Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='PiotrekJ']Powiem krótko - [B]LEŃ :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... [/B][/quote]

ni jestes 1 osoba ktora tak mowi :roll: cos musi w tym byc:evil_lol:

[quote name='PiotrekJ']Ja sądzę, że to kto inny jest dziwny skoro swojego psa nie rozumie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]
:roll: oj ni eprzesadzaj przeciez miala pileczke moga turlac sobie:evil_lol: ja bylam pochlonieta fotografowaniem jej :lol:

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PiotrekJ']

Ewo, nie znasz swojego psa ... Ona Ci mowi "Pobaw się ze mną". A Ty co? "Jakaś dziwna poza :roll:" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]

Bo dziwna :roll: jakby się do zrobienia kupy szykowała :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']
Daga_i_Oskar yorczki mogly by jezdzic jak na koniku na boxerku :evil_lol:[/quote]

:cool3: :cool3: :cool3: [B][COLOR=purple]wyglądałoby to calkiem ciekawie[/COLOR][/B] :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Dzień Doberek Ewo :p ...

Postanowiłem być dzisiaj dla Ciebie miły :p ... Oczywiście jeśli tylko z równowagi mnie nie wyprowadzisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]
ach Piotrusiu:loveu: dziekuje dziekuje :multi:

Posted

zdiec Tigry nie mam wiec wlepie cos w zastepstwie :p o to kotek mojej kumpelki o slicznym imieniu [I][B]Kot[/B][/I]
[IMG]http://img220.imageshack.us/img220/8628/im0000200mz.jpg[/IMG]

[img]http://img214.imageshack.us/img214/1084/im0000181rb.jpg[/img]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Pan Kot oczień sympatyczny :p[/B][/I]
[I][B]a tu moje cudeńko :loveu:[/B][/I]
[/quote]
pan Kot jest nie tylko sympatyczny ale i uroczy ...milusi ..mieciusi ..grubiusi .. i wogole :p

mam wiadomosc dla ogladaczy otóż niebawem kolejne foteczki...juz w piatek wieczorkiem :p chyba ze nie chcecie:roll:

Posted

[quote name='keleris']no tak sliczna psinka :D fajna by mial dziweczyne Grocik gdyby mieszkali obok siebie :D :loveu: pewnie wielka milosc b byla miedzi faflunami ::evil_lol:[/quote]
ciesze sie ze nas odwiedziliscie:multi:
yyy oby Piotrek tego nie przeczytal :evil_lol:
p.s-Tigra jest dziewczynka Locersa :evil_lol:

Posted

[quote name='keleris']no tak sliczna psinka :D[B] fajna by mial dziweczyne Grocik gdyby mieszkali obok siebie :D[/B] :loveu: pewnie wielka milosc b byla miedzi faflunami ::evil_lol:[/quote]

Te gościu, Tigra już zajęta jest :mad: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

halo halo .. jak to nikt nie chcial:mad: chcieli chcieli tylko ona wybrala Locersa:loveu:

popatrz Tigra jak sie o ciebie prawie bija :D hehe ....

Alu Ozzy to by byl dobrym bodygardem dla Tigrusi :razz:

no dobra chlopaki ... Tigra jest Locersa ale nie pogardzi przyjaciółmi :evil_lol:

a tak poza tym to dzien(nie taki)dobry wszystkim