Medorowa Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='evaxon'] witabeczko:loveu: [/quote] Jaka beczko, jaka beczko:shake::shake::evil_lol:A co będziesz robić z TZtem:cool1: Quote
e.v.a Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Jaka beczko, jaka beczko:shake::shake::evil_lol:A co będziesz robić z TZtem:cool1:[/quote] :grin: no owalna beczko:evil_lol: nie wiem :cool1: narazie nie zdazylam sie z nim spotkac a juz sie "posprzeczalismy" echhh...zapowiada sie miły wieczór :evil_lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/33/3fc7242ff5cee7de.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/33/b3c75b4139f03e01.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/33/0199311406ff93b9.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/33/ca92594c3fb26332.jpg[/IMG][/URL] Quote
teqquila Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 cze Efka starucho :evil_lol::evil_lol: pewnie beda sie dmuchac z Tzcikiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='teqquila']cze Efka starucho :evil_lol::evil_lol: pewnie beda sie dmuchac z Tzcikiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] czesc :grin: dzis nici z dmuchania:razz: Quote
teqquila Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 hehe pewnie sie poklucili i figa z makiem dzis :evil_lol::evil_lol: dzis znow bez dmuchanka :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='teqquila']hehe pewnie sie poklucili i figa z makiem dzis :evil_lol::evil_lol: dzis znow bez dmuchanka :evil_lol::evil_lol:[/quote] :evil_lol: nieeee to nie przez to :evil_lol: Quote
teqquila Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 hehe ciocia przyjechala :evil_lol::evil_lol: daltego brzuchol boli i dlatego tych tabletek sie nalykala :evil_lol::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='teqquila']hehe ciocia przyjechala :evil_lol::evil_lol: daltego brzuchol boli i dlatego tych tabletek sie nalykala :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Justyna, wymiękłam jak to przeczytałam :evil_lol: Ty to jesteś zdolniacha :evil_lol: Quote
teqquila Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 wiem ja musze miec nos detektywa :evil_lol: przede mna nic sie nie da ukryc :evil_lol::evil_lol: wszystko wyciagne :evil_lol::evil_lol: Julia wie cos o tym :evil_lol::evil_lol: a potem walne gdzies przez przypadek to co Juli powedziala :) ale ja nie robie tego specjalnie Julia :) Quote
Medorowa Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='evaxon']:grin: no owalna beczko:evil_lol: nie wiem :cool1: narazie nie zdazylam sie z nim spotkac a juz sie "posprzeczalismy" echhh...zapowiada sie miły wieczór :evil_lol: [/quote] Ja mam talię osy:cool1::cool1::cool1::diabloti: A nie beczki:placz::placz::placz: Boshhh, znowu TZcika zdenerwowałaś:shake::shake::shake::cool1: Quote
e.v.a Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='teqquila']hehe ciocia przyjechala :evil_lol::evil_lol: daltego brzuchol boli i dlatego tych tabletek sie nalykala :evil_lol::evil_lol:[/quote] brawooo :multi::evil_lol: [quote name='Kate I Luka']Justyna, wymiękłam jak to przeczytałam :evil_lol: Ty to jesteś zdolniacha :evil_lol:[/quote] hhaha [quote name='madzia i medor']Ja mam talię osy:cool1::cool1::cool1::diabloti: A nie beczki:placz::placz::placz: Boshhh, znowu TZcika zdenerwowałaś:shake::shake::shake::cool1:[/quote] :grin: a no zdenerwowała:phyhyhy Quote
teqquila Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 dobrze mu tak :evil_lol::evil_lol: oni wogole nie widza jak powinni sie zachowywac :evil_lol::evil_lol: niech sie podenerwuje troche:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Loona Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Trzeba by zrobić TZtom instrukcję, co wolno a co nie i kiedy :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='evaxon'] :grin: a no zdenerwowała:phyhyhy[/quote] Ale z Ciebie TZtka:shake::shake: Quote
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:troszkę poczytałam .....zaległości nie nadrabiam ...witanko ...WRÓCIŁAM:eviltong:[/B][/I][/COLOR][/FONT] Quote
goldenka245 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Nie przeszkadzajcie Effie :D Pewnie teraz....czyta książki z TZtem:diabloti: Quote
Vectra Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Ja proponuje zmienić tytuł gaRelji :diabloti: Kocia galeria Tigry :diabloti: Quote
Imbirka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='goldenka245']Nie przeszkadzajcie Effie :D Pewnie teraz....czyta książki z TZtem:diabloti:[/quote] nie prawda, bo siedzi w MacDonaldzie na Retkini:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia2202 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 hejka Tigrzyce!! :multi: my się dopiero teraz pojawiły...:cool3: my nie miały wcześniej czasu :cool3: Ewcia, co tam u Twojej futrzastej pannicy? jak ta łapusia? dobrze już w końcu, czy jeszcze boli? miziamy Tigrzastą:) i masz cmokas w uszko od Zuzanki:lol: Quote
e.v.a Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:troszkę poczytałam .....zaległości nie nadrabiam ...witanko ...WRÓCIŁAM:eviltong:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote] witaj wsrod "żywych":loveu: [quote name='goldenka245']Nie przeszkadzajcie Effie :D Pewnie teraz....czyta książki z TZtem:diabloti:[/quote] :lol: [quote name='Vectra']Ja proponuje zmienić tytuł gaRelji :diabloti: Kocia galeria Tigry :diabloti:[/quote] :hmmmm: a wiesz.. to chyba dobry pomysł:evil_lol: [quote name='Imbir1']nie prawda, bo siedzi w MacDonaldzie na Retkini:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :grin: tak to prawda siedzialam w MC na retkini i los chcial ze spotkałam Tyśkową:evil_lol:a do tyśkowej zadzwoniła Bimbrowa:evil_lol: [quote name='paula_z']Dzień dobry córciu :loveu: :grins:[/quote] dziendobry mamusiu:loveu: [quote name='basia2202']hejka Tigrzyce!! :multi: my się dopiero teraz pojawiły...:cool3: my nie miały wcześniej czasu :cool3: Ewcia, co tam u Twojej futrzastej pannicy? jak ta łapusia? dobrze już w końcu, czy jeszcze boli? miziamy Tigrzastą:) i masz cmokas w uszko od Zuzanki:lol:[/quote] witanko:cool3: a Tigry łąpka tak sobie niby boli ale jak do wariowania to zapomina o niej :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='madzia i medor']Cześć fastfoodziku:p:p[/quote] byłam na lodach :p z lionem mmmmmmm :loveu: [quote name='DORRAG']Cześć Ewcia:p[/quote] heloł:multi: Quote
goldenka245 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='evaxon'] tak to prawda siedzialam w MC na retkini i los chcial ze spotkałam Tyśkową:evil_lol:a do tyśkowej zadzwoniła Bimbrowa:evil_lol:[/quote] Romantyczna randka...:diabloti: Quote
Recommended Posts