Alicja Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:glaszcze: Ewunia główka do góry .....zobaczysz kieedyś się odmieni ..życie to ciągłe pasmo niespodzianek nie zawsze przyjemnych , ale ważne zawsze znaleść coś z czego można czerpać radość :razz: a aparacik ...może jeszcze się znajdzie ...:hmmmm: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='Imbir1']bry dzionek Effcia:multi: ale pechhhhh z Tym aparatem....:cool3: to teraz będziesz nam po jednej foteczce Tigierki wstawiać, buuuuu......[/quote] helol:multi: no pech nad pechami :shake: a no po jednej fotce na tydzien :placz: [quote name='madzia i medor']Cześć dziołcha, sońce Ty moje:diabloti::diabloti::diabloti::loveu:[/quote] witaj stokrotrczko:loveu: [quote name='tygra']Oj te aparaty :( cześć Ewcia nie zamartwiaj się i bez fotków bedziemy zaglądać[/quote] :loveu::loveu::loveu:kochana dziołszka [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:glaszcze: Ewunia główka do góry .....zobaczysz kieedyś się odmieni ..życie to ciągłe pasmo niespodzianek nie zawsze przyjemnych , ale ważne zawsze znaleść coś z czego można czerpać radość :razz: a aparacik ...może jeszcze się znajdzie ...:hmmmm: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] Alu jak ty to pieknie napisałas:placz: juz mi lepiej .. po wczorajszej nocnej rozmowie z vectrową:evil_lol: jesli aparacik sie nie znajdzie ( mam ajeszcze w pracy kolezanke zapyta czy go nie znalazla) to przyleci do mnie z Las Vegas w pazdzierniku :p szkoda ze do pazdziernika jeszcze tyyyle czasu zosytało :-( Quote
teqquila Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ewa nie pakaj dac ci calusa :evil_lol: :evil_lol: ?? Ewa tom do lodzi bedzie musiala przyjechac na spacerki by zdjecia Tigry miala :) Quote
e.v.a Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='teqquila']Ewa nie pakaj dac ci calusa :evil_lol: :evil_lol: ?? Ewa tom do lodzi bedzie musiala przyjechac na spacerki by zdjecia Tigry miala :)[/quote] :lol: obedzie sie bez tego całuska:lol::evil_lol: :diabloti: albo Łódź do nas :evil_lol::loveu: Quote
teqquila Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 no nie wiem czy lodz do Was bom my wiekszym miastem i po was moglo by nic nie pozostac :evil_lol: :evil_lol: nie kcesz calusa to nie :evil_lol: :evil_lol: dam komu innemu :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no więc melduje że nadrobiłam :mdleje: i w domu zajarzyłam o co Ci chodzi żeś dumna ze mnie... bo wrzuciłam foty, do których wrzucenia mnie zmobilizowałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale jestem nietryb :evil_lol::evil_lol::evil_lol: musiałam jeszcze po pracy, w domu myśleć o Tobie :shake::shake::shake: apokalipsa :mdleje: zresztą nie wiem czy to normalne że po pracy na dogo jeszcze myślę o.... dogo :roll: ..a potem śni mi sie że se tu klikam :oops: o aparacie czytałam.... żal mi go- taki biedny zagubiony, nie wiadomo w jakie ręce trafił :placz::placz::placz: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='evanescence']Witamy i czekamy na fotki[/quote] witamy :) fot za predko nie bedzie:roll: [quote name='teqquila']no nie wiem czy lodz do Was bom my wiekszym miastem i po was moglo by nic nie pozostac :evil_lol: :evil_lol: nie kcesz calusa to nie :evil_lol: :evil_lol: dam komu innemu :evil_lol:[/quote] :lol: no dobta to kce:diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no więc melduje że nadrobiłam :mdleje: i w domu zajarzyłam o co Ci chodzi żeś dumna ze mnie... bo wrzuciłam foty, do których wrzucenia mnie zmobilizowałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale jestem nietryb :evil_lol::evil_lol::evil_lol: musiałam jeszcze po pracy, w domu myśleć o Tobie :shake::shake::shake: apokalipsa :mdleje: zresztą nie wiem czy to normalne że po pracy na dogo jeszcze myślę o.... dogo :roll: ..a potem śni mi sie że se tu klikam :oops: o aparacie czytałam.... żal mi go- taki biedny zagubiony, nie wiadomo w jakie ręce trafił :placz::placz::placz: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] witanko Klockowa nadrabiaczko:multi: ja tez caly czas mysle o dogo:shake: to chyba jakies spaczenie:razz: co do aparaciku ... :placz: biedny moj maly canonik w wielkim swiecie zagubiony :placz: Quote
Alicja Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hmmmm: a moze tego aparata jeszcze znajdą ;)[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hmmmm: a moze tego aparata jeszcze znajdą ;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] oby:razz: mojej mamy kolezanka poszla dzis do tej "restauracji" co byli wczoraj bo zostawila kurtke no i kurtke jej oddali ale dziewczyna powiedziala ze aparatu ona nie znalazla i ze moze szef znalazl.. a szef bedzie wieczorem ( wiec moze do wieczora sie znajdzie) narazie nie jest tak zle :) mamusia kupila mi nowy telefonik :p i ma aparacik 2mpix wiec fotki jako takie beda:cool3: a tatus powiedzial ze mi kupi aparat :p a mamusi przykroci wydawanie piedzy :diabloti::evil_lol::loveu: no i najprawdopodobniej kupie canona S3 IS :cool3: Quote
gosikf & dogs Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [QUOTE] ja tez caly czas mysle o dogo:shake: to chyba jakies spaczenie:razz: [/QUOTE] To nie spaczenie, to uzależnienie albo chroba wściekłych psiar jak kto woli... Quote
e.v.a Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='gosikf & dogs']To nie spaczenie, to uzależnienie albo chroba wściekłych psiar jak kto woli...[/quote] :crazyeye: czyli ze co ...chora jestem??:placz: Quote
Vectra Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ewcia , zawsze jeszcze są nerki i wiesz co :evil_lol: :evil_lol: no i nie zdradzaj Canonów :mad: ;) Quote
e.v.a Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='Vectra']Ewcia , zawsze jeszcze są nerki i wiesz co :evil_lol: :evil_lol: no i nie zdradzaj Canonów :mad: ;)[/quote] i nasienie:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: nie zdradze:oops: Quote
Vectra Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='evaxon']i nasienie:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: nie zdradze:oops:[/quote] Noo :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Paula Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Cześć córcia :loveu: Przykro mi z powodu aparatu :cool1: Ale nie ma tego złego ;) Jest nowy telefonik i będzie nowy aparacik :multi: Quote
e.v.a Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='paula_z']Cześć córcia :loveu: Przykro mi z powodu aparatu :cool1: Ale nie ma tego złego ;) Jest nowy telefonik i będzie nowy aparacik :multi:[/quote] czesc mamcia:multi: echhh ale zamiast nowego aparacika mial byc laptop :-(:placz::placz::placz::placz: Quote
teqquila Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 heh tom zamiast laptopa bedzie aparacik a lapto pozniej Quote
e.v.a Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='teqquila']heh tom zamiast laptopa bedzie aparacik a lapto pozniej[/quote] nooo .. oby tylko komp wytrztmal zanim bedzie laptop :diabloti: Quote
teqquila Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 e wytrzyma musi hehe :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='teqquila']e wytrzyma musi hehe :evil_lol::evil_lol:[/quote] to mu to powiedz:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
teqquila Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 tom ci mowie kompie ze masz wytrzymac :evil_lol::evil_lol: moze byc?? Quote
Vectra Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 no widzisz :loveu: :loveu: jak się ślicznie wszystko układa :multi: :multi: :multi: słuchaj Ewuni :loveu: zawsze ci prawdę powie :diabloti: :evil_lol: :cool3: :loveu: Quote
bonita Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ja też bym chciała nowy aparacik:placz: kto się zlituje i mi kupi:cool3::diabloti::evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='teqquila']tom ci mowie kompie ze masz wytrzymac :evil_lol::evil_lol: moze byc??[/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Vectra']no widzisz :loveu: :loveu: jak się ślicznie wszystko układa :multi: :multi: :multi: słuchaj Ewuni :loveu: zawsze ci prawdę powie :diabloti: :evil_lol: :cool3: :loveu:[/quote] :lol::lol::lol::lol: taa układa... cale zycie pod gorke:evil_lol: [quote name='bonita']Ja też bym chciała nowy aparacik:placz: kto się zlituje i mi kupi:cool3::diabloti::evil_lol:[/quote] :mdleje: a ja bym chciala odzyskac swoj stary :cool1: kto mi odda?:diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts