Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='goldenka245']Romantyczna randka...:diabloti:[/quote]
:evil_lol: noo z TZtem i znajomym :evil_lol:

[quote name='Cimi']Dobre są z wisieńkami :lol!:[/quote]
ja wole z Lionem :loveu:

ale musze powiedziec ze na retkini sa kiepskie szejki i lody tez:roll: najlepsze sa na pabianickiej:loveu: i sa duze a nie jakies male niewiadomo co :evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']Ja też wczoraj byłam na lodach w MC :grins: Cześć córcia :multi:[/quote]
to jakas telepatia:evil_lol:

[quote name='teqquila']Witaj Efunia :)
tak widzialam Tzta Efy :) akorat z Opka na spacer szlam :evil_lol: :evil_lol:
ale najlepsze to to ze jej nie poznałam :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
:evil_lol: nie chciałas poznac:diabloti: juz ja widzialam jak chowalas twarz za wielka gazeta... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Werka'][COLOR=deepskyblue]hejo Tigrzyce :grins:[/COLOR][/quote]
witaneczko :cool3:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)witanko spotkane w MaC Donaldzie:evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
hyhyhy heloł:multi:

głowa mnie boli nic mi sie nie chce:roll: jestem głodna a nie ma nic dobrego w lodowce:roll: lipa na maxa zaraz ide spac:evil_lol:

Posted

[quote name='majoka']Cezśc Ewcia bidulko Ty jedna, głodzą Cię tam, nawet nic w lodówce nie masz:([/quote]
:evil_lol: w lodowce jest ale nic na co bym miala ochote:roll:
witanko:multi:

Posted

[quote name='evaxon']:evil_lol: w lodowce jest ale nic na co bym miala ochote:roll:
witanko:multi:[/quote]
Też bym coś zjadła i nie wiem co.Właściwie to wiem-coś słodkiego:cool3: Ale niestety żeby nie podjadać słodyczy nic takiego nie kupuję:cool3:

Posted

Hej Effcia :)

Tak jak obiecałaś:diabloti: zajmij się moim blozkiem koffanym, pilnuj przed wszelakim złem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

DO ZOBACZENIA:multi:

Posted

"Siemanko, siemanko masz pożyczyć banknot?:diabloti:"
Cześć Efffffffffaaaaa xD Lubięł nawiedzadź twuj blorzek, poniewarz jest on peuen niezbęudnych informacii :cool3: Kurcze ale jestem śpiąca :p:cool1: Ide spać :D
Dobranoc:loveu:

Posted

[quote name='ferraribox']Też bym coś zjadła i nie wiem co.Właściwie to wiem-coś słodkiego:cool3: Ale niestety żeby nie podjadać słodyczy nic takiego nie kupuję:cool3:[/quote]
ja to pierniczka bym sobie zjadla:evil_lol::loveu:

[quote name='teqquila']a ja wlasnie pizze sobie zjadłam :evil_lol: :evil_lol: byla pyszna :evil_lol: :evil_lol:

ja zadnej gazety nie mialam :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
łeee pizze.. a z czym:cool3::diabloti:

miałas miałas:evil_lol:

[quote name='bonita']Hej Effcia :)

Tak jak obiecałaś:diabloti: zajmij się moim blozkiem koffanym, pilnuj przed wszelakim złem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

DO ZOBACZENIA:multi:[/quote]
przypilnuje nie martw sie :diabloti:

papaaa:loveu:

Posted

[quote name='goldenka245']"Siemanko, siemanko masz pożyczyć banknot?:diabloti:"
Cześć Efffffffffaaaaa xD Lubięł nawiedzadź twuj blorzek, poniewarz jest on peuen niezbęudnych informacii :cool3:Kurcze ale jestem śpiąca :p:cool1:Ide spać :D
Dobranoc:loveu:[/quote]

:siara:
cieszkam sie ze moj blozek pomaga ci w zyciu codziennym :evil_lol:

[quote name='Werka'][COLOR=deepskyblue]witamko :multi::):D[/COLOR][/quote]
hejka:multi:

[quote name='basia2202']hejka babeczki Tigrzaste :multi:
witamy słonecznie w ten piękny dzionek :loveu:

p.s. łapa już zdrowa?[/quote]
witamy :)
łapka nadal chora i bedzie chora pewnie przez najblizszy tydzien :razz:ale juz nie boli ja tak bardzo :)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I][COLOR=red][FONT=Arial]cze Effciu od Tigerki jadająca w Mc Donaldzie:evil_lol:[/FONT][/COLOR][/I][/B][/quote]
ale tylko szejki i lody :evil_lol:
czesc:multi:

a ja wczoraj poszłam szybko spac bo bylam strasznie zła:roll: bo obeszlam cala manu. i nie znalazlam kostiumu i bylam zalamana ... ale dzis od rana poszlam na miasto i naprzymiezałam sie roznych i wszystkie byly niedobre:placz: i znalazlam jeden ( nawet ładny ) niestety drogi ale triumpha no ale okazalo sie ze ten kostium jest zamowiony:placz: ale pani powiedziala ze jak do 18 nie przyjdzie po niego dziewczyna to zostawi go dla mnie i poszlam 15 min przed 18 i.. ii.. i kupilam :multi:
achh jestem szczesliwa:p i kiecke na wesele jutro kupie.. coprawda tak sobie mi sie podoba ( i cena tez nie teges...) ale sliczni elezy .. jest brążowa w malusie kropeczki :razz:

Posted

cze Effunia:multi::multi::multi::multi: ja z kostiumem też miałam problem:cool3: dla mnie najgorsze jest to, że jak już sobie dopasuję górę od kostiumu to majtki będą mi spadać, a znowu jak majtki są dobre to mi się góra nie mieśći:roll: wreszcie znalazłam taki gdzie można był kupić oddzielnie górę i dół - wreszcie ktoś pomyślał:cool3:

Posted

[quote name='evaxon']byłam na lodach :p z lionem mmmmmmm :loveu:
[/quote]
Kurcze, idę zobaczyć do zamrażalnika:icon_roc::icon_roc::roll:
[quote name='evaxon']ale tylko szejki i lody :evil_lol:
czesc:multi:

a ja wczoraj poszłam szybko spac bo bylam strasznie zła:roll: bo obeszlam cala manu. i nie znalazlam kostiumu i bylam zalamana ... ale dzis od rana poszlam na miasto i naprzymiezałam sie roznych i wszystkie byly niedobre:placz: i znalazlam jeden ( nawet ładny ) niestety drogi ale triumpha no ale okazalo sie ze ten kostium jest zamowiony:placz: ale pani powiedziala ze jak do 18 nie przyjdzie po niego dziewczyna to zostawi go dla mnie i poszlam 15 min przed 18 i.. ii.. i kupilam :multi:
achh jestem szczesliwa:p i kiecke na wesele jutro kupie.. coprawda tak sobie mi sie podoba ( i cena tez nie teges...) ale sliczni elezy .. jest brążowa w malusie kropeczki :razz:[/quote]
Poka:cool3:

Posted

[quote name='evaxon']:siara:
cieszkam sie ze moj blozek pomaga ci w zyciu codziennym:evil_lol:[/quote]
A no :D Nawet mię ortografji uczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A co u Was ubłocone? :D Kiedy następne romantyczne spotkanie z TZ'tem przy hamburgerze?:loveu: (Szczerze mówiąc, ja zawsze marzyłam o takiej randce:loveu::loveu:).......:evil_lol:

Posted

[quote name='Wyjątek']dzieńdoberek :D :multi:[/quote]
witajcie :multi:

[quote name='Imbir1']cze Effunia:multi: ja z kostiumem też miałam problem:cool3: dla mnie najgorsze jest to, że jak już sobie dopasuję górę od kostiumu to majtki będą mi spadać, a znowu jak majtki są dobre to mi się góra nie mieśći:roll: wreszcie znalazłam taki gdzie można był kupić oddzielnie górę i dół - wreszcie ktoś pomyślał:cool3:[/quote]
:diabloti: ja mam jeszcze gorzej :diabloti: bo mam mało pod biustem a miseczke ... gigant :evil_lol: jak miseczka dobra to pod biustem .. jeszcze jedna ja wejde:grin: o majtkach sie nie wypowiadam :evil_lol:
naszczescie udalo mi sie kupic kostium dobry pod biustem a majteczki moglam dobrac z innego rozmiaru :multi:

[quote name='madzia i medor']Kurcze, idę zobaczyć do zamrażalnika:icon_roc::icon_roc::roll:

Poka:cool3:[/quote]
hyhyhy
nie pokaze:eviltong: bo akumulatorki nie działaja:razz:

[quote name='Loona']Zdjęcia! Pokaż kostium ([B]na sobie[/B]) :evil_lol:[/quote]
wariatka :grin:

[quote name='goldenka245']A no :D Nawet mię ortografji uczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A co u Was ubłocone? :D Kiedy następne romantyczne spotkanie z TZ'tem przy hamburgerze?:loveu: (Szczerze mówiąc, ja zawsze marzyłam o takiej randce:loveu::loveu:).......:evil_lol:[/quote]
achh kochana ja nie jadam hamburgerow i takich tam .. a na randki w tak "zaawansowanym " zwiazku juz sie nie chodzi buahahahahha