Kate I Luka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Spisałam się i mi post gdzieś wsiąkł :mad: :mad: :mad: Butki ładne, mam bardzo podobne, tylko bez haftu a ze skórki z dodatkami aksamitu. Ale na takim samym obcasie. Kupowałam w maju na wesele znajomych. I też myślałam, że na takim obcasie będzie ok... Było, ale przez połowę nocy.... Drugą połowę już ledwie chodziłam .... Oby Twoje były wygodniejsze :razz: ...a ktoś tu chyba mówił o odchudzaniu, bo brzuch z fałdkami :shake: :shake: :shake: ciekawe gdzie :roll: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images4.fotosik.pl/255/f3d25f7ebfe96d15.jpg[/IMG][/URL] Quote
e.v.a Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Kate ja sie obawiam ze tez tylko pol nocy bedzie oki :evil_lol: no ale co bedzie to bedzie :) a co do brzuszka :siara: oj bo tam aqrat nie widac:evil_lol: Quote
DORRAG Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Kate I Luka'] ...a ktoś tu chyba mówił o odchudzaniu, bo brzuch z fałdkami :shake: :shake: :shake: ciekawe gdzie :roll: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images4.fotosik.pl/255/f3d25f7ebfe96d15.jpg[/IMG][/URL][/quote] No właśnie ja też sie zastanawiam gdzie ten brzuch:roll: a spodnie bardzo fajne:p Quote
Daga_i_Oskar Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Cześć Laski :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Widzę, że kreacja na sylkwa prawie w komplecie, spodnie super leżą, niezła laseczka z Ciebie, tlko czemu biźkę uciełaś co :mad: Buciki też super ! Ja jednak jestem zwolenniczką wyższego obcasa, ale pewnie dlatego, że nie jestem za wysoka :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Całuski i głaski dla Tigry :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Pozdrawiam,[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Daga ;)[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
e.v.a Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='DORRAG']No właśnie ja też sie zastanawiam gdzie ten brzuch:roll: a spodnie bardzo fajne:p[/quote] :evil_lol: kiedys wam go jeszcze pokaze:evil_lol: czesc Dagus:multi: :multi: wielkie dzieki :lol: :oops: ja to wysokich nie moge bo kolanko chore i na plaskim powinnam chodzic :razz: Tigra dziekuje za głaski i całuski :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='evaxon'] czesc Dagus:multi: :multi: wielkie dzieki :lol: :oops: ja to wysokich nie moge bo kolanko chore i na plaskim powinnam chodzic :razz: Tigra dziekuje za głaski i całuski :loveu:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Haha Ewuś coś o tym wiem. Ja w butach na obcasach powinnam chodzić od święta :oops:, ale kiedy idę do lekaża na kontrol to zakłądam płaskie buty :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
bigos Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [QUOTE] zaraz pedze zobaczyc czy uwiecznione na fotografii sa:eviltong: [/QUOTE] ni ma:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: A spodenki są bardzo fajne:pA gdzie na Sylwka???? Quote
Cimi Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ja właśnie za niedługo będę kupować kolejne buciki :cool3: (Nie ma to jak mania kupowania butów :evil_lol:). Mniej więcej takie jak Ty tylko obcasik troszkę większy :lol:. Quote
Kate I Luka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Cimi']Ja właśnie za niedługo będę kupować kolejne buciki :cool3: (Nie ma to jak mania kupowania butów :evil_lol:). Mniej więcej takie jak Ty tylko obcasik troszkę większy :lol:.[/QUOTE] A koleżanka to chyba ma studniówkę ma, i dlatego bootki kupuje :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Cimi Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Kate I Luka']A koleżanka to chyba ma studniówkę ma, i dlatego bootki kupuje :cool3: :cool3: :cool3:[/QUOTE] No, no ma, ma :evil_lol:. Ale bootki i tak lubię kupować :lol:. Ostatni mój zakup to kowbojki :cool3: :multi:. Quote
DORRAG Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Kate I Luka']A koleżanka to chyba ma studniówkę ma, i dlatego bootki kupuje :cool3: :cool3: :cool3:[/quote] A kiecunia jakaś już wypatrzona:cool3: Quote
Cimi Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='DORRAG']A kiecunia jakaś już wypatrzona:cool3:[/QUOTE] :shake: :shake: w sobotę chyba pojeżdże z mamą po sklepach :lol:. Coś tam w główce mam, jak powinna wyglądać no ale :lol:. Quote
DORRAG Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Cimi']:shake: :shake: w sobotę chyba pojeżdże z mamą po sklepach :lol:. Coś tam w główce mam, jak powinna wyglądać no ale :lol:.[/quote] No ja też jak kupowałam kiecuszkę na studniówkę to mniej więcej wiedziałam jak miała wygladać, ale ciężko było znaleźć właśnie taką albo choć trochę podobną. A jak już znalazłam bardzo ładną to jej cena:crazyeye: była taka że szok. Ale sie rozpisałam w wątku Tigruni, ale mam nadzieję że bić nie będą:evil_lol: . Quote
Kate I Luka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='DORRAG']No ja też jak kupowałam kiecuszkę na studniówkę to mniej więcej wiedziałam jak miała wygladać, ale ciężko było znaleźć właśnie taką albo choć trochę podobną. A jak już znalazłam bardzo ładną to jej cena:crazyeye: była taka że szok. Ale sie rozpisałam w wątku Tigruni, ale mam nadzieję że bić nie będą:evil_lol: .[/QUOTE] A ja trafiłam z zakupem kiecki ... Kupilam co prawda na wesele siostry, ale była tak suuuuper, i tak ładnie leżała, że potem na wszystkie nadające się okazje w niej chodziłam... Sylwester 1999/2000 , studniówka mojego ówczesnego lubego, potem moja studniówka ... A najlepsze jest to, że na każdą okazję był inny men u boku, więc kiecki nie trzeba było zmieniać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 a ja z innej beczki:cool3::evil_lol:, Ewcia planujemy zrobić w piątek na ciebie najazd z psami, co ty na to?:evil_lol: Quote
tygra Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 ooo, czyżby spotkanko i fajne foteczki się szykowały? Quote
Bodziulka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='evaxon']to nowa pidżamke trzeba kupic:eviltong: ooo tak znam to uczucieja tez zawsze sobie cos wymysle czego za cholere w sklepach nie mozna dostac:evil_lol: [/quote] ja to sobie wymyśliłam taką, co była w sklepach... 2 lata temu :roll: piżamek mam pod dostatkiem :evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='bigos']ni ma:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: A spodenki są bardzo fajne:pA gdzie na Sylwka????[/quote] no wiem ze ni ma:mad: dziekuje:loveu: a na sale na 70osob do łodzi :) [quote name='Imbir1']a ja z innej beczki:cool3::evil_lol:, Ewcia planujemy zrobić w piątek na ciebie najazd z psami, co ty na to?:evil_lol:[/quote] :crazyeye: taaaaaa zartujesz :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: [quote name='Bodziulka']ja to sobie wymyśliłam taką, co była w sklepach... 2 lata temu :roll: piżamek mam pod dostatkiem :evil_lol:[/quote] haha ee jak 2 lata temu to nie trendi :evil_lol: ale sie rozgadalyscie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cimi jak juz kiecka bedzie to foty poprosimy :D Quote
Imbirka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='evaxon'] :crazyeye: taaaaaa zartujesz :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: [/quote] wcale nie:lol:, no to jak, jesteś chętna? Quote
e.v.a Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Imbir1']wcale nie:lol:, no to jak, jesteś chętna?[/quote] eches :D 10 znakow Quote
e.v.a Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 aaaaaa a ja zapomnialam napisac! bylam po wyniki badan Tigry :) nie bylo komorek nowotworowych :multi: :multi: :multi: :multi: ale bylo to ostre i zlosliwe zapalenie naszczescie zostaly usuniete wszystko "chore" tkanki i czesc zdrowych wiec nawrotow napewno nie bedzie:multi: :multi: :multi: jestem taka szczesliwa :loveu: Quote
Cimi Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='evaxon']Cimi jak juz kiecka bedzie to foty poprosimy :D[/QUOTE] HaHa .. ciekawe, ciekawe :lol:. Quote
e.v.a Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Cimi']HaHa .. ciekawe, ciekawe :lol:.[/quote] :mad: jakies sprzeciwy ??? Quote
Bodziulka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='evaxon'] haha ee jak 2 lata temu to nie trendi :evil_lol: [/quote] ale mi się tak podobała :placz: :eviltong: Bardzo sie cieszymy z wyników Tigry :loveu: Quote
PIKA Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Cześc Ewa :multi: [quote name='evaxon'] a co do brzuszka :siara: oj bo tam aqrat nie widac:evil_lol:[/quote] Przyznaj się wciaglaś brzuch :evil_lol: Quote
Recommended Posts