Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']hehe Piotrus nie martw sie zaopieluje sie Locusiem :loveu: :evil_lol:[/quote]

Hehehehe ... Zapomnij :mad: :evil_lol: :evil_lol: ...
Loco jest mój :lol: :lol: :lol: ...

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PiotrekJ']Hehehehe ... Zapomnij :mad: :evil_lol: :evil_lol: ...
Loco jest mój :lol: :lol: :lol: ...[/quote]
:-( czyli zostaje mi tylko ten potworek nie dobry moj :placz:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Też nie ... Twoj potworek niedobry jest Loca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]
:icon_roc:
kupie chomika wiek i kolor nie gra roli ...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake: a po co ci chomik :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote]
bo ani Loco ni ejest moj a teraz sie dowiedzialam ze i Tigrusia jest nie moja tylko Loca :placz: to moze chomika mi nie odbiorą:razz:

Posted

[quote name='evaxon']bo ani Loco ni ejest moj a teraz sie dowiedzialam ze i Tigrusia jest nie moja tylko Loca :placz: to moze chomika mi nie odbiorą:razz:[/quote]

Oto przykład jak przez DGM niektóre osoby zaczynają się czuć niekochane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Oto przykład jak przez DGM niektóre osoby zaczynają się czuć niekochane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]
a zebys wiedzial ze tak si eczuje :placz: :mad:

Posted

[quote name='evaxon']bo ani Loco ni ejest moj a teraz sie dowiedzialam ze i Tigrusia jest nie moja tylko Loca :placz: to moze chomika mi nie odbiorą:razz:[/quote]:mad::mad::mad: no wiecie co kto to takie rzeczy opowiada :mad:/ kup szczurka , tych to się boją to ci nie zabiorą ;)/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad: no wiecie co kto to takie rzeczy opowiada :mad:/ kup szczurka , tych to się boją to ci nie zabiorą ;)/[/quote]
:placz: hahaha a juz myslalam ze skrzyczysz Piotrka :placz:
;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad: no wiecie co kto to takie rzeczy opowiada :mad:/ kup szczurka , tych to się boją to ci nie zabiorą ;)/[/quote]Ee po co kupowac? Nie lepiej isc do piwnicy poszukac? :hmmmm: :evil_lol:

Zdrowko Tigry :drinking: :drinking: :knajpa: :drinking::drinking:

Posted

[quote name='Cimi']Ah no, rozpijesz się i co będzie na starość :evil_lol: :evil_lol: ?[/quote]

Kluby "AA" czekają w pogotowiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

[quote name='evaxon']a pijcie pijcie dzieci moje drogie ([SIZE=1]jak bedziecie nieprzytomni to pozabieram pieski :diabloti: :evil_lol: :loveu: )[/SIZE][/quote]

A Ty Ewo znowu masz fantazje? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']ja ćie moja KLUSECZKE toffana :placz:[/quote]
makaronik chyba :lol:z kluseczki toona malo ma :lol: takie chude to kosciste:evil_lol: