Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:glaszcze: Ewunia główka do góry .....zobaczysz kieedyś się odmieni ..życie to ciągłe pasmo niespodzianek nie zawsze przyjemnych , ale ważne zawsze znaleść coś z czego można czerpać radość :razz:
a aparacik ...może jeszcze się znajdzie ...:hmmmm:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Imbir1']bry dzionek Effcia:multi:

ale pechhhhh z Tym aparatem....:cool3: to teraz będziesz nam po jednej foteczce Tigierki wstawiać, buuuuu......[/quote]
helol:multi:

no pech nad pechami :shake:
a no po jednej fotce na tydzien :placz:
[quote name='madzia i medor']Cześć dziołcha, sońce Ty moje:diabloti::diabloti::diabloti::loveu:[/quote]
witaj stokrotrczko:loveu:
[quote name='tygra']Oj te aparaty :(
cześć Ewcia nie zamartwiaj się i bez fotków bedziemy zaglądać[/quote]
:loveu::loveu::loveu:kochana dziołszka

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:glaszcze: Ewunia główka do góry .....zobaczysz kieedyś się odmieni ..życie to ciągłe pasmo niespodzianek nie zawsze przyjemnych , ale ważne zawsze znaleść coś z czego można czerpać radość :razz:
a aparacik ...może jeszcze się znajdzie ...:hmmmm:
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
Alu jak ty to pieknie napisałas:placz:
juz mi lepiej .. po wczorajszej nocnej rozmowie z vectrową:evil_lol:
jesli aparacik sie nie znajdzie ( mam ajeszcze w pracy kolezanke zapyta czy go nie znalazla)
to przyleci do mnie z Las Vegas w pazdzierniku :p szkoda ze do pazdziernika jeszcze tyyyle czasu zosytało :-(

Posted

[quote name='teqquila']Ewa nie pakaj dac ci calusa :evil_lol: :evil_lol: ??

Ewa tom do lodzi bedzie musiala przyjechac na spacerki by zdjecia Tigry miala :)[/quote]
:lol: obedzie sie bez tego całuska:lol::evil_lol:

:diabloti: albo Łódź do nas :evil_lol::loveu:

Posted

no nie wiem czy lodz do Was bom my wiekszym miastem i po was moglo by nic nie pozostac :evil_lol: :evil_lol:

nie kcesz calusa to nie :evil_lol: :evil_lol: dam komu innemu :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no więc melduje że nadrobiłam :mdleje:
i w domu zajarzyłam o co Ci chodzi żeś dumna ze mnie... bo wrzuciłam foty, do których wrzucenia mnie zmobilizowałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale jestem nietryb :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

musiałam jeszcze po pracy, w domu myśleć o Tobie :shake::shake::shake: apokalipsa :mdleje: zresztą nie wiem czy to normalne że po pracy na dogo jeszcze myślę o.... dogo :roll: ..a potem śni mi sie że se tu klikam :oops:

o aparacie czytałam.... żal mi go- taki biedny zagubiony, nie wiadomo w jakie ręce trafił :placz::placz::placz:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='evanescence']Witamy i czekamy na fotki[/quote]
witamy :)
fot za predko nie bedzie:roll:

[quote name='teqquila']no nie wiem czy lodz do Was bom my wiekszym miastem i po was moglo by nic nie pozostac :evil_lol: :evil_lol:

nie kcesz calusa to nie :evil_lol: :evil_lol: dam komu innemu :evil_lol:[/quote]
:lol:

no dobta to kce:diabloti:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no więc melduje że nadrobiłam :mdleje:
i w domu zajarzyłam o co Ci chodzi żeś dumna ze mnie... bo wrzuciłam foty, do których wrzucenia mnie zmobilizowałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale jestem nietryb :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

musiałam jeszcze po pracy, w domu myśleć o Tobie :shake::shake::shake: apokalipsa :mdleje: zresztą nie wiem czy to normalne że po pracy na dogo jeszcze myślę o.... dogo :roll: ..a potem śni mi sie że se tu klikam :oops:

o aparacie czytałam.... żal mi go- taki biedny zagubiony, nie wiadomo w jakie ręce trafił :placz::placz::placz:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

witanko Klockowa nadrabiaczko:multi:

ja tez caly czas mysle o dogo:shake: to chyba jakies spaczenie:razz:

co do aparaciku ... :placz: biedny moj maly canonik w wielkim swiecie zagubiony :placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hmmmm: a moze tego aparata jeszcze znajdą ;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
oby:razz:
mojej mamy kolezanka poszla dzis do tej "restauracji" co byli wczoraj bo zostawila kurtke no i kurtke jej oddali ale dziewczyna powiedziala ze aparatu ona nie znalazla i ze moze szef znalazl.. a szef bedzie wieczorem ( wiec moze do wieczora sie znajdzie)

narazie nie jest tak zle :) mamusia kupila mi nowy telefonik :p i ma aparacik 2mpix wiec fotki jako takie beda:cool3:

a tatus powiedzial ze mi kupi aparat :p a mamusi przykroci wydawanie piedzy :diabloti::evil_lol::loveu:
no i najprawdopodobniej kupie canona S3 IS :cool3:

Posted

[quote name='gosikf & dogs']To nie spaczenie, to uzależnienie albo chroba wściekłych psiar jak kto woli...[/quote]
:crazyeye:
czyli ze co ...chora jestem??:placz:

Posted

[quote name='Vectra']Ewcia , zawsze jeszcze są nerki i wiesz co :evil_lol: :evil_lol:
no i nie zdradzaj Canonów :mad: ;)[/quote]
i nasienie:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:

nie zdradze:oops:

Posted

[quote name='paula_z']Cześć córcia :loveu: Przykro mi z powodu aparatu :cool1: Ale nie ma tego złego ;) Jest nowy telefonik i będzie nowy aparacik :multi:[/quote]
czesc mamcia:multi:

echhh ale zamiast nowego aparacika mial byc laptop :-(:placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='teqquila']heh tom zamiast laptopa bedzie aparacik a lapto pozniej[/quote]
nooo .. oby tylko komp wytrztmal zanim bedzie laptop :diabloti:

Posted

no widzisz :loveu: :loveu: jak się ślicznie wszystko układa :multi: :multi: :multi:
słuchaj Ewuni :loveu: zawsze ci prawdę powie :diabloti: :evil_lol: :cool3: :loveu:

Posted

[quote name='teqquila']tom ci mowie kompie ze masz wytrzymac :evil_lol::evil_lol:
moze byc??[/quote]
:loveu::loveu::loveu::loveu:
[quote name='Vectra']no widzisz :loveu: :loveu: jak się ślicznie wszystko układa :multi: :multi: :multi:
słuchaj Ewuni :loveu: zawsze ci prawdę powie :diabloti: :evil_lol: :cool3: :loveu:[/quote]
:lol::lol::lol::lol:
taa układa...
cale zycie pod gorke:evil_lol:

[quote name='bonita']Ja też bym chciała nowy aparacik:placz: kto się zlituje i mi kupi:cool3::diabloti::evil_lol:[/quote]
:mdleje:
a ja bym chciala odzyskac swoj stary :cool1:
kto mi odda?:diabloti::evil_lol: