll::shake: Quote
Alicja Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:shake:coś ciasne to łóżeczko ....:eviltong: [url]http://images13.fotosik.pl/95/9c9628d1b4d27491.jpg[/url] Ozzy zmienia upodobania z ilościa zjadanego zarełka w zależności od pogody .....a może wam się cieczka zbliża...kurde albo była już ....:hmmmm: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Wyjątek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Przyprowadź Tirulę do Gamy- już ona ją nauczy że wcina sie dużo. Nie ważne co jak i gdzie ;) Quote
Imbirka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ewcia, bo maleństwo trzeba nakarmić: za mamusię, za tatusia... i tak dalej.... kurde ten mój też ma takie dni, ze nie chce wogóle jeść:roll: Quote
teqquila Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Witanko :) Tak Bimbrowa ma racje :evil_lol::evil_lol: moglam nagrac jak sie Bimberosa karmilo :evil_lol::evil_lol: to bys wiedziala jak z Tigra postepowac :evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 a probowałaś: leci saaamooolocik brrr brrr brrr ???? :p Quote
drzalka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Heloł Tigrosławy :lol::lol::lol: Dawno mnie tu nie bylo, prawie nic sie niezmieniło :eviltong: Nieczuje jak rymuje, aale wpadajcie do nas, niebądzcie szuje :evil_lol: Quote
clockwork Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:shake:coś ciasne to łóżeczko ....:eviltong: [URL]http://images13.fotosik.pl/95/9c9628d1b4d27491.jpg[/URL] Ozzy zmienia upodobania z ilościa zjadanego zarełka w zależności od pogody .....a może wam się cieczka zbliża...kurde albo była już ....:hmmmm: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to jak Evaxon...:razz::razz: przed cieczką jesteście czy po :cool1: SIE WITAM... i wącham stópki Tigry :loveu::loveu::loveu: [url]http://images25.fotosik.pl/83/60a492b9ce586991.jpg[/url] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 doberekkkkkk;-) u WAS tez tak zimnoooooooo???????????? Quote
clockwork Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='zuzolandia']doberekkkkkk;-) u WAS tez tak zimnoooooooo????????????[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] kaj tam zima.... hyc jak pieron :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 taaaaaaaaaaaaa akurat hica to byla u mie w lazience hehehe;-) i bydzie w piekarniku jak sie gutkowo zapiekanka bydzie piykla;-) ehheehehe Quote
Jagoda1 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Fajne łapisie na powitanie, albo na pozegnanie... [URL]http://images26.fotosik.pl/83/b2807e5f9560cf35.jpg[/URL] Quote
e.v.a Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:shake:coś ciasne to łóżeczko ....:eviltong: [URL]http://images13.fotosik.pl/95/9c9628d1b4d27491.jpg[/URL] Ozzy zmienia upodobania z ilościa zjadanego zarełka w zależności od pogody .....a może wam się cieczka zbliża...kurde albo była już ....:hmmmm: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] ciane??:crazyeye: ja sie w nim mieszcze:evil_lol: cieczka bedzie przełom grudnia i stycznia:cool1: Tigra zawsze miala apepty:roll: niewazne jaka pogoda:evil_lol: jedzonki je rozne raz miesko z ryzem raz z makaronem raz dajemy marchewke do tego raz buraczki wiec nie moglo jej sie znudzic:shake: dzis zjadla z apetytem sniadanko i obiadek ale zjadla male ( naprawde male jak na nia)porcje :razz: [quote name='Wyjątek']Przyprowadź Tirulę do Gamy- już ona ją nauczy że wcina sie dużo. Nie ważne co jak i gdzie ;)[/quote] hyhyhy Tigra zazwyczaj jest zarłoczkiem :diabloti: [quote name='Imbir1']Ewcia, bo maleństwo trzeba nakarmić: za mamusię, za tatusia... i tak dalej.... kurde ten mój też ma takie dni, ze nie chce wogóle jeść:roll:[/quote] hahaha musze tak zrobic:evil_lol: [quote name='teqquila']Witanko :) Tak Bimbrowa ma racje :evil_lol::evil_lol: moglam nagrac jak sie Bimberosa karmilo :evil_lol::evil_lol: to bys wiedziala jak z Tigra postepowac :evil_lol::evil_lol:[/quote] heloł :) to ja poprosze o takie nagranie :diabloti: [quote name='caroolcia']a probowałaś: leci saaamooolocik brrr brrr brrr ???? :p[/quote] buahahaha nie :lol: ale nie omieszkam sprobowac Quote
caroolcia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='evaxon'] jedzonki je rozne raz miesko z ryzem raz z makaronem raz dajemy marchewke do tego raz buraczki wiec nie moglo jej sie znudzic:shake: [/quote] o rany aż sama zgłodniałam :eating: Quote
e.v.a Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='drzalka']Heloł Tigrosławy :lol: Dawno mnie tu nie bylo, prawie nic sie niezmieniło :eviltong: Nieczuje jak rymuje, aale wpadajcie do nas, niebądzcie szuje :evil_lol:[/quote] buahahahah witamy i czesciej zapraszamy ...nie omieszkamy i do was tez zaraz wpadamy :evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to jak Evaxon...:razz: przed cieczką jesteście czy po :cool1: SIE WITAM... i wącham stópki Tigry :loveu: [URL]http://images25.fotosik.pl/83/60a492b9ce586991.jpg[/URL] [/B][/COLOR][/FONT][/quote] ja wlasnie dzis dostalam :placz: pol dnia w pracy umieralam :placz: i wyszlam po 5 godzinkach do domciu:evil_lol:( a mialam ochote zostac dluzej dzisiaj hihi) [quote name='zuzolandia']doberekkkkkk;-) u WAS tez tak zimnoooooooo????????????[/quote] witanko:multi: u nas tak sobie :) slonko swieci ale wiaterek wieje chlodny ( ogolnie pogoda na + ;) [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] kaj tam zima.... hyc jak pieron :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='zuzolandia']taaaaaaaaaaaaa akurat hica to byla u mie w lazience hehehe;-) i bydzie w piekarniku jak sie gutkowo zapiekanka bydzie piykla;-) ehheehehe[/quote] :hmmmm: a moze tak po polsku :evil_lol:;) [quote name='AgusiaTerierka']Fajne łapisie na powitanie, albo na pozegnanie... [URL]http://images26.fotosik.pl/83/b2807e5f9560cf35.jpg[/URL][/quote] :loveu:no fajne mo biedronkowe brudaski :evil_lol: ja dzis jak juz wspomnialam umieram na brzuszek :placz: w pracy nudno ... znaczy si emalo osob cs bylo :roll: co nie zmienia faktu ze sie nie nudzilam :lol: co chwila w cos sie uderzałam dzisiaj , przytrzasnełam sobie palucha drzwiami od lodowki ..poslizgnelam si ena swiezo umytej ( przeze mnie ) podłodze:cool1::diabloti: a takto to .. Tigra znalazla pilke do tenisa jak byla z mama na siqu i szaleje jak obłakana:evil_lol: no w sumi eteraz padła razem z piłeczka spia :evil_lol: chyba dzis pojde do weta:roll: bo caly czas sie lize po tym boczku włosy juz w tym miejscu sa tak jakby lekko uniesione od tego lizanianie wiem jak to nazwac ... poodwiedzam was zaraz ide najpierw pierogi zrobic Quote
clockwork Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] kaj tam zima.... hyc jak pieron :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='zuzolandia']taaaaaaaaaaaaa akurat hica to byla u mie w lazience hehehe;-) i bydzie w piekarniku jak sie gutkowo zapiekanka bydzie piykla;-) ehheehehe[/quote] [quote name='evaxon'] :hmmmm: a moze tak po polsku :evil_lol:;) [/quote] [LIST] [*]clockwork: gdzie tam zimno, ciepło jak cholera :p [*]zuzolandia; taaaaaaaaaaaaa akurat ciepło to bylo u mnie w łazience hehehe;-) i będzie w piekarniku jak sie gutkowa zapiekanka będzie piekła ;-) ehheehehe[/LIST] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pozatym czytałam że Cie krew zalała... znam ten ból... też mie kiedyś :roll: to dopadło :evil_lol::evil_lol: a z tymi pierogami to cie pogieło??? :crazyeye::crazyeye: ja jak mnie brzuch boleje to leże i kwicze... a pierogi z biedronki Pawcio sam se musi ROBIĆ :diabloti: co do Tigry i jej (nie) jedzenia... nie martw sie- nie zagłodzi sie sama... widocznie je ile potrzebuje, Klocek też je różnie- czasem cały dzień nic, bo nie jest głodny... i Ala mi tu mówi że Ozzy też :cool1: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [B][COLOR=Olive]Witam Serdecznie :loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi::multi:[/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='clockwork'][LIST] [*]clockwork: gdzie tam zimno, ciepło jak cholera :p [*]zuzolandia; taaaaaaaaaaaaa akurat ciepło to bylo u mnie w łazience hehehe;-) i będzie w piekarniku jak sie gutkowa zapiekanka będzie piekła ;-) ehheehehe[/LIST][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pozatym czytałam że Cie krew zalała... znam ten ból... też mie kiedyś :roll: to dopadło :evil_lol::evil_lol: a z tymi pierogami to cie pogieło??? :crazyeye::crazyeye: ja jak mnie brzuch boleje to leże i kwicze... a pierogi z biedronki Pawcio sam se musi ROBIĆ :diabloti: co do Tigry i jej (nie) jedzenia... nie martw sie- nie zagłodzi sie sama... widocznie je ile potrzebuje, Klocek też je różnie- czasem cały dzień nic, bo nie jest głodny... i Ala mi tu mówi że Ozzy też :cool1: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] dziekii:loveu: i tylko kiedys?? ateraz nie dopada:evil_lol: mi tak sie ostatnio dobrze zylo ze zapomnialam ze cos takiego moze miec miejsce :evil_lol: :lol: zanim zrobilam pierogi wszamałam 2 tablety :loveu: wiec brzusio juz ni ebolal:cool1:i moglam jesc pierogi ( nie z biedronki) z kapusta i grzybkami :cool3: z tym jedzeniem to jest tak ze Tigra wiecznie głodna:evil_lol: a teraz :shake: nie chce mi sie isc do weta:evil_lol: na piwo bym woala ale chyba zbieram dupsko i ide zeby miec to wydawanie kasy juz za soba:cool1: ile u was preventic kosztuje?? [quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]Witam Serdecznie :loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi::multi:[/COLOR][/B][/quote] sie witam tez:multi: Quote
e.v.a Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 byłam u weta ..... :mdleje: => tylko tyle mam do powiedzenia ... Quote
Imbirka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 ty niedobra macodojdo, skasuj ten opis na gg:cool3::cool3::cool3::evil_lol: biedna Tigierka, taką matkę mieć:shake::cool3: Quote
Kitka20 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Hej Tigrosława i jak po wizycie u weta?? Tigra zdrowa?? Quote
Kate I Luka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Cześć Ewuś :) Kochana widze, że obie miałyśmy szczęście w oststnich sniach do pracy- ja od poniedziałku też tyram :cool3::cool3::cool3: Ale ja dostaję 5.35 funcika :) Najniższa krajowa, ale to standard jak na poczatek :roll: Powodzenia, i szybkiego awansu :multi: Quote
Recommended Posts