Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='basia2202']a ja za 18... :watpliwy: nie narzekaj chwalipięto! :cool3:

ja to widzę na tych ostatnich fotach, że Tigra wyraźnie nie jest zachwycona, że Ty jedziesz tyłek moczyć w morskiej pianie, a ona w domu zostaje:cool3:
ja myślę, że ona się na Ciebie obrazi :eviltong: ja bym się obraziła :evil_lol::diabloti:[/quote]
:eviltong:

taaa Tigra to nawet nie wie ze ja jade:evil_lol: ciii nie mowcie jej :shake: Tydzien bez mojej psinki:placz: to nasze pierwsze tak długie rozstanie:crazyeye: do tej pory nie widziala mnie co najwyzej jeden dzien ( a raczej jedna noc )oby bylo ładnie to bedzie na działeczce z rodzicami i sie nudzic nie bedzie:p

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wyjątek']Cześć dziewczyny!! Pozdrowionka od Gerci, która już w Warszawie :D[/quote]
witanko:multi:

cieszymy sie ze juz mała jest u was:multi: teraz czekamy na foty panieneczki:loveu:

Posted

[quote name='paula_z'][URL]http://images29.fotosik.pl/42/3993bebf6a1852db.jpg[/URL] Wygląda jak po krakersie od Dilerki :evil_lol:

Cześć córcia :loveu:[/quote]
:grin:

witaneczko:multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:loveu:Ewuniu ...cioteczka idzie już spac .....i mówi Ci dobranoc;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
dobranoc strasąca ciotecko:loveu:

Posted

[quote name='paula_z'][URL]http://images29.fotosik.pl/42/3993bebf6a1852db.jpg[/URL] Wygląda jak po krakersie od Dilerki :evil_lol:

Cześć córcia :loveu:[/quote]

nie mialam z tym nic wspolnego:diabloti:

dzien doberek paniom:multi:

Posted

[quote name='basia2202']pierwsza!! hehe :evil_lol:
cześć dziewuszki tigierkowe:loveu:
miziamy Was za uszkiem... a cooo tam.. obie... :eviltong: :evil_lol:[/quote]
mrrrrrr jak miloo :lol::evil_lol::loveu:

[quote name='goldenka245']Cześć Effaaaaa:multi: :multi: :multi: Pozdrawiam Cię z Chojnic:evil_lol: Po połudiu pojade jeszcze nad morze:eviltong: :eviltong: Jak narazie dorwałam się do kompa cioci:evil_lol:[/quote]
czeeeeeee
a ja nad morze jutro jade:multi::multi::multi:
[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)Doberek Mała...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
witaneczko cioteczko:loveu:

[quote name='dealer']nie mialam z tym nic wspolnego:diabloti:

dzien doberek paniom:multi:[/quote]
:evil_lol:kazdy tak mowi ....

heloł:loveu:

a u nas pogoda paskuda zimno jakos feeeee

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cześć TIGRA!!!! chciałam Cie poinformować że Twa pancia jedzie sie byczyć nad morze, a ty biedna samotna ... dostaniesz działke :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='teqquila']a my za 3 dni nad morze :evil_lol: :evil_lol: siemanko gadzino[/quote]
a ja jutro :multi:a ja jutro :multi:
no w sumie to czwartek jade.. ale nieszkodzi :lol:
a ja jutro :multi:a ja jutro :multi:

siemanko:multi:

:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cześć TIGRA!!!! chciałam Cie poinformować że Twa pancia jedzie sie byczyć nad morze, a ty biedna samotna ... dostaniesz działke :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:-x a kysz siła nieczysto :-x

dlaczego jestes nie miła:placz:

mamooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :placz:

Posted

[quote name='evaxon']:-x a kysz siła nieczysto :-x

dlaczego jestes nie miła:placz:

mamooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :placz:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: naszłam cie znowu :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: naszłam cie znowu :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:obrazic: zobaczysz przyjdzie mama i ci da lanie:eviltong:

Posted

[quote name='evaxon']:obrazic: zobaczysz przyjdzie mama i ci da lanie:eviltong:[/quote]:mad:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]nos zryczysz że na całym dogo Cię słychać ....matka da lanie ale Tobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]nos zryczysz że na całym dogo Cię słychać ....matka da lanie ale Tobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
alee alee ale ciociu Aluuuu :placz:

Posted

[quote name='evaxon']alee alee ale ciociu Aluuuu :placz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...już mi tu cisza....ludzie sjeste poobiednia se zrobili a ty ich budzisz.....no cichaj już i grzecznie się ładuj ciuszki do plecaczka.....o kółeczku nie zapomnij i o kąpielówkach;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

jeeeeeeeeeeeeeeee juz za chwil pare Tigruskowa panciuska załaduje swoje niby blue bikini i heja nad morze gorszyc ratowników ;-) heheehe ..foty maja byc tych orange boys;-) ehehehehe
witanko i mizianko dla slinioka;-)

Posted

[quote name='evaxon']mamooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :placz:[/quote]
:mad: Nie rycz, bo mnie głowa boli :roll:

Cześć bekso :loveu:

Posted

Wypoczywaj, czaruj kostiumem i nie tylko, baw się dobrze, nałykaj sie jodu, bo u siebie tego nie masz, wracaj do nas radosna i szczęśliwa... i podziel się troche z nami.:lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...już mi tu cisza....ludzie sjeste poobiednia se zrobili a ty ich budzisz.....no cichaj już i grzecznie się ładuj ciuszki do plecaczka.....o kółeczku nie zapomnij i o kąpielówkach;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
no jus nie bede:loveu:
pakowac sie bede jutro:eviltong:

[quote name='zuzolandia']jeeeeeeeeeeeeeeee juz za chwil pare Tigruskowa panciuska załaduje swoje niby blue bikini i heja nad morze gorszyc ratowników ;-) heheehe ..foty maja byc tych orange boys;-) ehehehehe
witanko i mizianko dla slinioka;-)[/quote]
:evil_lol:

[quote name='paula_z']:mad: Nie rycz, bo mnie głowa boli :roll:

Cześć bekso :loveu:[/quote]
no jus jus nie płakuniam :p bylam na piffku i mi lepiej:evil_lol:

czesc mamusia:loveu:

[quote name='Wyjątek']Pozdrów morze ode mnie!! :D
Ja niestety tak daleko nie dotrę bo tylko na Mazury... I to dopiero 18ego:razz:[/quote]
pozdrowie:multi:
mazury tez sa super:cool3:

[quote name='AgusiaTerierka']Wypoczywaj, czaruj kostiumem i nie tylko, baw się dobrze, nałykaj sie jodu, bo u siebie tego nie masz, wracaj do nas radosna i szczęśliwa... i podziel się troche z nami.:lol:[/quote]
bede sie dobrze bawic :D wypoczywac tez bede :)
jodu sie nawdycham na cały rok i troszke wam go przywioze:evil_lol: