Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

czesc dziewczynki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

kiepskawo sie czuje:placz: :placz: myslalam zejak sie wyspie bedzie lepiej ale tak nie jest :placz: :placz: gardelko mniej boli ale za to glowa zaczela bolec:placz: :placz: i nic mi sie nie chce:placz: :placz: a musze wyjsc z domku :placz: :placz:
a Tigrze pypec sie nie zmniejsza:placz: :placz: i chce mi sie siq:placz: :placz:

Posted

[quote name='Imbir1']Ewcia, nie wyj:evil_lol: załatwiłaś mi niezłą rozrywkę:cool3::evil_lol:[/quote]
:evil_lol: co złego to nie ja :siara: przynajmniej nie bedzie ci sie nudzic w sobotni wieczor :cooldevi:

Posted

[quote name='evaxon']czesc dziewczynki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

kiepskawo sie czuje:placz: :placz: myslalam zejak sie wyspie bedzie lepiej ale tak nie jest :placz: :placz: gardelko mniej boli ale za to glowa zaczela bolec:placz: :placz: i nic mi sie nie chce:placz: :placz: a musze wyjsc z domku :placz: :placz:
a Tigrze pypec sie nie zmniejsza:placz: :placz: i chce mi sie siq:placz: :placz:[/quote]

Będzie gud tylko kuruj się kuruj :*

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Będzie gud tylko kuruj się kuruj :*[/quote]
:shake: ja biedna ni emam czasu na kurowanie:placz: zaraz pedze z Tigra na siq a potem mnie tz gdzies wyciaga:shake:

Posted

:p dzis siedze w domu i sie nie ruszam :eviltong: bo TZ jedzie na mecz:razz:

wczoraj musze przyznac ze chwilowo bylam uleczona :D i po powrocie do domu czulam sie dobrze :cool3:
dzis tez nie jest najgorzej gardlo ciutek boli glowa nie boli ale za to wezly chłonne mi sie powiekszyły:roll: :angryy: :razz:
mgła przerazliwa u nas sie robi :razz:
Tigra zaliczyla 2 kąpiel w tym tygodniu:razz: brat ja wziol zeby pobiegala i mu wbiegla do stawu :evil_lol: potem jakas koope zachaczyla:evil_lol: i wanna byla nie unikniona:evil_lol:

Posted

leemonca :evil_lol: niestety Tigra nie akceptuje wanny:evil_lol: no i nadal smierdzi :roll: głowa jej smierdzi :roll: fujjjj:placz:

majoka zdrowka dla synka zycze:p

Posted

[quote name='Imbir1']dzieńdoberek:multi: uuuuuuu kiepsko ze zdrówkiem u wszystkich:shake:, jesień się zaczęła:cool3:[/quote]
Julcia:evil_lol: jesien to sie niedlugo konczy:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']no i nadal smierdzi :roll: głowa jej smierdzi :roll: fujjjj:placz: [/quote]
:roflt: Czesc corcia :lol: Wycaluj Tigre w glowke ;) :evil_lol:

Posted

mamcia ty nie badz taka smieszna dobraaa:mad: :evil_lol: Tigra zaliczyla dzisiaj kolejna kąpiel:evil_lol: czyli 3 w tym tygodniu hahaha gdybyscie widzieli jej mine pt. " czemu??? czemu ty mi to znowu robisz??:placz: " :evil_lol:

Julcia:lol: zeskanowalam kompa 3 osoby dostaly linka od mojego brata i niestety otworzyly go :lol: ale jazda hahaha a tak wogole to najprawdopodobniej dostalam bana od gg:lol: za wysylanie wirusow chyba hahaha:evil_lol: tak kumpel barata powiedzial bo on tez tak ma jak my czyli nie dziala mu gg :evil_lol: wogole komp mi muli :angryy: chyba formata znowu strzela :roll:

a fotek nie bedzie :eviltong:
poza tym nie mam dostapu do kompa.. bo moj brat pan magister od 3 dni pisze Cv buahahahhahahahah

Posted

[quote name='evaxon']poza tym nie mam dostapu do kompa.. bo moj brat pan magister od 3 dni pisze Cv buahahahhahahahah[/QUOTE]

dobre :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ale to podobnie do historii jaką ja zawsze opowiadam... Pracuję na codzień ze studentami... i przychodzą tacy, mają wypełnić prosty wniosek, a w nim wpisać numer PELSEL.... notorycznie wpisują numery seryjne dowodu osobistego w to miejsce i nie kumają jak mówię, że trzeba poprawić bo jest źle :shake: :crazyeye: :roll: