pinczerka_i_Gizmo Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Witam, witam i o zdrowie pytam ;) Quote
e.v.a Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 czesc dziewczynki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: kiepskawo sie czuje:placz: :placz: myslalam zejak sie wyspie bedzie lepiej ale tak nie jest :placz: :placz: gardelko mniej boli ale za to glowa zaczela bolec:placz: :placz: i nic mi sie nie chce:placz: :placz: a musze wyjsc z domku :placz: :placz: a Tigrze pypec sie nie zmniejsza:placz: :placz: i chce mi sie siq:placz: :placz: Quote
Imbirka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ewcia, nie wyj:evil_lol: załatwiłaś mi niezłą rozrywkę:cool3::evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='Imbir1']Ewcia, nie wyj:evil_lol: załatwiłaś mi niezłą rozrywkę:cool3::evil_lol:[/quote] :evil_lol: co złego to nie ja :siara: przynajmniej nie bedzie ci sie nudzic w sobotni wieczor :cooldevi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='evaxon']czesc dziewczynki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: kiepskawo sie czuje:placz: :placz: myslalam zejak sie wyspie bedzie lepiej ale tak nie jest :placz: :placz: gardelko mniej boli ale za to glowa zaczela bolec:placz: :placz: i nic mi sie nie chce:placz: :placz: a musze wyjsc z domku :placz: :placz: a Tigrze pypec sie nie zmniejsza:placz: :placz: i chce mi sie siq:placz: :placz:[/quote] Będzie gud tylko kuruj się kuruj :* Quote
e.v.a Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Będzie gud tylko kuruj się kuruj :*[/quote] :shake: ja biedna ni emam czasu na kurowanie:placz: zaraz pedze z Tigra na siq a potem mnie tz gdzies wyciaga:shake: Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [I]:mad:dziewcze a ty siedź w domeczku i się lecz:razz:[/I] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 DOkładnie, a nie z TZ po świecie ganiaj :shake: Quote
e.v.a Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 :p dzis siedze w domu i sie nie ruszam :eviltong: bo TZ jedzie na mecz:razz: wczoraj musze przyznac ze chwilowo bylam uleczona :D i po powrocie do domu czulam sie dobrze :cool3: dzis tez nie jest najgorzej gardlo ciutek boli glowa nie boli ale za to wezly chłonne mi sie powiekszyły:roll: :angryy: :razz: mgła przerazliwa u nas sie robi :razz: Tigra zaliczyla 2 kąpiel w tym tygodniu:razz: brat ja wziol zeby pobiegala i mu wbiegla do stawu :evil_lol: potem jakas koope zachaczyla:evil_lol: i wanna byla nie unikniona:evil_lol: Quote
leemonca Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 no fajnie, zwłaszcza ta koopa :cool3:,a przynajmniej lubi wanienkę :cool3: Quote
mar....ka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Co te szelmy bokserowe tak do koop lecą. Mój sunek też znowu chory:(((( Quote
e.v.a Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 leemonca :evil_lol: niestety Tigra nie akceptuje wanny:evil_lol: no i nadal smierdzi :roll: głowa jej smierdzi :roll: fujjjj:placz: majoka zdrowka dla synka zycze:p Quote
Imbirka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 dzieńdoberek:multi: uuuuuuu kiepsko ze zdrówkiem u wszystkich:shake:, jesień się zaczęła:cool3: Quote
e.v.a Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 [quote name='Imbir1']dzieńdoberek:multi: uuuuuuu kiepsko ze zdrówkiem u wszystkich:shake:, jesień się zaczęła:cool3:[/quote] Julcia:evil_lol: jesien to sie niedlugo konczy:evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Ewcia ty nie bądz taka dokładna:evil_lol:, tylko sprawdz czy wszystko usunełaś z kompa, bo znowu mi przyszło:cool3::evil_lol: Quote
leemonca Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 ale jak patrzy sie za okno to się wydaje, że się dopiero zaczęła :lol!: Quote
tygra Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 dzień dobry rozmowy o porach roku... tak to ciekawe ale fotek się chce! Quote
Paula Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='evaxon']no i nadal smierdzi :roll: głowa jej smierdzi :roll: fujjjj:placz: [/quote] :roflt: Czesc corcia :lol: Wycaluj Tigre w glowke ;) :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 mamcia ty nie badz taka smieszna dobraaa:mad: :evil_lol: Tigra zaliczyla dzisiaj kolejna kąpiel:evil_lol: czyli 3 w tym tygodniu hahaha gdybyscie widzieli jej mine pt. " czemu??? czemu ty mi to znowu robisz??:placz: " :evil_lol: Julcia:lol: zeskanowalam kompa 3 osoby dostaly linka od mojego brata i niestety otworzyly go :lol: ale jazda hahaha a tak wogole to najprawdopodobniej dostalam bana od gg:lol: za wysylanie wirusow chyba hahaha:evil_lol: tak kumpel barata powiedzial bo on tez tak ma jak my czyli nie dziala mu gg :evil_lol: wogole komp mi muli :angryy: chyba formata znowu strzela :roll: a fotek nie bedzie :eviltong: poza tym nie mam dostapu do kompa.. bo moj brat pan magister od 3 dni pisze Cv buahahahhahahahah Quote
Kate I Luka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='evaxon']poza tym nie mam dostapu do kompa.. bo moj brat pan magister od 3 dni pisze Cv buahahahhahahahah[/QUOTE] dobre :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale to podobnie do historii jaką ja zawsze opowiadam... Pracuję na codzień ze studentami... i przychodzą tacy, mają wypełnić prosty wniosek, a w nim wpisać numer PELSEL.... notorycznie wpisują numery seryjne dowodu osobistego w to miejsce i nie kumają jak mówię, że trzeba poprawić bo jest źle :shake: :crazyeye: :roll: Quote
Recommended Posts