PiotrekJ Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='evaxon']hehe Piotrus nie martw sie zaopieluje sie Locusiem :loveu: :evil_lol:[/quote] Hehehehe ... Zapomnij :mad: :evil_lol: :evil_lol: ... Loco jest mój :lol: :lol: :lol: ... Quote
e.v.a Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 [quote name='PiotrekJ']Hehehehe ... Zapomnij :mad: :evil_lol: :evil_lol: ... Loco jest mój :lol: :lol: :lol: ...[/quote] :-( czyli zostaje mi tylko ten potworek nie dobry moj :placz: Quote
PiotrekJ Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='evaxon']:-( czyli zostaje mi tylko ten potworek nie dobry moj :placz:[/quote] Też nie ... Twoj potworek niedobry jest Loca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 [quote name='PiotrekJ']Też nie ... Twoj potworek niedobry jest Loca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote] :icon_roc: kupie chomika wiek i kolor nie gra roli ... Quote
PiotrekJ Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='evaxon']:icon_roc: kupie chomika wiek i kolor nie gra roli ...[/quote] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='evaxon']:icon_roc: kupie chomika wiek i kolor nie gra roli ...[/quote]:shake: a po co ci chomik :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
e.v.a Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake: a po co ci chomik :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote] bo ani Loco ni ejest moj a teraz sie dowiedzialam ze i Tigrusia jest nie moja tylko Loca :placz: to moze chomika mi nie odbiorą:razz: Quote
PiotrekJ Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='evaxon']bo ani Loco ni ejest moj a teraz sie dowiedzialam ze i Tigrusia jest nie moja tylko Loca :placz: to moze chomika mi nie odbiorą:razz:[/quote] Oto przykład jak przez DGM niektóre osoby zaczynają się czuć niekochane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='PiotrekJ']Oto przykład jak przez DGM niektóre osoby zaczynają się czuć niekochane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote] a zebys wiedzial ze tak si eczuje :placz: :mad: Quote
PiotrekJ Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='evaxon']a zebys wiedzial ze tak si eczuje :placz: :mad:[/quote] Biedactwo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='evaxon']bo ani Loco ni ejest moj a teraz sie dowiedzialam ze i Tigrusia jest nie moja tylko Loca :placz: to moze chomika mi nie odbiorą:razz:[/quote]:mad::mad::mad: no wiecie co kto to takie rzeczy opowiada :mad:/ kup szczurka , tych to się boją to ci nie zabiorą ;)/ Quote
e.v.a Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad: no wiecie co kto to takie rzeczy opowiada :mad:/ kup szczurka , tych to się boją to ci nie zabiorą ;)/[/quote] :placz: hahaha a juz myslalam ze skrzyczysz Piotrka :placz: ;) Quote
e.v.a Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Tigra konczy dzis 3 miesiace :D jej ale ten czas leci ;) :beerchug: :knajpa: :drinking: Quote
grygy Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Oj to pijemy za zdrowie Tigry :cool3: :cool3: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Magda Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Zdrowko Tigry!!:beerchug::beerchug::beerchug: A moze jakies zdjecia z okazji "urodzinek"?:razz: Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad: no wiecie co kto to takie rzeczy opowiada :mad:/ kup szczurka , tych to się boją to ci nie zabiorą ;)/[/quote]Ee po co kupowac? Nie lepiej isc do piwnicy poszukac? :hmmmm: :evil_lol: Zdrowko Tigry :drinking: :drinking: :knajpa: :drinking::drinking: Quote
e.v.a Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 zdiątka beda ale dopiero w weekend :) juz na 99% hehe wiem ze obiecuje i obiecuje :oops: ale jaks tak dziwnie wychodzi :roll: Quote
PiotrekJ Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 A ja się tylko napiję ... :drinking::drinking::drinking::drink1::drink1::drink1::drinking::drinking::drinking::drink1::drink1::drink1: Quote
Cimi Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Alkoholik jeden no :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Cimi']Alkoholik jeden no :cool3: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] W moim wieku już można ;) ... Quote
Cimi Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='PiotrekJ']W moim wieku już można ;) ...[/QUOTE] Ah no, rozpijesz się i co będzie na starość :evil_lol: :evil_lol: ? Quote
e.v.a Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 a pijcie pijcie dzieci moje drogie ([SIZE=1]jak bedziecie nieprzytomni to pozabieram pieski :diabloti: :evil_lol: :loveu: )[/SIZE] Quote
PiotrekJ Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Cimi']Ah no, rozpijesz się i co będzie na starość :evil_lol: :evil_lol: ?[/quote] Kluby "AA" czekają w pogotowiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='evaxon']a pijcie pijcie dzieci moje drogie ([SIZE=1]jak bedziecie nieprzytomni to pozabieram pieski :diabloti: :evil_lol: :loveu: )[/SIZE][/quote] A Ty Ewo znowu masz fantazje? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='dbsst']ja ćie moja KLUSECZKE toffana :placz:[/quote] makaronik chyba :lol:z kluseczki toona malo ma :lol: takie chude to kosciste:evil_lol: Quote
Recommended Posts