e.v.a Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='madzia i medor']Idź pracuj:cool1::cool1::cool1: A ja się będę obijać:loveu:[/quote] haha a jak dlugo masz zamiar sie obijac?:evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='evaxon']haha a jak dlugo masz zamiar sie obijac?:evil_lol::evil_lol:[/quote] Przez następne 9, 5 roku:grins::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='madzia i medor']Przez następne 9, 5 roku:grins::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] :cool1: a niby dlaczego przez tyle ? Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='evaxon']:cool1: a niby dlaczego przez tyle ?[/quote] Bo tyle jeszcze będzie trwała zaplanowana przeze mnie edukacja:cool1::cool1: Quote
Paula Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='evaxon']a podoba mi sie:cool3: ale chyba nie tak do konca...moze to kwestia przystosowania sie :roll: w sumi e nie chce mi si ejuz chodzic do pracy :grin:[/quote] :D Mi też się nie chce, ale muszę :placz: Do tej pory się nie przyzwyczaiłam do rannego wstawania, ale w pracy jest ok :cool1: Quote
e.v.a Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='madzia i medor']Bo tyle jeszcze będzie trwała zaplanowana przeze mnie edukacja:cool1::cool1:[/quote] :lol:ulalaaa [quote name='paula_z']:D Mi też się nie chce, ale muszę :placz: Do tej pory się nie przyzwyczaiłam do rannego wstawania, ale w pracy jest ok :cool1:[/quote] hehe .. ja naszczescie jutro na 16:p aczkolwiek wolala bym na rano i miec potem pol dnia wolnego:roll: echhh ogolnie cos mi jest ale nie wiem co :roll: spiaca jestem głowa mnie boli :roll: chyba cisnienie i zmeczenie:shake: zaraz ide spac:p Quote
Alicja Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B];)to ja myślę ze będzie oki z tą Twoją praca ....i nie za 480 zł ...bo to straszeczna kasa :angryy:tylko za logiczne pieniążki [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Paula Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='evaxon']echhh ogolnie cos mi jest ale nie wiem co :roll: spiaca jestem głowa mnie boli :roll: chyba cisnienie i zmeczenie:shake: zaraz ide spac:p[/quote] Ja tez tak miałam na początku "normalnej" pracy :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='paula_z']Ja tez tak miałam na początku "normalnej" pracy :evil_lol:[/quote] hahaha czyli to nie przeziebienie?? to choroba na prace??:evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B];)to ja myślę ze będzie oki z tą Twoją praca ....i nie za 480 zł ...bo to straszeczna kasa :angryy:tylko za logiczne pieniążki [/B][/FONT][/COLOR][/quote] nooo to prawda 480 to sa smieszne pueniadze:roll: jak im nie wstyd tyle placic:cool1: Quote
basia2202 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [B][COLOR=Purple]przyszłyśmy z buziaczkiem :loveu: i z ciepłym słowem: dobraanoooc :p zaległości nadrobimy, jak będziemy mieć więcej czasu :oops: buziole od Zuzolki :loveu: [/COLOR][/B] Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Oo, popieram, popieram:roll: Pół przepalę, pół przepiję:evil_lol:;) Quote
zuzolandia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 TIAAAAAAAAAA WIECZNI STUDENCI ;-) piekna sprawa heheheh;-) .niewyraznie wygladzasz??? to wiesz co masz wziasc eheheheh;-) witanko fafluniasta Efffko;-) Quote
e.v.a Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]przyszłyśmy z buziaczkiem :loveu: i z ciepłym słowem: dobraanoooc :p zaległości nadrobimy, jak będziemy mieć więcej czasu :oops: buziole od Zuzolki :loveu: [/COLOR][/B][/quote] witanko Zuzki:multi: [quote name='madzia i medor']Oo, popieram, popieram:roll: Pół przepalę, pół przepiję:evil_lol:;)[/quote] :lol::lol::lol::lol: [quote name='zuzolandia']TIAAAAAAAAAA WIECZNI STUDENCI ;-) piekna sprawa heheheh;-) .niewyraznie wygladzasz??? to wiesz co masz wziasc eheheheh;-) witanko fafluniasta Efffko;-)[/quote] seteczke??:diabloti: Quote
e.v.a Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='zuzolandia']a jakze !!! z pieprzem ;-)[/quote] eee to takiej to ja nie lubie:evil_lol: ide spac:p dogobranoc:loveu: Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Narka:cool1::cool1::cool1: :loveu: Quote
Paula Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='evaxon']hahaha czyli to nie przeziebienie?? to choroba na prace??:evil_lol:[/quote] :D Po pół roku się jako tako przyzwyczaiłam ;) Wciąż cierpię na poniedziałkowy syndrom :roll: :evil_lol: Dobranoc :hand: Quote
BeaC Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [COLOR=DarkRed][B]Dzień dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wstawanko!!!!!!!!!!!!! u mnie ciepło..................nawet bardzo[IMG]http://www.gifownik.pl/gify_02xx/rozmaite/pogoda/1.gif[/IMG] [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 :multi::multi::multi:[COLOR=Red][FONT=Arial][B]u mła tysz lato ......... [/B][/FONT][/COLOR] [RIGHT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]podobno ostatni dzień ....[/B][/COLOR][/FONT]:angryy: [LEFT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Wstawaj Effcia :p:p:p[/B][/COLOR][/FONT] [/LEFT] [/RIGHT] Quote
Imbirka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='evaxon']:diabloti:nooo wreszcie chociaz [B]jedna[/B] mi zyczy konkretow:diabloti::evil_lol::loveu:[/quote] po pierwsze to chyba [B]jeden[/B]:hmmmm::roll: a po drugie ja też Ci życzę samych konkretów:p;) sobie zresztą też:p:roll: Quote
e.v.a Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='paula_z']:D Po pół roku się jako tako przyzwyczaiłam ;) Wciąż cierpię na poniedziałkowy syndrom :roll: :evil_lol: Dobranoc :hand:[/quote] :lol:poniedzialkowe syndromy sa straszne:evil_lol: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]Dzień dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wstawanko!!!!!!!!!!!!! u mnie ciepło..................nawet bardzo[IMG]http://www.gifownik.pl/gify_02xx/rozmaite/pogoda/1.gif[/IMG] [/B][/COLOR][/quote] witanko:multi: u mnie tez ciepełko:loveu: echh a dzis na popoludnie:cool1: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:[COLOR=Red][FONT=Arial][B]u mła tysz lato ......... [/B][/FONT][/COLOR] [RIGHT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]podobno ostatni dzień ....[/B][/COLOR][/FONT]:angryy: [LEFT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Wstawaj Effcia :p:p:p[/B][/COLOR][/FONT] [/LEFT] [/RIGHT] [/quote] nieeeeeee:placz::placz: nie moze byc ostatni dzien :placz: [quote name='Imbir1']po pierwsze to chyba [B]jeden[/B]:hmmmm::roll: a po drugie ja też Ci życzę samych konkretów:p;) sobie zresztą też:p:roll:[/quote] hahaha ja tobie tez:diabloti: [quote name='dealer']witam cie czule i serdecznie:loveu:[/quote] :loveu: hloł Quote
e.v.a Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/83/da5f7df1c550cdd9.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images12.fotosik.pl/99/0cf2c99f029b9d8b.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/83/4a060c0e56759f88.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/83/d0edda8c77cab209.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts