Paula Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Hej córcia :loveu: [quote name='evaxon']i smutno:-([/quote] Czemu Ci było smutno :glaszcze: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]osz KURDE!!!! :crazyeye: już po 17tej :placz::placz::placz: walnęłam nadgodziny :roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :grin: Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]osz KURDE!!!! :crazyeye: już po 17tej :placz::placz::placz: walnęłam nadgodziny :roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :roll:bidna MAdzialenka..:diabloti::lol: [quote name='caroolcia']juz nosy wytarte???:eviltong: ty sie przyznaj - wcale nie chcesz swojej niuni stryllizować hi hi hi :eviltong:[/quote] jeszcze nie:eviltong: :diabloti:haaaa rozgryzlas mnie:cool1: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: no nie wiem .......:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kupię Ci zegarek ;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] to kto ma wiedziec?:roll: :lol: [quote name='paula_z']Hej córcia :loveu: Czemu Ci było smutno :glaszcze: [/quote] czesc mamcia:multi: nie pamietam:grin: Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='evaxon'] to kto ma wiedziec?:roll:[/quote] [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:razz:no jak to kto .......myślałam że :hmmmm: TY [/B][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:razz:no jak to kto .......myślałam że :hmmmm: TY [/B][/FONT][/COLOR][/quote] nie nie nic takiego nie napisalas:razz: Quote
basia2202 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='evaxon']jej?? a co gwiazdka jest ??:evil_lol: [/quote] [B][COLOR=Purple]gwiazdka, nie gwiazdka... jej się też z życia coś należy... :cool3: polazłaś z Tigrą do sklepu - no i nic dla niej nie kupiłaś? jak mogłaś?! :cool3: :diabloti: ciągasz ją po mrozie prawie... i dziewczyna nawet radości z zakupów nie ma :evil_lol: biedna Tigrusia :cool3: :loveu: [/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='evaxon']nie nie nic takiego nie napisalas:razz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B] a to ja miałam napisać :hmmmm:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
caroolcia Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Efka aty łobuziaku składaj papiery i bedziesz nam obfocać ciasteczka z tej kafejki a my na forum zrobimy ranking :cool3: Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]gwiazdka, nie gwiazdka... jej się też z życia coś należy... :cool3: polazłaś z Tigrą do sklepu - no i nic dla niej nie kupiłaś? jak mogłaś?! :cool3: :diabloti: ciągasz ją po mrozie prawie... i dziewczyna nawet radości z zakupów nie ma :evil_lol: biedna Tigrusia :cool3: :loveu: [/COLOR][/B][/quote] hahaha ale mrozu nie bylo:lol: zreszta Tigra sie przyzwyczaila ze chodzi ze mna do sklepu bo samej mi sie nie chce:cool3: nawet jak nie ide do sklepu a przechodze obok to wchodzi po schodach i chce siadac na przeciwko wejscia :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B] a to ja miałam napisać :hmmmm:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] :lol::lol::lol:gapcia:loveu: [quote name='caroolcia']Efka aty łobuziaku składaj papiery i bedziesz nam obfocać ciasteczka z tej kafejki a my na forum zrobimy ranking :cool3:[/quote] ciasteczka takie z kremem ??:razz: czy takie meskie ciasteczka:diabloti::evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='evaxon'] ciasteczka takie z kremem ??:razz: czy takie meskie ciasteczka:diabloti::evil_lol:[/quote] no no no te z kremem oczywiście :siara: ale moga byc rodzaju męskiego, np ekler... :grins: Quote
Medorowa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='evaxon']aaa tam :diabloti: [/quote] Gdzie tam:-o:-o:diabloti: Będziecie jeszcze ryczeć, czy nie:roll:Bo mi kurna gumioki przemukną:eviltong::eviltong: Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='caroolcia']no no no te z kremem oczywiście :siara: ale moga byc rodzaju męskiego, np ekler... :grins:[/quote] :lol: nie wiem czy uda mi sie znalesc jakies meskie ciacho z kremem na miejcu ktore przypomina eklerka ..ale postaram si e..moze po godzinach:hmmmm::diabloti: [quote name='madzia i medor']Gdzie tam:-o:-o:diabloti: Będziecie jeszcze ryczeć, czy nie:roll:Bo mi kurna gumioki przemukną:eviltong::eviltong:[/quote] :hmmmm: bo z biedrony:diabloti: Quote
Medorowa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='evaxon']:lol: nie wiem czy uda mi sie znalesc jakies meskie ciacho z kremem na miejcu ktore przypomina eklerka ..ale postaram si e..moze po godzinach:hmmmm::diabloti: :hmmmm: bo z biedrony:diabloti:[/quote] Sugerujesz mi, że ukradłam je jakiejś małej, biednej biedroneczce:-(:-( Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='madzia i medor']Sugerujesz mi, że ukradłam je jakiejś małej, biednej biedroneczce:-(:-([/quote] nie predzej ze ...zeby zrobic takie kalosze zabito tysiace biedronek:diabloti: Quote
Medorowa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='evaxon']nie predzej ze ...zeby zrobic takie kalosze zabito tysiace biedronek:diabloti:[/quote] Ale to jest cool:cool1::diabloti::diabloti: Mam gumioki z biedronek:Cool!: Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='madzia i medor']Ale to jest cool:cool1::diabloti::diabloti: Mam gumioki z biedronek:Cool!:[/quote] zaraz cie obroncy zwierzat na stosie spala:diabloti: Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='madzia i medor']Ale to jest cool:cool1::diabloti::diabloti: Mam gumioki z biedronek:Cool!:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:hmmmm: ........[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Imbirka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Helloł Effcia:multi::multi::multi::multi::multi: no to jak? Idziesz dzisiaj składać cv?:cool3: Quote
basia2202 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Ale to jest cool:cool1::diabloti::diabloti: Mam gumioki z biedronek:Cool!:[/quote] [B][COLOR=Purple]noo.. tylko oby się nie okazało... że te gumioki... zamist prosto z biedronek zrobili na przykład... z dżemu z biedronek :cool3: :diabloti: bo będziesz wtedy słodka Madzialeno, jak normalnie nie wiem co :eviltong: witaj śpiąca zapewne nadal i nie robiąca mi znowu śniadania Ewusiu :p :evil_lol: buzi dla Tigierki - też zapewne śpiącej :loveu: [/COLOR][/B] Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]noo.. tylko oby się nie okazało... że te gumioki... zamist prosto z biedronek zrobili na przykład... z dżemu z biedronek :cool3: :diabloti: bo będziesz wtedy słodka Madzialeno, jak normalnie nie wiem co :eviltong:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]witaj śpiąca zapewne nadal i nie robiąca mi znowu śniadania Ewusiu :p :evil_lol:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]buzi dla Tigierki - też zapewne śpiącej :loveu:[/COLOR][/B] [/quote] dzem z biedronek:hmmmm: a ja myslalam ze w kazdym dzemie...wilk:diabloti: Quote
basia2202 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [B][COLOR=Purple]no a ta dalej śpi... :cool3: EWwaaaa.... poora już wstaaać, Tigrze papu daaać :evil_lol: [/COLOR][/B] [quote name='dealer']dzem z biedronek:hmmmm: a ja myslalam ze w kazdym dzemie...wilk:diabloti:[/quote] [B][COLOR=Purple]oo.. następna :cool3: tyż to samo mi Alusia rzekła :roll: to z czego w końcu te dżemy robią? z biedronek czy z wilków? :cool3: :evil_lol: [/COLOR][/B][quote name='Imbir1']Helloł Effcia:multi::multi::multi::multi::multi: no to jak? Idziesz dzisiaj składać cv?:cool3:[/quote] [B][COLOR=Purple]a gdzie Effcia ma składać cv? :p niech się Effcia pochwali:)[/COLOR][/B] Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='basia2202'] [B][COLOR=purple]oo.. następna :cool3: tyż to samo mi Alusia rzekła :roll:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]to z czego w końcu te dżemy robią? z biedronek czy z wilków? :cool3: :evil_lol:[/COLOR][/B] [/quote] moze i z biedronek ale to nie zmienia faktu ze w kazdym dzemie wilk:cool1: polecam poczytaj sobie: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=62916[/url] Quote
basia2202 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']moze i z biedronek ale to nie zmienia faktu ze w kazdym dzemie wilk:cool1: polecam poczytaj sobie: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=62916[/URL][/quote] [B][COLOR=Purple]hehe.. dilerowa.. boska z Ciebie babka!! :evil_lol: :diabloti: dzięki za ten ubaw z ranka :roflt:nie czytałam tego wcześniej... hehe... w każdym dżemie WILK... i nawet instynkt łowiecki!! :crazyeye: :shiny: [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:megagrin: jeszcze to mi się podoba: [/COLOR][/B]"Pies bedacy na spacerze na terenach lesnych z wlascicielem, ktory przychodzi na zawolanie nie musi chodzic na lince." [B][COLOR=Purple]czyli... jak się słucham Zuzki, to nie muszę na lince chodzić? :cool3: ee.. no to klaaawoooo :evil_lol: :haha:[/COLOR][/B] Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]hehe.. dilerowa.. boska z Ciebie babka!! :evil_lol: :diabloti:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]dzięki za ten ubaw z ranka :roflt:nie czytałam tego wcześniej...[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]hehe... w każdym dżemie WILK... i nawet instynkt łowiecki!! :crazyeye: :shiny: [/COLOR][/B][B][COLOR=purple]:megagrin:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]jeszcze to mi się podoba:[/COLOR][/B] "Pies bedacy na spacerze na terenach lesnych z wlascicielem, ktory przychodzi na zawolanie nie musi chodzic na lince." [B][COLOR=purple]czyli... jak się słucham Zuzki, to nie muszę na lince chodzić? :cool3: ee.. no to klaaawoooo :evil_lol: :haha:[/COLOR][/B][/quote] ja musze niestety..bo nigdy ale to nigdy nie przychodze na zawolanie....:cool1: Quote
Medorowa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='evaxon']zaraz cie obroncy zwierzat na stosie spala:diabloti:[/quote] Będzie mi cieplutko:multi::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:hmmmm: ........[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]noo.. tylko oby się nie okazało... że te gumioki... zamist prosto z biedronek zrobili na przykład... z dżemu z biedronek :cool3: :diabloti: bo będziesz wtedy słodka Madzialeno, jak normalnie nie wiem co :eviltong: [/COLOR][/B][/quote] Ja i tak jestem słodka, jak nie wiem co:diabloti::diabloti: Doberek:hand::hand: Quote
Recommended Posts