Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']:lol: no a 30 min po moim przyjsciu do pracy przyszla szefowa:evil_lol:

ta fota przedstawia Tigre czołgajaca sie za kamieniem :diabloti:[/quote]
Hi hi, goopi ma zawsze szczęście:diabloti::loveu::loveu::loveu:

Musisz się już kłócić, musisz:obrazic:
Jak mówie, że żabulec, to żabulec:loveu:

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia i medor']Hi hi, goopi ma zawsze szczęście:diabloti::loveu::loveu::loveu:

Musisz się już kłócić, musisz:obrazic:
Jak mówie, że żabulec, to żabulec:loveu:[/quote]
hahaha nooo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no dobra juz nie bede:diabloti:
no żabulec żabulec:loveu::diabloti:

a jutro na 9:45:mdleje:

Posted

[quote name='paula_z'][URL]http://images13.fotosik.pl/95/9c9628d1b4d27491.jpg[/URL] :loveu: aaaa, bzusio :buzi:

:multi: Cześć spóźnialska ;)[/quote]
:evil_lol: zobacz jaki ten brzusio ma cycuchy :crazyeye: jak swinka:diabloti:

czesc mamuska:multi:

a Tigrusi cos apetyt nie teges:shake: na sniadanko dałam jej polowe tego co zawsze i nie chciala wiec dalam polowe polowy i tez nie chziala wiec polalam jogurcikiem naturalnym i zjadla ale tez nie całosc:roll: obiadku zjadla 1/2 tego co zawsze a kolacyjki wogole nie chciala:roll::shake:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][B]:shake:coś ciasne to łóżeczko ....:eviltong:
[url]http://images13.fotosik.pl/95/9c9628d1b4d27491.jpg[/url]

Ozzy zmienia upodobania z ilościa zjadanego zarełka w zależności od pogody .....a może wam się cieczka zbliża...kurde albo była już ....:hmmmm:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:shake:coś ciasne to łóżeczko ....:eviltong:
[URL]http://images13.fotosik.pl/95/9c9628d1b4d27491.jpg[/URL]

Ozzy zmienia upodobania z ilościa zjadanego zarełka w zależności od pogody .....a może wam się cieczka zbliża...kurde albo była już ....:hmmmm:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to jak Evaxon...:razz::razz: przed cieczką jesteście czy po :cool1:

SIE WITAM... i wącham stópki Tigry :loveu::loveu::loveu:
[url]http://images25.fotosik.pl/83/60a492b9ce586991.jpg[/url]
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:shake:coś ciasne to łóżeczko ....:eviltong:
[URL]http://images13.fotosik.pl/95/9c9628d1b4d27491.jpg[/URL]

[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
ciane??:crazyeye: ja sie w nim mieszcze:evil_lol:

cieczka bedzie przełom grudnia i stycznia:cool1:
Tigra zawsze miala apepty:roll: niewazne jaka pogoda:evil_lol:
jedzonki je rozne raz miesko z ryzem raz z makaronem raz dajemy marchewke do tego raz buraczki wiec nie moglo jej sie znudzic:shake:
dzis zjadla z apetytem sniadanko i obiadek ale zjadla male ( naprawde male jak na nia)porcje :razz:

[quote name='Wyjątek']Przyprowadź Tirulę do Gamy- już ona ją nauczy że wcina sie dużo. Nie ważne co jak i gdzie ;)[/quote]
hyhyhy Tigra zazwyczaj jest zarłoczkiem :diabloti:

[quote name='Imbir1']Ewcia, bo maleństwo trzeba nakarmić: za mamusię, za tatusia... i tak dalej....

kurde ten mój też ma takie dni, ze nie chce wogóle jeść:roll:[/quote]
hahaha musze tak zrobic:evil_lol:

[quote name='teqquila']Witanko :)

Tak Bimbrowa ma racje :evil_lol::evil_lol: moglam nagrac jak sie Bimberosa karmilo :evil_lol::evil_lol: to bys wiedziala jak z Tigra postepowac :evil_lol::evil_lol:[/quote]
heloł :)
to ja poprosze o takie nagranie :diabloti:
[quote name='caroolcia']a probowałaś: leci saaamooolocik brrr brrr brrr ????
:p[/quote]
buahahaha nie :lol: ale nie omieszkam sprobowac

Posted

[quote name='evaxon']
jedzonki je rozne raz miesko z ryzem raz z makaronem raz dajemy marchewke do tego raz buraczki wiec nie moglo jej sie znudzic:shake:
[/quote]

o rany aż sama zgłodniałam :eating:

Posted

[quote name='drzalka']Heloł Tigrosławy :lol: Dawno mnie tu nie bylo, prawie nic sie niezmieniło :eviltong: Nieczuje jak rymuje, aale wpadajcie do nas, niebądzcie szuje :evil_lol:[/quote]
buahahahah
witamy i czesciej zapraszamy ...nie omieszkamy i do was tez zaraz wpadamy :evil_lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to jak Evaxon...:razz: przed cieczką jesteście czy po :cool1:

SIE WITAM... i wącham stópki Tigry :loveu:
[URL]http://images25.fotosik.pl/83/60a492b9ce586991.jpg[/URL]
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
ja wlasnie dzis dostalam :placz: pol dnia w pracy umieralam :placz: i wyszlam po 5 godzinkach do domciu:evil_lol:( a mialam ochote zostac dluzej dzisiaj hihi)

[quote name='zuzolandia']doberekkkkkk;-) u WAS tez tak zimnoooooooo????????????[/quote]
witanko:multi:
u nas tak sobie :) slonko swieci ale wiaterek wieje chlodny ( ogolnie pogoda na +
;)
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
kaj tam zima.... hyc jak pieron :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='zuzolandia']taaaaaaaaaaaaa akurat hica to byla u mie w lazience hehehe;-)
i bydzie w piekarniku jak sie gutkowo zapiekanka bydzie piykla;-) ehheehehe[/quote]
:hmmmm:
a moze tak po polsku :evil_lol:;)

[quote name='AgusiaTerierka']Fajne łapisie na powitanie, albo na pozegnanie...

[URL]http://images26.fotosik.pl/83/b2807e5f9560cf35.jpg[/URL][/quote]
:loveu:no fajne mo biedronkowe brudaski :evil_lol:

ja dzis jak juz wspomnialam umieram na brzuszek :placz:
w pracy nudno ... znaczy si emalo osob cs bylo :roll: co nie zmienia faktu ze sie nie nudzilam :lol: co chwila w cos sie uderzałam dzisiaj , przytrzasnełam sobie palucha drzwiami od lodowki ..poslizgnelam si ena swiezo umytej ( przeze mnie ) podłodze:cool1::diabloti:

a takto to .. Tigra znalazla pilke do tenisa jak byla z mama na siqu i szaleje jak obłakana:evil_lol: no w sumi eteraz padła razem z piłeczka spia :evil_lol:
chyba dzis pojde do weta:roll: bo caly czas sie lize po tym boczku włosy juz w tym miejscu sa tak jakby lekko uniesione od tego lizanianie wiem jak to nazwac ...

poodwiedzam was zaraz ide najpierw pierogi zrobic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
kaj tam zima.... hyc jak pieron :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='zuzolandia']taaaaaaaaaaaaa akurat hica to byla u mie w lazience hehehe;-)
i bydzie w piekarniku jak sie gutkowo zapiekanka bydzie piykla;-) ehheehehe[/quote]

[quote name='evaxon']
:hmmmm:
a moze tak po polsku :evil_lol:;)
[/quote]

[LIST]
[*]clockwork: gdzie tam zimno, ciepło jak cholera :p
[*]zuzolandia; taaaaaaaaaaaaa akurat ciepło to bylo u mnie w łazience hehehe;-)
i będzie w piekarniku jak sie gutkowa zapiekanka będzie piekła ;-) ehheehehe[/LIST]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pozatym czytałam że Cie krew zalała... znam ten ból... też mie kiedyś :roll: to dopadło :evil_lol::evil_lol:
a z tymi pierogami to cie pogieło??? :crazyeye::crazyeye: ja jak mnie brzuch boleje to leże i kwicze...
a pierogi z biedronki Pawcio sam se musi ROBIĆ :diabloti:

co do Tigry i jej (nie) jedzenia... nie martw sie- nie zagłodzi sie sama... widocznie je ile potrzebuje, Klocek też je różnie- czasem cały dzień nic, bo nie jest głodny... i Ala mi tu mówi że Ozzy też :cool1:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][LIST]
[*]clockwork: gdzie tam zimno, ciepło jak cholera :p
[*]zuzolandia; taaaaaaaaaaaaa akurat ciepło to bylo u mnie w łazience hehehe;-)
i będzie w piekarniku jak sie gutkowa zapiekanka będzie piekła ;-) ehheehehe[/LIST][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pozatym czytałam że Cie krew zalała... znam ten ból... też mie kiedyś :roll: to dopadło :evil_lol::evil_lol:
a z tymi pierogami to cie pogieło??? :crazyeye::crazyeye: ja jak mnie brzuch boleje to leże i kwicze...
a pierogi z biedronki Pawcio sam se musi ROBIĆ :diabloti:

co do Tigry i jej (nie) jedzenia... nie martw sie- nie zagłodzi sie sama... widocznie je ile potrzebuje, Klocek też je różnie- czasem cały dzień nic, bo nie jest głodny... i Ala mi tu mówi że Ozzy też :cool1:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
dziekii:loveu:

i tylko kiedys?? ateraz nie dopada:evil_lol:
mi tak sie ostatnio dobrze zylo ze zapomnialam ze cos takiego moze miec miejsce :evil_lol:

:lol: zanim zrobilam pierogi wszamałam 2 tablety :loveu: wiec brzusio juz ni ebolal:cool1:i moglam jesc pierogi ( nie z biedronki) z kapusta i grzybkami :cool3:

z tym jedzeniem to jest tak ze Tigra wiecznie głodna:evil_lol:
a teraz :shake:

nie chce mi sie isc do weta:evil_lol: na piwo bym woala ale chyba zbieram dupsko i ide zeby miec to wydawanie kasy juz za soba:cool1:

ile u was preventic kosztuje??
[quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]Witam Serdecznie :loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi::multi:[/COLOR][/B][/quote]
sie witam tez:multi:

Posted

Cześć Ewuś :)

Kochana widze, że obie miałyśmy szczęście w oststnich sniach do pracy- ja od poniedziałku też tyram :cool3::cool3::cool3: Ale ja dostaję 5.35 funcika :) Najniższa krajowa, ale to standard jak na poczatek :roll:

Powodzenia, i szybkiego awansu :multi: