Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia i medor']Jaka beczko, jaka beczko:shake::shake::evil_lol:A co będziesz robić z TZtem:cool1:[/quote]
:grin: no owalna beczko:evil_lol:
nie wiem :cool1:
narazie nie zdazylam sie z nim spotkac a juz sie "posprzeczalismy" echhh...zapowiada sie miły wieczór :evil_lol:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/33/3fc7242ff5cee7de.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/33/b3c75b4139f03e01.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/33/0199311406ff93b9.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/33/ca92594c3fb26332.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='teqquila']cze Efka starucho :evil_lol::evil_lol:
pewnie beda sie dmuchac z Tzcikiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
czesc
:grin:
dzis nici z dmuchania:razz:

Posted

[quote name='teqquila']hehe pewnie sie poklucili i figa z makiem dzis :evil_lol::evil_lol: dzis znow bez dmuchanka :evil_lol::evil_lol:[/quote]
:evil_lol:
nieeee to nie przez to :evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']hehe ciocia przyjechala :evil_lol::evil_lol: daltego brzuchol boli i dlatego tych tabletek sie nalykala :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Justyna, wymiękłam jak to przeczytałam :evil_lol: Ty to jesteś zdolniacha :evil_lol:

Posted

wiem ja musze miec nos detektywa :evil_lol: przede mna nic sie nie da ukryc :evil_lol::evil_lol: wszystko wyciagne :evil_lol::evil_lol: Julia wie cos o tym :evil_lol::evil_lol: a potem walne gdzies przez przypadek to co Juli powedziala :) ale ja nie robie tego specjalnie Julia :)

Posted

[quote name='evaxon']:grin: no owalna beczko:evil_lol:
nie wiem :cool1:
narazie nie zdazylam sie z nim spotkac a juz sie "posprzeczalismy" echhh...zapowiada sie miły wieczór :evil_lol:
[/quote]
Ja mam talię osy:cool1::cool1::cool1::diabloti: A nie beczki:placz::placz::placz:
Boshhh, znowu TZcika zdenerwowałaś:shake::shake::shake::cool1:

Posted

[quote name='teqquila']hehe ciocia przyjechala :evil_lol::evil_lol: daltego brzuchol boli i dlatego tych tabletek sie nalykala :evil_lol::evil_lol:[/quote]
brawooo :multi::evil_lol:

[quote name='Kate I Luka']Justyna, wymiękłam jak to przeczytałam :evil_lol: Ty to jesteś zdolniacha :evil_lol:[/quote]
hhaha

[quote name='madzia i medor']Ja mam talię osy:cool1::cool1::cool1::diabloti: A nie beczki:placz::placz::placz:
Boshhh, znowu TZcika zdenerwowałaś:shake::shake::shake::cool1:[/quote]

:grin: a no zdenerwowała:phyhyhy

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:troszkę poczytałam .....zaległości nie nadrabiam ...witanko ...WRÓCIŁAM:eviltong:[/B][/I][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='goldenka245']Nie przeszkadzajcie Effie :D Pewnie teraz....czyta książki z TZtem:diabloti:[/quote]
nie prawda, bo siedzi w MacDonaldzie na Retkini:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

hejka Tigrzyce!! :multi:
my się dopiero teraz pojawiły...:cool3: my nie miały wcześniej czasu :cool3:

Ewcia, co tam u Twojej futrzastej pannicy? jak ta łapusia? dobrze już w końcu, czy jeszcze boli?

miziamy Tigrzastą:)
i masz cmokas w uszko od Zuzanki:lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:troszkę poczytałam .....zaległości nie nadrabiam ...witanko ...WRÓCIŁAM:eviltong:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote]
witaj wsrod "żywych":loveu:

[quote name='goldenka245']Nie przeszkadzajcie Effie :D Pewnie teraz....czyta książki z TZtem:diabloti:[/quote]
:lol:

[quote name='Vectra']Ja proponuje zmienić tytuł gaRelji :diabloti:
Kocia galeria Tigry :diabloti:[/quote]
:hmmmm: a wiesz.. to chyba dobry pomysł:evil_lol:

[quote name='Imbir1']nie prawda, bo siedzi w MacDonaldzie na Retkini:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
:grin:
tak to prawda siedzialam w MC na retkini i los chcial ze spotkałam Tyśkową:evil_lol:a do tyśkowej zadzwoniła Bimbrowa:evil_lol:

[quote name='paula_z']Dzień dobry córciu :loveu: :grins:[/quote]
dziendobry mamusiu:loveu:

[quote name='basia2202']hejka Tigrzyce!! :multi:
my się dopiero teraz pojawiły...:cool3: my nie miały wcześniej czasu :cool3:

Ewcia, co tam u Twojej futrzastej pannicy? jak ta łapusia? dobrze już w końcu, czy jeszcze boli?

miziamy Tigrzastą:)
i masz cmokas w uszko od Zuzanki:lol:[/quote]
witanko:cool3:
a Tigry łąpka tak sobie
niby boli ale jak do wariowania to zapomina o niej :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Cześć fastfoodziku:p:p[/quote]
byłam na lodach :p z lionem mmmmmmm :loveu:

[quote name='DORRAG']Cześć Ewcia:p[/quote]
heloł:multi:

Posted

[quote name='evaxon']
tak to prawda siedzialam w MC na retkini i los chcial ze spotkałam Tyśkową:evil_lol:a do tyśkowej zadzwoniła Bimbrowa:evil_lol:[/quote]
Romantyczna randka...:diabloti: