e.v.a Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='PiotrekJ']Powiem krótko - [B]LEŃ :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... [/B][/quote] ni jestes 1 osoba ktora tak mowi :roll: cos musi w tym byc:evil_lol: [quote name='PiotrekJ']Ja sądzę, że to kto inny jest dziwny skoro swojego psa nie rozumie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote] :roll: oj ni eprzesadzaj przeciez miala pileczke moga turlac sobie:evil_lol: ja bylam pochlonieta fotografowaniem jej :lol: Quote
PIKA Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Ewo, nie znasz swojego psa ... Ona Ci mowi "Pobaw się ze mną". A Ty co? "Jakaś dziwna poza :roll:" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote] Bo dziwna :roll: jakby się do zrobienia kupy szykowała :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [B][COLOR=purple]Boziu boziu jakie to to Kofane :loveu: :loveu: [/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]Moze kiedys sie doczekam takiego slicznego boksika u mnie w domku przy Yoreczkach :cool3: :cool3:[/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 oj tam kupa zaraz ... hehe Daga_i_Oskar yorczki mogly by jezdzic jak na koniku na boxerku :evil_lol: Quote
nikusia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [QUOTE][IMG]http://img211.imageshack.us/img211/7674/610am.jpg[/IMG][/QUOTE] :buzi: Ślicna morducha! Tylko wycałować!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='evaxon'] Daga_i_Oskar yorczki mogly by jezdzic jak na koniku na boxerku :evil_lol:[/quote] :cool3: :cool3: :cool3: [B][COLOR=purple]wyglądałoby to calkiem ciekawie[/COLOR][/B] :cool3: :cool3: :cool3: Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Dzień Doberek Ewo :p ... Postanowiłem być dzisiaj dla Ciebie miły :p ... Oczywiście jeśli tylko z równowagi mnie nie wyprowadzisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dzień Doberek Ewo :p ... Postanowiłem być dzisiaj dla Ciebie miły :p ... Oczywiście jeśli tylko z równowagi mnie nie wyprowadzisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote] ach Piotrusiu:loveu: dziekuje dziekuje :multi: Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='evaxon']ach Piotrusiu:loveu: dziekuje dziekuje :multi:[/quote] Ależ nie ma za co :p ... Quote
e.v.a Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 zdiec Tigry nie mam wiec wlepie cos w zastepstwie :p o to kotek mojej kumpelki o slicznym imieniu [I][B]Kot[/B][/I] [IMG]http://img220.imageshack.us/img220/8628/im0000200mz.jpg[/IMG] [img]http://img214.imageshack.us/img214/1084/im0000181rb.jpg[/img] Quote
Alicja Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [I][B]Pan Kot oczień sympatyczny :p a tu moje cudeńko :loveu: [IMG]http://img211.imageshack.us/img211/7674/610am.jpg[/IMG] [/B][/I] Quote
e.v.a Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Pan Kot oczień sympatyczny :p[/B][/I] [I][B]a tu moje cudeńko :loveu:[/B][/I] [/quote] pan Kot jest nie tylko sympatyczny ale i uroczy ...milusi ..mieciusi ..grubiusi .. i wogole :p mam wiadomosc dla ogladaczy otóż niebawem kolejne foteczki...juz w piatek wieczorkiem :p chyba ze nie chcecie:roll: Quote
keleris Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 no tak sliczna psinka :D fajna by mial dziweczyne Grocik gdyby mieszkali obok siebie :D :loveu: pewnie wielka milosc b byla miedzi faflunami ::evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='keleris']no tak sliczna psinka :D fajna by mial dziweczyne Grocik gdyby mieszkali obok siebie :D :loveu: pewnie wielka milosc b byla miedzi faflunami ::evil_lol:[/quote] ciesze sie ze nas odwiedziliscie:multi: yyy oby Piotrek tego nie przeczytal :evil_lol: p.s-Tigra jest dziewczynka Locersa :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='keleris']no tak sliczna psinka :D[B] fajna by mial dziweczyne Grocik gdyby mieszkali obok siebie :D[/B] :loveu: pewnie wielka milosc b byla miedzi faflunami ::evil_lol:[/quote] Te gościu, Tigra już zajęta jest :mad: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='PiotrekJ']Te gościu, Tigra już zajęta jest :mad: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote] o wilku mowa:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='evaxon']o wilku mowa:evil_lol:[/quote] Locersa Pan czuwa :p ... Quote
e.v.a Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='PiotrekJ']Locersa Pan czuwa :p ...[/quote] no wlasnie widze:evil_lol: Quote
keleris Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='PiotrekJ']Locersa Pan czuwa :p ...[/quote] chcesz sie bić? :mad: juz potraie grysc.. Quote
teqquila Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 keleris nie jestes pierwszy w kolejce :eviltong: Locers byl pierwsy <ale wiesz my blisko mieszkamy wszystko moze sie zmienic :eviltong: > Quote
keleris Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 nie dygaj my do lodzi bedziemy wpadac w odwiedzinki :D Quote
PiotrekJ Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Ewo, i Ty na to wszystko pozwalasz? :mad: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [I][B]:mad:a co tu się dzieje , chyba zaprowadzę porzadeczek , pogonie Ozzuleczkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i będa kłopociki :p[/B][/I] Quote
PiotrekJ Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 A bo wiesz Alu, jak tak to nikt nie chciał Tigry. Gdy już ją zeswataliśmy z Locersem to nagle pełno chętnych :mad: :mad: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 halo halo .. jak to nikt nie chcial:mad: chcieli chcieli tylko ona wybrala Locersa:loveu: popatrz Tigra jak sie o ciebie prawie bija :D hehe .... Alu Ozzy to by byl dobrym bodygardem dla Tigrusi :razz: no dobra chlopaki ... Tigra jest Locersa ale nie pogardzi przyjaciółmi :evil_lol: a tak poza tym to dzien(nie taki)dobry wszystkim Quote
Recommended Posts