Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

Hej córcia :loveu:

[quote name='evaxon']i smutno:-([/quote]
Czemu Ci było smutno :glaszcze:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]osz KURDE!!!! :crazyeye: już po 17tej :placz::placz::placz: walnęłam nadgodziny :roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:grin:

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]osz KURDE!!!! :crazyeye: już po 17tej :placz::placz::placz: walnęłam nadgodziny :roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:roll:bidna MAdzialenka..:diabloti::lol:
[quote name='caroolcia']juz nosy wytarte???:eviltong:

ty sie przyznaj - wcale nie chcesz swojej niuni stryllizować hi hi hi :eviltong:[/quote]
jeszcze nie:eviltong:

:diabloti:haaaa rozgryzlas mnie:cool1:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: no nie wiem .......:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kupię Ci zegarek ;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
to kto ma wiedziec?:roll:

:lol:
[quote name='paula_z']Hej córcia :loveu:

Czemu Ci było smutno :glaszcze:

[/quote]
czesc mamcia:multi:
nie pamietam:grin:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:razz:no jak to kto .......myślałam że :hmmmm: TY [/B][/FONT][/COLOR][/quote]
nie nie nic takiego nie napisalas:razz:

Posted

[quote name='evaxon']jej?? a co gwiazdka jest ??:evil_lol:
[/quote]
[B][COLOR=Purple]gwiazdka, nie gwiazdka... jej się też z życia coś należy... :cool3: polazłaś z Tigrą do sklepu - no i nic dla niej nie kupiłaś? jak mogłaś?! :cool3: :diabloti: ciągasz ją po mrozie prawie... i dziewczyna nawet radości z zakupów nie ma :evil_lol:
biedna Tigrusia :cool3: :loveu:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]gwiazdka, nie gwiazdka... jej się też z życia coś należy... :cool3: polazłaś z Tigrą do sklepu - no i nic dla niej nie kupiłaś? jak mogłaś?! :cool3: :diabloti: ciągasz ją po mrozie prawie... i dziewczyna nawet radości z zakupów nie ma :evil_lol:
biedna Tigrusia :cool3: :loveu:
[/COLOR][/B][/quote]
hahaha ale mrozu nie bylo:lol:
zreszta Tigra sie przyzwyczaila ze chodzi ze mna do sklepu bo samej mi sie nie chce:cool3:
nawet jak nie ide do sklepu a przechodze obok to wchodzi po schodach i chce siadac na przeciwko wejscia :evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]
a to ja miałam napisać :hmmmm:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
:lol::lol::lol:gapcia:loveu:

[quote name='caroolcia']Efka aty łobuziaku składaj papiery i bedziesz nam obfocać ciasteczka z tej kafejki a my na forum zrobimy ranking :cool3:[/quote]
ciasteczka takie z kremem ??:razz:
czy takie meskie ciasteczka:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']

ciasteczka takie z kremem ??:razz:
czy takie meskie ciasteczka:diabloti::evil_lol:[/quote]

no no no te z kremem oczywiście :siara: ale moga byc rodzaju męskiego, np ekler... :grins:

Posted

[quote name='caroolcia']no no no te z kremem oczywiście :siara: ale moga byc rodzaju męskiego, np ekler... :grins:[/quote]
:lol: nie wiem czy uda mi sie znalesc jakies meskie ciacho z kremem na miejcu ktore przypomina eklerka ..ale postaram si e..moze po godzinach:hmmmm::diabloti:

[quote name='madzia i medor']Gdzie tam:-o:-o:diabloti:

Będziecie jeszcze ryczeć, czy nie:roll:Bo mi kurna gumioki przemukną:eviltong::eviltong:[/quote]
:hmmmm:

bo z biedrony:diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']:lol: nie wiem czy uda mi sie znalesc jakies meskie ciacho z kremem na miejcu ktore przypomina eklerka ..ale postaram si e..moze po godzinach:hmmmm::diabloti:

:hmmmm:

bo z biedrony:diabloti:[/quote]
Sugerujesz mi, że ukradłam je jakiejś małej, biednej biedroneczce:-(:-(

Posted

[quote name='madzia i medor']Sugerujesz mi, że ukradłam je jakiejś małej, biednej biedroneczce:-(:-([/quote]
nie predzej ze ...zeby zrobic takie kalosze zabito tysiace biedronek:diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Ale to jest cool:cool1::diabloti::diabloti:
Mam gumioki z biedronek:Cool!:[/quote]
zaraz cie obroncy zwierzat na stosie spala:diabloti:

Posted

Mam gumioki z biedronek:Cool!:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:hmmmm: ........[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

Mam gumioki z biedronek:Cool!:[/quote]
[B][COLOR=Purple]noo.. tylko oby się nie okazało... że te gumioki... zamist prosto z biedronek zrobili na przykład... z dżemu z biedronek :cool3: :diabloti: bo będziesz wtedy słodka Madzialeno, jak normalnie nie wiem co :eviltong:

witaj śpiąca zapewne nadal i nie robiąca mi znowu śniadania Ewusiu :p :evil_lol:
buzi dla Tigierki - też zapewne śpiącej :loveu:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]noo.. tylko oby się nie okazało... że te gumioki... zamist prosto z biedronek zrobili na przykład... z dżemu z biedronek :cool3: :diabloti: bo będziesz wtedy słodka Madzialeno, jak normalnie nie wiem co :eviltong:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=purple]witaj śpiąca zapewne nadal i nie robiąca mi znowu śniadania Ewusiu :p :evil_lol:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]buzi dla Tigierki - też zapewne śpiącej :loveu:[/COLOR][/B]
[/quote]

dzem z biedronek:hmmmm: a ja myslalam ze w kazdym dzemie...wilk:diabloti:

Posted

[B][COLOR=Purple]no a ta dalej śpi... :cool3:
EWwaaaa.... poora już wstaaać, Tigrze papu daaać :evil_lol:
[/COLOR][/B]
[quote name='dealer']dzem z biedronek:hmmmm: a ja myslalam ze w kazdym dzemie...wilk:diabloti:[/quote]
[B][COLOR=Purple]oo.. następna :cool3: tyż to samo mi Alusia rzekła :roll:
to z czego w końcu te dżemy robią? z biedronek czy z wilków? :cool3: :evil_lol:

[/COLOR][/B][quote name='Imbir1']Helloł Effcia:multi::multi::multi::multi::multi:

no to jak? Idziesz dzisiaj składać cv?:cool3:[/quote]
[B][COLOR=Purple]a gdzie Effcia ma składać cv? :p niech się Effcia pochwali:)[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202']

[B][COLOR=purple]oo.. następna :cool3: tyż to samo mi Alusia rzekła :roll:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]to z czego w końcu te dżemy robią? z biedronek czy z wilków? :cool3: :evil_lol:[/COLOR][/B]

[/quote]

moze i z biedronek ale to nie zmienia faktu ze w kazdym dzemie wilk:cool1:
polecam poczytaj sobie:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=62916[/url]

Posted

[quote name='dealer']moze i z biedronek ale to nie zmienia faktu ze w kazdym dzemie wilk:cool1:
polecam poczytaj sobie:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=62916[/URL][/quote]

[B][COLOR=Purple]hehe.. dilerowa.. boska z Ciebie babka!! :evil_lol: :diabloti:
dzięki za ten ubaw z ranka :roflt:nie czytałam tego wcześniej...
hehe... w każdym dżemie WILK... i nawet instynkt łowiecki!! :crazyeye: :shiny: [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:megagrin:

jeszcze to mi się podoba:
[/COLOR][/B]"Pies bedacy na spacerze na terenach lesnych z wlascicielem, ktory przychodzi na zawolanie nie musi chodzic na lince."
[B][COLOR=Purple]czyli... jak się słucham Zuzki, to nie muszę na lince chodzić? :cool3: ee.. no to klaaawoooo :evil_lol: :haha:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]hehe.. dilerowa.. boska z Ciebie babka!! :evil_lol: :diabloti:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]dzięki za ten ubaw z ranka :roflt:nie czytałam tego wcześniej...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]hehe... w każdym dżemie WILK... i nawet instynkt łowiecki!! :crazyeye: :shiny: [/COLOR][/B][B][COLOR=purple]:megagrin:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=purple]jeszcze to mi się podoba:[/COLOR][/B]
"Pies bedacy na spacerze na terenach lesnych z wlascicielem, ktory przychodzi na zawolanie nie musi chodzic na lince."
[B][COLOR=purple]czyli... jak się słucham Zuzki, to nie muszę na lince chodzić? :cool3: ee.. no to klaaawoooo :evil_lol: :haha:[/COLOR][/B][/quote]

ja musze niestety..bo nigdy ale to nigdy nie przychodze na zawolanie....:cool1:

Posted

[quote name='evaxon']zaraz cie obroncy zwierzat na stosie spala:diabloti:[/quote]
Będzie mi cieplutko:multi::diabloti::diabloti::diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:hmmmm: ........[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]noo.. tylko oby się nie okazało... że te gumioki... zamist prosto z biedronek zrobili na przykład... z dżemu z biedronek :cool3: :diabloti: bo będziesz wtedy słodka Madzialeno, jak normalnie nie wiem co :eviltong:

[/COLOR][/B][/quote]
Ja i tak jestem słodka, jak nie wiem co:diabloti::diabloti:

Doberek:hand::hand: